Jellow Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn contactpersoon Mariska, is super behulpzaam en betrokken geweest vanaf het eerste moment. Binnen een maand had ik al een leuke opdracht gevonden en gekregen dankzij haar tips m.b.t. de motivatieb... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jellow heeft mij geholpen aan een mooie opdracht. Het contact verliep prettig, snel en professioneel. Ze dachten goed mee, hielden me duidelijk op de hoogte en zorgden voor een soepel proces. Zeker ee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jellow denkt enorm goed mee als het gaat om vinden van nieuwe opdrachten voor mij als freelancer. Hun netwerk van opdrachtgevers is top, platform werkt super en ik word altijd met een glimlach geholpe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs heb ik via Jellow een leuke opdracht gekregen. Het contact met het team verliep prettig en professioneel, en de opdracht bevalt me erg goed. Wat ik fijn vind aan het platform is dat opdra... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Udbyder af e-handelsløsninger

Skrevet af virksomheden

Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

34 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Prima geholpen

Problemen met inloggen op verschillende portals. Noel heeft dit snel opgepakt en prima opgelost. Complimenten en nogmaals bedankt Noel.

Groet, Tom

25. september 2024

Besvarelse fra Jellow

Hoi Tom, Wat een mooi compliment. Wat fijn dat je onze inzet met vijf sterren beloont! Groet, Team Jellow

Persoonlijke touch

Mariska heeft precies in de gaten wat onze behoeften als opdrachtgever zijn en de dienstverlening daar op afgestemd. Ook hadden we heel snel een passende professional!

Hoi Geert,
Fijn dat je zo snel én de juiste professional hebt gevonden bij Jellow, én zo tevreden bent over de service die Mariska heeft geleverd. Veel succes met jouw inhuur en hopelijk werken we nog eens samen. Groet, Team Jellow

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede match, korte lijnen en fijn contact

De voorselectie was een goede match evenals het gesprek en de uiteindelijke klik met de opdrachtgever. De lijnen met Jellow waren kort en het contact met de mensen fijn. Binnen no time had een (weer) een mooie opdracht gevonden.

Hi Babs,
We doen ons best om het proces smooth te laten lopen. Super om dan te horen dat het proces als prettig wordt ervaren door gebruikers van ons platform. Daar doen we het voor! Groet, Team Jellow

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een professionele organisatie die zijn zaakjes op orde heeft!

Jellow is een professionele organisatie, die zijn zaakjes op orde heeft. Ze hebben ervaring en dat is te merken op alle vlakken: contractueel, administratief, communicatie, etc. Het werken met een dashboard waar je alles terug kunt vinden en waar je altijd online bij kunt is een enorme toegevoegde waarde. Bij Jellow is het afspraak is afspraak, voor mij een enorme plus. Dat er een consultant is waar je contact mee kunt opnemen indien nodig, geeft het een persoonlijke touch.

Hoi Nora,
Hartstikke fijn dat je zo tevreden bent over Jellow, onze werkwijze en natuurlijk de geboden service. Groet, Team Jellow

Fijne partner voor ZZP'ers

Yellow heeft mij geholpen aan een te gekke ZZP-opdracht. Mariska is daarnaast heel betrokken en fijn om mee te werken. Het platform zelf werkt supereenvoudig. Helemaal goed dus!

14. juni 2024

Hi Helen,
Bedankt voor je complimenten! Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle en goede begeleiding vanuit Jellow!

Ik heb me een poos geleden ingeschreven bij Jellow en ben onlangs benaderd voor een nieuwe leuke opdracht via Jellow. Het contact met Daan liep snel en soepel waardoor ik al snel op gesprek kon en op korte termijn kan starten bij de nieuwe opdrachtgever! Dank Jellow, en met name Daan, voor al je hulp!
groet Maaike

15. juli 2024

Besvarelse fra Jellow

Hoi Maaike, Wat goed te horen dat je zo tevreden bent met de service van Jellow! Hartelijke groet team Jellow

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jellow heeft mij supersnel aan een…

Jellow heeft mij supersnel aan een nieuwe opdracht geholpen. Er was snel en goed contact met mijn contactpersoon Daan. Ook het administratieve deel met het contract ging erg gemakkelijk en soepel. Een aanrader!

5. august 2024

Hi Brigitte,
Wat fijn om te horen dat we jou zo snel hebben kunnen voorzien van een mooie opdracht, daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt voor jou positieve feedback! Groeten Team Jellow!

Efficiënt en Persoonlijk

Ik ben erg blij met Yellow, hun platform is duidelijk en efficiënt. Het duurt niet lang om hier een profiel aan te maken. Ze delen relevante opdrachten die passen binnen mijn profiel.

Bovenal, het contact is prettig en persoonlijk. Ik heb echt het gevoel gekregen dat ze mij hielpen om een nieuwe baan of opdracht te vinden (en niet alleen maar in dienst van de klant te zijn).

Op basis van mijn eigen persoonlijke ervaringen wil ik Jellow graag aanbevelen.

