Jeg har fået en så ringe oplevelse, at jeg er nødt til at give Intrum en kæmpe dumpekarakter to gange på Trustpilot. Er det mon nogensinde sket før? Who knows? Men jeg er så forfærdet over deres uprof... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Grow and improve your business by taking advantage of the expertise and experience of Intrum, Europe’s leading CMS company.
105 24, Stockholm, Sverige
- intrum.dk
Er ikke imødekommende eller…
Er ikke imødekommende eller løsningsorienteret på nogle måde
Sikke et beskidt firma
Sikke et beskidt firma, som påstår, de har forsøgt at sende breve med rykkere for et samarbejdsfirma, som aldrig er nået vores postkasse, før regningen er steget til det fem-dobbelte.
Uprofessionelt og nedværdigende opførsel og et fuldstændig skørt automatiseret system, som man blot kan lægge ansvaret over på, når den oplyste e-mail har været .con og ikke .com - men så kan de jo tjene de flere penge..
Ubehøvlede medarbejdere vil ikke…
Ubehøvlede medarbejdere vil ikke acceptere at id de næste måneder op til februar er der intet at betale med, det var de ligeglade med, begge gange jeg har snakket med dem har de været ubehøvlede, luk det firma hurtigst muligt, det kunne være man bare skulle vente til februar med næste indbetaling.
God til at indhente, dårlig til at tilbagebetale de urette penge i deres konto
Jeg undrer mig en virksomhed som står for at få stor gebyr for folk der ikke har betalt sin regning i tide vil ikke tilbagebetale en dobbeltbetaling og hver gang jeg ringer, kommer de et nyt krav.
Forkert koncept med dårlig service og kundebehandling.
Intrum.dk er et fup firma
Intrum.dk er som Inkassobureau et fupforetagende, idet jeg har fået et inkassovarsel for en påstået skyldig gæld til et parkeringsfirma, som jeg aldrig har været kunde hos.
Intrum lovede at vende tilbage med en forklaring og jeg har aldrig hørt fra dem siden.
Uprofessionelle og opdatere ikke deres…
Uprofessionelle og opdatere ikke deres sager … det koster ekstra i renter.
Total uprofessionel firma
Total uprofessionel firma ! Har haft et Falck abonnement opsagde det og fik nogle efter regninger da man binder sig ! Fair nok. Men nårh man har betalt det man skylder så sender de bare mere ! Også var jeg ikke opsagt skulle jeg sige til intrum da Falck sagde det ikke har noget med det at gøre. Så ender med at betale 5357 kr og de bliver ved ! Hvad kan man gøre ? Så kommer der en ny på sagen og starter forfør igen ! Total mareridt ! Dårlig service !!
Svarer ikke på mails!
Blev uretmæssigt sendt til inkasso. Har ringet til dem og de lovede at anullere sagen - det skete aldrig. Har efterfølgende sendt dem 3 mails, som jeg kan se at de har læst, men de har stadig ikke svaret. Virkelig under al kritik.
Påstår de har sendt breve
Påstår de har sendt breve om rykker, men har intet modtaget. Først et halvt år senere, når gælden (som de intet har gjort, for at gøre mig opmærksom på) er steget, kan man pludeslig godt få både brev om mails fra dem. Flabede medarbejdere i supporten.
Har hermed meldt Intrum Inkasso til…
Har hermed meldt Intrum Inkasso til Forbrugerombudsmanden for dårlig inkasso skik, ved brug af deres "Robot Lone", der ikke giver sig til kende hvem hun er. Næste step er en politianmeldelse.
Håber andre vil gøre det samme. Intrum har fået besked.
De overtog min gæld fra lies
De overtog min gæld fra lies . Og nu skyller jeg flere penge... 👍
Når jeg får nye oplysninger
Når jeg får nye oplysninger, så får jeg kort tid til at reagere og efter at have kommet med mine kommentar, så får modparten op til 10 måneder til at svare, fra maj 2022 til marts 2023.. Og i de 10 måneder tillader de sig at skrive renter til.. Efter at have kommenteret deres svar i marts, så har jeg igen rykket for et svar, både ringet og skrevet men de er ikke til at komme i kontakt med.. Jeg synes det er respektløst og helt urimelig lang tid sådan en sag tager..
