Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer klantonvriendelijk, allesbehalve beleefd, absoluut NIET behulpzaam. Collega's onderling ruzie waar klanten bijstaan. Dan uitwerken op ons.. NOOIT zet ik er nog 'n voet binnen!! Alles staat krisk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Filiaal Heerlen. Onvriendelijke baliemedewerkster. 2 Maanden geleden gevraagd om ander display te monteren. Antwoord: GAAT NIET. Ik vraag om mee te denken. Helaas heb ik zelf ideeën moeten aandragen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op zoek naar draadpaneel gingen we eerst bij itek Dormaal. Daar werd er op onvriendelijke boerse manier gezegd dat ze dit niet meer hadden en ook niet meer verkrijgbaar was. Op website wel 🤔. Thuis g... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elektrische kachel voor mijn tante besteld, zou met oud en nieuw geleverd worden bij status staat geleverd echter nooit gehad. Paar keer gebeld erover, wordt uitgezocht en krijg terugkoppeling erove... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 14 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service een opblaas jacuzzi…

Slechte service een opblaas jacuzzi gekocht dag erna terug gebracht omdat we toch wat anders zochten helemaal nieuw in de verpakking krijg je een voucher niks van geld terug.
Probeer je via de webshop wat te bestellen krijg je te horen dat de voucher alleen voor in de winkel is geen een anderen winkel heeft dit maar itek toch wel triest! Dus let goed op als u wat koopt in de winkel geen GELD terug

28. juni 2024

Heel slechte service

Wij hebben 3jr geleden 2 fietsen gekocht. Niet veel gefietst, en nu valt de ondersteuning steeds uit. Tig keer gebeld en geweest en ze willen een andere 2de hands batterij geven voor 250 euro. De fabriek van dit merk bestaat.niet meer en de batterij zijn niet meer leverbaar. Maar ze doen niks om het op te lossen. Koop hier niks zijn niet bereid goede service te verlenen. Ga aub naar een gewone fietszaak

28. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb een loungeset gekocht in 2023 en …

Heb een loungeset gekocht in 2023 en met bach overtek voor in winter en nu bel ik voor te zeggen da da vlechten afbrak zijden ze we vinden je niet in system ik zij ja de guarantee sorry mevrouw da is slitaage in 1 jaar da kan toch niet nooit meer ga ik naar daar nooit en onvriendelijk mensen

27. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een gloed nieuwe elektrische fiets…

Een gloed nieuwe elektrische fiets gekocht, bij levering van deze fiets bleek dat de fiets schade had aan het frame (krassen die op sommige plekken behoorlijk diep waren). Daarnaast bleek het volledige frame van de fiets scheef te zijn. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en is het probleem nog steeds niet opgelost. Zeer maar dan ook zeer waardeloze webshop om het over de communicatie nog maar niet te hebben. Zelfs deze 1 ster verdiend dit bedrijf niet!

5. april 2024

Itek Nooit meer !

Anderhalf jaar geleden een onderdeel besteld voor een grasmaaier.
Na vele telefoontjes of ze het wel hadden besteld werd ik afgescheept met een smoes dat de fabrikant het niet meer maakt.
Verkoop die rotzooi dan ook niet !!!
Wat een waardeloos bedrijf !!!

19. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wegblijven bij dit bedrijf. Pure oplichters!

In de winkel is het allemaal leuk en aardig, maar een gewaarschuwd mens telt voor 2. Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar. Service, garantie, aankoop, in de winkel is alles mogelijk, maar het hoofdkantoor moet voor alles toestemming geven, en die zijn alleen maar uit op GELD GELD GELD!!!! PAS OP!! ITEK = DUURKOOP!

17. juni 2024

Goedkope fietsen-slechte service

Goedkope fietsen, maar zeer slechte service. Als je fiets kapot gaat mag je weken wachten voordat deze gerepareerd kan worden. Het klaarmaken van fietsen die verkocht zijn gaat voor, dus reparatie kan daarop aansluiten. Je komt dus nooit aan de beurt. Geen aanrader, beter ergens anders je fiets halen waar je wel service hebt.

11. juni 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Roermond 7 jaar geleden 2Talent E-Bikes…

Roermond 7 jaar geleden 2Talent E-Bikes gekocht en met veel plezier gebruikt en nog.
Laatst kreeg mijn vrouw geen ondersteuning dus dat werd zwaar trappen en houd je niet lang vol.
Fiets bij Itek Roermond ingeleverd voor reparatie en deze moesten via de sensoren van de motor proberen het probleem zien op te lossen.
Omdat we op het punt stonden met onze Camper een aantal weken te reizen kreeg mijn vrouw gratis een leen E-Bike mee.
Er werd ons met nadruk uitgelegd dat het een tijdje kon duren om onze fiets na te kijken en te repareren.
Veel fietsen in de werkplaats die nagekeken moesten worden en een lastig capaciteit probleem in tekort aan monteurs werkt reparaties tegen.
Af en toe heb ik telefonisch contact gehouden en werd mij (Michael) de voortgang uitgelegd, soms viel het tegen soms viel het mee, het is zoals het is met de werkplaats. Koste mij toch wel moeite maar geduld en respect loont zich uiteindelijk en na 6 weken was het probleem verholpen!!
Dan wordt je toch weer blij en waardeer je de inspanning en geloofwaardig om ons als klant tevreden te houden.
Alles wat mechanisch werkt kan stuk gaan, HELAAS!!!
Gr
Dirk Voorhaar

8. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

'geen service' voor goedkope prijzen?

