Bisher nur gute Erfahrungen und Empfehlungen erhalten. Zinszahlungen und Renditen wurden bisher immer eingehalten. Neuerdings auch Pre-IPO-Invests möglich! U. a. auch bei Anthropic!!
Grandiose Plattform zum Investieren! Die Invests werden sehr gut geprüft und ich bin in bereits seit 5 Jahren in einige Projekte investiert. Das beste ist der Service von Invesdor, weil hier bei nur... Se mere
Ich erstelle die Steuererklärung und brauche die Bescheinigung für das Finanzamt. Bei Invesdor ist alles sehr übersichtlich nach Jahren sortiert. Ich habe ohne langes Suchen sofort den Link dazu gefun... Se mere
3 Investments getätigt. 2 davon als Nachrangdarlehen. Beide Firmen insolvent seit Jahren, da kommt wohl nichts mehr, Totalausfall 1 Crowdinvesting. Wird nach 10 Jahren im Juli wohl zurückbezahlt. R... Se mere
Invesdor is a crowdfunding platform that connects visionary investors with promising companies. With a Europe-wide network and locations in several countries, we are the go-to place for innovative and sustainable investment opportunities. Our platform brings together private and institutional investors with carefully vetted companies in the sectors of fixed-income investments and company shares. Multiple award-winning and ECSP-licensed, Invesdor stands for reliability and top-notch investment opportunities that propel both investors and companies forward.
Uhlandstraße 32, 10719, Berlin, Tyskland
- +49 (0)30 364 28 57 0
- service@invesdor.com
- invesdor.com
Svarer typisk inden for 1 måned
Informaatio saatavilla helposti
Informaatio saatavilla helposti. Helppo ja toimiva tapa sijoittaa.

Simpel en duurzaam investeren
Simpel en duurzaam investeren, maar wel met gedegen waarschuwingen

Sujuva
Yritys ja heidän tuote esiteltiin kattavasti. Maksaminen sujui kätevästi verkkopankissa

Heel gemakkelijk
Het werkt allemaal prima en snel. Leuke projecten met maatschappelijke impact.

Besvarelse fra Invesdor
Fijn proces en vooral mooie duurzame…
Fijn proces en vooral mooie duurzame inv mogelijkheid

Grondige informatie om…
Grondige informatie om investeringsbeslissing te nemen. Gemakkelijk aanvragen.

Besvarelse fra Invesdor
goeie investering als je over verschillende projecten belegt
Update van deze review 01/2026:
Al enkele jaren investeer ik via Invesdor (voorheen OnePlanetCrowd). Met OnePlanetCrowd was het een super ervaring. Goede projecten, Goede risico-analyse, oneCrowdPlanet leek me ook te kiezen voor lokale projecten die ze echt kenden en opvolgden. Van de 20 projecten was er maar 1 in faling.De communicatie daaromtrent was weliswaar beknopt maar duidelijk. Ik had een goed rendement op mijn investeringen.
Met Invesdor is die project betrokkenheid veel minder en gebeurt de risico analyse heel wat minder goed, wat intussen al tot heel wat meer falingen leidde. Mijn opgebouwde winst met OnePlanetCrowd is intussen zo goed als verdwenen.
Bovendien is de communicatie daaromtrent gewoon slecht (bedrijf X gaat in faling, je bent je geld kwijt groeten).
Ook heel nuttig om weten: Er worden crowdlending aangeboden op het invesdor platform die geiniteerd worden door het bedrijf die de lening aangaat, en waarop Invesdor geen enkele analyse doet.
K ben mijn vertrouwen in Invesdor toch wel kwijt en investeer voorlopig niet meer

Besvarelse fra Invesdor
Ein Stern ist noch zuviel.
Ein Stern ist noch zuviel.
Man hat hier das Gefühl das die Invests überhaupt nicht geprüft werden. Von meinen 10 Investition sind 8 Pleite. Eine schon ein paar Wochen nach Zeichnung!
Hände weg von diesem Unternehmen!!!

Helder voorstel
Helder voorstel, eenvoudig deel te nemen en met laag instapbedrag..

Besvarelse fra Invesdor
Handig platform voor duurzame investeringen
uitgebreide informatie over diverse projecten waar je in kunt investeren. Alle projecten dragen op hun eigen manier bij aan hun eigen duurzame doelen.

Verificatie moeizaam
De verificatie door Onfido verliep moeizaam, programma werkt niet naar behoren. Ondersteuning door chatprogramma nutteloos en kon de chat niet verlaten. Voor de rest alleen nog maar aandelen aangeschaft, nog geen ervaringen verder.

Besvarelse fra Invesdor
Heel duidelijk en intuitief proces van aanmelden en investeren
Heel duidelijk en intuitief proces van aanmelden en investeren.
Mooie balans tussen nuttige en noodzakelijke info.

Voor een duurzaam en schoon milieu
Voor een duurzaam en schoon milieu

Very easy investment process
Very easy investment process. I prefer Invesdor over other platform due to the broad reach in Europe, the possibility to invest in young and old companies and because of the impact focus. Only remark could be to even get more projects (currently 4-5 per month) to invest in.

Besvarelse fra Invesdor
A great and dedicated team has been a…
A great and dedicated team has been a key driver of our success. Thomas Klein, Founder & CEO Pirche AG

Betalingen gaan makkelijk
Betalingen gaan makkelijk, goede projecten, interessante investeringen. Ook de aflossing en rente betalingen worden netjes gedaan.