Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb een 2 delige pak gekocht in de sale. ik zag staan sale mag niet terug dus ik doe de moeite niet om ze te benaderen want ze reageren toch niet algemeen bekend. de pak zat helemaal onder haar/sto... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vaak hele leuke artikelen in de sale, voor een goede prijs. Van alle bestellingen is er 2 keer iets misgegaan bij levering (1x verkeerde kleur riem en 1x verkeerde maat) maar dit werd snel en naar te... Se mere

1,8

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,8

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vreselijk!

Eerst sturen ze het verkeerde item, vervolgens is het goede item niet meer op voorraad, dus moest ik het pakket op eigen kosten retourneren, waar ik vervolgens niks meer van hoorde. Zeiden steeds: nee hoor, nog niet binnen als ik contact zocht. Toen het uiteindelijk wel binnen was duurde het nog weken voor ik mijn geld terug had en werd echt onbeschoft toegesproken. Nooit meer!

10. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte ervaring met dit bedrijf

Slechte ervaring met dit bedrijf. Ze dwingen klanten een zeer prijzig retourproces aan te gaan met Returnista/DPD. Maar de track-and-trace hiervan (retours) lezen ze echter bijzonder slecht af, in hun voordeel. Op deze manier wordt een retourpakket geweigerd, terwijl deze gewoon keurig binnen het retourtermijn is afgeleverd. Wees hier scherp op en kijk dieper in de trackingdetails! Wanneer je uiteindelijk in je gelijk wordt gesteld kan er geen excuus vanaf.

15. december 2025

BESTEL HIER NOOIT!

BESTEL HIER NOOIT!
Begin September een leren broek besteld, deze een paar uurtjes gedragen op kantoor en de rits gaat er letterlijk door heen.
Gaat met geen mogelijkheid meer naar boven of beneden.
We hebben het over een broek van 60 euro, wel een duur broekje als je deze maar een paar uur kan dragen niet?
Gister netjes contact opgenomen via WA, er kan nog geen goedemorgen of vervelend vanaf.
Er moet overleg komen met ‘de baas’.
Vandaag een appje terug dat zij niets kunnen betekenen in gedragen kleding.
Gedragen kleding? Het gaat hier om een broek die een paar uur is gedragen.
Daarna deel ik mee dat ik zelf voor de klantenservice werk van verschillende kleding winkels en dat de wetten anders zijn.
Dan krijg je een korting aangeboden van 5 euro, wat een lachtertje.
Het kan namelijk zo zijn volgens de ‘baas’ dat ik de broek te strak heb gekocht!
Wanneer ik wijs op rechten en vooral onprofessioneel gedrag, waarin ik aangeef 20 jaar in de mode te werken en je niet zo met klanten omgaat wordt ik uitgelachen en wordt er gezegd ik ga niet verder in discussie.
Ik bestel hier nooit meer en zal binnen mijn grote kring iedereen waarschuwen.
De reviews liegen er niet om!!

1. oktober 2025

Bestel hier niks!

Eerst betaal je 7,50 voor verzending voor een simpel brievenbus pakketje,

Jurkje besteld die 60 euro was op de site, eenmaal binnen was deze ontzettend doorschijnend, dun, geen onderrok niks. De kwaliteit van shein is nog beter!

Bestel hier niks, prijzen liggen al hoger dan andere boutiques, verzendkosten liggen hoger dan andere boutiques. En wat je binnen krijgt is te zielig voor woorden !

3. september 2025

Hele slechte service!!!!!!!!!

Echt een hele hele slechte ervaring! Ik had er 2 pakjes gekocht en ook niet perse heel goedkoop! Waarvan 1 pakje een avondje gedragen en daarna gewassen op 30 graden zoals er in staat en vervolgens zijn de naden los en is de stof gewoon heel lelijk. Vind het echt enorme slechte kwaliteit. Heb dat netjes laten weten, en vervolgens kreeg ik alleen maar terug wat vervelend, maar we kunnen er niks mee doen. Vind het echt enorme slechte service!!!! En er word niet eens moeite gedaan! Ik zou iedereen afraden om hier wat te kopen!!!!

13. august 2025

Bestelling werd niet verzonden

Bestelling werd niet verzonden. Nagevraagd waarom niet, winkel gaf aan de helft van de bestelling niet meer te hebben. Uiteindelijk wilde ik de andere helft nog wel maar dit werd niet verzonden. Meerdere keren contact opgenomen, maar winkel bleef zeggen dat ze het ging verzenden. Uiteindelijk niks binnen en geen reactie.

