Zeer klantonvriendelijk, allesbehalve beleefd, absoluut NIET behulpzaam. Collega's onderling ruzie waar klanten bijstaan. Dan uitwerken op ons.. NOOIT zet ik er nog 'n voet binnen!! Alles staat krisk... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Filiaal Heerlen. Onvriendelijke baliemedewerkster. 2 Maanden geleden gevraagd om ander display te monteren. Antwoord: GAAT NIET. Ik vraag om mee te denken. Helaas heb ik zelf ideeën moeten aandragen.... Se mere
Op zoek naar draadpaneel gingen we eerst bij itek Dormaal. Daar werd er op onvriendelijke boerse manier gezegd dat ze dit niet meer hadden en ook niet meer verkrijgbaar was. Op website wel 🤔. Thuis g... Se mere
Elektrische kachel voor mijn tante besteld, zou met oud en nieuw geleverd worden bij status staat geleverd echter nooit gehad. Paar keer gebeld erover, wordt uitgezocht en krijg terugkoppeling erove... Se mere
Har besvaret 14 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gereedschapskist besteld
Gereedschapskist besteld, helaas had die deuken en werkte niet alles. Dit hebben we via mail aangegeven, snelle reactie voor foto's maar daarnaast niets meer vernomen. Telefonisch onbereikbaar en vele mails leveren niets op. Dus service is waardeloos.
Geduld in I-Tek Leopoldsburg
Vandaag voor de eerste keer in tien jaar nog eens binnengestapt. Ik heb twee fietsen nodig voor mijn kinderen. Vroeger al eens slechte ervaring gehad met I-tek vandaar de tijdspanne van tien jaar.
Vandaag dus eerst even gekeken en goed geholpen met verkregen info door de eerste verkoper. Hij heeft me zelfs overtuigd om zelf ook terug een e-fiets aan te schaffen.
Ik ging twee uur later terug, deze keer met de kinderen. Onze keuze was snel gemaakt. MAAR de verkoper was nu iemand anders. Hij was met een klant bezig... Ondanks dat we na 40min wachten zeiden dat we ook fietsen wilden kopen bleef de verkoper maar bezig met deze ene klant... Ik heb geduld maar niet oneindig ... We zijn na een uur vertrokken zonder aankoop van twee fietsen. En mijn toekomstige fiets... die koop ik ook wel op een ander.... Mij zien ze hier niet meer....
Carport Aangekocht was onverpakt
Carport Aangekocht was onverpakt , hulp van personeel gehad ook voldoende uitleg topproduct !! En hulp na aankoop .
Vriendelijke juffrouw aan telefoon / kassa winkel Kaulille
Beschadigde fiets en geen klantenservice
Via de webwinkel gemoedwillig een beschadigde fiets ontvangen. De krassen die de fiets heeft komen duidelijk niet van het transport. Telefonisch is er geen klantendienst meer en op mails krijg je gewoon geen antwoord. Dus dwingen ze mij tot het opstarten van een gerechtelijke procedure. Wees gewaarschuwd en koop niet bij Itek!
Mijn e fiets is nu twee weken terug…
Mijn e fiets is nu twee weken terug bij I tek .weer stuk trapsensor stuk als je belt en ze vragen om terug te bellen zijn ze heel onvriendelijk en weet nog steeds van niks dat mijn fiets nu gemaakt is of niet heb die pas aangekocht 5januari en al tweemaal in herstel geweest sorry vond ik nie kunnen ben nu nie tevreden
Werkschoenen gaan kapot.
Op 10-2 een paar werkschoenen van het merk Santon gekocht. Na een week brak een van de bovenste veterhaakjes af.
Dit gemeld en gevraag om dit op te lossen. Die oplossing komt er niet Men reageert gewoon niet meer.
Advies: koop niets via de webwinkel want als er iets kapot gaat blijf je zelf met de brokken zitten en ben je gewoon je geld kwijt.
Service beurt gehad ITEK HEERLEN
Service beurt gehad ITEK HEERLEN,duurde meer dan uur terwijl het maar een half uurtje zou duren. Ok dat is geen probleem maar als je dan netjes vraagt wat het probleem is krijg je onbeschoft antwoord dar het niet lukt met een schroef. Ook dat kan nog maar de toon hoe zij praten,dat kan echt niet.Daarna zo onvriendelijk en bijna uitgescholden. Als winkel heb jij je gewoon te gedragen naar je klanten toe en hoef jij nooit en te nimmer zo om te gaan met je klanten. IK KOM HIER NOOIT MEER!? Alles zit nog los aan de fiets en de standaart is nog niet gemaakt.Echt schandalig!!!!
