Poster Store Anmeldelser 1.777

4,5

Fin hjemmeside. Rask effektuering av ordre. God kvalitet på produkt.

1. Plakatbutik
  2. Kunstner
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Rammebutik

Har du spørsmål om bestilling, betaling, leveringstid eller generelle spørsmål om Poster Store? Send en e-post til info@posterstore.no og motta svar innen 24 timer. (Man-fre 9-17).

4,5

2 t anmeldelser

Har ikke fått bestillingen min og i dag…

Har ikke fått bestillingen min og i dag er det 12.desember

27. november 2023

Kjære Lisbeth,

Takk for din tilbakemelding.

Så leit å høre at du ikke har mottatt din bestilling. Vår kundeservice tar snart kontakt med deg angående denne saken. Med din tilbakemelding ser vi frem til å finne den beste løsningen.

Vi ønsker deg en herlig dag!

/Team Poster Store

Flotte plakater!

31. oktober 2023

Hej

Tak for din feedback, det er virkelig værdsat!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi ønsker dig en dejlig dag! / Team Poster Store

Hei Ida,

Ha en fin dag!
Team Poster Store

Lynrask levering

Lynrask levering. Tip top kvalitet ❤️

29. maj 2023

Kjære Aiste,

Så godt å høre! Takk skal du ha for at du deler dette med oss. Kontakt gjerne vår kundeservice om du har spørsmål eller om det er noe vi kan hjelpe med.

Vi ønsker deg en herlig dag!

/Team Poster Store

Hei Frøya,
Takk for din tilbakemelding.

Så leit å høre at du ikke har fått din ordre enda. Jeg har sørget for at en kundeserviceagent kontakter deg angående denne saken.

Ønsker deg en fin dag! /Poster Store

Rask effektuering og god kvalitet!

Fin hjemmeside.
Rask effektuering av ordre.
God kvalitet på produkt.

15. august 2022

Hei Hege,

Poster Store

Hei Wenche,

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på!
Du er varmt velkommen til å kontakte våre kundeservice skulle ha noen flere spørsmål.

Med vennlig hilsen,
- Team Poster Store

Rask levering, fine produkter :)

Rask levering og flotte produkter.

31. maj 2022

Hei Marianne,

/POSTER STORE

Hej Iseline

Vi er glade for at hører, at din ordre ankom hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål vedr. din ordre, er du velkommen til at kontakte os på info@posterstore.no

Vi ønsker dig en god dag
Med venligst hilsen
Poster Store