Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer klantonvriendelijk, allesbehalve beleefd, absoluut NIET behulpzaam. Collega's onderling ruzie waar klanten bijstaan. Dan uitwerken op ons.. NOOIT zet ik er nog 'n voet binnen!! Alles staat krisk... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Filiaal Heerlen. Onvriendelijke baliemedewerkster. 2 Maanden geleden gevraagd om ander display te monteren. Antwoord: GAAT NIET. Ik vraag om mee te denken. Helaas heb ik zelf ideeën moeten aandragen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op zoek naar draadpaneel gingen we eerst bij itek Dormaal. Daar werd er op onvriendelijke boerse manier gezegd dat ze dit niet meer hadden en ook niet meer verkrijgbaar was. Op website wel 🤔. Thuis g... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elektrische kachel voor mijn tante besteld, zou met oud en nieuw geleverd worden bij status staat geleverd echter nooit gehad. Paar keer gebeld erover, wordt uitgezocht en krijg terugkoppeling erove... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 14 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waar-de-loze winkel (één ster is al te veel)

Overweeg je iets te kopen bij ITEK? Mijn dringende advies: doe het niet.

Ongeveer twee jaar geleden kocht ik via hun webshop een mooie elektrische fiets. De prijs was prima, de levering verliep vlekkeloos, en ik heb er twee jaar lang met veel plezier op gefietst. Tot mijn batterij kapotging. Gelukkig viel het nét binnen de garantietermijn, maar vanaf dat moment begon de ellende.

Probeer maar eens contact te krijgen met ITEK. De servicedesk lijkt onbereikbaar. Je komt meestal uit bij winkelmedewerkers die nergens van op de hoogte zijn en je weer doorverwijzen. Ik heb meerdere keren geprobeerd te bellen, met als dieptepunt 45 minuten in de wacht. Uiteindelijk kreeg ik iemand van het kantoor te spreken en mocht ik de batterij opsturen naar een filiaal.

Vanaf dat moment ging echt alles mis.

Ik kreeg geen enkele bevestiging van ontvangst, behalve de melding van DHL. Vervolgens werd ik gebeld dat ik twee batterijen zou hebben opgestuurd, en dat ze mijn exemplaar door elkaar hadden gehaald met die van anderen. Ik probeerde dagelijks contact te zoeken voor updates, want inmiddels zat ik al weken zonder fiets.

Na veel moeite kreeg ik telefonisch te horen dat ze ermee bezig waren, maar dat de monteur ziek was. Daarna volgde het ene lulverhaal na het andere. Plots kreeg ik een DHL-melding dat de batterij retour gestuurd zou worden, zónder dat ITEK iets had laten weten over wat er precies mis was of wat ze eventueel gerepareerd hadden. Die retourzending zou op mijn adres zijn afgeleverd, maar ik heb nooit iets ontvangen.

Weer geprobeerd contact te zoeken. Geen reactie. Halfslachtige antwoorden. Smoesjes dat iemand het verzendlabel verkeerd had aangemaakt. Daarna bleef het stil. Radiostilte.

Eindstand:
Ik krijg ITEK niet meer te pakken.
Ik heb geen batterij.
Ik heb geen oplossing.
En inmiddels al drie à vier maanden geen fiets.

Ik heb serieus nog nooit zo’n waardeloze service meegemaakt. De medewerkers van de serviceafdeling zijn totaal ondeskundig of weten überhaupt niet wat ze daar doen. Eén zenuwachtige man zei letterlijk dat hij er ook pas net werkte en eigenlijk ook niks wist.

Dus, overweeg je een mooie deal bij ITEK? Geef jezelf en je gemoedsrust een plezier: leg een paar tientjes extra neer en koop je fiets bij de lokale fietsenboer. Een fiets kopen bij ITEK is makkelijk. Maar zodra er iets misgaat (en geloof me, bij elektrische fietsen gebeurt dat vroeg of laat), wil je kunnen rekenen op service.

En die is bij ITEK onbestaand.

Ik ga stoïcijns verder met het forceren van een oplossing en heb inmiddels een flinke klacht ingediend bij de consumentenbond in zowel NL als BE.

15. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elektrische fiets met foutmelding error…

Elektrische fiets met foutmelding error 30 nog onder waarborg al voor de tweede maal binnengedaan. Al 2 weken aan t wachten op hopelijk definitieve herstelling. Verkopen is 1 maar herstellen is2. We wachten af….

14. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet betrouwbaar, geen afspraken mee te maken

Aantal maanden geleden een elektrische fiets gekocht, en daarom recht op een gratis servicebeurt binnen de eerste 6 maanden. Bijna 3 weken geleden mijn fiets daarheen gebracht, na telefonisch een afspraak te hebben gemaakt. Bij aankomst wisten ze niks van de afspraak af. Inmiddels al 5x gebeld, maar de fiets is nog steeds niet klaar!! Ik heb nu al bijna 3 weken een andere fiets moeten huren.
Bij bellen zeggen ze alleen maar: de fiets is nog niet klaar, u hoort het van ons als hij klaar is. Of dit nog 3 dagen, 3 weken of 3 maanden gaat duren kunnen ze niet zeggen. Om te janken natuurlijk. Een servicebeurt hoort in 1 dag, of uiterlijk 2 dagen klaar te zijn.
Met andere woorden: je kunt met dit bedrijf geen afspraken maken.

