Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer klantonvriendelijk, allesbehalve beleefd, absoluut NIET behulpzaam. Collega's onderling ruzie waar klanten bijstaan. Dan uitwerken op ons.. NOOIT zet ik er nog 'n voet binnen!! Alles staat krisk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Filiaal Heerlen. Onvriendelijke baliemedewerkster. 2 Maanden geleden gevraagd om ander display te monteren. Antwoord: GAAT NIET. Ik vraag om mee te denken. Helaas heb ik zelf ideeën moeten aandragen.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elektrische kachel voor mijn tante besteld, zou met oud en nieuw geleverd worden bij status staat geleverd echter nooit gehad. Paar keer gebeld erover, wordt uitgezocht en krijg terugkoppeling erove... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 14 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer teleurstellende service en gebrek…

Zeer teleurstellende service en gebrek aan verantwoordelijkheid

Ik heb bij ITEK Venray een e-bike gekocht en helaas vanaf het begin alleen maar problemen ervaren. De fiets is meerdere keren gerepareerd, maar hetzelfde defect bleef telkens terugkomen. Ondanks herhaalde verzoeken om een duurzame oplossing werd ik telkens weer van het kastje naar de muur gestuurd.

Na drie mislukte reparaties heb ik, op advies van de Consumentenbond, recht op kosteloze vervanging of volledige terugbetaling. In plaats daarvan legt de winkel steeds opnieuw de verantwoordelijkheid bij mij neer, inclusief hoge extra kosten voor vervoer (meer dan €100 aan reiskosten).

De communicatie is traag, oplossingsgericht denken ontbreekt volledig en er wordt geen enkele echte verantwoordelijkheid genomen voor hun product of service.
Ik heb inmiddels melding gedaan bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en mijn rechtsbijstand ingeschakeld.

Kortom: als klant voel ik mij niet serieus genomen. Ik raad iedereen aan hier zeer voorzichtig te zijn bij het doen van een aankoop.

29. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een electrische fiets talent…

Ik heb een electrische fiets talent gekregen op 2/04/2025 5 km mee gereden toen hij uitviel. 0p 7/04/2025 de 1 e mail gestuurd. Niet op geantwoord. Gebeld op 07/04/2025 toen gingen ze kijken wat het zou kunnen zijn ze gingen terug bellen.nog eens gemaild op 09/04/2025 antwoord gekregen m.n excuses ik heb de tijd nog niet gehad. Nog naar gebeld je geraak er niet binnen en op emails word niet meer geantwoord. Je zit met een fiets waar je niks mee kunt. Dit lijkt al meer op oplichting. Ik zou graag een oplossing zien dit is geen service.

15. april 2025

ITEK AARSCHOT

Op zoek naar draadpaneel gingen we eerst bij itek Dormaal. Daar werd er op onvriendelijke boerse manier gezegd dat ze dit niet meer hadden en ook niet meer verkrijgbaar was. Op website wel 🤔. Thuis gekomen belden we naar itek Aarschot: vriendelijke dame en bestelling werd opzij gezet 😉. Vandaag gaan ophalen... Keivriendelijk onthaald en enorme hulp gekregen bij het laden op auto. Enorme vriendelijke jongedame en een pas beginnende jongen. Deze zijn zeker een voorbeeld voor het personeel in Dormaal. Wij weten naar welke itek we gaan volgende keer 👍

8. april 2025

Waardeloos!

Waardeloos!! Na een retourzending nog altijd geen terugbetaling gezien dit gaat om een kleine 200,-
Mailtjes worden zeer klant onvriendelijk/onbehulpzaam /kort beantwoord met als antwoord grofweg niets anders dan tja onze boekhouding heeft het verwerkt dus.......het geld zal zeker deze week op rekening verschijnen (dat zeiden ze vorige week ook al)
Nu als tegenreactie: procedure is opgepakt door desbetreffende dienst en zij doen het nodige......we wachten in spanning af deze review word vervolgd

Het vervolg: binnen een half uur na het schrijven van deze review was het bedrag teruggestort!
Neemt niet weg dat dit bedrijf alles behalve goed klantcontact levert en jammer dat je hier zelf zo achter heen moet

12. marts 2025

KOOP HIER NIETS!

