IT Services Anmeldelser 870

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 59 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den hurtige og effektive service, især når det kommer til reparationer og udskiftning af skærme, som ofte udføres på stedet eller inden for få dage. Mange fremhæver personalets venlighed, hjælpsomhed og professionalisme, hvilket bidrager til en positiv kundeoplevelse. Kommunikationen beskrives som klar og imødekommende, og mange sætter pris på de hurtige svar på henvendelser. Dog var nogle kunder utilfredse med manglende kommunikation og lange ventetider, især i forbindelse med reparationer, hvor der var forsinkelser på reservedele eller manglende opdateringer om status. Enkelte oplevede også, at sager trak ud, og at de selv skulle være proaktive for at få information.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver hurtig og professionel hjælp samt effektiv... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, som beskrives som venligt, hjælpsomt og yderst... Se mere

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet, hvor nogle rapporterede hurtige reparationer af deres... Se mere

Response time

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af responstiden, hvor nogle kunder rapporterer om hurtig service og... Se mere

Customer service

Kunder deler tvetydige meninger om kundeservice, hvor nogle oplever frustration og føler, at virksomheden er... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Under al kritik, synes jeg. Anbefalet af Samsung selv og jeg forstår virkelig ikke hvorfor. Jeg skulle have skiftet beskyttelsesfilmen på min Z fold4, og blev henvist af Samsung... Se mere

Kan kun give mine varmest anbefalinger. Fantastisk service. Stod med en ny iMac som var blevet låst og som skulle nulstilles. De fantastiske medarbejdere fik fikset problemet på under en time. Så... Se mere

Jeg indleverede min iPhone til gendannelse da den var gået helt i baglås. Den flinke medarbejder informerede mig om at det var en kendt fejl jeg kom ind med og fik lynhurtigt fixet problemet. Da j... Se mere

Min gamle og nye iPad gik begge i stå under brug pga fejl i I-cloud. IT-services fandt og løste problemet hurtigt og effektivt. Supervenlige medarbejdere. Kan kun anbefales.

1. Computerservice
  2. Reparation af mobiltelefoner
  3. Reparation af telefoner
  4. Telefonservice
  5. Tv-reparation
  6. Hvidevarereparation

IT Services har siden 2001 været førende inden for service og reparation af IT og elektronik. Vi servicerer både forsikringsselskaber, erhvervs virksomheder samt privat kunder. Som Authorized Apple Service Provider tilbyder vi høj kvalitet, kompetent rådgivning, god personlig kontakt. Grundstenen i vores forretning er en enestående høj kundeservice. Uanset om du er privatkunde eller virksomhed vægter vi datasikkerhed højt. Du kan trygt have tillid til, at vores procedurer for behandling af dine personlige data lever op til de højeste standarder, både nu og i fremtiden. Du kan aflevere din enhed direkte i en af vores butikker i Kolding, Hvidovre og Århus. Kontakt til vores kundeservice 75 53 44 80

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

Tabte min tlf

Tabte min tlf. Og indleverede den onsdag kl 15:30. Fik at vide der kunne gå 7 dage.
Blev ringet op torsdag kl. 15:00, telefonen var allerede klar.
Skønt at det gik så hurtigt.

3. juli 2024

Hej Britta,

Tak for de 5 stjerner :-)

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med processen.

Ønsker dig en fantastisk weekend.

Enormt god kundeservice

Enormt god kundeservice, kan anbefales.

21. juni 2024

Hej Janni,

Sikke en dejlig læsning på en solrig morgen. Vi er utrolig glade for at du er tilfreds og har haft en god oplevelse.

Ønsker dig en rigtig god sommer 😊

Den absolut bedste service

Den absolut bedste service, venlig og professionel.
En god oplevelse hele vejen i gennem forløbet.

4. juni 2024

Kære Bo,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Den sætter vi virkelig stor pris på.

Ønsker dig en dejlig sommer :-)

ITServices / Maja

Stor ros for hurtig behandling af…

Stor ros for hurtig behandling af reparation af computer, samt rigtig god dialog under hele forløbet.

16. maj 2024

Kære Rikke,

Tak for de fine og rosende ord. Jeg sørger for, at dette bliver videregivet til mine kollegaer, der har håndteret din skadessag.

Ønsker dig en fantastisk sommer :-)

De gladeste hilsner
ITServices / Maja

Professionel kommunikation og hurtig…

Professionel kommunikation og hurtig reparation.

17. april 2024

Hej Mogens,

Vi er utroligt glade for at du er tilfreds og har haft en god oplevelse.

Vi står altid klar, hvis uheldet skulle være ude en anden gang 😊

Solskin her fra os til dig.

Hurtig service og information

Hurtig service og information. Var opdateret under hele forløbet. Der gik ikke engang et døgn fra de havde modtaget min skadessag til den var behandlet.

17. april 2024

Hej :)
Det glæder os meget, at du er godt tilfreds med vores hurtige og professionelle service. Vi bestræber os meget på at folk ikke skal undvære deres ting alt for længe ;)
Ha en dejlig solskins dag 🌞

VH Gitte IT Services

Effektiv og hurtig service

Effektiv og hurtig service. Kundeservice er også i top.

