Zeer klantonvriendelijk, allesbehalve beleefd, absoluut NIET behulpzaam. Collega's onderling ruzie waar klanten bijstaan. Dan uitwerken op ons.. NOOIT zet ik er nog 'n voet binnen!! Alles staat krisk... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Filiaal Heerlen. Onvriendelijke baliemedewerkster. 2 Maanden geleden gevraagd om ander display te monteren. Antwoord: GAAT NIET. Ik vraag om mee te denken. Helaas heb ik zelf ideeën moeten aandragen.... Se mere
Op zoek naar draadpaneel gingen we eerst bij itek Dormaal. Daar werd er op onvriendelijke boerse manier gezegd dat ze dit niet meer hadden en ook niet meer verkrijgbaar was. Op website wel 🤔. Thuis g... Se mere
Elektrische kachel voor mijn tante besteld, zou met oud en nieuw geleverd worden bij status staat geleverd echter nooit gehad. Paar keer gebeld erover, wordt uitgezocht en krijg terugkoppeling erove... Se mere
Har besvaret 14 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Grasmachine waardeloos
Grasmachine besteld via de online webshop. Foto’s komen niet overeen met wat er is geleverd. Daarnaast werk machine niet goed. Als je grasmachine uitzet om bak te legen is deze daarna niet meer aan de gang te krijgen. Al 6 weken geleden een klacht gemeld. Klantenservice onbereikbaar en via mail geen contact. Pas op met bestellen via deze website. Ik ben zwaar ontevreden omdat je geen contact krijgt met de webshop. In de winkels kunnen ze niets voor je betekenen
1 ster is zelfs te veel
1 ster is zelfs te veel , fiets gekocht op 1j tijd 4keer moeten binnenbrengen voor hetzelfde probleem. Diegenen die fiets herstellingen doen kunnen niks herstellen behalve dan alles te knoeien.
Slechte kwaliteit van fiets en duur betaald.
Laatste keer bij itek dat ik iets koop.
Itek weigert constructiefout op te lossen gloednieuwe mtb
Ik heb een mtb besteld bij Itek. Vervolgens werd deze verkeerd geleverd bij een ander adres. Dit moest ik vervolgens zelf fiksen met degene bij wie de fiets ook verkeerd bezorgd werd. Uiteindelijk heb ik het zelf geregeld.
Vervolgens na 1.5 maand gebruik speelde het volgende probleem, zie hieronder het mailcontact: Goedemorgen,
Ik heb zojuist gebeld met de klantenservice. Ik mail omdat ik deze fiets nu ongeveer een maand heb. Ik probeerde zaterdag mijn fietszadel te verzetten maar dit lukte niet. Het zadel zit muurvast. Ik heb getrokken en wd40 erin gespoten, maar dit werkte niet. Vervolgens ben ik naar een fietsenmaker geweest voor reguliere fietsen. Zij hebben er ook wd40 in gespoten, de middelste stang met een föhn warm gemaakt om het te laten uitzetten en de schroef in de stang opengeschroeft om vanaf daar wd40 te spuiten. Dit werkte ook niet. Ze zeiden dat ik het van de week nog eens moest proberen en kijken of dat zou lukken, dit lukte ook niet. Vandaag ben ik naar Mantel geweest, een fietsenzaak in Rotterdam speciaal voor racefietsen en mountainbikes. Deze mensen lukte het ook niet. Ze zeiden dat ik het best garantie kan opvragen, omdat het zadel alleen met grof geweld los kan en dat zou op eigen risico gaan qua schade. Hij vertelde mij dat het zadelpin niet is ingevet, waardoor het niet lukt. Ik kan niet anders zeggen dan dat Itek hier verantwoordelijk voor is. Nu vind ik het natuurlijk zonde als er schade aan komt in de poging het te laten reparen en wil ik daarom vragen of ik mijn garantierecht kan opvragen. Het adres van de winkel is erg ver van mijn huis en als Mantel dit al zegt, gaan ze hetzelfde zeggen bij een Itek vestiging.
In de bijlagen staan de factuurgegevens en foto's van het zadelpin. De fiets is eerder op het verkeerde adres geleverd en nu heb ik dit probleem. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen en vertrouw daar ook op.
Ik kreeg vervolgens als reactie:
Beste,
Helaas kan ik hier geen garantie opgeven door deze te laten ophalen ofzo.
Het enigste wat ik wel voor u kan bekijken is dat u tot een van onze vestegingen gaat van ons en het probleem daar proberen optelossen.
Ten eerste zit dit bericht vol spelfouten en is dit totaal geen hulpoplossende communicatie.
Ten tweede voldoen ze niet aan hun voorwaarden die stellen dat zij verantwoordelijk zijn voor constructiefouten.
