Jeg oplevede desværre, at min pakke blev registreret som leveret, uden at jeg nogensinde modtog den. Jeg kontaktede Kärscher's kundeservice og gjorde opmærksom på problemet samt min bekymring... Se mere

Hej Købte en skumlanse, som viste havde nogle småfejl, og efter lidt skriveri med deres serviceafdeling, sendte de mig en anden model, samt en flaske shampo, så fint klaret..

Kärcher t7/1 professional støvsuger købt via Elgigantens hjemmeside virker som et ekstremt billigt Temu-produkt. Den virker væsentlig større på billederne end i virkeligheden. Når man nærlæser sp... Se mere

Kärcher WR4E - lever slet ikke op til forventningerne. Den slider et børstesæt på een opladning! Det er simpelt hen for dårligt. Hvorfor er sådan en maskine ikke taget af programmet for længst. Børst... Se mere

1. Leverandør af rengøringsprodukter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alfred Kärcher GmbH & Co. KG is a German family-owned company that operates worldwide and is known for its high-pressure cleaners, floor care equipment, parts cleaning systems, wash water treatment, military decontamination equipment and window vacuum ...

• Friedrich-List-Straße 4, 71364, Winnenden, Tyskland

• kärcher.dk

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Hurtig og professionel håndtering!

Jeg kontaktede Kärscher's kundeservice og gjorde opmærksom på problemet samt min bekymring over ventetiden på en efterlysning hos GLS.

Allerede dagen efter blev der sendt en ny forsendelse, som jeg modtog den følgende dag.

Det sætter jeg virkelig stor pris på.

Hurtig, effektiv og professionel håndtering fra kundeservice, når det gælder.

21. april 2026

Hej Claudia,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. 🌟

Det glæder os utroligt meget at høre, at du oplevede en hurtig og professionel håndtering af din sag. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, når der opstår knas med leveringen, så er vi glade for, at vi kunne løse problemet for dig med det samme, så du hurtigt kunne få din vare.

Vi stræber altid efter at yde den bedste service, og din feedback giver hele teamet et smil på læben.

Rigtig god arbejdslyst med dit Kärcher-udstyr!

De bedste hilsner,

Super fin service

14. april 2026

Hej Ove,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. 🌟

Det glæder os rigtig meget at høre, at vi fik løst problemet med din skumlanse til din fulde tilfredshed. Selvom vi selvfølgelig helst ser, at alt spiller 100% fra start, er vi glade for, at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt videre med en ny model og lidt ekstra pleje til bilen.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for både den nye skumlanse og din shampoo!

Skulle du få brug for hjælp eller inspiration til dit udstyr en anden gang, er du altid velkommen til at kigge forbi os på www.karcher.com/dk/.

Rigtig god vaske-lyst!

De bedste hilsner,

Elendig service v Kärcher

Skrev til Kärcher ang vores støvsuger- under to år - dvs der stadig er garanti!!
Den siger ikke !!! Den smider skidtet ud !!
De svarer - om alle de filtre osv der skal renses
Hvilket vi selvfølgelig gør hver gang !!! Det står i brugsanvisningen!!!

Så skriver de :
Pak støvsugeren ind !!!!!!!!!!
Find en GLS
Send den tilbage ( ? Vi har købt den på nettet)
Så vil de se på den !!!!

Vi er gamle ( tæt på 80 )
Bor på landet
Det er ikke muligt for os !!!

SÅ ER KÄRCHER
Ude over problemet !!!
Og vi har ingen støvsuger !!
Handl ikke hos Kärcher

TAK for SVAR !!!
Dét passer jo overhovedet ikke !
Vi skrev jo netop sammen - PÅ MAIL-
At vi netop HAVDE prøvet alle de forslag I kom med ( det der står i brugsanvisningen !!!)
Vi HAR sendt alle oplysninger !!!
Billeder af støvsugerens nr osv - som I endda kvitterede for !!!!

Nu skriver I så noget andet på trustpilot - fordi I får kritik / dårlig reklame.
DET er dårlig service !!!

I bliver bare VED !!!! med løgne og latin
I kommer IKKE uden om - ELENDIG SERVICE !!!
Om I så skriver fire sider til :
I LYVER-
Men sådan er det åbenbart hos Kärcher !!!
Man skal bare handle andre steder !!!

