Jeg har fået en så ringe oplevelse, at jeg er nødt til at give Intrum en kæmpe dumpekarakter to gange på Trustpilot. Er det mon nogensinde sket før? Who knows? Men jeg er så forfærdet over deres uprof... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Grow and improve your business by taking advantage of the expertise and experience of Intrum, Europe’s leading CMS company.
105 24, Stockholm, Sverige
- intrum.dk
Forfærdelig kundeservice
Forfærdelig kundeservice! Lytter ikke på kunden og i mit tilfælde havde jeg fuldstændig styr på mine ting og forsøgte, at forklare at det ikke er mig der ikke har betalt en regning, men en systemfejl idet vi overgår til et andet forsikringsselskab. Jeg blev talt ned til og kundeservice ville have mig til, at forstå, at jeg havde pligt til, at have styr på mine ting. Forsøger ( forgæves ) at forklare, at jeg har betalingsservice og at deres henvendelser går i spam og jeg har reageret i god tro. Måtte afbryde samtalen ! Nok er nok!
Intrum presser på for at få folk til at…
Intrum presser på for at få folk til at betale deres gæld. Dette skyldes den simple årsag at intrum prøver at rejse kapital, eftersom de er tæt på at gå konkurs.
Intrum er den største svindelvirksomhed
Den 30. november lavede jeg en aftale med Intrum om, at jeg skulle begynde at betale min gæld hver måned, hvilket jeg gjorde. Men den 30. marts sendte de en besked til e-boksen om, at hvis jeg ikke betaler det fulde beløb med det samme, skal jeg i retten og gælden var steget med 2.000 kr. I dag ringede jeg og fandt ud af at der var en systemfejl og du så ikke min aftale (som de sagde), derfor skal jeg stadig betale de 2.000 kr ekstra, som jeg nægtede. Jeg vil hellere gå til retten end give efter for deres fidus.
De er fuldstændige håbløse i det firma
De er fuldstændige håbløse i det firma. Jeg har lige brugt en halv time på at diskutere med en eller anden idiot, for så at blive “stillet videre” til en anden medarbejder. Sjovt nok svarede denne anden medarbejder aldrig.
Sender hverken kontoudskrift eller…
Sender hverken kontoudskrift eller andet. Ekstremt høje renter der forekommer meget hyppigt så du kommer hurtigt til at skylde meget her. Selvom man afbetaler et stort sum penge, vil renter udgøre en betydelig del af gælden.. kender ikke reglerne men føles megwt ulovligt
Har brugt Instrum til betalinger til SATS
Har brugt Instrum til betalinger til SATS. Regninger opkræves selv efter udmeldelse hvor SATS bekræfter at alt er betalt!! - og selve betalingen er virkelig besværlig. Jeg stoler overhovedet ikke på Instrum efter dette.
Man kan desværre ikke give 0 stjerner!!
Man kan desværre ikke give 0 stjerner!!
Helt samme historie som Thomas Lorentsen 4. jan. 2024
Ingen dokumentation, bare betal så er det ude af verden, total utroværdig forretningspolitik.
Måske en "sag" for KONTANT.
Renteudgifter
Jeg har forsøgt siden december, at komme igennem til dem på mail, da jeg har fået en opgørelse på mit forhold hos dem, hvor jeg kan se jeg har haft over 20.000 i renteudgifter (som jeg kan se er betalt) men jeg aldrig har fået noget opgørelse på så jeg kan se hvilke år jeg kan trække dem fra i. de indberette IKKE automatisk. Jeg har talt med skat og de siger man har krav på sine renteudgifter, 3 år tilbage i tiden. Det kan simpelthen ikke passe der skal gå så lang tid. Man kan heller intet se når man logger ind på ens egen side.
Inhumant incassofirma
Jeg har 3 sager, der er overgivet til dem.
Jeg har ikke kunnet betale af på min gæld på grund af sygdom (blodprop i hjernen grundet stress). De skrev til mig via e-boks i går, at mine sager ville ende i retten, hvis jeg ikke kontaktede dem inden 19/1 eller underskrev et frivilligt! forlig, hvor jeg skulle afdrage 1100 kr fra 1/2.
Jeg skrev tilbage til dem med det samme, at jeg stadig ikke har økonomi til at betale, da mit rådighedsbeløb er meget lavt, og jeg bad om deres forståelse, da jeg er bange for, at jeg får en ny blodprop, da det stresser mig helt vildt.
