Jeg har fået en så ringe oplevelse, at jeg er nødt til at give Intrum en kæmpe dumpekarakter to gange på Trustpilot. Er det mon nogensinde sket før? Who knows? Men jeg er så forfærdet over deres uprof... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Grow and improve your business by taking advantage of the expertise and experience of Intrum, Europe’s leading CMS company.
105 24, Stockholm, Sverige
- intrum.dk
Svinsk behandling
De opkøber ens gæld fra andet sted.
Herefter stopper de selv betalingerne/afdrag som er aftalt med det tidligere firma.
De sender hurtigt en ryggen ud med ekstra gebyr på.
Når man ringer er de meget ubehagelige og prøver, at præsse ens afdrag op.
Da økonomien ikke var til, at hæve afdragsbeløbet skulle vi tale sammen efter et halvt år. Da det halve år var gået, stopper de igen betalingen, som er blevet trukket automatisk. Samtidig sender de en mail over e-boks. Hvor man skal kontakte dem, da de vil hæve afdraget. Kort efter får man så en ny
mail i e-boks, hvor man bliver indkaldt i fogedretten og beløbet på gælden er nu over det dobbelte.
Det er langt fra okay.
F... en dårlig medarbejder
J. nr.: 10424-2479
Sikke en dårlig behandling. meget sur kvinde som på ingen måde lytter til sagens kerne. Der var et skyldigt beløb på kroner 80,31. Da virksomheden aldrig har modtaget en regning og ingen rykker?, så er det svært at betale de 80,31. Det følger heller ikke de danske regler. Sagen er sendt til min advokat og Nets, håber sku de tager dette her alvorligt. Mega dårlig opførelse fra jeres ansatte personale/kvind
Uforskammet medarbejder (Tanja)
Uforskammet medarbejder (Tanja)
Rod i deres system, så er lige blevet snydt for kr 19.000,- og Nææ nej de har sørme ikke lavet nogen fejl😔
Lad være med at lave aftaler med dem uden at de er på skrift
En virksomhed, som desværre ikke overholder de aftaler man laver med dem. Er med på at det er mig, der skylder penge, men at man ikke kan regne med at de overholder de aftaler man laver og i stedet for slæber en i retten, er godt nok en mærkelig måde at køre tingene på.
INTRUM OG SATS V. MGL. BETALING
Jeg har abonnement på SATS siden januar. Jeg får alm. mails fra dem. Jeg betalte via kort, det havde jeg glemt og det løb ud 30/6-24. Derfor blev juli ikke betalt. SATS sendte 2 rykkere, som røg i spam. INTRUM sendte en rykker til eboks, MEN (jeg har kontaktet eboks og fået at vide at) jeg skal selv tilmelde dem for at få post fra dem, OG jeg vidste ikke, at jeg skulle have post fra et inkasso firma, så derfor kunne jeg ikke læse deres mail. 16/8-24 fik jeg en sms fra SATS om at de manglede en betaling og mit medlemskab var blokeret, men hvis jeg betalte det skyldige beløb inden 12/8...
Jeg kontaktede INTRUM pr telefon og har skrevet mail. Summa summarum de mener, at de har kommunikeret korrekt og fastholder kravet, som er 3 gange en måneds abonnement. Der er gået 1,5 måned og den er allerede gået til inkasso. Iøvrigt er august betalt med mit nye kort??!! Og jeg har ikke gjort noget. Jeg synes det er urimeligt og jeg har brugt mange timer på at skrive og tale i telefon. Øv.
Svindelforetagende.
Svindelforetagende.
Fulde af løgn. Skriver at man har fået masser af rykkere på flere år gammel betaling, men sandheden er at man beviseligt ike har mogtaget en eneste rykker. Sender SMS med besked om at de har sendt mail til en, men man modtaget ikke noget.
Normalt inkasso frima
Normalt inkasso frima.
Stoppe lånet med excistere.
Og aftaler et minum beløb.
Det her er ikke tilfældet. Lånet lyder på 250.000.kr.
Jeg melder dette her til forbrugerrådet.
Jeg har igår fået en kæmpe…
Jeg har igår fået en kæmpe rykker/opkrævning og trussel om ribers.,hvilken jeg har gjort indsigelse imod hos dem og falck. Beløbet gælder mit falck kørsel ordning. Hvilket jeg ved behov benytter og jeg ved jeg betaler fast hver
måned. I starten var jeg meget glad for denne ordning. Nu bliver det lige pludselig et mareridt.
Uetisk og urimelig behandling
Jeg har haft en utrolig frustrerende oplevelse med Intrum. På grund af en fejl i deres system blev jeg opkrævet betaling uden nogen forudgående kontakt. Og jeg magter ikke som borger at tage kampen mod Intrum, der siger at tingene ser fine ud i deres system, og derfor ikke vil gøre mere. Det er dybt urimeligt og uetisk, at konsekvenserne rammer en, når deres system fejlagtigt angiver, at alt er i orden, selvom jeg aldrig har modtaget nogen form for kommunikation fra dem, før sagen blev sendt til inkasso. Det ville være mere etisk, hvis Intrum gjorde en reel indsats for at få fat i folk, før de påvirker deres økonomi negativt.
