Kabel Trekken Anmeldelser 53

TrustScore 4 ud af 5

4,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettige samenwerking, kennis van zaken, open voor input van opdrachtgever, duidelijke afspraken in goed overleg. Een pand van 4 etages met verschillende gebruikers, voorzien van U/Utp kabel WCD's, A... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vorige review herkenbaar. Eur 35 per uur, maar vergeten te vermelden dat ze met twee personen komen en twee keer rekenen. Ook trekken en berekenen ze ongevraagd twee kabels ipv 1. Die extra trekken ze... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

4 jaar geleden wellis waar maar toch houd me er niet van op om nu nog een review te geven. Ik stap nu over naar een andere aanbieder en krijg net te horen dat ik voor die 1800 euro goed ben opgelicht.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm aardige en vakkundige mannen

Enorm aardige en vakkundige mannen. Denken met je mee over de beste oplossing. En geven steeds volkomen transparant vooraf aan wat een extra verbetering zou kosten. Alles keurig geregeld en keurig opgeruimd. Weet ook zeker dat ik ze kan bellen als toch iets onverhoopt niet goed werkt in de komende jaren. Top!

23. januar 2025

Foute Installatie foute prijzen

Ze hebben het fout geïnstalleerd geen hulp gekregen alle prijzen verdubbeld en toe we het hadden terug gestuurd voor de goede instelatie kwamen zo nooit meer terug en geen geld terug

11. oktober 2024

Aanleggen twee UTP kabels

Aanvraag dienst; twee UTP Cat. 6e kabels trekken van meterkast naar TV. Bij binnenkomt heel snel in gebrekkig ‘Nederlands’ uitleg hoe ze werken en wat de kosten zijn. Begonnen en trekken ongevraagd vier kabels, en geven aan dat het toch beter is de meterkast aan te passen, door meer stopcontacten te plaatsen. Bijna klaar, geeft hij aan mij te willen ‘helpen’ door fluisterend te zeggen dat hij zonder BTW boven WiFi kan verbeteren. Eenmaal bezig bleek, na vragen, dat dit ‘grapje’ €700 kost. Vier uur verder stoppen ze ineens met werken en moet de rekening betaald worden. Krijg geen duidelijke factuur te zien, en de mededeling dat ik direct digitaal moet aftikken. Totaal bijna €2000!!!!! De factuur zou hij digitaal sturen… echter nooit ontvangen! Alles nagekeken, kabels zijn cat. 5e en alles mega slordig aangelegd, diverse kabels te kort, dus schuin en strak door de meterkast, kabels nauwelijks gebundeld, dus hier en daar een tyrap of overgebleven kabelbinder van de adapters, stopcontacten amateuristisch aangesloten, en twee loshangende adapters. Ook diverse buizen nog los, WiFi kastje van de zonnepanelen los in een hoekje gezet, stuckwerk bij iedere aansluiting beschadigd en alles wat ze verder los hebben gemaakt niet meer juist terug bevestigd. Mijn tip; GA NIET MET DEZE MENSEN IN ZEE. Alle positieve reviews hebben ze zelf geschreven, let op ‘Klus en Top vakmensen’. Het zijn prutsers eerste klas! Alles opnieuw laten doen door een gerenomeerd installatie bedrijf. Ze wisten niet wat ze zagen. Kostte overigens een fractie van hoeveel deze ‘vakmensen 🙈’er voor vroegen.

29. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gehele huis voorzien van internet kabels en wifi netwerk.

Na verhuizing heb ik kabel-trekken.nl weer ingeschakeld om ook in mijn nieuwe woning het netwerk optimaal te hebben. Ze bekijken wat de beste opties zijn en gaan er meteen mee aan de slag. In 1 dag gehele huis voorzien van internet kabels en wifi netwerk. Ze gaan niet weg totdat alles getest is en perfect werkt. Kabels en stopcontacten in de meterkast was een zooitje. Dit hebben ze ook pro actief aangepakt.

19. november 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik wilde een kabel, kreeg POE.

Ik kan niets anders zeggen dan dat het aardige en kundige mensen zijn. Ik had echter wat pech met de afwerking, en daar heb ik ook wat compensatie voor gehad, verder kan ik er met muur vuller, kit, verf en nieuwe plakgootjes wel uitkomen.
Dat soort dingen gebeuren nou eenmaal, echter niet ideaal.

De prijs gaat hoger uitpakken dan je vooraf denkt, houd hier rekening mee, zoals eerder aangegeven door de andere reviews; Spreek goed en duidelijk af wat de kosten zijn en de werkzaamheden als je niet voor een verrassing wilt komen te staan. (en houd rekening met gelijk afrekenen).

Ik wilde een kabel naar zolder, maar kreeg een WIFI setup van bijna 2k. 3x een PEO WIFI access point, een controller en wat werkzaamheden in de meterkast.
Het is echt prima spul en ze geven ook nog eens langer garantie op de producten (10 jaar als ik het mag geloven), echter je mag zelf bepalen of dit jouw geld waard is.

Ik heb net nog de laatste gootjes verplaatst en vast gezet en dacht; ik wil nog wel een review schrijven.
Ik heb sinds de aanleg geen enkele ellende meer gehad met mijn internet (iets dat de KPN super wifi punten nooit hebben kunnen leveren) ook geen stekkers meer nodig voor je access points, POE is wel echt super handig.