18. marts 2026

Kære Gitte Wolff
Vi er kede af at læse din anmeldelse, især fordi den lader til at indeholde en del misforståelser. Vi vil derfor lige præcisere nogle væsentlige forhold i denne sag.

Det første vi overhovedet hører om problemet, er faktisk den 1-stjernede anmeldelse du oprettede på Trustpilot for få dage siden. Indtil da har du ikke været i kontakt med os omkring støvsugeren eller et eventuelt problem.

Da du efterfølgende henvender dig, forsøger vi naturligvis at hjælpe. Du får flere forslag til afhjælpning og vejledning i forhold til de udfordringer du beskriver. Da du ikke ønsker at afprøve disse løsninger, tilbyder vi - som en ekstra service - at tage maskinen ind til kontrol, selvom den oprindeligt er købt hos Coops webshop.

Det er korrekt, at Coops webshop officielt lukkede i januar 2025, men de håndterer stadig reklamationer på varer købt hos dem. Når man køber en vare online, er det en helt almindelig forudsætning, at varen skal sendes ind til kontrol i forbindelse med en reklamation. Derfor har vi foreslået returnering via GLS, så vi kan undersøge maskinen og hjælpe videre.

Vi har dog endnu ikke modtaget dokumentation for købet, og derfor er vi faktisk i tvivl om de præcise detaljer på maskinen. På trods af dette har vi - pr. kulance - tilbudt at se på støvsugeren for at finde en løsning.

Vi ønsker naturligvis at hjælpe alle vores kunder, men vi er også afhængige af, at vi får mulighed for at undersøge produktet for at kunne afgøre, om der er tale om en fejl, der kan dækkes af reklamationen.

Du er fortsat meget velkommen til at sende os købsdokumentation og returnere maskinen, så vi kan hjælpe dig videre.

TILFØJELSE: Vi har fået serienummeret, som gør at vi kan se det er en maskine der er solgt til Coop tilbage i 2022 - vi har ikke adgang til Coops kundesystemer, og har således ikke modtaget købsdokumentation fra dig. Den skal du venligst fremsende. Derudover har du fået meget venlige og imødekommende svar fra kundeservice om hvordan vi kan hjælpe dig. Det tilbud står stadig ved magt.

Mvh. Kärcher kundeservice

Fik lavet vores gulvsasker for 10,000.-…

Fik lavet vores gulvsasker for 10,000.- 2 mdr efter var der samme problem, Jeg reklamerede over reparationen, og de kom ud og lavede det igen.
De sendte dog en regning på 2500.-for reparationen som var det samme problem som før.
Jeg klagede over regningen og de vil snakke med en tekniker om problemet.
Jeg har rykket flere gange for et svar, men har ikke fået andet end en inkassovarsel.

Synes Det er utrolig dårlig stil for Sådan et stort firma at behandle deres kunder på den måde.

7. marts 2025

Opreklameret bras

Jeg havde fået anbefalet Kärchers vinduesvasker, men den viste sig at være et flop. Den virker bedst, hvis man pladrer så meget væske på vinduerne, at det løber ned ad muren og rammerne, inden man når at få det suget op på selve ruden. Indendørs er apparatet helt håbløst, da den originale Kärcher væske er så kraftigt parfumeret, at hele lejligheden kommer til at lugte af tysk hausfrau. Den kan måske være nyttig på meget store vinduer, hvor man for eksempel på en terrasse har fri adgang til hele ruden (men de er jo under alle omstændigheder lette at vaske). Men i en almindelig lejlighed er den spild af penge. "Vaskeren" skal køres oppe fra og ned, men det kan man ikke altid komme til, når man hænger halvvejs ud af vinduet.

Den medfølgende "brugsanvisning" viste sig at bestå af latterlige advarsler om mulige ulykker. Jeg måtte på Youtube for se, hvordan tingesten er tænkt at skulle bruges.

En klud og en almindelig skraber er bedre!

17. juli 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse af vores Kärcher vinduesvasker. Vi er oprigtigt kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger, og at din oplevelse har været så frustrerende.
Vi tager din feedback meget alvorligt, da den hjælper os med at forbedre vores produkter og den information, vi giver vores kunder.

