Jeg oplevede desværre, at min pakke blev registreret som leveret, uden at jeg nogensinde modtog den. Jeg kontaktede Kärscher's kundeservice og gjorde opmærksom på problemet samt min bekymring... Se mere

Hej Købte en skumlanse, som viste havde nogle småfejl, og efter lidt skriveri med deres serviceafdeling, sendte de mig en anden model, samt en flaske shampo, så fint klaret..

Kärcher t7/1 professional støvsuger købt via Elgigantens hjemmeside virker som et ekstremt billigt Temu-produkt. Den virker væsentlig større på billederne end i virkeligheden. Når man nærlæser sp... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG is a German family-owned company that operates worldwide and is known for its high-pressure cleaners, floor care equipment, parts cleaning systems, wash water treatment, military decontamination equipment and window vacuum ...

• Friedrich-List-Straße 4, 71364, Winnenden, Tyskland

• kärcher.dk

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

2,6

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi har haft en gulvvasker 2-3 år nu

Vi har haft en gulvvasker 2-3 år nu, de få gange den er brugt ryger låget oven på rullerne af.Den var ikke ret gammel da det knækkede og vi måtte købet ny overdel. Havde vi vidst det er sådan noget skrammel var den blevet i butikken. Den var et dårlig køb!!

10. februar 2022

Kære karcher

Kære karcher
Jeg ville ønske man kunne give 0 stjerner
I har de flotteste reklamer vedrørende jeres produkter, men når det kommer til stykket må jeg bare sige det er det værste bras jeg nogensinde har rørt ved, det ville være billigere for mig og skifte mine fliser hver gang de skulle gøres rene ind at købe en Damprenser hos jer.
Til alle hvis i skal have noget der virker skal i ikke købe KÅRCHER
Vh. Jimmi Gellert

25. januar 2022

Fik den bedste service der findes i…

Fik den bedste service der findes i Danmark af kundeservice og medarbejder Jeanne Bützow Holstebroe.
Jeg undlader at skrive hvorfor, så firmaet ikke bliver snydt af uærlige kunder .
⭐⭐⭐⭐⭐
Tak for hjælpen i er fantastiske og fantastiske produkter 👍

2. november 2021

Absolut enig med mange af jer

Absolut enig med mange af jer. Dur slet ikke. Har haft 3 modeller og ingen af dem virker.
Ingen vand til børsterne.
Køb dem ikke.
De ryger på skrot.
Gad vide om dette firma gider at komme med forslag til løsning.

28. oktober 2021

Højrøvede!

Kære Karcher,
Er i virkelig så højrøvede, at i ikke gider at tage del i folks kommentarer/kritik? Og bare gøre et lille forsøg på at forbedre jeres produkt eller lave lidt selvransagelse?

FØJ!

7. oktober 2021

Det værste skrammel jeg til dato har…

Det værste skrammel jeg til dato har købt!

Har købt en K4 højtryksrenser, og den holdte så ikke engang 1 år! Man skal så oprette en reklamation på deres hjemmeside, og den virker så heller ikke!
Derefter ringer man til kunde(service), hvilket man ikke engang kan kalde det! Der får man indirekte at vide af en meget arrogant kvinde at man selv er skyld i skaden, og at man i hver fald ikke skal forvente at få den dækket er garantien!

11. august 2021

FC5 gulvvasker er ubrugelig

FC5 gulvvasker er ubrugelig. Købte den, fordi jeg troede den vil vaske gulvet med rent vand, som reklameret.
Slangerne er utætte og drypper beskidt vand mens maskinen er i gang. Rullerne bliver beskidte efter et par minuters gang og det er lige som at vaske gulvet med en beskidt klude.

Hvis gulvet er relativt snavset, kan man ikke få pletterne fjernet uanset hvor mange gange man kører rullerne over og presser ned. Skal først stovsuges også, hvilket jeg ville egentlig kunne leve med, bare hvis maskinen kunne i det mindste vaske gulv...
Det eneste positivt er, at beskidt vand samles separat, men det er slet ikke nok til den pris man betaler.

28. juni 2021

FC5 gulvvasker der ikke giver vand

Jeg har også købt en FC5 gulvvasker og jeg døjer hver gang med at få vand ned på valserne. Jeg har taget valserne af renset dem, forsøgt at rense vandtilførsel med uden resultat. Der kommer ikke noget vand ned og beholderen for beskidt vand er helt tom. Jeg er ret skuffet, da Kärcher ellers fremstår som et producent af kvalitetsprodukter. Det bliver desværre nok ikke en Kärcher en anden gang.

