Jeg oplevede desværre, at min pakke blev registreret som leveret, uden at jeg nogensinde modtog den. Jeg kontaktede Kärscher's kundeservice og gjorde opmærksom på problemet samt min bekymring... Se mere

Hej Købte en skumlanse, som viste havde nogle småfejl, og efter lidt skriveri med deres serviceafdeling, sendte de mig en anden model, samt en flaske shampo, så fint klaret..

Kärcher t7/1 professional støvsuger købt via Elgigantens hjemmeside virker som et ekstremt billigt Temu-produkt. Den virker væsentlig større på billederne end i virkeligheden. Når man nærlæser sp... Se mere

Kärcher WR4E - lever slet ikke op til forventningerne. Den slider et børstesæt på een opladning! Det er simpelt hen for dårligt. Hvorfor er sådan en maskine ikke taget af programmet for længst. Børst... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG is a German family-owned company that operates worldwide and is known for its high-pressure cleaners, floor care equipment, parts cleaning systems, wash water treatment, military decontamination equipment and window vacuum ...

• Friedrich-List-Straße 4, 71364, Winnenden, Tyskland

• kärcher.dk

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

2,6

Færdig med Kärcher !!!

Købte - desværre - en Kärcher FC5 gulvvaske maskine da det virkede som en super smart produkt i en god kvalitet.
Den virkede supergodt de første par måneder, men herefter har den ikke virket overhovedet, på trods af to gange at have været til reparation på fabrikken i Tyskland, og utallige telefonopkald med deres kundeservice.
Designet er lavet så tåbeligt at den selv går ind og afbryder for vandtilførslen, hvilket er en rigtig dum funktion for en gulvvasker.
Der er ikke noget der kan gøres ved det, så deres kundeservice kan ikke hjælpe på nogen måde, andet end at give ret i at designet er uheldigt.
Hvordan dælen kan man blive ved med at sælge et produkt, der vel at mærke bestemt ikke er billigt, når man ved det ikke duer?
Er det tysk omhu og kvalitet?
Jeg er i hvertfald helt færdig med at købe noget som helst Kärcher produkt fremadrettet, og kan bare ærgre mig over at have smidt 1800 kroner ud af vinduet, og desværre også fået lokket familie til at købe en mage til...

16. marts 2020

Jeg har ellers været rigtig glad for…

Jeg har ellers været rigtig glad for deres produkter.
Men Min oplevelse er hos deres afdeling i Rødovre var noget helt andet.
Jeg tør aldrig mere køber deres produkter og vi snakker om prof maskiner kun udelukkende begrund af deres elendig service i Rødovre afdeling (hoved afdeling)

25. september 2019

Kan ikke fjerne ukrudt!

Jeg er så ærgelig over, at vi har købt dette produkt. Den kan ikke fjerne ukrudt! Den kan dårligt nok fjerne lidt mos mellem fliserne. Det svarer slet ikke til de reklamer, jeg havde set for den, inden jeg købte den.
ØV!

13. august 2019

Ikke pengene værd "at all".

Ikke pengene værd "at all".
Det er godt nok 2000 kroner som er dårlig givet ud. Den tager slet ikke ukrudtet på tilnærmelsesvis samme måde, som vises i videon. Jeg kan kun fraråde at købe den.
Må gå tilbage til gammel måde med et stk jern og kradse fugerne ud.
SKuffende, spild af ressourcer, elendig.

14. juli 2019

Kärcher WRE 4 ukrudtsfjerner - mangelende kundeservice

Købte en Kärcher WRE 4 ukrudtsfjerner. I beskrivelsen af produktet på hjemmesiden og i officielle produktvideoer som effektiv til fjernelse af ukrudt. Bl.a. er følgende tekst gengivet på hjemmesiden: “Det batteridrevne redskab fjerner ukrudt og mos hurtigt og effektivt, uanset om det er langs kanter, i hjørner eller på overflader...”. På baggrund af beskrivelsen valgte jeg købe produktet til at fjerne ukrudt mellem fliserne på min terrrase. Desværre viste det sig hurtigt at produktet ikke var i stand til fjerne ukrudt mellem fliserne - men kun at fjerne løst sand mv. mellem flisefugerne. Som resultat heraf kontaktede jeg derfor Kärchers kundeservice via hjemmesiden. 6 dage efter henvendelsen fik jeg et standard svar om at min henvendelse ville blive videresendt til en konsulent og jeg ville høre nærmere. 2 uger efter henvendelsen har jeg stadig ikke hørt nærmere. Sammenfattende oplever jeg Kärcher WRE 4 som skuffende produktet som ikke lever op producentens beskrivelse.

26. juni 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (74 anmeldelser)