KOOP HIER NIETS!! De reviews zijn nep en als je iets koopt deugt het niet en is er van alles mis mee en ho maar dat je je geld terug krijgt! We hebben een advocaat moeten raadplegen en na maanden lang procederen hebben we eindelijk ons geld terug. WEES gewaarschuwd!! Ook geen contact te krijgen via telefoon en worden telkens doorverwezen naar de webshop die dus de telefoon NIET opneemt. Dit ging om een fiets van meer dan 1500 euro! Slechtste (web) winkel ooit!!!

1. oktober 2024

Elektrische Fiets gekocht bij itek…Hasselt

Mijn vader zaliger had een Elektrische Fiets gekocht bij itek 1899€ nog geen 500km, verschillende keren binnen geweest voor haperende motor! Het was telkens iets anders behalve de motor zelf? Tot de garantie om was, toen was de motor ineens kapot! Resultaat fiets had een nieuwe motor nodig van 600€! Natuurlijk geen garantie meer,Fiets dus klaar voor de schroothoop uit principe, omdat ze me zolang aan het lijntje hebben gehouden en het niet onder garantie wouden herstellen Jammer Itek is echt geen aanrader. Iets langer sparen voor een echt merk

1. maj 2024

Bedrijf is niet klantvriendelijk

Bedrijf is niet klantvriendelijk. Ik hoorde dat de medewerkers vanalles naar elkaar aan het zeggen waren over ons. Uitermate onprofessioneel. Ik kwam hier geregeld en was vooraf altijd redelijk tevreden, nooit problemen gehad, maar door deze ervaring kom ik niet meer terug

9. november 2024

Koninklijke behandeling bij Itek Venray

Voor de allerlaagste prijs van een Batavus E bike kwam ik uit bij Itek. Ik geloofde eerst mijn ogen niet; €1.495,- voor een fantastische spiksplinternieuwe Batavus E bike met premium onderdelen! Gezien de bestaande reviews en de prijs van de fiets, had ik een heel lage serviceverwachting. Ik kan dat begrijpen want je gaat naar Itek om de laagste prijs en niet om de hoogste service. Voor de hoogste service kun je naar je plaatselijke dealer gaan. Maar dan betaal je ook (veel) meer.
Ik ben 130 km afgereisd van boven de rivieren naar Venray. En .....ik werd ontvangen en behandeld als een vorst! Koffie, rondleiding, voorstellen aan servicemonteurs, proefrit, meedenken over het transport, fietsen netjes voor mij in de auto gelegd, montagesleutel meegekregen, beschermmateriaal voor transport meegekregen enz. Manager Michael, verkoper Tygo, winkelmevrouw X, en de monteurs waren supervriendelijk en servicegericht! Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan mij blij en tevreden te maken. Ik heb afgerekend en de laagste prijs betaald en ik kreeg ook nog een mooi cadeau mee! Beetje sprakeloos ervan.
Ik heb een geweldige leuke ervaring opgedaan! Dank jullie wel mannen en mevrouw van Itek Venray!

PS de fietsen doen het top!

19. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

kwam er met een vriend de verkoper…

kwam er met een vriend de verkoper sprak slecht nederlands wilde mij een electrische fiets kopen( 3200 euri,s ) wilde mij meteen de duurste verkopen daarna eentje die ook ok was maar maar 900 euro later wilde ik even thuis overleggen! En met een kachel en wat gereedschap afrekennen die aan de kassa werd vervelend hij moest nog iets met een klant overleggen ,die klant zei laat meneer maar even voor dat ging niet heb de kachel olie kachel die eerst 40 euro koste en ineens 70 heb alles netjes terggezet en ben KWAAD gegaan mijn goede vriend ook Wat een slechte zaak! ik ben er jaren eerder geweest ik kom hier nooit meer onbeschofte vlegels en zeker NIET klant vriendelijk