18. maj 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende service en perfect geoptimaliseerd internet

Onlangs hebben twee heren mijn woning bezocht om het internet te optimaliseren, en ik ben meer dan tevreden over hun service. Ze werkten uiterst professioneel, vriendelijk en nauwkeurig. Vanaf het moment dat ze binnenkwamen, merkte ik dat ze wisten waar ze mee bezig waren. Ze begonnen direct met een uitgebreide check van de huidige situatie, gaven duidelijke uitleg over wat er nodig was, en gingen voortvarend aan de slag.

Wat ik vooral waardeerde, was hun oog voor detail. Ze zorgden ervoor dat alles netjes werd afgewerkt, zonder rommel achter te laten. Bovendien namen ze de tijd om uit te leggen hoe ik het beste gebruik kon maken van het geoptimaliseerde netwerk, en gaven ze handige tips voor de toekomst. De snelheid en stabiliteit van mijn internet zijn nu aanzienlijk verbeterd.

Kortom, ik kan deze heren ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn internetverbinding wil laten optimaliseren. Vakkundig, efficiënt en uiterst klantgericht!

4. oktober 2024

De vakman was precies

De vakman was precies dat! Een man die zijn vak verstaat! Goede communicatie, vriendelijk, op tijd en de klus is 100% geklaard. Op naar de volgende klus.

3. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gebrekkige communicatie en ruime marges op materialen

Gebrekkige communicatie bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Voeren te makkelijk extra werkzaamheden uit die later gefactureerd worden op onduidelijke wijze, terwijl ik toch echt in de eerste plaats voor het trekken van kabels kwam waar mogelijk. Bovendien ronden ze hun uren af naar boven.

Ander probleem is dat ze een lelijke oplossing hebben geleverd voor het bereiken van zekere plekken in het huis, terwijl er waarschijnlijk ook andere oplossingen waren waar ik liever in zou investeren. Echter gingen ze al vrij gauw aan het werk en moest ik er maar op vertrouwen dat er goed werk zou worden geleverd.

- Voor wandcontactdozen rekenen ze 25 euro per stuk, maakt niet uit wat.
- Patchkabels ruim 5 euro per stuk, wat niet volgens de prijs afspraak voor de kabels is.
- Ruime marge van 25% boven de normale prijzen van de geleverde switches en access points. Bij navraag claimed het bedrijf dat ze 8 jaar garantie geven en dat ik ze niet moet vergelijken met "discount webshops".

Communicatie over het geleverde werk gaat stroef, de eigenaar raakt snel in de verdediging en wil dat ik de review verwijder. Echter komen ze niet met oplossingen.

11. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uurtarief 70 euro!!! Verplichte afname producten! Bedrijf schrijft eigen positieve reviews!!

Mijn zoon wilde in zijn kamer een directe verbinding. Er moest één kabel getrokken worden. De leiding was reeds aanwezig want nieuwbouw dus is zo gepiept. Voorrijkosten €35 en uurtarief €35. Mijn zoon alles zelf laten regelen. Deze bedragen werden in een mail bevestigd aan mijn zoon. Ze waren met zijn 2en en ondanks alles aanwezig was, wilde ze de opzetplaatjes allemaal vervangen voor €25 euro per stuk. Wij werden hier toe verplicht anders zou de opdracht niet gerealiseerd kunnen worden. Er werd ook gezegd dat het uurtarief 2x 35 euro was omdat ze met 2 personen zijn. Heb de heer Shoka laten weten dat dit geen manier van zaken doen is omdat dit afwijkt van de offerte. Uurtarief is dus 70 euro!!!! Opdracht niet uitvoeren als de plaatjes niet werden vervangen is oplichting! Weigerde 70 euro te betalen want de klus was sowieso binnen een half uur geregeld. Ook dit werd geprobeerd. Teleurstellend voor mijn zoon dat de eerste keer dat hij zelf hulp inschakelt, hij wordt opgelicht door de heer Shoka. Tip voor de heer Shoka. Zet als uurtarief 70 euro op je website en in een offerte dit voorkomt teleurstelling bij klanten. Maak geen misbruik van je klanten omdat ze te goed van vertrouwen zijn, zet ze niet onder druk voor afname producten. Dat maakt je als bedrijf en persoon onbetrouwbaar. In ALLE POSITIEVE reviews worden dezelfde woorden gebruikt! Zoals ‘klus snel GEkLAARD’ ‘AANRADER’ ‘TOP’ ‘HEREN’ etc etc Duidelijk door dezelfde persoon geschreven!

13. juni 2024

Netwerkaansluiting

Super bedankt voor de nette netwerkaansluitingen ziet er echt top uit. Professioneel advies gekregen v.w.b de mogelijkheden. Alles netjes aangesloten in de meterkast.

18. april 2024

Kundige en vriendelijke mensen

Kundige en vriendelijke mensen. Niet heel goedkoop, maar wel door het hele huis cat6 bekabeling en een uiterst stabiel wifi. Alles all voorgeprogrammeerd. Alleen de kabels aansluiten op het modem en het modem voorzien van prik. Via de beheerconsole is het IP-nummer van de controller te achterhalen. Met de meegeleverde toegangscodes is het een fluitje van een cent om volledige controle te hebben.
Wat ons betreft een aanrader. Zou wel vooraf een prijsopgave laten maken voordat de heren beginnen.

6. marts 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.