Isolatiespecialist.nl Anmeldelser

3,8

Na bezoek van een medewerker een offerte uitgebracht, deze viel heel erg mee qua vergelijking met andere bedrijven. Voordat iedereen begi t te denken graag zo goedkoop mogelijk, nee er zat een kleine... Se mere

Komen aanbellen terwijl er een sticker op de deur zit dat we geen colportage willen. Ze beginnen dan ook direct te zeggen dat ze niets willen verkopen maar gaan vervolgens zeer agressief te werk. "We... Se mere

Isolatiespecialist.nl heeft bij mij bio-based vloerisolatie aangebracht en het hele proces verliep perfect. Heel fijn ook dat er eerst iemand langs komt om je wensen te bespreken. Er wordt netjes en s... Se mere

Zeer slechte ervaring. Afspraak gemaakt alles bevestigd. Speciaal vrij genomen om ze thuis te ontvangen (tussen 10 en 12 uur). Vervolgens gewoon niet komen opdagen en rond 14 uur bellen dat ze zij... Se mere

1. Isolatør
  2. Vedvarende naturressourcer
  3. Butik med isoleringsmateriale
  4. Leverandør af isoleringsmateriale

Wij zijn een landelijk opererend familiebedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

3,8

Isolatie spouw met knauf supafil

Prima intake-gesprek met Ted Hogerwaard. Er wordt oplossingsgericht meegedacht bij misschien iets lastigere vraagstukken.

Uitvoering was op zich ok. Enkele tips van mijn kant:
-Werknemers voelden druk om zo snel mogelijk klaar te zijn. Allicht iets minder inplannen? (is makkelijker gezegd dan gedaan, dat weet ik) Ik had graag iets meer betaald voor een iets nauwkeurigere uitvoer.
-Werknemers hebben tijdens het volspuiten van de spouw niet de omliggende gaten afgedicht. Fijn voor mij om op afstand te zien dat de spouw netjes gevuld wordt, maar niet zo fijn voor de buren, omdat het isolatiemateriaal vervolgens overal naar toe waait. Ik heb letterlijk na afloop de tuin moeten stofzuigen om iets minder isolatiemateriaal in de tuin te hebben ronddwarrelen.
-Boren van gaten kan nauwkeuriger. Het uiteindelijke resultaat is op zich prima, maar met 10 sec. meer aandacht per boorgat kan je het voor elkaar krijgen dat je niet de steen raakt met het boren.
-Andere tip van mijn kant: Neem in de toekomst een industriële stofzuiger mee. Dat maakt sneller en beter schoon dan het demonstratieve stoffer en blik dat er voor de show wordt bijgepakt. Isolatiemateriaal dat ergens ligt kun je er erg makkelijk mee opzuigen.

13. juni 2023

Toppers.

Er is bij ons door Emiel en Lucas vloerisolatie aangebracht en hebben dit op een vakkundige manier zonder overlast gedaan en hebben ons huis keurig schoon achtergelaten.

6. juni 2023

Isoleren

Komen afspraken na. Goede uitleg over de eventuele mogelijk om te isoleren. Vriendelijke medewerkers die kwamen isoleren.

2. juni 2023

Uiteindelijk is mijn klacht naar tevredenheid opgelost

In mei is er spouwmuurisolatie aangebracht. Helaas is er bij het boren in de muur ontzettend veel stof voor en achter terecht gekomen. De medewerkers hadden geen bouwstofzuiger mee en hebben veel van het stof laten liggen. Alle planten zitten onder, dit had voorkomen kunnen worden door bijvoorbeeld plastic eroverheen te doen. Ik heb nog contact gehad met de klantenservice, maar hier helaas nog geen actie uitgekomen. Verder het ik het personeel als vriendelijk ervaren.

8 juli 2023: naar aanleiding van bovenstaande review, heeft de Isolatiespecialist contact opgenomen om excuses aan te bieden en te zoeken naar een oplossing. Dit is naar tevredenheid gebeurd. Het goede nieuws is dat er gehoor is gegeven aan mijn tip om een bouwstofzuiger aan te schaffen voor het verwijderen van stof.

31. maj 2023
Isolatiespecialist.nl-logo

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl

Beste mevrouw Bes,

Wij zijn laatst bij langs geweest om het probleem op te lossen. U heeft aangegeven dat alles naar wens is opgelost. Geniet van uw geïsoleerde woning en uw verhoogde wooncomfort.

Met hartelijke groet,
Het team van Isolatiespecialist.nl

Werk zoals afgesproken …

Werk zoals afgesproken netjes uitgevoerd. Plezierige mensen. Moesten vanwege een defect apparaat nog een keer terugkomen. Ook allemaal volgens afspraak gedaan. Prima dus.

1. juni 2023

Spouwmuur geisoleerd

Goed bedrijf vanaf begincontact tot en met uitvoering.
De jongens die het werk kwamen doen gingen netjes en voortvarend te werk en wisten waar ze mee bezig waren en alles weer netjes achtergelaten. Top.

5. juni 2023

Fast and clean

The team was on time, they communicated openly on what needed to be done. They worked fast and efficient and did a deep clean after finishing their work.

26. maj 2023

Professioneel bedrijf

Uitstekende informatie vooraf, goede voorbereiding en bijzonder professionele uitvoering van de werkzaamheden - de mannen hebben zorgvuldig en hard gewerkt, alles netjes afgewerkt en schoon aangeveegd achtergelaten. Niets dan lof!

23. maj 2023

Spouwmuur isolatie

De isolatiespecialist.nl heeft vandaag de kopgevel spouwmuur geïsoleerd met aminotherm (goede kierdichting, dampdoorlatend, waterafstotend en vrij van CFK’s). Vlot, net en ‘onzichtbaar’ werk geleverd. Nu de koude dagen afwachten voor het resultaat.

24. maj 2023