Na bezoek van een medewerker een offerte uitgebracht, deze viel heel erg mee qua vergelijking met andere bedrijven. Voordat iedereen begi t te denken graag zo goedkoop mogelijk, nee er zat een kleine... Se mere
Virksomheden har svaret
Komen aanbellen terwijl er een sticker op de deur zit dat we geen colportage willen. Ze beginnen dan ook direct te zeggen dat ze niets willen verkopen maar gaan vervolgens zeer agressief te werk. "We... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer slechte ervaring. Afspraak gemaakt alles bevestigd. Speciaal vrij genomen om ze thuis te ontvangen (tussen 10 en 12 uur). Vervolgens gewoon niet komen opdagen en rond 14 uur bellen dat ze zij... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn een landelijk opererend familiebedrijf met een passie voor het helpen van mensen. Dit doen wij door middel van onze isolatieservice. Wij kunnen u helpen door uw spouwmuur, kruipruimte, vloer of dak te isoleren. Dagelijks zijn we met zo'n 100 collega's in de weer om Nederland te verduurzamen. Bent u toevallig in de buurt van onze hoofdvestiging in Moerkapelle en wilt u isolatieadvies of wilt u even kennismaken? Kom eens langs voor een heerlijk kopje koffie! Op woensdag krijgt u er zelfs een pannenkoekje bij.
Nijverheidstraat 5, 2751 GR, Moerkapelle, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goed en duidelijk advies. De bodem van onze kruipruimte is nu bedekt met een laag bodemparels.
Wijn zijn hier erg blij mee.

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
Alles is prima gegaan, net personeel, geen overlast of rommel ervaren. Heel tevreden.

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
Goede ervaringen met opname van wensen. NL - Taal niet gemachtigd van degene die installeren is jammer. Of het isoleren heeft gewerkt, kan ik pas over 1 week zeggen volgens installateur 😉

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
Keurig netjes en volgens afspraak. Vriendelijke mensen.

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
De heren werkten efficiënt, snel en schoon. Goede ervaring.

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
De mannen die hier geïsoleerd hebben waren toppers, netjes en snel werk geleverd.
Goede prijs en kwaliteit verhouding. Niets meer berekend dan wat nodig was. Ben er blij mee.

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
Tijdens het hele proces voor de vloerisolatie van offerte bezoek, offerte, inplanning, uitvoering en betaling kreeg ik altijd vriendelijk, duidelijke uitleg.
De twee mannen van de uitvoering hadden tegenslag bij de installatie voor die van ons waardoor ze laat waren. Werd goed geïnformeerd daarover. En de heren hebben keihard en goed gewerkt. Ook al duurde alles langer dan bedoeld (door de eerdere vertraging) ze hebben alles goed afgemaakt en netjes achter gelaten. Ze waren vriendelijk en beleefd.

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
Snel, vakkundig en opgeruimd. Beide heren hebben goed werk afgeleverd. De roosters die betaald zijn voor het vleermuis vrij maken van de woning een paar weken ervoor zijn nutteloos en van slechte kwaliteit (achterzijde woning). Dit en een verbeterpuntje.

