Prettige samenwerking, kennis van zaken, open voor input van opdrachtgever, duidelijke afspraken in goed overleg. Een pand van 4 etages met verschillende gebruikers, voorzien van U/Utp kabel WCD's, A... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Kundige en vriendelijke mensen. Niet heel goedkoop, maar wel door het hele huis cat6 bekabeling en een uiterst stabiel wifi. Alles all voorgeprogrammeerd. Alleen de kabels aansluiten op het modem en... Se mere
4 jaar geleden wellis waar maar toch houd me er niet van op om nu nog een review te geven. Ik stap nu over naar een andere aanbieder en krijg net te horen dat ik voor die 1800 euro goed ben opgelicht.... Se mere
Andre kiggede også på
Ik word altijd op tijd en netjes…
Ik word altijd op tijd en netjes geholpen, ook de prijs is zeer scherp. Kwaliteit/ prijs is perfect. Nu perfecte internet door het hele huis met een opgeruimde meterkast
Tevreden
Het zijn vriendelijke mensen. Zijn heel kundig en leveren kwaliteit. Ze moesten in mijn kruipruimte zijn voor het leggen van een glasvezelkabel. Er was aardig wat water in de kruipruimte, maar ze deden de klus alsnog. Het was prijzig, maar ik heb nu wel glasvezel door mijn hele huis. En er waren wat obstakels tijdens het leggen van de kabels. Ze denken in oplossingen en leggen de kabels zo netjes mogelijk. Ze communiceren van te voren goed wat de prijs wordt. Ik ben tevreden.
Te duur opdringerig en onnodige…
Te duur opdringerig en onnodige handelingen eenvoudige cat5e kabel kost 300 euro
Veel reviews van hun zijn nep .
Dus wees gewaarschuwd.
Helaas kan ik geen aangifte doen
Duur, opdringerig, niet doen
Weliswaar kundige mensen, maar ze dringen agressief van alles op waar je niet om gevraagd hebt. En hun rekening is ontzettend hoog en volkomen ondoorzichtig. Zie ook de andere reviews hier. Ze komen met z'n tweeën waardoor de vooraf opgeven kosten per uur meteen al verdubbelen. Eenmaal binnen dringen ze ongevraagd allerlei tests op (die tijd kosten en waar je dus nog voor betaalt ook). Zonder keiharde afspraken vooraf niet inhuren. Ik rekende op 150 euro voor het trekken van een internetkabel. Dat werd om onverklaarbare redenen 300, zonder gespecificeerde rekening, ook niet na herhaaldelijk aandringen. Bovendien trapten we helaas in het aanbod om de meterkast te organiseren. Zou tussen de 50 en 100 euro kosten. Eén keer raden wat het werd. En daar betaal je dan ook nog eens dubbel voor, want het uurloon tikt door (en gemaakte materiaalkosten, als al gemaakt, blijven schimmig). Nadat ik een klacht had ingediend, was het aanbod om 25 euro te retourneren (op 400 euro), en toen ik dat volkomen onvoldoende vond, een bos bloemen erbij. Tja, daar ben ik niet op ingegaan. Enige positieve is dat ik reden had om op youtube een hilarisch filmpje van Jacobse en Van Es te kijken (zoek op Scheurgras!).
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen! Opdracht volgens afspraak uitgevoerd. Ze werken heel snel en netjes. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
Niet doen!
Dit bedrijf ingeschakeld geven van te voren geen prijsopgave. Adverteren als zijnde goedkoop maar komen met 2 personen en rekenen dan dubbel. Smeren je van alles aan enorm dure rekening. Verder geloof ik de recente reviews niet die hebben ze gewoon zelf geplaatst zie ook gebrekkig Nederlandse taal.Trap er niet in
Kortom Top bedrijf en uitstekend…
Kortom Top bedrijf en uitstekend service. Alles goed geregeld na het bezoek van de monteurs
Bedank monteurs van kabeltrekken
Bedank monteurs van kabeltrekken! Goed service en top resultaat en afspraken zijn 100% nagekomen.
Top bedrijf
Top bedrijf! Een aanrader.