16. august 2025

Goedkoop is duurkoop

Of je ze nu belt of mailt. Beiden geen antwoord. 2 x gebeld. Meer dan 15 minuten in wacht. Mail gestuurd en na 1 week nog geen reactie. Goedkoop is duurkoop gaat echt op bij ITEK

1. august 2025

PAS OP!!!Bedriegers

PAS OP!!!
JE MOET NOGMAALS VERZEND KOSTEN BETALEN OM RETOUR TE ZENDEN!!!
niet bestaande klantenservice..
GEEN STER VOOR DEZE ONDERNEMING, -5 STERREN.DUURDE 4 WEKEN OM RETOUR OP TE HALEN.

16. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan door oogoperatie niet meer…

Kan door oogoperatie niet meer autorijden en fietsen, mijn fiets nog geen jaar oud gekocht voor €1329,95. Gevraagt aan ITEK Heerlen of zij de fiets willen terug kopen. Het antwoord was nee, zet hem maar op marktplaats.

Geweldige service

10. juli 2025

Earbuds

Absolute rubbish!
Unable to charge or pair with iPhone.
Earbuds have now been consigned to the bin ……!!
I do not recommend this supplier

1. juli 2025
I-tek-logo

Besvarelse fra I-tek

This review was sent to the wrong company. We do not sell earbuds.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fietsbatterij binnen gebracht bij Itek…

Fietsbatterij binnen gebracht bij Itek Hasselt.Na 1 maand nog niets gehoord.2 telefoontjes gedaan en ik zou dadelijk terug gebeld worden.Na 1 week nog niets gehoord.Vandaag naar de winkel geweest en eindelijk konden ze me zeggen dat mijn batterij stuk was Was 2 weken uit garantie.Dan noemt men dan service.1 maand niet kunnen fietsen.

25. juni 2025

Slechte klantenservice

Ik wou een bestelling plaatsen die niet online verkrijgbaar was, er waren in verschillende winkels nog voorraad, uren telefonisch proberen klantendienst te bereiken zonder gehoor, via mail wel contact en een antwoord dat deze die ik wou niet meer levertijd na zovele mails, dit is geen service promo goedkoop zoals hun klanten service, verdoe je tijd niet aan deze firma

24. juni 2025

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice bij Itek in Heerlen. Ik wilde 2 remblokjes laten vervangen. Dat deze mini reparatie niet meteen mogelijk was kan ik accepteren. Wat absoluut onacceptabel is : Itek plant geen afspraken in. Je kunt je fiets achterlaten ( en hoe kom je dan thuis ? ) en wordt een week later gebeld als de reparatie klaar is ( en hoe kom je dan op je werk of op school in die week ? ). Kortom : Itek Heerlen heeft geen enkele belangstelling voor klantenservice en dwingt klanten elders hun reparatie uit te laten voeren. Mij zul je hier niet meer zien !

20. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel veel geduld.

Itek Roermond.

Zo 2 nieuwe elektrische fietsen gekocht, binnen 1.week 5 keer terug gegaan, dan dit dan dat.
Maar steeds werden wij goed geholpen, maar na 5 keer verloor ik een beetje mijn geduld, en ik kreeg 2 nieuwe fietsen.
Wel iets duurder maar daar hebben wij zelf voor gekozen.

ITEK Roermond bedank voor jullie geduld en oplossing.

14. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eigenlijk nog niet eens één ster waard!

Eigenlijk nog niet eens één ster waard!
Mijn zoon heeft daar van zijn gespaarde geld een fiets gekocht, vol trots bij de kassa betaald, en deze harteloze mensen gaven hem zonder enig schuldgevoel een fiets — duidelijk bedoeld voor een kind — die niet verkeersveilig is.
Het was al vervelend genoeg dat de inspectie slecht werd uitgevoerd — we moesten de achterband in de winkel laten oppompen — maar de kroon spande het toen mijn zoon zijn eerste rondje thuis reed en de fiets daarna parkeerde. De zogenaamd geïnspecteerde band was alweer leeg. Mijn kind was natuurlijk erg gefrustreerd.
De volgende dag gingen we terug om te klagen en kregen we op uiterst onvriendelijke wijze te horen dat we een afspraak hadden moeten maken. Alleen met tegenzin werd een nieuwe inspectie uitgevoerd en beweerden ze dat de band was gerepareerd. Er zou zogenaamd een nieuwe binnenband zijn geplaatst.
Thuis aangekomen, de fiets een nacht in de garage laten staan — band alweer plat. Er is absoluut geen nieuwe binnenband geplaatst. Het ventiel was bovendien ook defect — dat heb ik zelf thuis kunnen vervangen. De binnenband moet nu worden vervangen door een lokale vakman.
Echt de moeite waard om bij een “speciaalzaak” te kopen!

Een ronduit walgelijke bedrijfsfilosofie en onmenselijk gedrag — vooral gezien het feit dat een kind, dat zichzelf iets wilde gunnen van zijn eigen spaargeld, zo schaamteloos wordt opgelicht. En dan ook nog liegen en bedriegen bij een klacht — echt schandalig.
Deze winkel zou eigenlijk gesloten moeten worden!

20. maj 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

1 week eerder fiets gekocht maar deze…

1 week eerder fiets gekocht maar deze vertoonde een paar mankementjes. Het zal vooral in de afstelling gezeten hebben dus prima te verhelpen. Maar wij hadden geen vertrouwen meer in deze specifieke fiets dus nagevraagd of we hem tegen een ander model mochten ruilen.
Dit was geen enkel probleem, we moesten €50,- bij betalen omdat onze fiets niet meer 0 km op de teller had.
De fiets die we nu hadden uitgezocht had een kleine beschadiging op de standaard, dit gemeld en toen was het gelijk oversteken zonder bijbetaling.
Prima opgelost! Zeer goed geholpen.

3. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.