Vi forstår din frustration over mængden af væske, der skal bruges, det er dog ikke meningen, at det skal løbe ned af vægge og karme. Det er vigtigt at hele vinduet er vasket, ved først at spray sæben på, hvorefter man fordeler den med den tilhørende microfiberklud, der er monteret på sprayflasken, hvorefter man suger vandet op med vinduesvaskeren.

Din kommentar om den kraftige parfume i den originale Kärcher sæbe er også noteret. Vi forstår, at dufte præferencer er meget individuelle, og vi vil videregive din feedback til vores produktudviklingsteam. Vi ved, at nogle kunder foretrækker en mere neutral duft, og det er vigtigt for os at imødekomme forskellige behov.

Vi beklager også, at den medfølgende brugsanvisning var mangelfuld, og at du måtte søge vejledning på YouTube. Vi arbejder løbende på at forbedre vores manualer, så de er klare, informative og letforståelige. Du kan besøge dette link, hvor brugen af maskinen vises på en video - https://s.cliplister.com/IMxfmFwnMi

Vi forstår, at vinduesvask i lejligheder med begrænset adgang kan være en udfordring, vores vinduesvasker kan både bruges lodret (oppefra og ned) og vandret, man må bare ikke køre med maskinen mens man holder den med "hovedet" nedad.
Endnu en gang tak for din feedback. Vi værdsætter din ærlighed, da det er afgørende for vores kontinuerlige forbedring.
Med venlig hilsen,

Terrassevasker PCL-6

Købte en terrassevasker PCL-6 online.
Maskinen var let at samle, og den fungerer perfekt.
Virker robust, og finish er i orden.

Gør rengøringen til en leg.
Er din træterrasse meget snavset, skal du hen over den et par gange.
Alt i alt en god oplevelse.

PS. Blev godt nok lidt bekymret, da jeg så alle de negative anmeldelser herinde, men håber det bedste.
Det skal siges, at jeg kun har brugt maskinen én gang.

15. juli 2025

Gulvvasker giver ikke vand

Vores Kärcher gulvvasker giver ingen vand. Den stopper til hele tiden eller systemet som bare er ved tyngdekraften at det skal dryppe ud, er virkeligt dårligt design. Så lad være med at købe det skrammel, for der er ikke andet end problemer med den.

14. juni 2025

Hej Hans,

Vi kan naturligvis godt forstå din frustration over din gulvvasker, der ikke virker efter hensigten.

Tilstopninger i maskinen sker som oftest, hvis man ikke får renset maskinen igennem efter brug, så gamle sæberester ophober sig til propper.
En tilstopning kan også være pga. en kalkaflejring i dysen, dette kan afhjælpes ved meget forsigtigt at stikke en nål ind i dysen.

Kärcher A/S

VC 3 støvsuger døde efter cirka 3 års…

VC 3 støvsuger døde efter cirka 3 års brug.

Jeg blev opfordret af kundeservice hos karcher til at købe nye filtre til den.

Jeg har ikke tænkt mig at bruge hvad der samlet set ville være 300+ kroner for en støvsuger som kostede 700 kroner.

Jeg har i stedet valgt at købe en anden støvsuger fra en anden producent.

Kom så - dig som karcher har til at lave damage control på hjemmesiden. Kom med din bedste copy paste respons. Gør det nu underholdende :)

26. maj 2025

Kärcher PCL 3-18 Cleaner

Kärcher PCL 3-18 Cleaner
Batteri holder "ca" - 30 max 45 minutter.. Det er simpelthen for dårligt.
Hvis der var et reserve batteri med i pakken kunne det "måske" gå an, men det her er for dårligt et køb.

11. april 2025

Hej Linda og Tommy,
Tak for jeres anmeldelse af vores Kärcher PCL 4 Patio Cleaner. Vi er kede af at høre, at I er skuffet over jeres køb.
Vi bemærker jeres kommentar omkring batteritiden på 30-45 minutter. Vi er dog lidt forvirrede, da Kärcher PCL 4 er designet som en ledningsdrevet maskine og derfor ikke har et batteri. Vi beklager meget, hvis der har været forvirring omkring dette i forbindelse med dit køb.
På vores hjemmeside finder du fyldestgørende produktspecifikationer, herunder fx driftstid.
God dag.
Med venlig hilsen,
Kärcher Danmark

Kärcher t7/1 professional støvsuger…

Den virker væsentlig større på billederne end i virkeligheden. Når man nærlæser specifikationerne, står godt nok målene på maskinen, men det hæfter man sig mindre ved. Vi gjorde i hvert fald. Hjulene, som man selv skal montere, er noget tyndt plastik-bras, der kører meget stramt og mest glider hen over gulvet, når man trækker maskinen rundt i huset.
Røret er af 3 plastikrør, der sættes sammen og virker ikke særligt holdbart.

