Vi havde fat i kundeservice via formular, da vi manglede et ældre bilag. Chris var utrolig hurtig og hjælpsom med at finde bilaget. Er imponeret over den hurtige og professionelle hjælp fra Chris :)
Dejlig kaffe, gode shots og dejlig sprøde sandwich. Sødt og hjælpsomt personale. Anbefaler gerne Joe & the Juice til andre
Hvorfor skal medarbejderne nå at tjekke deres telefon op til flere gange, fortælle hvad der skete for 5 år siden og kigge dumt på dig 2 gange inden det går op for dem at du ikke har fået din mad endn... Se mere
JOE & THE JUICE is a Danish food & beverage company founded in central Copenhagen in 2002 by Kaspar Basse. Using high-quality, natural, and organic ingredients, JOE & THE JUICE offers freshly prepared juices, shakes, coffee, and sandwiches. By also leveraging its strong tech processes, which includes a commitment to internal IT development, JOE & THE JUICE has been able to develop a strong global presence with more than 300 stores in 16 countries. The company has a growing presence in Europe, Asia and is expanding heavily in the US market.

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Køber en sandwich til 80 kr og der er nærmest ingen tun i. Fuldstændig tør at spise

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Modtog hjælp fra (Nat) inde på kundeservice, og det var en virkelig god service, og jeg fik de svar jeg manglede hurtigt😊

Joe & The Juice: Hvor "15% på alt" bliver til en lukket dør og en lukket sag
Som forbruger og et almindeligt analytisk menneske ser jeg ofte mønstre i virksomheders kommunikation. Min nylige oplevelse med Joe & The Juice er ikke blot en sag om en manglende rabat; det er et skolebogseksempel på, hvordan en virksomhed bruger "deflection" og bureaukratiske standardløsninger til at undgå ansvar for vildledende markedsføring.
Sagen i korte træk:
Jeg købte et 10-klips sandwich-kort, lokket af en kampagne, der lovede "15% på alt". Da rabatten udeblev, kontaktede jeg deres kundeservice. Her mødte jeg "Vee" – en repræsentant, der tydeligvis følger et fastlagt script, frem for at føre en reel dialog.
De tre røde flag:
Markedsføringen vs. Virkeligheden: Selvom de markedsfører "15% på alt", nægtede de at give rabatten, da det kom til stykket. De gemmer sig bag komplekse vilkår og betingelser (T&Cs), som først bliver relevante, efter at man har købt produktet. Det er en klassisk 'dark pattern'-taktik: Lok kunden ind med en bred overskrift, og henvis til det med småt, når de brokker sig.1
Den falske "service recovery": Da jeg påpegede fejlen, tilbød de blot at annullere kortet og refundere de resterende 9 klip. Det efterlader mig som kunde med et økonomisk tab (godt nok forsvindende lille (15procent af værdien af det ene klip)) for det ene klip, jeg allerede har brugt. Det er ikke kundeservice – det er en administrativ nem løsning for virksomheden, der effektivt tvinger mig til at "betale" for deres markedsføringsfejl.
Aggressiv lukning af sagen: Da jeg forholdt mig kritisk til deres løsningsforslag og bad om at få sagen eskaleret til en beslutningstager, der kunne yde commercial goodwill (f.eks. ved at kreditere differencen), blev jeg afvist med standardbeskeder. Da de indså, at jeg ikke ville acceptere deres "tag det eller lad være"-løsning, valgte de ensidigt at lukke sagen for næsen af mig med beskeden: "Unfortunately, we’re unable to accommodate your request at this time, so this case will now be closed".
Journalistisk vurdering:
Joe & The Juice opererer her med en forretningsmodel, hvor de vægter beskyttelse af egne vilkår højere end kundetilfredshed. Når en virksomhed konsekvent lukker sagen, hver gang en kunde holder dem op på deres egne løfter, sender det et klart signal: De er ikke interesserede i at løse problemet, kun i at få kritikken til at forsvinde fra deres indbakke.
Det er ærgerligt at se et brand, der positionerer sig som moderne og 'lifestyle'-orienteret, benytte så gammeldags og obstruerende kundeservice-metoder. Hvis du overvejer at købe deres klippekort, bør du være opmærksom på, at deres kampagner sjældent er så gennemsigtige, som de ser ud til.
Jeg er spændt på om de nu har lukket muligheden for at få refunderet pengene parallelt med deres konsekvente lukning af sagen.
Bemærk: Denne anmeldelse er skrevet med hjælp fra AI til at strukturere den journalistiske analyse af sagen og sikre en præcis fremstilling af hændelsesforløbet

