Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Filiaal Heerlen. Onvriendelijke baliemedewerkster. 2 Maanden geleden gevraagd om ander display te monteren. Antwoord: GAAT NIET. Ik vraag om mee te denken. Helaas heb ik zelf ideeën moeten aandragen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op zoek naar draadpaneel gingen we eerst bij itek Dormaal. Daar werd er op onvriendelijke boerse manier gezegd dat ze dit niet meer hadden en ook niet meer verkrijgbaar was. Op website wel 🤔. Thuis g... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elektrische kachel voor mijn tante besteld, zou met oud en nieuw geleverd worden bij status staat geleverd echter nooit gehad. Paar keer gebeld erover, wordt uitgezocht en krijg terugkoppeling erove... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 14 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Behulpzaam 😔

Naar itek geweest voor 2 nieuwe fietsen en een batterij te kopen. Verkoper loopt weg van mij, doet een uitleg over de batterij tegen een andere klant. Kwam terug richting mij. Schreeuwt over welke fiets het ging. Toen ik antwoordde schreeuwde hij dat ze dat niet verkopen. Ik zeg bedankt en ga door. Begint die van zijn tak te maken dat hij mij wilt helpen maar ik weiger zijn hulp en dat ik ondankbaar ben en nooit nog de winkel in mag. Duidelijk gezegd dat ik niet van plan ben Mijn fietsen daar te kopen. Zet daar nooit nog een voet binnen.

10. oktober 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

na aankoop nieuwe fiets zoon.spaken los…

na aankoop nieuwe fiets zoon.spaken los en dat in garantietijd ,levensgevaarlijk als ook de banden waren niets waard ...
en dit dan nog moeten betalen
al hebben ze er een helft afgedaan.
ik Koop gene meer bij jullie .
want elektrische polar is ook vanalles aan en snel alles los
verkoper daar was wel top..toen Franky service België leopoldsburg garantie is garantie en toch betalen dat fabrieksfout is of rommel die jullie verkopen ... dit gaat ook over wat jullie meegegeven hebben kwa fiets..veiligheid kwam in gedrang met losschietende materialen ...
. levensgevaarlijk...

9. september 2024

Zeer klantonvriendelijk arrogantie

Zeer klantonvriendelijk, allesbehalve beleefd, absoluut NIET behulpzaam. Collega's onderling ruzie waar klanten bijstaan. Dan uitwerken op ons.. NOOIT zet ik er nog 'n voet binnen!! Alles staat kriskras door elkaar, zonder of met foutieve prijzen/verpakking! Deze ervaring zal ik aan vrienden en familie delen. Bedankt Itek Aarschot voor deze slechte ervaring tot nooit meer!!

6. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

extremely bad experience ! Not recommended!

Buying the e-bike via Uniek shop. Believe they are same company as they share same company address and the bike was sent out by ITEK

Extremely bad experience with them!! NOT recommend to anyone who want to buy via online. We brought a e-bike online, and there are majors defectsfind immediately upon receive the e-bike. The battery cannot be locked on the bike! And the rear tire is aging with few big cracks that suppose should not be find on new bike. Immediately send a email and follow up by a call. No feedback after a week past, claiming the supervisor is on leave. And they suggest to return but the return courier cost is at my own expense!! Which is totally unfair as they are sending a defect item but unable to offer solutions. I have follow up by few emails and call to reject the arrangement, I request to talk to the supervisor/manage but the staff insist they are unreachable!! What?!
Till now 3 weeks past still not be settled!!

4. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

waar-de-loos!!! Koop hier geen elektrische fiets

Elektrische fiets gekocht voor €1700,- feb 2023. Vanaf begin problemen met de fiets. Uiteindelijk nieuwe fiets gekregen deze begon goed, servicebeurt gehad en nu begint bij deze hetzelfde probleem. Gebeld om een afspraak te maken voor reparatie. Krijg te horen wij werken niet met afspraak en we hebben een wachttijd van 3 weken. Dus ik kan mijn fiets komen afgeven en over 3 weken gaan ze erna kijken. Als ik aangeef dit belachelijk te vinden (niet het feit dat ik bv drie weken moet wachten voor reparatie) maar dat er geen afspraak gemaakt kan worden krijg ik een brutale mond en durven ze ook nog te zeggen dat ik niet moet menen dat ze mij binnen een half uur gaan helpen?! Terwijl ik hier niet om gevraagd heb 🫣 wat een door en door slecht bedrijf. Probeerde ze als sinds maandag te bellen. Mensen betaal liever €100,- meer en ga naar een bedrijf met een goede reparatiedienst en service want dit is echt slecht! Je garantie heb je maar als je er gebruik van wilt maken geven ze niet thuis.

28. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nou koop je een elektrische fiets…

Nou koop je een elektrische fiets binnen een half jaar kapot breng je hem weg vraag hoelang het gaat duren die jong zegt 3 weken nou na 3 weken gebeld je fiets is opgestuurd bijna 2 maanden weg fiets ga je hem halen vraag je wat ze gemaakt hebben weet ik niet zeg je vriend tegen hem krijg je een grote bek nou koop er nooit meer wat

25. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 mountainbikes besteld 1fiets kwam al…

2 mountainbikes besteld 1fiets kwam al kappot aan 2e fiets na een week lieten de remmen al los.. gemaild en gebeld maar van een muur naar ander muur gestuurd telefoontjes werden niet opgenomen of werd er beloofd dat we terug zouden gebeld worden maar nee! Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en worden we geheel negeert en geen oplossing! Winkel doet er niks aan dan word er gezegd u heeft het online besteld dus moet u online gaan regelen! Wat een gezeik bedrijf ITEK!