Intrum fortjener engang en stjerne
Intrum fortjener engang en stjerne. Personalet er utrolig flabet i telefonen og prøver på at bilde en ind at de intet kan se i deres system, men ved en fejl har de fået mine skattepenge og dem skulle de ikke have haft, fordi de ikke har styr på noget derinde.
Når man snakker med skat de kan præcis fortælle at intrum har ens penge og hvor de er placeret henne. Dvs at intrum snyder helt vildt.
Jeg skal ringe hver uge for at få mine penge og kæmpe en kamp med en flabet person. I får i slutningen af maj mdr til at give mig mine penge tilbage ellers inddrager jeg mine advokater ind, så må vi se. Burde få mine penge tilbage med renter.
De skal ikke arbejde for min virksomhed…
De skal ikke arbejde for min virksomhed med den håndtering.
Intrums egne fejl koster brugerne penge
Min minimale gæld til et teleselskab blev straks ved overdragelse til Intrum ti-doblet - altså inden jeg overhovedet modtog første inkasso-meddelelse fra dem. Men størrelsen på gebyrerne skal Intrum egentlig ikke klandres for. Det skal de til gengæld for deres himmelråbende inkompetence i forbindelse med min betaling af gælden.
Da jeg betalte gælden (som naturligvis foregik til tiden), så meldte deres system, at jeg ikke havde betalt. Så jeg gennemgik naturligvis betalingsprocessen igen med det samme. Herefter kunne jeg se på min personlige side på intrum.dk, at gælden var betalt.
Et par dage senere opdager jeg dog, at Intrum har trukket pengene to gange. Dette gør de IKKE selv opmærksom på. Efter at jeg ad flere omgange beder om at få de penge, som Intrum skylder mig pga. deres EGEN fejl, reagerer de endelig.
Efter lidt mere frem og tilbage, fortæller de, at pengene nu er sendt. Men nej, de har gudhjælpemig taget et gebyr på 70 kr. for at give mig de penge, som de skylder mig.
Jeg har ikke fået pengene endnu, men jeg vil fortsætte til det lykkes.
Det er første gang nogensinde, at jeg har oplevet så håbløs sagsbehandling i en virksomhed - så derfor får Intrum æren af at være modtager af min første anmeldelse her.
At det hele stammer fra en gæld af ren forglemmelse på bare 80 kr., som gennem Intrum er blevet ti gange dyrere, gør kun forløbet endnu mere komisk.
Dårlige personale og service
Det er dårlige og uvidende og uhjælpsomme!! De kræver penge selvom de siger at sagen er blevet udskudt til om en måned!! NUL stjerner herfra..
Vandt en retssag over Intrum
Vandt en retssag over Intrum , da de opkrævede penge et lån 2 gange jubiii så kan de lære det . 0 stjerner herfra.
Send Intrum til Putin.. i er fuckt svin
Send Intrum til Putin..
Så passer pengene…
Men på sporet er jeg
De er snart færdige…
Elsker lidt fede mafia drenge..🤪
Rentestop....NOT
Jeg havde en afbetalingsaftale hos Intrum som bare kørte derudaf og de fik altid pengene til tiden, men så pludselig fik jeg en rykker, fordi jeg ikke havde betalt i 2 måneder...problemet er at jeg ALDRIG har modtaget girokort for de to måneder. Den første aftale var nemlig med rentestop, og det kan/ vil man så ikke tilbyde mig mere, da jeg jo har misligeholdt aftalen, påstår de.
Jeg kan se det åbenbart er helt normalt for Intrum at posten smider at brev væk fra dem ud af fem....meget mærkeligt foretagende.
Useriøst firma
Fastholder incassogebyr selvom Intrum har benyttet forkert mail adr. Får så at vide i kundeservice, at jeg jo har ændret mail adr. Nope har haft samme mail adr i 25 år. Hvor useriøst kan et firma lige være. Men fastholder gebyret på en fordring fra Andel El på kr. 22,85