Zoals zovelen hier precies...
Zoals zovelen hier precies, niet veel goeds over te zeggen. Eerste elektrische fiets hier aangekocht en na 1.5 jaar hebben ze ons zelf verteld dat er te veel kosten zouden zijn. Kan gebeuren. 2de fiets dan maar gekocht en niets anders dan problemen. Motor na 5 maand stuk, ketting problemen om de haverklap wielas afgebroken,... En dat enkel met woon-werk kilometers. Klantvriendelijkheid staat ook al niet hoog aangeschreven, niet in de winkel, niet aan de telefoon. Dagelijks onderhoud geven, dan gaat hij langer mee. Soit, nooit meer
Erg tevreden over ITEK webwinkel
Wat een negatieve reviews hier zeg. Ik wil echter hier melden dat ik een erg goede ervaring met ITEK heb. Een paar jaar geleden een Body Sculpture trampoline in de webwinkel gekocht en deze was scherp geprijsd en snel geleverd. Na al die jaren buiten is de trampoline nog steeds in gebruik.
Zondag een elektrische fiets van Sparta besteld, vandaag (woensdag) al netjes en erg goed verpakt geleverd door DHL. Die fiets is maar liefst 700 euro goedkoper dan de speciale aanbieding van dezelfde fiets bij fietsvoordeelshop!
Stuur en trappers monteren en accu opladen en fietsen maar. Alles straalt degelijkheid uit. Omdat het een merkfiets is kan ik voor onderhoud gewoon naar de lokale Sparta dealer, ITEK zit hier helaas 2 uur rijden vandaan. Misschien binnenkort een ITEK filiaal in Zeeland?
Werd ook goed via mail op de hoogte gehouden van de status van de levering en de factuur kwam netjes compleet met alle serienummers ook via de mail.
tuin machines van Itek
Bij Itek enkele tuin machines gekocht. Nu is er een die niet meer staren wil. Bij de reparatiedienst van Itek wordt er niet eens naar gekeken en men zegt: koop maar een nieuwe.
Ga ik doen, maar niet meer bij Itek.
Service is er niet !!!
Ebike doet het niet meer na 3 maanden ..... laten ze je 11 euro betalen voor het doormeten en laden van de accu ?(die vol was)..... Van service hebben ze hier nog nooit gehoord !!!!
Jammer dat ik niet eerst op Google heb gekeken naar de revieuws waar duidelijk staat dat je er beter niet kunt kopen want het is echt een ramp met dit personeel.
(Lees geen ster waardig)
(Lees geen ster waardig)
Fietsen verkopen kunnen ze wel, maar als je problemen hebt dan word je zeer slecht geholpen. Paar keer problemen gehad met mijn elektrische fiets. Bij alle keren proberen ze het probleem bij jou in de schoenen te schuiven. Praten amper Nederland en komen gemaakt afspraken niet na. Lang verhaal kort.
Ik heb door de slechte service, mijn fiets verkocht en bij een goede degelijke winkel gekocht.
Geen zin in eindeloze discussies en drama.
Ik koop hier nooit meer iets.
1 ster is zelfs teveel
1 ster is zelfs teveel!
Aan ons verkopen ze niets meer!
Zo slechte service nog nooit meegemaakt!
Fiets komt slechter naar huis dan dat hij binnengebracht was.
Volgens hun hoge kosten om fiets te laten maken van slechts 3 jaar amper meegereden.
We konde beter een nieuwe kopen bij hun.
Hiermee waren we niet akkoord, mijn man ging de fiets terug halen.
Fiets half uitelkaar gedraaid en een zakje schroeven krijg mijn man mee!
Dus nog in slechtere staat dat de fiets binnen gedaan was!
We moesten hiervoor zelfs 25€ betalen omdat ze erna gekeken hadden
Echt te zot voor woorden
Ik heb een autokrik tot 2 ton gekocht…
Ik heb een autokrik tot 2 ton gekocht bij Itek. De eerste keer dat ik deze gebruik om een auto van 1500 kg te liften zakt de lift door zijn beugels waardoor schade aan de dorpel van de auto. Compleet waardeloos product.