12. april 2024

Hej Niklas
1000 tak for de flotte fem stjerner.
Vi er super glade for de flotte rosende ord, som vi gør alt for at leve op til :)

Ha en fantastisk dag

/Gitte IT Services

Meget venlige medarbejdere og…

Meget venlige medarbejdere og behandlingen af skadesagen gik hurtigt.

10. april 2024

Kære Mohamad,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glæder os at du har været tilfreds med vores service.

Rigtig god dag!

nemme at ringe op til og meget venlige

nemme at ringe op til og meget venlige

2. april 2024

Kære Louise,

1000 tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi bestræber os på at yde den bedste kundeservice.

Du ønskes en rigtig god dag :-)

Maja / ITServices

God og hurtig service. Retted hurtigt op på en fejl med en betaling der fejlagtigt blev opkrævet.

4. april 2024

Kære Helle,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på.

Solskin her fra os til dig.

Hurtig service

4. april 2024

Kære Helle

Tusind tak for de 5 stjerner. Det sætter vi virkelig pris på.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste og hurtigste kundeservice.

Hav en vidunderlig dag!

Super service.

Super service.

15. marts 2024

Hej Holger,

Tak for ordene og chokoladen, de faldt i god jord i huset. 😊

Vi står klar hvis uheldet skulle være ude en anden gang!

Rigtig god dag! ☀️

Mvh Jennifer / ITServices.nu

Servicen er i top

Servicen er i top, venligt personale, hurtig betjening og højt niveau af information.

14. marts 2024

Hej Hanne

Tak for de flotte fem stjerner. ⭐
Det glæder os at du har været godt tilfreds med vores service og det har gået stærkt, så du ikke har skulle mangle din enhed forlænge.

Vi ønsker dig en fantastisk dag og weekend

Hilsen Team It Services

Kanon god service

Kanon god service! Hurtig reparation og hurtig returforsendelse af mit produkt :-). Fremragende kundeservice!

5. marts 2024

Hej Louise

1000 tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at kunne hjælpe dig.

Du ønskes en rigtig god dag 😊

Ida - It Services

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse, jeg havde egentligt sendt mit grafikkort ind da det stod af, de fandt fejlen men fik mig til at sende hele min computer ind da de gerne ville sikre sig alt virkede. På trods af min overbevisning om at alt ville virker, så var der fejl på delene. Så pga. den gode rådgivning sad jeg ikke med en computer der stadig ikke virkede efter jeg fik købt et nyt grafikkort. Kim som hjalp mig, var super godt til at svare på spørgsmål og forklare hvad der var sket. Jeg er super tilfreds med forløbet, og Kim har reddet mig for en masse hovedpine i de kommende uger med fejlsøgning her hjemme.

5. marts 2024

Hej Steen

Tusind mange tak for de flotte 5 stjerner. Det glæder os meget, at du er tilfreds med din sagsbehandling hos vores butik 😊

Vi bestræber os meget på at give vores kunder en professionel og omhyggelig sagsbehandling, så du kan gå tryg fra vores butik, efter vores dygtige teknikker har hjulpet dig 😊

Vi ønsker dig alle en skøn dag VH team IT services

God og professionel hjælp :)

God og professionel hjælp :)

28. februar 2024

Hej Peter,

Tusind tak for de 5 stjerner og rosende ord!

Hav en fantastisk weekend 😊

Super hurtig behandling

Super hurtig behandling - søde mennesker

29. februar 2024

Hej Jan

1000 tak for de søde ord og flotte 5 stjerner ⭐.
Vi er super glade for at du synes det gik stærkt. Vi bestræber os meget på, at vores kunder får den bedste, hurtigste og mest professionelle behandling.

Håber du får en skøn dag og god weekend

VH Gitte IT Services

Jeg er meget tilfreds sendt ind mandag…

Jeg er meget tilfreds sendt ind mandag modtaget hos dem idag lavet og sendt retur til mig på under 5 dage god service 🤩

28. februar 2024

Kære Jeanett,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Den sætter vi virkelig pris på.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste kundeservice.

Hav en vidunderlig dag!

Maja / ITServices

Meget sød og venlig kundeservice

Meget sød og venlig kundeservice. Hurtig ekspedition i forhold til at få udbedret skaden på en MacBook. Vi havde fået af vide at det vil tage mellem 5-7 dage og der gik 2 hverdage. God information hele forløbet igennem.

27. februar 2024

Hejsa!

Sikke en dejlig læsning på en overskyet dag. Vi er utroligt glade for at du er tilfreds og har haft en god oplevelse.

Forsikringsreparation af MacBook

Alt ifm. reparation af MacBook er forløbet nemt og med god kommunikation gennem hele forløbet.

27. februar 2024

Hej Steffen,

1000 tak for de 5 stjerner - Det sætter vi stor pris på!

Vi bestræber os altid på at levere den bedste service for vores kunder.

Rigtig god dag til dig 😊