30. maj 2021

Stor ros.

Fantastisk service og en kæmpe ros til skønne medarbejder, Christina Vejleskov.
Magen til hjælpsomhed og ekspertise, skal man lede meget langt efter.👍
Takker dig hjertligst for din hjælpsomhed og skønne kundeservice.
Vh. Majbrit Hillebrandt Hein

4. maj 2021

Jeg har haft min Højtryksrenser til…

Jeg har haft min Højtryksrenser til rep. hos Karcher og i den anledning var der en detalje, som i første omgang gik galt, men som så er blevet løst forbilledligt af Dennis Pihl Madsen - tak for assistancen.
Før jeg kom så vidt, var jeg i kontakt med et par søde og meget hjælpsomme piger ( Christina og Jeanne ) - Jeg er så en meget tilfreds kunde..

3. marts 2021

Kärcher gulvvasker FC5

Jeg er nu på tredje FC5 gulvvasker og oplever samme problem som med de to første, som blev udskiftet med en ny model. Pludselig stopper vandtilførslen til valserne. Låger over valserne kan ikke komme af, og når det endelig lykkes, er det umuligt at sætte det på igen. Stadig ikke noget resultat efter grundig rengøring. Det er utroligt skuffende, at Kärcher leverer et så ringe produkt til så høj en pris. Jeg vil ikke forsøge mig med en anden model hos Kärcher, min tillid til dem er helt forsvundet.

9. februar 2021

God personlig service

De var i stand til at finde en reservedel til en 20 år gammel højtryksrenser, der blev afhentet og betalt i deres butik i Odense. At det er muligt at få reservedele til en maskine på den alder er ret imponerende. God personlig service, der hjalp med at finde reservedelen og bestille denne hjem.

7. december 2020

Jeg bad om et tilbud

Jeg bad om et tilbud, fordi der ikke er nogen pris for normale mennesker som i Tyskland. du er nødt til at bede om priser. de kan ikke skrive. 1 telefonopkald uden specifikt svar. skal disse mennesker virkelig være så bureaukratiske for at få prisen på en maskine, der skal være tilgængelig overalt? idiotisk metode i danmark. Jeg har endnu ikke modtaget et svar. total mangel på kompetence.

27. november 2020

Kärcher WR4E - dårlig maskine

Kärcher WR4E - lever slet ikke op til forventningerne. Den slider et børstesæt på een opladning! Det er simpelt hen for dårligt. Hvorfor er sådan en maskine ikke taget af programmet for længst. Børsterne bør være lavet af noget andet materiale - i det mindste stål. Det ligner slet ikke Kärcher.
Really a bad experience!!

3. juli 2020

Jeg er godt nok skuffet over min nye…

Jeg er godt nok skuffet over min nye ukrudsfjerner. Har fjernet ukrudt På min terrasse 50 M2 brugt 2 opladning
Slidt et børstehoved op til 100kr jeg er godt nok skuffet over dette produkt.
De hviser ellers nogle super videoer
Hvor nemt det er. Nej det er ikke så nemt.😨😨 Og yderlige mere forurener den også masser af mikroplas i naturen.😓😓😓😓

26. juni 2020

Absolut enig med de andre

Absolut enig med de andre, der har oplevet elendig service fra Kärcher. Tager min 1 år gl. lanse med derud og får at vide at den er defekt og ikke kan laves... "køb en ny" er svaret. Snakker efterfølgende med en der ved hvad problemet er; købte den o-ring til 15kr. han anbefalede og som skulle sidde i samleleddet på lansen og vupti, så spiller lansen igen uden at vandet fosser ud af samleleddet. Sure 700 spæn at have brændt af. Køb et andet produkt fremover, men husk at tjekke produktets anmeldelser først.

22. april 2020

SUPER DÅRLIGE SERVICE

jeg har som virksomhed aldrig prøvet noget ligende og jeg kan ikke forstå at man kan behandle sine kunder så dårligt og deres service chef Dennis er den værste af dem alle

lad vær med at købe noget der de maskiner er lavet til kun at holde kort tid faktisk lige til dit 1 års garanti som virksomhed udløber også vil de skide dig et stykke
og hvis de har lavet noget under garantien kan du være sikker på det bliver lavet som en lappe løsning så du kan betale når det udløber jeg har solgt alle maskiner jeg har fra dem da jeg ikke kunne arbejde med det og vil råde andre til at holde sig væk det synd og bedrag

26. marts 2020