Europosters.no Anmeldelser 456

3,6

1. Plakatbutik
  2. Gavebutik
  3. Indretningsarkitekt

Siden 1999, har Europosters blitt en av de største selgere av postere, veggtapeter og veggkunst. Nå samarbeider vi med kunstnere, fotografer og grafiske designere fra hele Europa. I vårt utvalg finner du de vakreste velkjente malerier i tillegg til helt nye kunstverk fra moderne kunstnere. Vi trykker også gledelig dine egne bilder, og, etter ditt ønske, vil vi også ramme inn bildene dine i rammer av høy kvalitet. Vi elsker virkelig interiørdesign, likevel glemmer vi ikke nerder og musikkfans som vi hele tiden utvider vårt tilbud av postere, kopper, t-skjorter, samlefigurer og annde lisensierte produkter og gaver for.

KAMPANJE 3+1 GRATIS

Nyhet: Vi gir bort postere uten kostnad!
Bestill 3 valgfrie produkter fra vårt utvalg og velg en poster uten kostnad! Denne kampanjen gjelder alle produktene i vårt utvalg. I tillegg kan du kombinere dem som du ønsker! For eksempel, hvis du bestiller en t-skjorte, en kopp og en nøkkelring, vil du få med en valgfri poster uten ekstra kostnad. Rabatten vil automatisk vises i handlekurven hvor den billigste posteren (når du bestiller 3 valgfrie produkter til) vil bli trukket fra totalen. #+1 kampanjen gjelder også hvis du har 8 eller 12 produkter i din bestilling. Du får 6+2 postere eller 9+3 postere uten kostnad. Kampanjen gjelder også for allerede nedsatte varer. Merk: Kun en poster kan mottas uten kostnad, ikke et trykk eller bilder på bestilling.

100% fornøydgaranti

Du har opp til 365 dager på å returnere varene - ett helt år!

Du har opp til 365 dager på å returnere varene - ett helt år!
Din tilfredshet er det viktigste for oss. Vi har derfor utvidet returretten til 365 dager. Ikke nøl med å kjøpe. Dersom bestillingen ikke oppfyller dine forventninger, er det bare å sende varen tilbake, og vi vil refundere eller bytte varene.

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Besvarelse fra Europosters.no

Vi beklager veldig at det var problemer med leveringen. Vår kundeservice vil kontakte deg så snart som mulig for å løse problemet.

Lang shipping tid bestilling inne 3 mai…

Lang shipping tid bestilling inne 3 mai ikke kommet frem enda 20 mai

6. maj 2023

Besvarelse fra Europosters.no

Takk for kjøpet og positiv anmeldelse. Vi er glade for at du er fornøyd med varene og kjøpene på vår e-butikk. Ha en fin dag, Europosters.no-teamet

Besvarelse fra Europosters.no

Jeg er lei for å høre dette. Jeg har videresendt e-posten din til vår kundeservice og hvis pakken din ikke har ankommet ennå, vil de kontakte deg. Anne fra Europosters.no

2 av 3 plakater var riktig

19. september 2021

Besvarelse fra Europosters.no

Jeg er lei for å høre dette. Jeg har videresendt e-posten din til vår kundeservice. Anne fra Europosters

Minus 5 stjerner for høbløs dårlig service!

Jeg er en dansk far som har børn i Norge!
Til min søns fødselsdag finder jeg en norsk webshop (for at undgå told problemer) hvor jeg køber fødselsdagsgave til ham! Alt er fint- Halvanden uges levering er måske lidt meget, men det går lige til at nå sønnens fødselsdag - Det vil blive sendt med PostNord, som har udlevering lige ved siden af hvor min søn bor.
Sådan går det selvfølgelig ikke!!
Til at starte med bliver det sendt med hollandsk postvæsen, fra en adresse et eller andet sted i Tyskland ... "Nå ja! Hvis dset nu ikke var på lager i Norge! Det er jo fint at de så løser det alligevel!"
Men jeg kan jo hurtigt se at det betyder at fødselsdagsgaven ikke når frem til tiden, mest fordi postnl har det liggende i et eller andet transitlager en hel uge før de videresender det til Norge.
Da det når frem, er det til et udleveringssted som ligger den næste by - Et sted som kræver en bil for at nå (min søn er 10 år) ... stik imod den klare aftale om at sende med PostNord, hvor min søn selv kunne hente!
Jeg får nu at vide fra min søns mor, at det kostede dem 400 NOK at afhente fødselsdagsgaven!!!
Europoster synes helt tydeligt at når de vælger istedet at sende fra Tyskland, så er det kundens problem, og derfor at det er kunden der må klare tolden!
Havde jeg muligheden for at give minusstjerner, så ville min bedømmelse blive -5 stjerner.
Undskyld mit sprog, men det kan fa****** ikke passe at min søn skal betale for at få sin fødselsdagsgave!!
Jeg har købt fra en norsk webshop, og afregnet i norske kroner - så er det gud dødme ikke i orden at der istedet sendes fra Tyskland og tillægges told.
En lille plusinformation - Pakken bestod af 9 dele som kunne have været delt i tre pakker, og sendt toldfrit fra Tyskland til Norge, hvis europoster endelig ville slipe for at betale told.
Endnu en plusinformation - På fakturaen er der afregnet 199 kroner til PostNord, som jo aldrig har haft pakken i deres hænder!

27. august 2021

Besvarelse fra Europosters.no

Vi beklager ulempen. Alle kunder er informert om toll og merverdiavgift regler til Norge før en bestilling blir ferdig i andre steg, Levering og Betaling - "Når det handles for over 350 NOK, tilkommer norsk toll og mva samt eventuelle relaterte avgifter som betales av kunden." Vi arbeider for å gjøre din handel enklere og prøver å forhindre dette til senere. Anne fra Europosters

Vis anmeldelser på alle sprog (456 anmeldelser)