Eneste plus er den lave vægt.

30. december 2024

Hej Gert,

Først og fremmest tak for din henvendelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit produkt, og vi beklager dybt, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet, og det er bestemt ikke vores intention, at du skal føle, at produktet ikke lever op til vores standarder. Vi forstår fuldt ud din frustration, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Da produktet er købt gennem Elgiganten, skal vi desværre henvise dig til dem i første omgang, da de står for salg og håndtering af reklamationer. Vi arbejder tæt sammen med vores forhandlere for at sikre en god oplevelse for vores kunder, og vi vil meget gerne bistå Elgiganten, hvis det bliver nødvendigt for at løse sagen.
Vi håber, at du vil give os en chance for at forbedre din oplevelse, og vi står til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance i processen.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på info@karcher.dk.

Endnu en gang undskylder vi for den ulejlighed, det har skabt, og vi håber, at vi kan finde en løsning, der imødekommer dine behov.

Kärcher kundeservice

Vi købte en kärcher fc 7 for 3 år…

Vi købte en kärcher fc 7 for 3 år siden. For det første laver den nogle grimme mærker/striber på trægulvene, men er dog ganske udmærket på klinker, men eftersom jeg så skulle gå og skifte mellem gulvspand og kärcher maskinen hver gang jeg skulle vaske gulve pga både trægulve og klinker i huset, så blev det ofte til, at jeg valgte at vaske alle gulvene med gulvspand og moppe.
Dvs at vores kärcher IKKE har været brugt ret meget.

Efter ca 1,5 år kommer der ikke vand til rullerne, og den bliver sendt til reparation på garantien. Den kommer tilbage og fungerer igen, men har nu fået en skade af sin lille rejse, som gør at den nu kører skævt, og er enorm belastende for håndledene, ud over det er der en skrivelse om, at vi har brugt forkert rengøringsmiddel deri, og de ikke vil reparere en evt skade igen pga dette, men sagen er den, at vi ALDRIG har brugt andet end den lille bøtte med rengøringsmiddel der fulgte med maskinen, og da det slap op, brugte vi bare rent vand.
Selv om den nu skulle være repareret, oplever vi stadig at det der er meget ringe vandforsyning til rullerne, hvilket vi vælger at ignorere efter den besked vi fik med tilbage efter reparation.
Nu her knap tre år efter købet er batteriet TOTALT DØDT! garantien væk, og maskinen på vej på lossepladsen.
Et dyrt og ikke specielt fantastisk bekendtskab er nu passé, og vi kan desværre ikke give mere end én⭐️

11. juni 2024

Dårligt batteri i Kärcher FC7 gulvvaskemaskine

Hej

Jeg har haft en kedelig oplevelse med Kärcher, der ikke har været særlig behjælpelig. Jeg har siden læst om en del andre der har haft samme problem som mig både i indland og udland, men med samme produkt (gulvvasker), men har også en kollega, som har haft problemer med Kärcher, dog et andet produkt
Dette har bevirket at jeg vil dokumentere min oplevelse her med min korrespondance med Kärcher

Mail til Kärcher 18/2-2024

Hej

Jeg har for 2 år og 5 måneder siden købt en FC7 Premium gulvvaskemaskine og nu begynder batteriet ikke længere at kunne holde
Jeg havde godt inden de 2 år var gået læst om andre folk der havde problemet på nettet, men dengang oplevede jeg ikke problemer, så tænkte ikke jeg var ramt af dem

Det er jeg så nu. Jeg bruger maskinen 2-3 gange om måneden og har således ikke brugt den specielt meget

