Firmaet kræver, at man sender dem en mail, hvis varer sendes retur. Har sendt flere mails og har ikke fået nogle svar tilbage!! Firmaet kan ikke kontaktes på andre måder. Man kan dermed ikke vide, h... Se mere

Bestilte søndag den 24/7 med bemærkning om at jeg skulle have pakken senest torsdag da jeg skulle bruge den til gave fredag. Hører intet og da jeg logger ind på min konto står der bare behandler, Skre... Se mere

Til trods for et stort bredt udvalg, "nøjes" jeg med at købe en ring og et par øreringe til min kæreste i julegave. Begge kom flot pakket ind efter kun 2 dage. Dertil en håndskrevet hilsen fra che... Se mere

God hjemmeside hvor produkterne er præsenteret flot og overskueligt, god guide til str. på eks. ringe. Bestilling , og forsendelse fungerer godt uden problemer og en rigtig fin opfølgning og lø... Se mere

1. Smykkeforretning
  2. Urforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Karat24 er en ekstraordinær webshop med salg af unikke smykker og ure - Det er dog salget af smykker som er i højsædet. Blandt vores udvalg vil du finde unikke smykker og mærker som Georg Jensen, Sif Jakobs, Izabel Camille, Julie Sandlau, Smykkekæden og mange flere.

2,2

Under middel

Service udover det man kan forvente...

Jeg har sjældent handlet et sted hvor servicen er så højt i top!
Casper er enormt imødekommende overfor en som kunde og den lille personlige hilsen i pakkerne, er bare helt vildt hyggeligt.
Jeg vender hele tiden tilbage til Karat24 når jeg skal bruge en gave, faktisk helt uden at tænke over det..

27. april 2015

super

Super lækker og nem hjemmeside at finde ud af. Har købt et ur til en gave, kom to dage efter og var pakket super fint ind ☺ kan kun anbefale denne hjemmeside.

26. april 2015

Fantastisk service!!

Karat24 giver en fantastisk service! Havde flere mail korrespondancer med Casper med et problem jeg havde med nogle smykker, og det var virkelig til god hjælp, og der blev svaret lynhurtigt! Og smykkerne bliver leveret lynhurtigt, og hvis det skal være en gave, kommer den i den fineste gaveæske! Kan klart anbefale Karat24!
Det er ikke sidste gang, jeg køber derfra!

17. april 2015

Hurtig levering og personlig hilsen!

Jeg bestilte hos Casper aka karat24, igår og fik allerede min pakke idag. Ikke nok med den hurtige levering, så får man også en personlig hilsen som giver et smil på læben. Tak for en god oplevelse, Casper. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos dig! :)

6. marts 2015

Fantastisk service

Jeg har købt et ur ved Karat24 til min kæreste. Jeg oplevede fantastisk service. Kan kun anbefale andre at handle hos Karat24. Ingen andre steder får man så god og personlig behandling som kunde.

27. februar 2015

Fin behandling.

Rigtig god service, Uret som jeg havde bestilt var fint pakket var ind som gave, som det var aftalt. Sød personlig hilsen fulgte med, det var rart.

28. januar 2015

Fin service, hurtig levering

Hjemmesiden udmærket og overskuelig, rette vare, forsvarligt emballeret, hurtigt leveret. Fint med en personlig hilsen fra den, der pakkede forsendelsen, det var en hyggelig overraskelse :-)

14. januar 2015

Super

En håndskrevet kommentar på følgeseddel. Det har jeg aldrig oplevet før. God markedsføring, jeg vil helt sikker bruge karat24 igen.

10. januar 2015