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
De Isolatiespecialist ( Isocoat / Isocoat-isolatie ) is een prima bedrijf met redelijke service, maar de uitgevoerde acties wel zelf controleren !
Het bedrijf dat de werkzaamheden uitvoerde heeft tijdens de vloerisolatie bijna alle ventilatie gaten dicht gespoten ! Terwijl er geen vervolg acties werden uitgezet, voor het weer opmaken van die gaten !
Het is dat ik zelf naderhand e.e.a. wilde controleren en toen zag dat het ventilatie gat naast het vloerluik geheel dicht gespoten was. Toen direct onder de vloer gegaan om ook de andere gaten te controleren, want het zou natuurlijk ook enkel alleen dat ene gat kunnen zijn welke men dicht gespoten heeft. Maar ¾ van alle ventilatie gaten waren dicht gespoten en soms zelfs met zo’n dikke laag schuim, dat het moeilijk was om te achterhalen, waar die gaten exact zitten.
Omdat ik toch al onder de vloer zat en er zeker van wilde zijn dat die gaten 100% schoon zouden zijn, de gaten zelf maar vrij gemaakt. Want behalve isolatie, is ook ventilatie onder de vloer erg belangrijk.
De Isolatiespecialist.nl wilde wel een service ticket aanmaken, maar aangezien ik toch alle ventilatie openingen al had open gemaakt, had dat geen nut.
Op de vraag voor enige compensatie ( toch een ochtend met de buik over de grond bezig geweest ), bleef het stil en heb daarna helaas niets meer van de Isolatiespecialist.nl vernomen.
Zo'n jaar geleden heb ik de vloer en spouwmuren laten isoleren.
Van te voren keurig over alles voorgelicht, nette, behulpzame mannen over de vloer die hun werk goed hebben gedaan, ik merk het verschil!
Ook goed telefonisch en per e-mail bereikbaar, dat gaat zeker niet voor elk bedrijf op.
Bezint eer ge begint...!
Ik heb mijn spouwmuur laten isoleren met schuim door de isolatiespecialist om mijn energierekening omlaag te krijgen. Heb er erg veel spijt van en ik raad iedereen aan voordat je eraan begint om eerst te kijken of je huis er wel voor geschikt is, want dat is namelijk lang niet iedere woning. Als je zoals ik een woning hebt die geen kruipruimte heeft en geen ventilatie vanuit de spouw moet je er sowieso niet aan beginnen, maar het beste is om eerst een vochtexpert te laten komen en die te laten oordelen. Zelf dacht ik dat degene die op komt nemen/ offerte maakt, van de isolatiespecialist hierover wel duidelijk is, temeer daar ze 10 jaar garantie geven. Echter was er bij mijn woning geen enkel probleem. Heb nog gevraagd of de muur die geschilderd is geen belemmering vormde, maar dat was niet zo, daar het een super dampdoorlatende verf is. Dus het erop gewaagd maar ik zit nu wat jaren later (maar binnen de garantietermijn!) met een flink probleem. Mijn muur krijgt nu last van optrekkend vocht. Ik heb een vochtexpert laten komen, en die kon wel binnen enkele minuten constateren, dat mijn huis bouwkundig totaal ongeschikt is om vol te laten spuiten, en dat hij dit in praktijk vaak tegen komt... De spouw zit vol, de ventilatie die je eerst had hierin is weg, er is geen andere mogelijkheid van ventilatie, dus je muur gaat fungeren als een spons voor het optrekkende vocht, met alle gevolgen van dien. Dacht er misschien met de isolatiespecialist uit te komen, daar het binnen de garantietermijn is maar die gaven niet thuis. Er is een mogelijkheid om het te stoppen middels het hydrateren van de muur met een chemische vloeistof waarmee het proces van optrekkend vocht stopt.Dat heb ik nu inmiddels gedaan,maar dat koste me 4x meer als dat het isoleren zelf koste.... Dus bezint, eer ge begint...!

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
Helaas kan ik het niet aanbevelen om gebruik te maken van de diensten van de Isolatiespecialist. Onze ervaring met dit bedrijf was teleurstellend, en ook frustrerend. We hadden onze keldervloer laten isoleren door de Isolatiespecialist, maar de uitvoering hiervan liet veel te wensen over.
Niet alleen moesten we extra vrije dagen van het werk opnemen, omdat de klus niet goed was uitgevoerd. Maar ook was de kwaliteit van het werk ondermaats. Ons vertrouwen werd nog verder geschaad, toen mijn man constateerde dat de isolatie onder de vloer op sommige plekken niet eens aanwezig was, en op andere plekken ver onder de geoffreerde 14 cm laag. Het feit dat we zelf moesten controleren of het werk naar behoren was uitgevoerd, is al zorgwekkend genoeg. Als dit bij een oudere persoon, of iemand met minder kennis van zaken was gebeurd, zou het hoogstwaarschijnlijk onopgemerkt zijn gebleven. Dat maakt het des te verontrustender, vooral omdat je hier wel voor betaald hebt !
Normaal gesproken worden er twee dagen voor het opnemen en uitvoeren gereserveerd. We hadden deze dagen vrij genomen in overeenstemming met de planning van de Isolatiespecialist. Echter, door het slecht geleverde werk moesten wij opnieuw 2 dagen vrij nemen. Bij de tweede afspraak moest de Isolatiespecialist vanwege ziekte van monteurs opnieuw de afspraak annuleren, wat resulteerde in totaal zes gemiste werkdagen. De Isolatiespecialist probeert dit af te schuiven als overmacht, maar de feiten spreken voor zich. Na meerdere pogingen zijn ze er uiteindelijk in geslaagd om de isolatie onder de vloer, overeenkomstig de offerte, uit te voeren.
Maar alleen na een verlengde derde afspraak, waarbij ze nog eens drie uur bezig zijn geweest met 2 man. Deze vertraging en extra werkuren benadrukken hoe slecht de oorspronkelijke werkzaamheden waren uitgevoerd. Maar wat het nog erger maakte, was het gebrek aan verantwoordelijkheid en compensatie van het bedrijf. Ondanks dat het hun fout was, weigerde dit Isolatiebedrijf om de tijd ( 4 werkdagen extra ) die we moesten vrijmaken te compenseren.
Al met al was onze ervaring met de Isolatiespecialist zeer teleurstellend.
Ik raad aan om elders naar Isolatiediensten te zoeken waar klantvriendelijkheid en kwaliteit wel hoog in het vaandel staan !