I dag har jeg så modtaget nye dokumenter i e-boks, hvor de igen truer med at sende de samme sager i retten. Nu skal jeg bare kontakte dem senest 17/1 eller indgå det frivillige forlig pr. 1/2.
Jeg er virkelig bange for, at det fremprovokerer en ny blodprop, som måske får endnu værre konsekvenser end den første...
Total useriøs firma
Adrig modtaget nogen faktura fra det firma som de er inkasso for.
Aldrig modtaget nogle rykker eller andre påmindelser.
Snakker man med en medarbejder ved intrum så kan de godt se man ikke burde rykkes eller trues med inkasso, men de gør intet derefter.
sender blot en ny rykker og trusel om inkasso.
Man tvinges til at betale da man ingen vejne kommer og selve beløbet er så lille at man ikke kan gå i retten med det, i forhold til tiden man skulle bruge på det.
Intrum svare ikke på det man skriver til dem.
Intrum forholder sig ikke til det bevis materiale man sender til dem.
Deres medarbejder kan heller ikke se hvad man skriver til dem, da deres interne svar system ikke giver dem adgang.
Intrum er et firma der tangere rent svindel.
1 stjerne er faktisk 1/2 for meget
Svindelfirma har hacket Wellvitas kunderegister
Firmaet sender en uvarslet opkrævning med diverse trusler på Wellvitas vegne og hævder at det sker med Wellvitas godkendelse og efter talrige henvendelser - som vi aldrig har fået. Skrivelsen fremkommer iøvrigt efter betalingsfristens udløb.Jeg ser formålet: incassosalær og rykkergebyrer. Vi ses i byretten!
RKI Registreret uden grund!!!
Man laver en aftale og underskriver en skyldnererklæring. Det er helt fair. Og inden for tidsfristen. Men at de sender mig i RKI alligevel uden grundlag. Det er alligevel for groft og noget værre svineri. Håber de får rettet op på deres gigantisk brøler.
Totalt useriøst og svarer aldrig på…
Totalt useriøst og svarer aldrig på mails.
De må også være flove over sig selv da jeg kan se de aldrig svarer folk tilbage
Selv om man har gang i fler afdrag…
Selv om man har gang i fler afdrag bliver de ved med sendt post i e,bokse sms og mail. I mangler bar at true med at kom og klippe finger af folk. I ved virkelig hvorda i skal køre folk hele ned
Login virker ikke og man skal godkende…
Login virker ikke og man skal godkende deres fupregninger for at kunne betale dem, hvis man ikke betaler sætter de bare gebyrer på, mafiametoder.
Ikke særlig serviceminded
Ja, de får en stjerne, kun fordi det ikke er muligt og give 0...
Jeg har 2 sager ved intrum, den ene aftale er lige blevet fornyet uden problemer og fortsætter som den har gjort i flere år nu.
Den anden aftale, som jeg også har betalt til tiden igennem flere år står også til fornyelse, den kan jeg dog ikke forny, da den åbenbart skal i fogedretten, til trods for at jeg IKKE har misligholdt aftalen.
En tur i fogedretten medfører nogle gebyrer som jeg selvfølgelig også skal betale.
Det er jo skruen uden ende
Intrum er hverken til at hugge eller stikke i, det er besluttet at det er sådan det er.
Intrum svarer med vilje aldrig på…nd
Intrum svarer med vilje aldrig på mails, er min antagelse efterhånden. Jeg har sendt 7 mails de sidste 2 måneder, endda skrevet direkte til en medarbejder og skrevet til dem via deres kontakt formular på hjemmesiden. Derimod truer de med en tur i retten, hvis ikke deres svares på deres henvendelser.
Pinlig og useriøs sagsbehandling
Pas på!!!
Intrum undersøger IKKE om de har grundlag for at sende fakturaer med inkassogebyrer mv.
Jeg har modtaget en sådan faktura på trods af, at den oprindelige faktura som i følge det oplyste skulle være grundlag for inkassoskrivelsen, både er PÅKLAGET overfor GJENSIDIGE og i øvrigt BETALT, begge dele for to uger siden...
Dokumentation herfor er naturligvis sendt til Intrum, men de har indtil videre valgt at lade som ingenting ...
Uetisk adfærd hos Intrum
Uetisk adfærd hos Intrum. En ægte pengemaskine, som Intrum driver i partnerskab med Nets, hvis navn heller ikke klinger af god forretningsskik.
Alle tænkelige kneb anvendes for at forhindre, at debitorer kan komme til at betale. Jeg trues nu med inkasso på grund af rente på 5 kr og 7 øre.