Na 2x 20 min in de wacht te hebben gezeten ben ik te woord gestaan op de meest bizarre manier. Ik vertelde dat ik belde voor mijn zadel. Meneer zegt dat zij de fietsen krijgen van een andere fietsenmaker en dat het niet de fout is van Itek. Ik geef aan dat ik een fiets koop bij Itek en dat dat mijn probleem niet is. Uiteindelijk is Itek verantwoordelijk. Meneer vd klantenservice vertelt mij vervolgens dat ik bij 2 andere fietsenmakers ben geweest en zegt dat zij fabeltjes hebben opgehangen. Ik zeg dat ik dit heel raar vind hoe hij dit zegt en dat ik niet 2 uur van limburg af woon zonder auto. Daarnaast is het bizar om te denken dat 2 fietsenmakers het fout hebben. Vervolgens is het stil aan de lijn en is de klantenservicemedewerker weggelopen vd telefoon oid.
Dit is echt een slechte manier van verkoop. Ik eis een nieuwe fiets of mijn geld terug en ik raad niemand aan om hier iets te kopen.
We hebben 2 elektrische fietsen gekocht…
We hebben 2 elektrische fietsen gekocht bij itek hasselt de verkoper davy heeft ons goed geholpen en heeft ons veel uitgelegd van de fiets en onze vragen goed kunnen beantwoorden
Nog eens bedankt voor alles
Groetjes van de familie swinnen
Reparatie afspraak
2 maanden voor een afspraak voor reparatie is onaanvaardbaar....
Slechte service
Slechte service. Fiets gekocht van onze dochter voor middelbare school. Tijdens het oefenen van de route hoort ze een raar geluid dat blijft. Dus in de vakantie even naar Itek om te controleren waar het vandaan komt en ze wilde ook graag een bagagedrager. Kan de medewerker niet garanderen dat hij over anderhalve week klaar is. Hij jeeft die fiets niet eens aangeraakt en ook niet gekeken of de bagagedrager geschikt was. Tevens was de garantie al verlopen en was er geen wettelijke garantie volgens hem. Fiets hebben we net 3 mnd en 2 weken. Zijn vervolgens naar decathlon gegaan. Daar hebben ze meteen even gekeken. Wat een verschil in service! Voor ons nooit meer Itek!
fiets 3 x binnengebracht voor…
fiets 3 x binnengebracht voor herstelling van staander (onder garantie). iedere keer binnen de kotste keren weer stuk - knoeiwerk - nogmaals binnengebracht; 10 weken , jawel weken gewacht en niet klaar - hoofdtechnieker erbij gehaald , weten niet hoe te maken. uiteindelijk staat er een andere man aan de balie die belooft het de dag erna klaar te hebben - hij vond het niet kunnen. en inderdaad klaar, een week later weer stuk. nemen telefoon niet op en beantwoorden ook de mails niet. uiteindelijk de verantwoordelijke van de verkoop aan de lijn gehad. raar maar die nam wel op. verhaal gedaan; "kan en mag niet"intussen 2 weken geleden en nog steeds geen reactie. duidelijke blijk van minachting voor de klanten
Bij itek in maart een tuinset besteld…
Bij itek in maart een tuinset besteld van mijn bewindvoerder extra centjes gekregen speciaal voor deze set. . Na 3 maanden valt de set uitelkaar de kussens zijn kapot de nietjes komen door de set heen. Hij laat aan alle kanten los.dus dacht ga hiervoor bellen. Maar wat blijkt na 6 weken bellen mailen niemand die bereikbaar is,tot vandaag kreeg een mailtje dat ik Helaas maar moest wachten want ze zijn er mee bezig en meneer van itek vond de foto's wel meevallen. Nou ik heb uiteraard heel veel foto's mijn kinderen snijden zich aan het plastic wat los laat. Vindt het schandalig dat de klant zo lang moet wachten voor een oplossing. Uiteraard ga ik hier stappen voor ondernemen want wil gewoon mijn geld terug! De set kunnen we weggooien want daar hebben wij niks meer aan. Koop nooit wat voordat je de revieuws heb gelezen jammer genoeg voor mij te laat! Anders had ik hem nooit besteld.
Waardeloze club
Waardeloze club. Beantwoord vaak geen telefoon en emails. Een foute levering kunnen ze niet corrigeren. Uiteindelijk maar mijn geld terug gevraagd en ook dat kunnen ze niet voor elkaar krijgen. Ze blinken slechts enorm goed uit in afwezigheid. Ik ben nu al 3 maanden bezig om alleen al een antwoord uit ze te krijgen.
Rotwinkel
Deze review is over het Venray filiaal.
Vreselijke winkel.
Vaak hebben ze iets niet op voorraad. Je kan de winkel voorraad ook niet checken online.
Daarbij kloppen vaak de prijzen niet, zowel online als in de winkel. Het excuus: We hebben zoveel spullen dat kunnen we nooit bijhouden en personeelstekort. De scan prijs klopt.