Et fuldt opladet batteri med 3 streger går ned på 2 streger efter max 30 sekunder. Herefter kører den 1-2 minutter inden den går ned på én streg
Den begynder at bippe med tomt batteri imens der stadig er ca. 1/5 vand i beholderen. Dvs. jeg kan ikke engang køre en hel beholder igennem på én opladning

I dag måtte jeg stoppe gulvvasken, vente 4 timer og genoptage. Jeg nåede at vaske ca. 50m2. Kørte maskinen på lav hastighed

Jeg ved jeg er ude over de 2 års garanti, men eftersom det er noget flere oplever og bl.a. skriver om på jeres hjemmeside, men også andre steder

Jeg kan se at man nu kan udvide service til 3 år på FC7 signature line, hvilket dog skal gøres højst 4 uger efter købet. Jeg ved ikke om det også var en mulighed da jeg købte, da maskinen jo hedder Premium og ikke Signature Line – det var i hvert fald ikke noget der stod i de medleverede papirer så vidt jeg husker

Jeg vil gerne høre om det er et problem i er bekendt med og om vi på nogen måde kan finde ud af en løsning på det

Faktura på maskinen er vedhæftet
På forhånd tak
Mvh

Svar fra Kärcher 21/2-2024:

Tak for din henvendelse

Jeg er ked af at hører at din FC7 gulvvasker ikke fungere som den skal. Det kan godt lyde som, at gulvvaskeren er afladet på batteriet

Hvor længe har du maskinen stående i opladeren? Hvis maskinen står i oplader altid, for at undgå at den løber tør. Kan det påvirke batteriet
Hvor lang tid står maskinen uden at blive brugt? Hvis maskinen står for længe og har afladet kan det også påvirke batteriet

Hvis batteriet kommer ned under 17volt, kan opladeren ikke længere oplade maskinen
Det kunne godt lyde som om batteriet desværre skal udskiftes

Du er meget velkommen til at sende maskinen til vores service værksted for at få den tjekket igennem. Du kan oprette servicesagen via vores webshop under Online-reparationsservice
Men da maskinen er ude for garanti, bliver det på egen regning
(her link til Kärcher service)
Din maskine er desværre ikke omfattet af den udvidet garanti som kun er på FC7 Signature Line

God dag

Mvh

Mail til Kärcher 21/2-2024 (intet retursvar):

Mange tak for svar

Jeg har aldrig haft maskinen til at lade mere end 4-6 timer og har aldrig haft den til at sidde i laderen i længere tid

Jeg arbejder til dagligt med IT og ved derfra, at både bærbare computere og mobiltelefoner kan få et dårligt batteri af at lade forkert. Det er dog noget der hørte fortiden til, da der nu er intelligent ladestyring i begge dele
Derfor er jeg dog alligevel altid påpasselig med opladelige produkter - især når der i manuelen står at produktet ikke må sidde længe i opladeren

Maskinen står vel 14-30 dage uden at blive brugt. Man skulle vel så formode at en eller flere opladninger igen får batteriet i gang igen, men det er så ikke tilfældet

Mht. at sidde i opladeren kan man så undre sig over at et så relativt dyrt produkt ikke har intelligent ladestyring. Nærmest alle bærbare computere og mobiltelefoner har det i dag. Det er ofte antallet af opladningscyklusser der gør at fx en mobiltelefon begynder at få dårligt batteri. Jeg har også både en elektrisk tandbørste og barbermaskine der p.t. har siddet uafbrudt i deres respektive opladere i mellem 3 og 4 år uden at have taget skade af det - vel og mærke fordi der er indbygget intelligent ladestyring

Så jeg må sige jeg er noget skuffet over jeres produkt - købte netop premium modellen for at få det bedste i konsum sortimentet. Jeg har ydermere anbefalet den for ca. 2 år siden til både min nabo og mine forældre, som alle har købt et eksemplar

Når jeg så flere steder - inkl. på jeres egen hjemmeside - kan læse at andre også har problemer med batteriet, så tænker jeg at der er en designfejl på maskinen

Link til rep. pris (3073) og nypris (3263) var her

Jeg tvivler dog på at jeg kommer til at ofre flere penge på maskinen eller andre Kärcher produkter, da jeg mildest talt er forbløffet over den kundeservice i kan tilbyde

Jeg håber ikke at hverken nabo eller forældre får problemer med deres maskiner, da det vil give mig en dårlig smag i munden at have anbefalet dem at købe produktet

