Mijn contactpersoon Mariska, is super behulpzaam en betrokken geweest vanaf het eerste moment. Binnen een maand had ik al een leuke opdracht gevonden en gekregen dankzij haar tips m.b.t. de motivatieb... Se mere
Virksomheden har svaret
Jellow heeft mij geholpen aan een mooie opdracht. Het contact verliep prettig, snel en professioneel. Ze dachten goed mee, hielden me duidelijk op de hoogte en zorgden voor een soepel proces. Zeker ee... Se mere
Virksomheden har svaret
Jellow denkt enorm goed mee als het gaat om vinden van nieuwe opdrachten voor mij als freelancer. Hun netwerk van opdrachtgevers is top, platform werkt super en ik word altijd met een glimlach geholpe... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs heb ik via Jellow een leuke opdracht gekregen. Het contact met het team verliep prettig en professioneel, en de opdracht bevalt me erg goed. Wat ik fijn vind aan het platform is dat opdra... Se mere
Virksomheden har svaret
Jellow is het snelstgroeiende freelance self-sourcing platform van Nederland en België, opgebouwd door bedrijven en freelancers. Via Jellow hebben opdrachtgevers en freelancers altijd rechtstreeks contact, zonder tussenkomst van recruiters of intermediairs."
Nieuwe Haven 25, 1411 SG, Naarden, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Problemen met inloggen op verschillende portals. Noel heeft dit snel opgepakt en prima opgelost. Complimenten en nogmaals bedankt Noel.
Groet, Tom

Besvarelse fra Jellow
Mariska heeft precies in de gaten wat onze behoeften als opdrachtgever zijn en de dienstverlening daar op afgestemd. Ook hadden we heel snel een passende professional!

Besvarelse fra Jellow
De voorselectie was een goede match evenals het gesprek en de uiteindelijke klik met de opdrachtgever. De lijnen met Jellow waren kort en het contact met de mensen fijn. Binnen no time had een (weer) een mooie opdracht gevonden.

Besvarelse fra Jellow
Er wordt snel gereageerd op berichten en ik word vlot te woord gestaan met waardevolle tips. Ook het proces na gunning van een opdracht verloopt soepel.

Besvarelse fra Jellow
Jellow is een professionele organisatie, die zijn zaakjes op orde heeft. Ze hebben ervaring en dat is te merken op alle vlakken: contractueel, administratief, communicatie, etc. Het werken met een dashboard waar je alles terug kunt vinden en waar je altijd online bij kunt is een enorme toegevoegde waarde. Bij Jellow is het afspraak is afspraak, voor mij een enorme plus. Dat er een consultant is waar je contact mee kunt opnemen indien nodig, geeft het een persoonlijke touch.

Besvarelse fra Jellow
Yellow heeft mij geholpen aan een te gekke ZZP-opdracht. Mariska is daarnaast heel betrokken en fijn om mee te werken. Het platform zelf werkt supereenvoudig. Helemaal goed dus!

Besvarelse fra Jellow
Ik heb me een poos geleden ingeschreven bij Jellow en ben onlangs benaderd voor een nieuwe leuke opdracht via Jellow. Het contact met Daan liep snel en soepel waardoor ik al snel op gesprek kon en op korte termijn kan starten bij de nieuwe opdrachtgever! Dank Jellow, en met name Daan, voor al je hulp!
groet Maaike

Besvarelse fra Jellow
Jellow heeft mij supersnel aan een nieuwe opdracht geholpen. Er was snel en goed contact met mijn contactpersoon Daan. Ook het administratieve deel met het contract ging erg gemakkelijk en soepel. Een aanrader!

Besvarelse fra Jellow
Ik ben erg blij met Yellow, hun platform is duidelijk en efficiënt. Het duurt niet lang om hier een profiel aan te maken. Ze delen relevante opdrachten die passen binnen mijn profiel.
Bovenal, het contact is prettig en persoonlijk. Ik heb echt het gevoel gekregen dat ze mij hielpen om een nieuwe baan of opdracht te vinden (en niet alleen maar in dienst van de klant te zijn).
Op basis van mijn eigen persoonlijke ervaringen wil ik Jellow graag aanbevelen.

Besvarelse fra Jellow
De uitstekende inrichting van de processen, de klantgerichte benadering en de opvolging.

Besvarelse fra Jellow
Ik heb erg prettig contact gehad met Daan van Jellow. Snelle communicatie, duidelijk, vriendelijk en uiteindelijk een erg leuke opdracht gekregen. Een aanrader!

Besvarelse fra Jellow
Een fijn tussen bedrijf met fijne mensen mooie opdrachten en goede communicatie. Ik ben erg tevreden en hoop in de toekomst nog mooie opdrachten te mogen doen via dit bedrijf

Besvarelse fra Jellow
Getipt voor een leuke freelance project door Jellow. De week erop op gesprek bij de opdrachtgever. Ze waren, quote: “erg enthousiast” 🤩. 2 weken verder... Perfecte match!

Besvarelse fra Jellow
In mijn zoektocht naar een opdracht heeft Jellow mij fantastisch geholpen. Het was erg eenvoudig om een profiel aan te maken en daarna volgde het aanbod van potentiële en interessante opdrachten snel. De derde keer dat ik op een opdracht reageerde was het al raak. De komende maanden kan ik daarom weer lekker aan de slag met een mooie nieuwe opdracht!
Nadat de opdracht aan mij gegund werd ben ik ook goed geholpen en de medewerkers van Jellow stonden klaar voor al mijn vragen. Over een paar maanden begint mijn zoektocht naar een nieuwe opdracht weer hier.

Besvarelse fra Jellow
Ik ben als interim ondersteuner nu 2 keer via Jellow aan een nieuwe opdracht gekomen. Bij DOCKR en de KNMP.
Ik vind vooral de diverse soort bedrijven zeer interessant en ik ben ook altijd blij dat ik opdrachten krijg binnen mijn zoekcriteria.
Het instellen van je profiel kost wat tijd, maar als deze goed staat dan hoef je er eigenlijk niets meer aan te doen behalve te updaten met je recente ervaring.
Ik hoop in de toekomst zeker weer opdrachten via jellow binnen te krijgen.

Besvarelse fra Jellow
Heldere site, snelle reactie, goede en snelle afhandeling van contract.

Besvarelse fra Jellow
Snelle respons en vakkundige bemiddeling tussen opdrachtgever en nemer. Transparante communicatie omtrent facturatie en urenverantwoording.

Besvarelse fra Jellow
Jellow heeft een snelle communicatie, transparant en is actief in het benaderen van potentiële nieuwe opdrachtnemers. Ik kijk terug met een positieve blik naar het proces.

Besvarelse fra Jellow
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.