Alle problemen en wensen worden besproken met de monteur. De monteur gaf aan wat gingen ze doen en welke kostenplaatje zal worden. De beste oplossing overaal goed internet en wifi. Alles volgens de afspraak gedaan. Top team van kabel-trekken.nl
Geen fijne ervaring
Geen fijne ervaring. Het uurtarief is €35, echter wat ze van te voren niet melden is dat ze met 2 personen komen en €35 per persoon vragen. Wat ook niet duidelijk aangegeven was is dat ze met enkel eigen materiaal werken, (zowel doosjes van €25 per stuk en kabels van €1,50 p/m) terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik 50m eigen kabels had liggen en ca 20 meter te kort kom, wat ik had vermeld bij het aanvragen van de klus. Ze gaven aan: het is een complete installatie met alleen eigen materiaal, of niets. Na een kwartier discussie te hebben gehad met ze dat ze hier niets over gecommuniceerd hadden, wouden ze de klus toch wel doen, echter werd een half uur werk en een kwartier discussie naar boven afgerond naar een vol uur x2 personen + voorrijkosten. Ik had een redelijk dikke kabel, maar een dubbele kabel daarvan kregen ze er niet doorheen, terwijl ik daar speciaal een kabel trekker voor laat komen. Een enkele kabel kon ik er ook nog wel doorheen krijgen met een ijzeren trekveer. Ik kreeg toen als opmerking dat ik eigenwijs was aangezien ik toch wou proberen of te dubbele internet kabel er doorheen past. Toen hij vast zat heb ik zelf de rubberen handschoenen aangetrokken en de kabel er weer uit getrokken.
Onverwacht hoge kosten.
Vorige review herkenbaar. Eur 35 per uur, maar vergeten te vermelden dat ze met twee personen komen en twee keer rekenen. Ook trekken en berekenen ze ongevraagd twee kabels ipv 1. Die extra trekken ze er bij reclamatie indien gewenst wel weer uit, maar toch. Lijkt wel of ze overal de verdubbelaar inzetten. Vooral bij de rekening. Uren worden heel ruim naar boven afgerond. "Ja met dit lage uurtarief ronden we naar boven af" minder dan 2,5 uur wordt 3. Jaja. Als je er niets van zegt ben je de klos. Sowieso buitensporige rekening. Proberen ook overbodige extra's te verkopen. Zeer teleurstellende ervaring.
Een onverwacht bizar hoge rekening
Ik heb dit bedrijf laten komen voor het doortrekken van een kabel.
Ik ontving een offerte van 35 euro per uur en 1,5 euro per meter kabel. Voorrijkosten 35 euro, dus heel netjes.
Bij het installeren werd gezegd dat ze de meterkast ook gelijk wel even netjes konden maken. Zou gaan om wat kabels korter maken en wat anders aansluiten. Zou half uurtje of uurtje werk zijn. Met de uurprijs van 35 euro leek me dat prima.
Oom de WIFI konden ze wel beteren. Moesten wel 3 nieuwe routers komen van 120 euro per stuk.
Op zich is het werk netjes gedaan. Kabel doorgetrokken en meterkast iets netter gemaakt en de WIFI deed het weer (overigens voor m'n gevoel niet beter dan voorheen).
De heren waren na 2 a 3 uur klaar en ik rekende met de 3 nieuwe routers op circa 500 euro.
Vervolgens kreeg ik een rekening van bijna 2.000 euro (!!) voor 2 a 3 uurtjes werk, een paar routers en wat stopcontacten.
Schijnt te komen door de wijzigingen in de meterkast, maar ook allemaal bijkomende kosten zoals vervangen stopcontacten en een patch. Dit werd echter aan de voorkant niet verteld. Er werd gezegd: 'De kosten staan op onze website'. Bovendien blijken de kosten op de website exclusief btw te zijn, terwijl dit daar niet wordt aangegeven.
Waar ik ze uitnodigde voor een kabeltje trekken, kreeg ik 3 uur later ineens een rekening van 2.000 euro.
Een hele vervelende ervaring met dit bedrijf.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.