25. september 2023

Onvoorstelbaar slechte service

Onvoorstelbaar slechte service. Winkelbediende doet haar best, maar wellicht jobstudente en geen service. In de werkplaats de slechtste service. Onbekwaam personeel, laten u eindeloos wachten. Allerlei verhalen die kant nog wal raken. Zijn een tijdje weg en dan sta je daar. In dergelijke winkel moet men niet besparen op personeel. Mij zien ze daar nooit meer.

20. august 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Batterij defect maar kosten blijven voor klant

Batterij defect. Opsturen op eigen kosten. Maar als het in garantie is, dien je ook de transportkosten te betalen van de nieuwe vervangbatterij. Not done, ongeacht de marges die ze als excuus gebruiken. Heb de persoon die hier kocht afgeraden om hier ooit nog iets te kopen

16. august 2024

Heel slecht/oplichters

Heel bijzonder.

Ik bestel een wiel voor mijn fiets. Was niet in voorraad. U kunt hem volgende week ophalen. Ik er naar toe. O is niet binnen gekomen.
3 weken later dacht kijk is op eigen houtje. Maar nee is er nog niet. Jaar later krijg ik bericht uw fietswiel is nu af te halen. Ja helaas andere fiets gekocht.

2 maanden geleden. Water sproeier willen kopen. 29,95 op het prijskaartje aan de kassa ineens 45 euro. Gezegd hou het maar.

Nu pas geleden nieuwe remmen nodig voor de fiets. 14,95 euro je raad het al 18,95 euro bij de kassa. Toch maar gedaan. Kom thuis zet hem er op is het veertje in de verpakking al afgebroken.

Kwaliteit is slecht meestal al kapot in de verpakking. Ze hebben standaard oplichtings beleid door prijzen stiekem aan te passen. Zwendel / oplichters. Ik adviseer deze zaak dicht te gooien. Oplichting is strafbaar en begrijp niet dat er nog niet is ingegrepen vanuit instanties.

1. august 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een positieve review

Na zoveel negatieve beoordelingen, deze keer een positieve. Die van mij ;-)
Batavus Fonk accu in "slaap" gevallen.
Medewerker achter de service balie heeft de accu weer "wakker" gemaakt! (Zonder mopperen)
De fiets is weer als vanouds (2023)

24. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vreselijke service en slechte ebikes

In mei 2023 hebben we 2 ebikes van Batavus Fonk gekocht bij Itek. Had ik dat maar nooit gedaan. Meer ellende dan plezier.
1 accu was na een jaar al stuk! De accu oplader is deze maand ook defect geraakt.
Nooi een leenfiets gekregen. Zelfs niet toen mijn fiets bijna 4 weken bij Itek was voor ' een reparatie ' . Ze hadden er maar 2 en die waren uitgeleend.
Tevens was er met 1 accu een uitval en storing probleem: de accu viel tijdens het fietsen uit. Uiteindelijk een nieuwe accu gekregen.
Bij de Batavus mag de accu niet leeg gereden worden! Dan gaat hij in beveiligingsmodus en kun je hem niet meer zelf opladen. Dat is behoorlijk frustrerend, want de e bike van mijn zoon
heeft dat maandelijks gehad.
Personeel heeft weken de tijd nodig om de fietsen na te kijken vanwege personeelstekort. Zeer onvriendelijke klantenservice. Kortom: een miskoop!
Koop nooit daar een fiets! Zonde van je geld en het levert enkel frustratie op.

24. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leugens slechte service en rommel…

Leugens slechte service en rommel producten, ga NOOIT naar deze oplichters, motor van elec fiets moest vervangen worden, nieuwe motor was voorradig, thuis geprobeerd motor paste niet, terug naar winkel,( 40km) geen geld terug doch wel beloofd, oplossing: onze winkel in Leopoldsburg (65km!!) heeft deze wel. Toegekomen, dezelfde verkeerde motor!!!! Geen terugbetaling, een waardebon in de winkel, geen compensatie over de nutteloze kilometers. Slechtste fiets winkel ooit, -10

18. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nou wat een personeel ,in venray je…

Nou wat een personeel ,in venray je wordt belazerd waar je bij staat mer de fiets was het zo .en nu met een pomp nog geen 4 weken oud .nu net in de vakantie .bestway is er daar ook een van want wij kwamen er niet uit medewerker van de winkel had ons kunnen helpen maar nee hoor .je bent je geld en garantie kwijt want je kan wachten op een nieuwe waardoor ons grote zwembad die ql 2 dagen moet lopen voor datbie vol is .mij zien ze daar nooit meer en geloof me .mijn kennissen kring is zo groot .ik zal iedereen afraden om daar nog na toe te gaan oja en die meneer in de winkel met zijn brutale mond goed mevr dan blijf je maar hier weg ga vooral zo door .jij raakt vanzelf klanten kwijt .

17. juli 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een e-mbt aangeschaft waarvan de…

Ik had een e-mbt aangeschaft waarvan de ketting na 6 km fietsen brak. Het vertrouwen was van mijn kant weg bij deze fiets en in overleg hebben we een andere fiets uitgezocht. Dit is w.m.b. Een super service. de nieuwe e-mtb bevalt super goed. Het was waarschijnlijk een fabrieksfout.

Dank voor het begrip en de mogelijkheid die geboden is.

10. juli 2024

Geen garantie

Slechte ervaringen, Slechte ervaringen, heb wielmoersleutel gekocht en die ging vervormen na de eerste keer gebruik, heb foto's gestuurd en ze doen niets, volgens mij verkopen ze slechte producten zonder garantie

28. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.