7. februar 2025

Eindelijk duidelijkheid over retourzending

2,5 jaar geleden product teruggestuurd. Met smoesjes en radiostilte nooit meer iets zinnigs van ITEK vernomen. Geld zou onderweg zijn, enz. enz. Tot vandaag. Een nieuwe medewerker aan de klantenservice kwam met de mededeling dat de betaling in de boekhouding was “tegengeboekt”, dat niet meer te achterhalen is waarom en dat het geld niet terugkomt. Als dit geen oplichting is weet ik het niet meer

10. december 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede ervaring

Ondanks de slechte recensies hier toch playmobil besteld. Wel met de nodige argwaan. Na een week kwam de bestelling binnen. De bestelling klopt en is in goede orde aangekomen.

4. december 2024

Werken bij Itek?

Wat zouden functie-eisen kunnen zijn bij Itek?
Gebaseerd op ervaringen aldaar!
El. Sparta fiets gekocht in februari 2022 voor de kleinzoon om naar school te fietsen
Na iets meer dan 2 jaar accu defect, niet meer nieuw te krijgen, kan Itek uiteraard niets aan doen, maar als verkoper zijn ze verantwoordelijk
Fiets ingeleverd Na enkele maanden lijkt het erop dat Sparta iets van een coulance regeling heeft, Itek moet dat regelen maar doet niets
Na 5 maanden staat de fiets er nog
Bij bezoek aan de winkel wordt verzekerd dat het geregeld gaat worden
1 maand later weer bezocht op zaterdag en nu wordt verzekerd dat het afgehandeld wordt, vragen mijn telefoonnummer en krijg de verzekering, volgende week dinsdag bellen wij u zeker op
Zoals te verwachten, geen bericht Vandaag maar weer eens naar de winkel en de betreffende persoon had geen flauw idee meer waar het over ging
Hem het voor hun goede nieuws medegedeeld dat ik geen enkel vertrouwen heb dat het correct afgehandeld wordt en dat de fiets mee naar huis gaat
De oplossing om op eigen kosten de accu te laten repareren is nog de enige uitweg om na een half jaar de fiets weer bruikbaar te maken
Mijn ervaring en van mijn zoon die ook meerdere keren de winkel heeft bezocht brengt mij naar het profiel voor de typische Itek medewerker
1 Geen korte termijngeheugen is een pré, of kunnen doen alsof is ook goed
2 De gave om een klant zo lang mogelijk totaal te negeren, indien het er naar uitziet dat die mogelijk met een probleem komt
3 In staat zijn om “gevatte” opmerkingen te maken, zoals “Je kunt er toch nog mee fietsen” indien het om een e-bike met defecte accu gaat
4 kortom lees de 1sterren reviews goed door en handel overeenkomstig
Samengevat: Itek prima, voor een kinderfiets of zo waar de kans dat er een beroep op service gedaan moet worden heel gering is. Voor bijvoorbeeld een dure E- bike, denk goed na!

20. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zelden zo'n slechte klantenservice…

Zelden zo'n slechte klantenservice meegemaakt als bij ITEK. Mijn fiets werd beschadigd geleverd met een afgebroken handrem. Niet alleen lossen ze het niet op, ze reageren gewoon niet op mails.
Mensen koop hier niet, je krijgt er spijt van!

6. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een elctrische fiets gekocht bij…

Ik heb een electrische fiets gekocht bij dit bedrijf. Helaas zat er transportschade aan het achterspatbord. Ik ben nu meer dan 6 maanden bezig om de schade aan het spatbord te laten herstellen of een vervangend spatbord te krijgen. Ik krijg steeds hetzelfde antwoord dat ze wachten op de levering door de leverancier. Ik denk dat ze dit nog wel een paar maanden gaan volhouden en dan....zijn we buiten de garantieperiode.

4. november 2024

NOOIT IETS KOPEN IK DE ITEK

Ga zeker nooit iets kopen in de ITEK, zeker niet die van Dormaal. Hele vuile winkel en mensen onvriendelijk. Elektrische fiets gekocht, was een week oud met maar 80 km op de teller: spaken afgebroken, batterij die niet werkt, … fiets terug binnengebracht en de dag zelf weer nieuwe problemen.

15. oktober 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.