Personeel staat 9 van de 10 x niks te doen en is daarbij ook nog onbeschoft.
Ik ga er in elk geval nooit meer naartoe.
Maar score bij de reviews zegt denk ik meer dan genoeg.
Ongelooflijk
In november vorig jaar bij Itek Heerlen een elektrische fiets gekocht. Onlangs kreeg ik een lekke band en had het gevoel dat de accu niet helemaal correct werkte. Gebeld naar Itek met de vraag of ze ook banden plakken? Het antwoord was: nee, maar we doen wel vervangen. En dat zou ongeveer
€ 16,00 kosten. Ze konden ook de sccu controleren, dus ik dacht laat ik dat gelijk maar doen. Bij het brengen, vroeg ik hoe lang het zou duren. Het zou ongeveer een week duren. Toen dacht ik al, oei dat is best lang, een week zonder fiets. Maar goed….
Na een week kreeg ik een sms dat fiets gereed was. Ik belde om te vragen over de accu, daar was niets mee. (Wat wel raar is, dat na 1 ritje van 20 min weer op 1 streepje staat.) ik vroeg de kosten van de band vervangen. Dat was ineens € 36,00. Oei dat is wel een verschil… €16,00 of € 36,00. Kreeg als antwoord: ja, dat kan gebeuren.
Eenmaal bij het ophalen nog een keer over de prijs begonnen. Kreeg een reactie van: wat moet ik daaraan doen. We gaven aan, haal de band er maar af. (Als ik naar een fietsenmaker had gebracht, was ik veel goedkoper uit en dezelfde dag klaar.) medewerker gaf aan dat ik over 2 dagen de fiets dan kon ophalen.
We liepen nog even door de winkel en toen hoorde we: ik heb de band lek gestoken, je kan de fiets gelijk meenemen.
We stonden met onze gek vol tanden van deze actie. Ongelooflijk!
Via contactformulier mijn klacht ingediend, maar daar heb ik ook geen reactie op gekregen.
vreselijke na service
Electrische fiets gekocht 3 maanden geleden. Al meer bij Itek gestaan dan ermee gefietst. Nu ondersteuning an de fiets die niet meer werkte. Gebeld.... hij zou vandaag klaarstaan. Batterij niet opgeladen dus je kan niet testen. Kan je paar uur wachten??? Of kom je in de week eens terug. Vreselijke winkel.
Het heeft wat geduurd ,14dagen precies…
Het heeft wat geduurd ,14dagen precies maar alles werdt keurig geleverd. De bestelling was dik in orde
Bestelling 06/06/2023 nog steeds niet geleverd…
Mijn bestelling van 06/06/2023 heb ik na 15 dagen nog niet ontvangen. Ook info geven over een mogelijke leverdatum is teveel gevraagd. Verschillende e-mails gestuurd waarom het zolang duurt , maar krijg geen respons hierop.
Ik heb een nieuwe elektrische fiets…
Ik heb een nieuwe elektrische fiets gekocht bij Itek in Aarschot. Prima geholpen, vriendelijk gedienstige verkopers. Na één rit van 15 km hoorde ik een irritant geluid aan de achteras. Ik ben terug richting Aarschot gereden een week later om te vragen wat dit kon zijn. Ze hebben mijn fiets aangenomen, kwartiertje wachten en klaar. Perfect dus. Mijn fietszadel is wel een ramp. Ik ga straks een nieuwe halen. Hopelijk krijg ik dan opnieuw goede adviezen van een medewerker.
This company is a scam they took my…
This company is a scam they took my money which went to someone else not in the uk. I got an email telling me my order had been despatched with a tracking number, the company doesn’t exist neither does the tracking number. They’ve ignored my emails I’ve received nothing. I cancelled the order but still no communication I’ve now reported them to the fraud department and notified my bank
Walgelijk
Nog nooit heb ik een winkel zó onprofessioneel, onbeschoft en ongeïnteresseerd meegemaakt. Géén oog voor de klant na aankoop, er wordt veel beloofd maar er wordt NIKS nagekomen. Eigenlijk het kastje-muur verhaal. Aan de overige reviews kun je wel zien dat het een slecht idee is hier iets te kopen.
Heb je hartklachten? Koop hier dan niks.
Wil je hartklachten? Koop hier dan wel.
Thank me later.
Zeer tevreden
Veel uitleg, goede vlotte service ook al was t heel druk. Zeer tevreden 👍🏼 dank u wel mederwerkers van itek Hasselt!
Absolutely Appalling SCAM Company
Absolutely Appalling SCAM Company
Avoid at all costs
Still have not received my order Customer service no reply
Courier's no reply
Have cancelled order and in the process of investigation by Klarna
Stop lying and keep their promise of…
Stop lying and keep their promise of delivery. Still haven't received my order and they are not answering my emails and calls. Think its a scam.
Læs mere om andre typer anmeldelser.