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
Naar aanleiding van een offerteaanvraag ben ik gebeld door Ricardo D. van Isolatie specialist. Advies: spouwmuurisolatie niet nodig vanwege een bestaand woldeken en dat het inspuiten van extra isolatiemateriaal waarschijnlijk geen goede investering zou zijn. Het niet gaan voor winst, wekte bij mij vertrouwen op.
Isolatiespecialist.nl heeft bij mij bio-based vloerisolatie aangebracht en het hele proces verliep perfect. Heel fijn ook dat er eerst iemand langs komt om je wensen te bespreken. Er wordt netjes en snel gewerkt en de afspraken kloppen. Kortom: een heel prettig bedrijf om mee samen te werken.
Offerte gevraagd om het broddelwerk van een ander bedrijf (Maatwerk Isolatie) te herstellen. Ondanks een eerdere toezegging komt (ook) de Isolatiespecialist haar afspraak niet na met als reden dat ze het nest van een ander niet willen bevuilen en geen verantwoordelijkheid willen dragen voor de door hen uit te voeren reparatie. Tekenend voor een branche met bedrijven die snel geld willen verdienen, maar bij een beroep op garantie de klant in de kou laten staan.

Resume
- opname spouwmuur isolatie. De heer kwam kundig over. De slechte staat van het voegwerk van mijn achtergevel was op dat moment geen groot probleem.
- offerte en plannings fase. Vleermuisvrij maken werd aangekondigd en 400 op de prijs op de reeds getekende offerte. Het was denk ik voor het bedrijf ook een verrassing dus het is wat het is.
- planning en communicatie. Alle communicatie van het bedrijf uit verloopt via email en een klantenportaal. Ook bij op de dag zelf afzeggen jegens ziekte. Een telefoontje had op zijn plaats geweest. Dit koste mij een ochtend. Op de gerichte klacht hierover wordt niet ingegaan.
- het voegwerk van mijn achtergevel was nu een groot probleem en ze wilde het bij gods gratie toch doen als ik afstand deed van mijn garantie. Toch maar doorgezet anders 2x betalen. Voor hun de zoveelste klant en voor mij een ongeisoleerde kinderkamer. Keuze snel gemaakt.
- uiteindelijk is ook op het laatst een stuk ongeisoleerd gelaten tbv vleermuisverblijf, anders verliezen ze de vergunning was het argument. Dus als je ooit een kierdichthuis tbv laagtemperatuurverwarming systeem met warmtepomp nastreeft heb je hier dus niks aan. 90 procent isolatie werkt dan niet. Er zitten ook nog een open boorgat naast de voordeur.
- Mijn advies niet doen. Je krijgt iets anders dan verkocht. Uitvoerend personeel was wel erg aardig.

Besvarelse fra Isolatiespecialist.nl
Vriendelijke mensen, serieus en ruimen gelijk alles netjes op. Bij deze willen we Gokhan en Ali aanbevelen.
Duidelijk en behulpzaam om de goede keuze voor de vloer c.q. bodemisolatie te maken.
De vloerisolatie liep allemaal perfect. Maar de spouwmuurisolatie daar in tegen is een ander verhaal. Wij hebben in april 2023 getekend voor de opdracht, deze zou in september 2023 uitgevoerd worden omdat er niet eerder tijd was, vanuit de isolatiespecialist. Echter is er in die tussentijd iets veranderd in de wet voor de vleermuizen, toen kwam er ineens €550 bij. Wij hebben toen gevraagd om de getekende opdracht aan te houden, omdat we door hun 5 maanden moesten wachten op het uitvoeren, maar op zo’n moment doet de isolatiespecialist niets voor de klant. Uiteindelijk geen spouwmuurisolatie uit laten voeren.
Ik geef een ster omdat er meerdere offertes zijn aangevraagd waarvan er een aantal niet zijn geaccordeerd. Door een verandering in de wet na accordatie verplicht men mij de niet geaccordeerde offertes af te nemen. Ik heb hier over gemaild en mijn bevindingen daarover verteld en nu 8 weken later nog steeds geen reactie ontvangen. Ik heb aangegeven dat als zij het werk hierdoor niet meer willen uitvoeren ze de opdrachten mogen ontbinden hierop krijg ik het antwoord dat daarvoor kosten in rekening worden gebracht heb aangegeven in de mail dat ik dat niet begrijp. Voorlopig wordt er bij ons dus niet geïsoleerd...
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.