21. februar 2024

Ualmindelig dårligt produkt og rådgivning

Jeg ringede til Kächer for at få rådgivning om en tæpperenser. Jeg spurgte direkte til, om den medfølgende lader havde samme specifikationer som den lader der følger med, hvis man vil købe et ekstra batteri. Damen i kundeservice sagde "selvfølgelig er det samme specifikationer".
Jeg købte så tæpperenser og sæbe. Da jeg modtog varerne og skulle lade batteriet, blev jeg meget overrasket over, at der på displayet stod, at opladningen ville vare 287 minutter (og det for at lade et batteri med en brugstid på kun 12 minutter). Det der stod i displayet var desværre korrekt, - det tager næsten 5 timer at lade batteriet. Jeg ringende efterflg. til kundeservice, for at høre om dette kunne være korrekt, og manden fortalte, at det desværre er helt korrekt. Han fortalte, at hvis jeg købte en anden lader, ville jeg formentlig kunne oplade batteriet lidt hurtigere. Jeg fik bekræftet, at der intet står om dette på hjemmesiden. Jeg returnerer derfor produktet.

Så mit bedste råd er, UNDGÅ at købe produktet, med mindre du kan vente 5 timer på at genoplade batteriet.

26. april 2024

Hej Allan,

Vi er naturligvis meget kede af den misforståelse, der må være opstået i forbindelse med din første kontakt til vores kundeservice.
Til dette produkt medfølger der en standard oplader og ikke en hurtigoplader, denne kan tilkøbes ved siden af enten som starter-kit med et ekstra batteri eller oplader alene.
Det er selvfølgelig ærgerligt, at produktet ikke lever op til de forventninger, som du havde, da du bestilte det.

Kärcher NT 30/1 Tact Te L

Jeg vil lige give min anmeldelse af denne Kärcher Professional støvsuger 😊 Jeg havde længe ønsket mig en støvsuger til værkstedet/hobbyrummet som jeg også kunne bruge til at suge vand med når det var nødvendigt og på mit gamle arbejde havde vi en Kärcher lig denne model bare en generation ældre og uden strømudtag til værktøj dog også med Tact, og den var der aldrig noget i vejen med, kontra den Nilfisk vi også havde som stoppede til i filteret i tide og utide. Kärcher med Tact Filter er nok et af de bedste valg hvis man vil have en god støvsuger til hobby/fritid da den har rigtig mange gode egenskaber og ikke fylder alverden heller! Jeg har læst mange anmeldelser på nettet om den inden valget blev taget så jeg var afklaret med hvilken jeg ville have og var enig med både mig selv og forhandleren om at L klassen var det rigtige valg!

Jeg har nu haft den prøvet af ved at støvsuge gulvet i hobbyrummet og sugestyrke mangler den i hvert fald ikke! Jeg havde egentlig kig på en fra DeWalt da jeg har det meste af værktøjet derfra, men deres filterdesign rager ned i spanden og mindsker dermed volumen i beholderen. Så derfor valgte jeg Kärcher NT 30/1 Tact Te L og har IKKE fortrudt mit valg!

22. februar 2024

Hej Allan,
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du er så tilfreds med din nye støvsuger og håber, du får mange produktive timer med den.
Rigtig god dag.
Kärcher Kundeservice

ikke køb en Kärcher støvsuger dårligste kvalitet

købt en Kärcher støvsuger for en måned siden den virker ikke længer efter kort tid suger den heller ikke så godt længer har købt nye filter osv billig skrammel nok den dårligste kvalitet støvsuger man kan købe

22. februar 2024

Hej Victor,
Vi er ærgerlige over at høre, at du ikke er tilfreds med din nye støvsuger fra Kärcher.
Vi vil bede dig tage kontakt til vores kundeservice på e-mail: info@karcher.dk, hvor du skriver lidt om dine oplevelser samt info om købet.
Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Kärcher kundeservice

har købet en Kärcher Højtryksrenser K 7…

har købet en Kärcher Højtryksrenser K 7 Smart Control
virkede i 3 mdr, så kom der vand ud af den i bunden.
Den bliver sendt til reparetion. venter i 2 1/2 mdr på en afgørelse og det blive til jeg fik en ny
havde den i 2 uger brugt den 2 gange, også er den utæt på samme måde.

føler mig utryg ved at bruge penge på Kärche.

