Mijn contactpersoon Mariska, is super behulpzaam en betrokken geweest vanaf het eerste moment. Binnen een maand had ik al een leuke opdracht gevonden en gekregen dankzij haar tips m.b.t. de motivatieb... Se mere
Virksomheden har svaret
Jellow heeft mij geholpen aan een mooie opdracht. Het contact verliep prettig, snel en professioneel. Ze dachten goed mee, hielden me duidelijk op de hoogte en zorgden voor een soepel proces. Zeker ee... Se mere
Virksomheden har svaret
Jellow denkt enorm goed mee als het gaat om vinden van nieuwe opdrachten voor mij als freelancer. Hun netwerk van opdrachtgevers is top, platform werkt super en ik word altijd met een glimlach geholpe... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs heb ik via Jellow een leuke opdracht gekregen. Het contact met het team verliep prettig en professioneel, en de opdracht bevalt me erg goed. Wat ik fijn vind aan het platform is dat opdra... Se mere
Virksomheden har svaret
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De opdrachten worden altijd adequaat opgepakt en Jellow kan ons altijd heel snel ZZP'ers leveren!

Besvarelse fra Jellow
Goed & snel contact, werkt fijn. Daarbij is het ontvangen van mogelijke opdrachten goed geregeld, eenvoudig reageren.

Besvarelse fra Jellow
Mooi platform met veel mooie opdrachten, maar vooral hele goede service van een leuk team!

Besvarelse fra Jellow
Ruime keuze aan opdrachten, heldere communicatie en afspraken worden nagekomen. Jellow biedt een betrouwbare en klantgerichte service die ik ten zeerste kan aanbevelen aan elke zzp’er.

Besvarelse fra Jellow
Jellow heeft mij op een prettige manier begeleid naar een mooie opdracht bij een gemeente. Mijn contactpersoon Archana Bakker heeft gedurende het hele proces mij uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. Een aanrader voor iedere ZZP-er.

Besvarelse fra Jellow
Snelheid van handelen en het vinden van de juiste mensen ging enorm snel bij Jellow. Complimenten voor het team en een heel groot verschil met andere bemiddelaars.

Besvarelse fra Jellow
Hele fijne samenwerking met iedereen van Jellow. Schakelen snel, zijn vriendelijk en altijd bereid om je te helpen met het invullen van opdrachten. In het speciaal Archana, heel fijn persoon om mee samen te werken!

Besvarelse fra Jellow
Binnen een week een topkandidaat gevonden voor een interim-functie. Het was fijn om snel te schakelen, een goede selectie van potentiële kandidaten te krijgen en dagelijks even contact te hebben over de voortgang.

Besvarelse fra Jellow
Jellow heeft zich voor mij bewezen als een fijne partner. Eenvoudige registratie, handige zoekopties en fijn persoonlijk contact. Ik kan iedereen het gebruik van Jellow (zowel als bedrijf als freelancer) aanbevelen.

Besvarelse fra Jellow
Prima service, mooi netwerk van potentiele werkgevers

Besvarelse fra Jellow
Mooie opdrachten op deze site. Alles is helder en overzichtelijk.

Besvarelse fra Jellow
snelle schakeling door het team van Jellow en toen de opdracht binnen was werd alles goed en soepel opgepakt en de administratie geregeld.

Besvarelse fra Jellow
Het lukte Jellow in korte tijd een gevarieerde selectie met kandidaten voor te stellen. Enkelen daarvan waren zeer geschikt in combinatie met onze wensen en ambities.

Besvarelse fra Jellow
Fijn contact met Mariska van Jellow. Vlot 4 profielen aangedragen waaruit we de geschikte kandidaat gevonden hebben voor onze opdracht.

Besvarelse fra Jellow
De respons na het plaatsen van een opdracht via Jellow is goed, zowel kwantitatief als kwalitatief. De wijze van communiceren met de ZZP-ers is laagdrempelig en de site is gebruikersvriendelijk.
Daarnaast hebben we een contactpersoon, die je waar nodig ondersteund en/of werk uit handen neemt. Dat werkt heel prettig.

Besvarelse fra Jellow
Jellow is mijn favoriete platform!! Geweldig om mij eigen freelance pool te beheren. Team staat altijd aan.. Heel blij met ze.

Besvarelse fra Jellow
Op elke aanvraag die we bij Jellow uitzetten krijgen we super snel een reactie en passende kandidaten geleverd. Ook als gedurende het traject onverwachte gebeutenissen optreden, is Jellow altijd enorm meedenkend en behulpzaam. Kortom: een hele fijne partij om mee samen te werken!

Besvarelse fra Jellow
Snel geschakeld telefonisch. In contractafhandeling mag wel iets duidelijker aangegeven wat op bepaalde plekken verwacht wordt.

Besvarelse fra Jellow
Jellow heeft geholpen bij het verkrijgen van mijn eerste opdracht als freelance data engineer. Geen opdringerige recruiters, gewoon een berichtje met de vraag: dit is de opdracht, heb je interesse. Nu bijna een jaar later kijk ik terug op de beste eerste opdracht die ik kon krijgen. Het portaal van jellow/younited is prettig als naslag werk voor de afspraken/contracten, facturen en urenregistratie. Ook niet onbelangrijk, iedere laatste vrijdag van de maand de betaling van je factuur. En loopt je contract bijna af, automatisch een reminder naar je klant en jezelf maar ook even een persoonlijk bericht van Mariska of ze je nog kan helpen. Je leest het al, ik ben er super tevreden over!