De leverer ikke det man har bestilt og svarer ikke på forespørsel!!
Bra kvalitet på produktet men leveringstiden trekker ned
Fine produkter, hurtig tilbakemelding, godt pakket, og hurtig levering.
Vildt mange flotte plakater.. Hurtig levering.. Vil helt 100 købe plakater der igen 👍❤
Vi håndplukker vakker kunst fra kjente og ukjente kunstnere fra hele Europa! Slik får du det beste utvalget - perfekt for ditt hjem. Vårt mål er å hjelpe kunstnere opp og frem i verden, samtidig som alle våre kunder kan dele kunstens gleder med oss. Hvert eneste bilde har sin historie, og betyr mye mer enn bare et bilde på veggen. Se hele utvalget av vakre plakater, rammer og mer på inzpero.no!
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Leverer ikke produkter man har bestilt!
De leverer ikke det man har bestilt og svarer ikke på forespørsel!!
Bra produkter og rask levering.
Bra kvalitet på produktet men…
Bra kvalitet på produktet men leveringstiden trekker ned
Rask levering.Fint produkt.
Fine plakater og rask levering
Vildt mange flotte plakater..
Vildt mange flotte plakater..
Hurtig levering..
Vil helt 100 købe plakater der igen 👍❤

Meget tilfreds med alt
Rask ekspedering og god service👍
Dårlig kvalitet på rammer med plexiglas!
Jeg har købt en kunstplakat med ramme. Rammen har plexiglas som er af rigtig dårlig kvalitet. Lyset reflekterer i plexiglasset så man ikke kan se billedet og det er ridset. Det er af rigtig dårlig kvalitet og jeg vil på ingen måde anbefale det. Så desværre var de penge spildt. Derudover, skal man selv betale for returfragten.

Besvarelse fra Inzpero
Rask levering og fin prudukt
Har købt en billedvæg bestående af 5…
Har købt en billedvæg bestående af 5 plakater. Desværre købte jeg også rammer til, det kan på ingen måde anbefales . Plexiglasset bølger vildt meget, virker som om det er for stort. Har reklameret dog uden den store respons. Min fødselsdagsgave på 2200 kr er tilsyneladende smidt ud af vinduet.

Rask og fin levering.
Hmm jeg er ikke tilfreds
Hmm jeg er ikke tilfreds. Jeg synes kvalitet af printet dårligt, billedet er virkelig uskarpt. Derudover købte jeg to rammer som begge er ridset på forsiden af træet og der er klipset pap fast i træet, hvilket betyder at man har huller i rammen efter klipsen eller man har en klips der sidder fast og ender med at ridse væggen....
Derudover var pakken meget længe om at komme frem. Øv, dårlig oplevelse.

Besvarelse fra Inzpero
Bestilling på nettet og leveringen var…
Bestilling på nettet og leveringen var meget oversiktlig og rask!

Besvarelse fra Inzpero
Hvordan skal jeg gi en anmeldelse…
Hvordan skal jeg gi en anmeldelse selvom jeg ikke har fått en pakke!!??

ØV...ØV...ØV...
Bestilte d. 13. september 2 plakater hos Inzpero. D. 15. september trækker de beløbet for varene på min konto, men senere samme dag modtager jeg en mail om, at mine varer er forsinket??? Derefter er der tavshed fra Inzpero, ingen opfølgning eller info omkring hvor længe jeg skal forvente at være uden min vare. D. 23. september skriver jeg til Inzpero, da jeg ligesom synes, at der må ske noget, nu er det så 10 dage siden, at jeg bestilte. De skal lige nævnes, at på deres hjemmeside stod der 3-9 dages levering og,at varen var på lager. Jeg er godt klar over, at det kan svipse med 1 dag eller 2, men normalt modtager jeg en mail om, at min vare er på vej, her har jeg INTET hørt. Efter at jeg selv har taget kontakt modtager jeg en mail, hvor der selvfølgelig står, at min vare stadig er forsinket, men jeg kan få et tracking link, og så selv prøve at spore pakken...Det kan så først gøres, når den ankommer til Sveriges Hovedterminal. Nu har jeg bestilt varer både fra USA, England m.m.og har altid kunne følge varen fra den forlader afsender, dens vej på evt. fly osv, så det undrer mig meget. De andre spørgsmål jeg har stillet i mailen omkring forsinkelse og hvorfor de har trukket pengene bliver slet ikke besvaret. Jeg logger alligevel på Brings hjemmeside, hvor der intet er at finde på sendte tracking nr. omkring hvor langt pakken er, men kan se, at der intet aktivitet har været på min vare siden d. 20. september??? D. 4. oktober skriver jeg så igen til Inzpero for nu er min tålmodighed ved at være brugt op...Jeg skulle bruge plakaterne som en gave i denne uge og tænkte ved bestillingen, at jeg var i god tid, imellem tiden har jeg jo så måtte ud og finde noget andet. Denne mail jeg sender nu bliver der slet ikke svaret på!!! Det er nu idag 24 dage siden, at jeg bestilte, jeg er uden plakater og 599-,kr fattigere. Jeg har aldrig oplevet så ringe kundeservice og der er ingen opfølgning fra Inzperos side- de giver kun lyd, hvis man selv kontakter dem, ja, og det er så åbenbart kun en' gang, derefter må man klare sig selv. Almindeligvis ville man tro, at et firma gjorde opmærksom på, hvis der var så store forsinkelser i deres leveringer. Dette skulle foregå INDEN, at man trak pengene, så kunden havde en mulighed for at fortryde sit køb ELLER at man på nuværende tidspunkt tilbød kunden pengene tilbage. Intet af dette er dog tilfældet, og jeg kan jo nok godt regne ud, at det er fordi, at jeg er blevet snydt!!! Jeg kan så også efterfølgende se på anmeldelserne, at jeg ikke er den eneste, som er utilfreds med manglende levering. Så derfor...Lad være med at handle hos Inzpero, du får ikke dine varer!!!