Uitbuiting voor goedkope prijzen?
Gisteren in de itek op een zondag materiaal gaan halen.Maar 1 medewerker voor heel de winkel die meer en meer stress kreeg.Weet niet wat de reden hiervoor was.De werknemer deed echt zijn best om iedereen te bedienen maar lijkt me niet mogelijk als er geen/verkeerde prijzen staan op de artikelen.
Misschien goed in het kader van de werknemer duidelijk te maken dat de winkel open is op zondag zonder service.
Lijkt me duidelijker voor iedereen.

26. maj 2024

Goedkoop, beter koop?

Koop ik 2 jaar geleden een elektrische fiets, op aanraden van mijn echtgenoot. Prijs: meer dan 2000 euro.
Vanaf dag 1 nooit deftig gewerkt. eerst een error 70 op het "afleesschermpje" gevolgd door code 69 en nu zelfs error code 16.
Ik heb mijn vrouw beloofd als ik alle errors tussen 1 en 70 gehad heb dan koop ik een nieuwe.

Bedankt I-TEK

20. maj 2024

Service

Voor dat u hier enige aankoop overweegt, verstandig om eerst 5 minuten bij de SERVICE afdeling te kijken ! De conclusie laat ik aan u zelf over

11. maj 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topwinkel voor elektrische fietsen

Mijn 2 x-track fietsen waren 12 jaar oud, nooit problemen gehad; Ik deed ze binnen voor onderhoud, motor van 1 fiets bleek defect. Ik kreeg van Glenn het aanbod om ze te vervangen door 2 nieuwe x-track fietsen met middenmotor en 600Watt batterij. Ik betaalde 3000€ ipv 4600€ met overname van oude fietsen. Jan gaf alle uitleg en zorgde nog voor extra spiegels. Ik ben heel tevreden. Over de fietsen zal ik later mijn bevindingen geven. Al 12 jaar tevreden klant.

24. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

i-tek Venray. Worst customer service ever....

I went to the shop in Venray to quickly get the tool I needed. First not so nice experience: we asked where it can be (not familiar with the shop). Response: somewhere over there in the service area... ok.. but where it is? No help. Second thing: we found the tool (the price on the shelf says 19.95Eur), at the cassa, it turned out it's 31Eur. I've paid without checking (my fault) and then realized the price is too high. So I've asked to return it and correct the bill. "Ah, it must have been on different shelf by mistake, but we can't take it back. We can only give you the gift card. Those are the rules". What?! Where are the custome rights? Where's friendliness and the customer support? That was my first and the last visit at this shop in Venray. I'll also make sure that my friends hear about this case and stay away from this shop.

20. april 2024

X-track Ty30 e-bike

X-track Ty30 e-bike oktober 2023 gekocht...fiets doet het nog. Maar oh...wat is er veel gelogen over NM ..sterkte van accu...en de service en garantie die ze verlenen....ook in de werkplaats staan 2 kloothommels die alleen maar liegen en bedriegen....mijn advies...GA ER NOOIT HEEN..ook al lijken de prijzen nog zo aantrekkelijk.

27. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Accu stuk van electrische fiets

Accu stuk van electrische fiets, langsgegaan in de winkel.

Na 1 uur wachten eindelijk aan de beurt...

Tussentijds hoor je de meest idiote uitspraken van medewerkers. 1 staat aan de balie niet veel uit te voeren, telefoon rinkelt enkele minuten. Komt de opmerking: "Ik heb geen zin om op te nemen" en gevolgd door "Ik ben geen ziekenhuis medewerker, ik heb de telefoon al 5 keer vandaag opgenomen". (geweldig hoe dit overkomt op klanten)

De ander gaat rustig een sigaretje roken en laat de andere medewerker zijn rommel oplossen.

Accu maken duurt 3+ weken want fabriek "afgebrand", reserve is er niet en vervanging schijnt niet te kunnen. Dit terwijl je garantie hebt.

En dit is al de zoveelste keer dat de service er simpel weg gewoon niet is...

En telefonisch bereiken onmogelijk maar als je bovenstaand leest weet je ook hoe dat komt.

5. april 2024

Itek te Aarschot.

Itek te Aarschot.
Een fiets gekocht van het merk voque.
Na 2 maanden rijden heb ik ineens problemen met de display. Fiets binnengedaan en blijkbaar is dit een gekend probleem.
Dit hadden ze wel mogen melden bij de verkoop zelf natuurlijk.
Na meerdere malen te bellen en mailen om te vragen wanneer mijn fiets klaar was, heb ik na 2,5 maand een mail gestuurd dat ik juridische stappen zou ondernemen als mijn fiets niet snel gemaakt is. Enkele dagen later krijg ik van hen telefoon dat ze hier niet kunnen aandoen omdat de fabriek van voque is afgebrand.
Dit klopt maar mijn fiets was voor de brand al 6 weken bij hen.
Dezelfde dag terug gebeld en ze gingen een display nemen vanuit de winkel zelf en dezelfde dag was mijn fiets ineens klaar.

Nu ga ik mijn fiets halen en ik zie dat dit geen nieuwe display is en nog steeds dezelfde.
De dienst na verkoop( de hersteller van de fietsen) ontkent dit.
Dus ik meld dit en ik krijg daar heel onvriendelijk een antwoord.
Ik vraag ook wat als het probleem terug komt… het antwoord daarop was dat kan gebeuren en moet je hem terug brengen.
Ik ben dus wel niet van plan om elke 2 maand mijn fiets te moeten missen voor nog is bijna 3 maanden.
Met die mens kon je niet praten.
Het is dan maar u probleem en we zijn uitgepraat zegt hij 😡
Nu rij ik buiten met mijn fiets en dan merk ik dat mijn 2 banden plat staan 😡😡😡
Is dit hun service… wat een klucht is dat daar.
Nooit koop ik daar nog iets.

1. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.