Slechste Service überhaupt
Dit bedrijf heeft zo een slechte service dat 1 ster nog te veel is. Voor het laden van een akku met eigen lader een klant €15,45 arbeidskosten laten betalen, terwijl dat vooraf helemaal niet gecommuniceerd wordt en er van een reparatie helemaal geen sprake is.
Bij dit bedrijf kopen wij nooit meer iets.
ervaring met Vogue Easy-Go bij Itek Heerlen
Ik beschik sinds kort (ca. 1,5 Maand) over een Vogue Easy-Go en ben een weekje in Zeeland gaan fietsen, deze fiets heeft achterwielaandrijving met een zeer krachtige motor. Ik heb hiervoor 10 jaar gereden met een fiets met voorwielaandrijving maar dit voelt veel natuurlijker aan. Ook het bereik van 70 / 80 Km op een volle accu was prima. Ik heb deze fiets gekocht bij Itek Heerlen, na een week ondervond ik problemen met het inschakelen van het display ik heb contact opgenomen met Itek Heerlen en kon gelijk langs komen en het probleem werd direct verholpen.
Fiets kopen ! Maar verwacht geen Service ??
Twee keer , 1 keer fiets voor reparatie gebracht , in Lanaken , Na 5 weken nog geen bericht , Tweede keer in Heerlen , na 4 en 1/2 week nog niks laten horen , Ga fiets ook ophalen en naar een deugdelijke fietsenmaker brengen , Zal ook Nooit meer een Fiets of iets dergelijks bij I-tek kopen , Heb het helemaal gehad met dit bedrijf , Je zou maar afhankelijk zijn van je fiets ??? Vertellen ze je ook nog aan de Baliie dat de accu van de fiets na 2 en 1/2 jaar niet meer te repareren is , Terwijl het helemaal niet aan de accu ligt ! Wat een Fietsen- monteurs , waar ze die gevonden hebben ???? Gelukkig is de fiets nú bij een ervaren monteur !!
In mei dit jaar een electrische fiets…
In mei dit jaar een electrische fiets gekocht via de webshop in België bij itek.
Voor service beurt kon ik me melden bij itek venray.
Dat is mooi dacht ik maar dit is het begin van het einde
Na vijf weken vonkte de accu bij het opladen.
Itek webshop gebeld gemaild maar geen antwoord.
In september 2023 kon hij voor een service beurt naar Venray worden gebracht.
Dus uitgelegd wat er aan mankeert en dat zou worden nagekeken.
Binnen 60 minuten was de fiets klaar accu was doorgemeten en volgens de monteur dus goed.
Tot we 20 kilometer verder waren accu dood en bloedheet.
Anwb gebeld en die bevestigde accu dood.
En nu begint het feest accu daar begint itek venray niet aan is voor België maar die geven geen antwoord op mails en belletjes wat zijn dat.
Na een verdere inspectie blijkt dat er ook vier spaken gebroken zijn dus een service beurt bij itek is gewoon niets doen en na een uur bellen dat de fiets klaar is
Dus dit is de laatste keer dat ik geld uitgeven heb bij itek.
Ze schuiven alles af op de gebruiker als er wat stuk is en je krijgt ook nergens antwoord op.
Het word tijd dat er eens naar deze firma gekeken word
Een kleine toevoeging.
Net werd ik gebeld door itek venray.
Een verhelderend gesprek gehad en samen met itek proberen ze het probleem op te lossen
Mijn schoonpa heeft elektrisch…
Mijn schoonpa heeft elektrisch scooterke merk Talent, van bij Itek. Nu zijn de bandjes versleten, dus ging hij terug naar Itek om bandjes, doch die hebben ze daar blijkbaar niet. Nu kunnen we nergens bandjes vinden, we hebben ons rot gezocht! Blijkbaar moeten scootertjes van bij Itek samen met de versleten banden weggeworpen worden. Kopen kan je er, zoveel je maar wil, maar service of een dienst na verkoop is er niet, nul, nougabollen!!!
Hele slechte hometrainers !
Hele slechte hometrainers
Na anderhalf jaar brak deze gewoon af . Beter wat meer bijleggen voor een goede dan dit soort rotzooi kopen.
Echt niet doen !!
Toen ik aangaf dat ie al kapot was kreeg ik een zoiets te horen als " we kunnen niets doen " Jammer dan
Læs mere om andre typer anmeldelser.