2. februar 2024

Hej Kim,
Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med din K 7 højtryksrenser.
Vi vil naturligvis gerne kigger lidt mere ind i sagen, derfor vil vi bede dig henvende dig til vores kundeservice på mail info@karcher.dk. Det vil hjælpe os rigtig meget, hvis du i mailen kunne give os lidt oplysninger om din maskine (model- / serienummer) samt datoer for tidligere reparation.

FC 5 virker ikke

NÅR FC 5 virker, er den rigtig god! Problemet er bare at det sjældent varer så længe! Har haft min til service fordi der ikke kom vand til rullerne. De rensede den og sagde at jeg skulle huske at holde den ren. Har haft skilt den ad flere gange nu i forsøget på at få den til at virke. Men intet sker!! En gulvvasker uden vand…. Kan IKKE anbefales! Kan se der er mange andre med samme problem…

1. oktober 2023

Hej Anita,
Vi er selvfølgelig kede af at høre, at din FC 5 ikke fungerer efter hensigten.
Vi vil bede dig tage kontakt til vores kundeservice på mail: info@karcher.dk, hvor du fortæller lidt mere om forløbet, i forhold til hvor gammel maskinen er, samt hvornår du har haft den til service. Så vil vi forsøge at hjælpe dig videre bedst muligt.

Køb og smid væk kultur

Vi indleverede en Kärcher damprenser model SC 5 til ny pris ca. 2.600 dkr, til reparation i Bauhaus Aalborg, da den ikke leverede damp mere, og fik nedenstående mail fra Kärcher Danmark via Bauhaus.
”Hej Bauhaus Aalborg
Vi har modtaget en SC5 med fejlbeskrivelse: OBS Modellen er SC5, men den er udgået, derfor er med SC4 stregkode.
Hvis I ønsker en pris på hvad det vil koste at få damprenseren repareret, så er der en fast pris af reparationen på 1.106,03 DKK inkl. moms
Hvis I ønsker at få den reparere skal jeg bruge en korrekt fejlbeskrivelse på hvad der er galt med maskinen.
Ellers sender vi den retur til jer uden der vil blive fortaget noget.
God dag 😊
Med venlig hilsen / Kind Regards
Kundeservice
Kärcher A/S
Islevdalvej 98
2610 Rødovre
Denmark”
Det betyder åbenbart, at hvis det en pakning eller en anden simpel ting der skal skiftes koster det 1.106,03 DKK inkl. moms, hvilket er en dårlig køb og smid væk-kultur Kärcher går ind for.

12. januar 2024

Hej John,
Jeg kan forstå, at du har været i kontakt med vores kundeservice efterfølgende din anmeldelse, så de misforståelser der var opstået er blevet klarlagt.
Vi er kede af de fejltolkninger, der har været.
Kärcher Kundeservice.

Gulvvasker FC5 giver ikke vand til…

Gulvvasker FC5 giver ikke vand til rullerne. Efter 5 gange vask holdt den simpelthen op. Og Karcher er ikke nemme at få svar fra.
Reklamen er god. Meen hold jer langt væk fra den

5. januar 2024

Hej Jan,
Vi er naturligvis kede af at høre, at din FC 5 gulvvasker ikke lever op til forventningerne.
Normalvis plejer vi at være meget tilgængelige på mail, så du bedes venligst skrive til os på vores kundeservice mail (info@karcher.dk).
Det ville hjælpe os rigtig meget, hvis du i mailen kunne fortælle lidt mere om problemet samt inkludere kvittering for køb.
Kärcher Kundeservice

Dårlig kundeservice og dårlig kvalitet.

Har mit eget firma. Hvor jeg har brugt kärcher Tæpperenser puzzi 8 og - 10/2
Der er general fejl i deres maskiner. Specielt koblinger som er lavet af plastik, de drypper og bliver løse.
De tage overpris for rep. Også selvom vi havde aftalt jeg kun skulle betale for
Reservedele, har ikke bedt dem samle en slange med 2 stk. spændebånd. For en pris på 904 kr. vil ikke anbefale andre at handle hos kärcher i Rødovre. Extrem dårlig kundeservice.

1. december 2023