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Skrev en klage over joe and the Juice i Hillerød, slotsarkaderne, fordi at de servere 6 store terninger i en stor islatte til 67 kr , det er ikke engang en halv kop iskaffe man for hvis man piller isterninger op .
Jeg skrev en klage for Lou sørgede for det blev bragt videre til manageren for Hillerød slotsarkaderne, og tilføjede en gratis drik efter eget valg til min wallet.
Håber så oplevelsen er bedre næste gang .

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Den i Vestsjællands Centret i Slagelse... Måske skru ned for charmen når i lukker. Kæmpe høj musik og personalet der skråler med derinde fra. Måske, bare Måske, man kunne tage bare lidt mere hensyn til andre folk?
Ku være fedt. Flere kommenterede på det da de gik forbi, mig med "udfordringer", det unge par med barnevognen og den bette i vækkede, de ældre damer der ikke kunne snakke sammen for volumen.
Måske i kunne gøre bare lidt for at gøre op med jeres ry

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Joy and the juice i Hillerød kan varmt anbefales. De søde unge fyre gør en forskel.

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Jeg ville spare 15 % men appen virkede ikke. Endte med at købe det. De unge medarbejder i Lyngby havde mere travlt med at snakke og kramme hinanden. Musikken var skruet ALT for højt op ift det normale “høje” niveau. Vores clubsandwichs var kolde, som om brødet var blevet lavet og fik et hurtig opvarmning inden det blev serveret. Da jeg spurgte råd til appen gav den unge pige mig et “hvad tror du selv-blik” og følte mig lidt hånet af. Simpelthen kedelig service og betjening af dagens unge medarbejder.

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Jeg havde problemer med at komme på appen. Jeg har så skrevet en mail til deres kundeservice og fik en super god hjælp fra Nat. Mange tak igen.

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Besøgte idag eftermiddagJoe And The Juice i Vestergade. Jeg handler ugentligt hos dem men jeg fik en meget dårlig behandling. Jeg havde bestilt 2 sandwich og spurgte de tre piger som stod ved kassen om de kunne pakke dem ind til at tage med hjem. Kunne mærke deres irtitation over at de blev forstyrret i deres snak. Den ene tog sandwichsene og pakkede dem ind og smed dem på disken; hvorefter hun belærte os om at vi skulle give dem besked om at pakke dem ind når vi bestilte dem. Som jeg nævner, det var tre piger som slet ikke havde travlt, men blev forstyrret af kundehenvedelse. Det er ikke første gang at vi oplever manglende service, sure og arrogante unge mennesker. Vi handler tit hos joe and the juice,men det kan da ikke passe at vi skal være nervøse for dårlig behandling når vi vil handler og håber at i kigger ind i jeres medarbejderstab i jeres Vestergade afdeling.

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Jeg elsker at handle hos Joe & The Juice – god service, lækre produkter og en altid positiv atmosfære. 💖

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Det smager godt, men er ALT for dyrt.
Der kommer mindre og mindre indhold i deres sandwich og den er ikke blevet billigere. Køber man en sandwich og en juice bliver det 155kr.. det er for dyrt for på bitte små stykker brød med en lille klat indhold.

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Kommer der tit og har ikke noget at klage over måske nogen nye runde borde der ikke rokker 🙏🏻

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Købte en green tuna bowl til frokost - det første jeg lagde mærke til da jeg hentede den var at den var utroligt let - da jeg åbnede den var der næsten ikke noget tun i - det værste var at der lå et hår klistret fast i olien på bunden som jeg først opdagede da jeg havde spist næsten alt - adr

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Uendelig lang kø i lufthavnen og ingen advarsel ved bestillingen, ingen tids indikator eller numre der viser hvornår din bestilling er klar. Helt til grin at drive en pengemaskine på den måde. Kæmpe fan af konceptet ellers, men det slutter her 🤙

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Sidder i toget og skulle netop til at spise den sandwich, som jeg havde købt på Hovedbanegården….. så er det slet ikke den, jeg har bestilt. Meget skuffende. Lige til skraldespanden.

Besvarelse fra JOE & THE JUICE
Jeg er specielt glad for bestilling via deres appen! Fast food med god samvittighed :-)