3. juli 2025

Afschuwelijke service

Afschuwelijke service. Ik heb een aantal weken geleden een jasje gekocht. Het label was eruit dus zaten er allemaal lijmresten aan de jas. Ik heb netjes een paar keer een bericht gestuurd via Instagram en via de mail. Er zou antwoord gegeven worden op de mail maar helaas hoor je niks. Ik ga hier nooit meer bestellen.

2. juni 2025

Oplichting!

Wat een oplichters! Ik wacht al meer dan zes weken op een bestelling en heb nog steeds niets ontvangen. Ze zijn totaal onbereikbaar via mail en telefoon. Uiteindelijk vond ik een ander nummer, waar werd opgenomen onder de naam “Just Dai”. Zodra ik mijn probleem uitlegde, kreeg ik te horen dat zij slechts een “leverancier” zouden zijn en nergens vanaf weten.

Na weken van mailtjes, appjes en belpogingen kreeg ik uiteindelijk het bericht dat de vertraging aan PostNL zou liggen. Ik heb zelf contact opgenomen met PostNL, en die bevestigen dat er nooit iets is verstuurd.

Deze zaak moet per direct gesloten worden. Onvriendelijk, onprofessioneel, brutaal, pure oplichterij.

21. april 2025

NOOIT HIER OP BESTELLEN

NOOIT HIER OP BESTELLEN !
Reageren niet op mails. Nemen niet op. via instagram een bericht gestuurd. altijd paar dagen tussen voordat ze antwoorden. uiteindelijk geld terug gevraagd gingen ze dit bekijken. NOG STEEDS NIKS GEKREGEN. GEEN ANTWOORD. GEEN PAKKETJE. GEEN GELD.

25. marts 2025

Slechte ervaring

Artikel in de sale gekocht, maar een verkeerde maat ontvangen. Dit mag niet retour(?). Wel staat er op de website dat sale artikelen geruild kunnen worden voor de juiste maat. Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice kreeg ik alleen als antwoord dat ik wel de juiste maat zou hebben ontvangen (klopt niet) en werd daarna compleet genegeerd.

30. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Deze winkel overtreed het burgerlijk…

Deze winkel overtreed het burgerlijk wetboek 6, artikel 230. Sale artikelen die online verkocht worden (Kopen op afstand), hebben een wettelijke retour termijn van 14 dagen. De wet staat boven zelf verzonnen regels.. Echter lapt deze winkel die regels van het wetboek aan zijn laars. Ik bestel hier nooit meer. Ik raad deze winkel dus af

11. januar 2025

naar bedrijf

"Ik ben als leverancier voor dit bedrijf werkzaam geweest, maar helaas kan ik er niets positiefs over zeggen. Vanaf het eerste moment voelde de sfeer onprettig aan. Het personeel leek voortdurend gestrest en gaf me nauwelijks de tijd of ruimte om goed werk te leveren. Ondanks mijn inspanningen en extra moeite om benodigde informatie te vinden, werd niets gewaardeerd of als voldoende gezien. Het was alsof ze verwachtten dat ik zonder enige ondersteuning alles perfect zou doen. Al met al een zeer teleurstellende ervaring."

15. oktober 2024

Slecht

Jurk retour gestuurd en de verzendkosten van de heenreis niet terug gekregen. Dit is wettelijk verplicht! Op mails reageren ze niet. Ik bestel hier nooit meer

10. september 2024

Slechte beschrijving bij producten

Slechte beschrijving bij producten. Jurkje gekocht, zo kort dat je hier echt heel klein voor moet zijn mocht je deze willen dragen zonder in je onderbroek te lopen. En andere bestelde product schijnt super erg door. Na dit te willen retourneren ( is sale) kon dit niet. Zij geven aan dat ze dit vermelden op de website. Maar volgens de wet mag je altijd retourneren, al is het sale. Dus contact opgenomen met klantenservice, bah wat slecht zeg. Totaal niet oplossings- / klantgericht. Heel kortaf en totaal niet vriendelijk. Heb hier vaker besteld maar na deze keer nooit meer. 🤮

5. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jurk bestelt en de verkeerde gekregen…

Jurk bestelt en de verkeerde gekregen binnen twee dagen een feest en zit zonder jurk heb hem opnieuw besteld en deze verkeerde gaat op retour hopelijk alsnog op tijd me goeie jurk 🤞🏽🤞🏽🤞🏽

30. juli 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.