Besvarelse fra Jellow

Hoi Corine, Wow enorm bedankt voor je mooie woorden! Dit is nou precies waar wij zo hard voor werken! Hartelijke groet, Team Jellow

No nonsense

No nonsense: snel, betrokken en direct contact met de opdrachtgever.

Besvarelse fra Jellow

Hoi Matijsen, Bedankt voor je mooie 5 sterren review! Hartelijke groet Team Jellow

Topservice!

Fijn contact, heel behulpzaam en leuke opdrachten op het platform

Hoi Suzanne,
Goed te horen dat onze manier van werken je bevalt en dat je tevreden bent met de kwaliteit van opdrachten die jouw kant op komen. Groet, Team Jellow

Jellow volgt goed op!

De uitstekende inrichting van de processen, de klantgerichte benadering en de opvolging.

Besvarelse fra Jellow

Hoi Wim, Fijn dat onze service jou bevalt. Hier zetten we ons elke dag weer voor in! Groet, Team Jellow

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel, duidelijk, vriendelijk én een mooie opdracht!

Ik heb erg prettig contact gehad met Daan van Jellow. Snelle communicatie, duidelijk, vriendelijk en uiteindelijk een erg leuke opdracht gekregen. Een aanrader!

31. juli 2024

Besvarelse fra Jellow

Hoi J., Thanks voor je mooie review! Bij een volgende opdracht doen we dat graag dunnetjes over. Groet, Team Jellow

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fijn tussen bedrijf met fijne…

Een fijn tussen bedrijf met fijne mensen mooie opdrachten en goede communicatie. Ik ben erg tevreden en hoop in de toekomst nog mooie opdrachten te mogen doen via dit bedrijf

Hi Martijn,
Bedankt voor je mooie woorden, daar worden we enthousiast van! Ook bij toekomstige opdrachten helpen we je graag verder.

Perfecte matchmaker

Getipt voor een leuke freelance project door Jellow. De week erop op gesprek bij de opdrachtgever. Ze waren, quote: “erg enthousiast” 🤩. 2 weken verder... Perfecte match!

Hoi Fried,
Goed te lezen dat je tevreden bent over Jellow en de manier waarop wij jou hebben ondersteund in jouw zoektocht. Graag doen we dat nog eens. Groet, Team Jellow

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fantastisch platform om een mooie opdracht te scoren!

In mijn zoektocht naar een opdracht heeft Jellow mij fantastisch geholpen. Het was erg eenvoudig om een profiel aan te maken en daarna volgde het aanbod van potentiële en interessante opdrachten snel. De derde keer dat ik op een opdracht reageerde was het al raak. De komende maanden kan ik daarom weer lekker aan de slag met een mooie nieuwe opdracht!

Nadat de opdracht aan mij gegund werd ben ik ook goed geholpen en de medewerkers van Jellow stonden klaar voor al mijn vragen. Over een paar maanden begint mijn zoektocht naar een nieuwe opdracht weer hier.

Besvarelse fra Jellow

Hoi Tim, Wat een waanzinnig mooi compliment! Geweldig om te lezen dat de samenwerking met Jellow goed is bevallen. Uiteraard staan we ook bij een volgende opdracht voor je klaar. Hartelijke groet Team Jellow

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fijn bedrijf waar ik graag mee samenwerk als ZZP'er

Ik ben als interim ondersteuner nu 2 keer via Jellow aan een nieuwe opdracht gekomen. Bij DOCKR en de KNMP.

Ik vind vooral de diverse soort bedrijven zeer interessant en ik ben ook altijd blij dat ik opdrachten krijg binnen mijn zoekcriteria.

Het instellen van je profiel kost wat tijd, maar als deze goed staat dan hoef je er eigenlijk niets meer aan te doen behalve te updaten met je recente ervaring.

Ik hoop in de toekomst zeker weer opdrachten via jellow binnen te krijgen.

Hoi Melissa,
Goed te horen dat je onze manier van werken als positief hebt ervaren. Dat is de service die we graag blijven leveren. Groet, Team Jellow

Goede ervaring!

Heldere site, snelle reactie, goede en snelle afhandeling van contract.

Hi Ilse,
Fijn dat jij als freelancer tevreden bent met Jellow. Een goede afhandeling is het halve werk.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle respons en vakkundige…

Snelle respons en vakkundige bemiddeling tussen opdrachtgever en nemer. Transparante communicatie omtrent facturatie en urenverantwoording.

Hoi Reg,
Top dat onze werkwijze en service jou bevalt. Hier zetten we ons elke dag weer voor in. Groet, Team Jellow

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jellow heeft een snelle communicatie

Jellow heeft een snelle communicatie, transparant en is actief in het benaderen van potentiële nieuwe opdrachtnemers. Ik kijk terug met een positieve blik naar het proces.

Hoi Soum,
Dit is waar we het voor doen: een prettige ervaring en goede samenwerking. Hartstikke tof dat je voor ons deze mooie review hebt geschreven. Groet, Team Jellow.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.