Med den magt Intrum har, burde de kunne gøre tingene bedre.
Jeg har haft den absolut værste…
Jeg har haft den absolut værste oplevelse med Intrium. Denne virksomhed er utroligt inkompetent og viser ingen forståelse eller fleksibilitet over for deres kunder. Jeg blev chokeret over deres metoder og hvor hurtigt de eskalerer situationer over minimale beløb.
Jeg modtog en rykker for en småbeløb, som jeg ikke havde manuelt betalt efter en PBS aftale der var ophørt. I stedet for at håndtere det professionelt og løse fejlen, blev jeg mødt med en uhøflig og ubehagelig kundeservice, som nægtede at lytte til mig eller tage ansvar for deres egen fejl.
Deres kommunikation er fuldstændig absurd. Jeg modtog trusler om retssager og yderligere omkostninger, selv efter jeg havde forsøgt at forklare og bevise, hvordan situationen hang sammen. De virker mere interesserede i at skræmme og presse penge ud af folk, end at løse problemer på en retfærdig og rimelig måde. Folk der arbejder for intrium har vitterligt intet logik i livet.
Jeg vil stærkt advare alle mod at have noget som helst at gøre med Intrium. Deres praksis er uprofessionel, uetisk og totalt mangler respekt for kunderne. 0 stjerner er for meget til dem.
Rykker for penge hvor jeg ikke har…
Rykker for penge hvor jeg ikke har faktura, virker som der kun arbejder studenter medhjælpere
Et frygtelig firma at komme i klørene på!
De sender regninger fra firmaer, som jeg ikke har modtaget faktura fra og som sender rykkere ud uden dokumentation for at kunden har modtaget eller købt noget.
De truer med RKI m.m - det er ren Wild Vest metoder.
Laver MobilePay anmodninger til personer der ikke er i deres system
Min datter fik en MobilePay anmodning fra dette firma, på trods af at hun ikke har et udestående nogle steder. Da hun afviste den første, kom der en ny lige efter.
Vi kontaktede firmaet, som jo ikke kunne finde hende i deres system, i og med hun ikke skylder nogle penge nogensteder.
Men medarbejderen gjorde intet, og lyttede overhovedet ikke på hvad vi sagde.
Skræmmende at en virksomhed bare sender anmodninger til personer der ikke figurerer i deres system.
De har tilmed også en super dårlig kundeservice.
Uprofessionelt og dårlig forretnings…
Uprofessionelt og dårlig forretnings politik
Rigtig dårlig service de truer en med…
Rigtig dårlig service de truer en med at sende en i fogedretten og min mor har sagdt til dem at jeg har psykiske problemer. Men alligevel truer de mig med at slæbe mig i retten når jeg betaler af på gælden. De skriver det igennem eboks.
Svindel og bedrageri.
Træls man ikke kan give negative stjerner til det fup og svindel firma.
De opkøber forældet gæld og forsøger at inddrive det.
Har i dag modtaget en eboks besked om en gæld på 22+++ kr. Den er forældet, men udover det så tænker jeg at jeg da lige vil ind på deres side og tjekke op på den sag. Når jeg så gør det, Jamen så har jeg slet ingen aktive sager hos dem, hmm.
Inden du giver dem en bukket fem øre, så vær sikker på du rent faktisk skylder dem de penge.
Hvordan kan sådan et L.... svindel firma overleve i dk.
Intrum inkasso ødelægger ens liv.
Intrum Danmark ødelægger fuldstændig ens liv.
Til trods for man informerer dem om at man har en psykisk sindslidelse, så "truer" de en ved konstant at:
- Ringe
- Sende rykker via alm. post
- Sende post via e-boks
- Truer en med fogedretten
- Truer en med at kreditmedarbejder vil møde op på adressen, hvis man ikke indgår en aftale.
Ingen form for etik overhovedet.
De har d. 16 Marts 2023 blevet dømt af forbrugerombudsmanden dømt for at overtræde inkasso lovgivningen
Til trods for dette fortsætter de blot med at bruge de samme metoder - kører på folk - presser folk ud over kanten.
Deres ansatte "skider" fuldstændig på en - fuldstændig ligeglad med en til trods for ens tilstand.
Kan kun anbefale alle at anmelde dem til forbrugerombudsmanden og Politiets Administrative center:
Søg på klag over inkassoselskab & klag også til forbrugerombudsmanden.
Håber Intrum får noget ud af at køre folk ud over kanten, for at tjene flere penge.
Sammen står vi stærkere!
Jeg har kommet til at betale to gange…
Jeg har kommet til at betale to gange til intrum, og sendte mine bankoplysninger til dem, så de kunne returnere det for meget indbetale beløb - men intet sker, de beholder blot mine penge. Det er umuligt at komme dem til livs. Hvordan kan et sådan firma beholde penge som ikke er deres??det er nogle tyveknægte.
Har talt med min leverandør som har sendt mig til inkasso og fået dem til at kontakte intrum. Intrum sender derefter truende mails om at vores korrespondance er fortrolig og ikke må vidergivers til sociale medier mv. Hør lige engang: jeg har kommet til at betale to gange til Intrum og de skal blot sende mine penge tilbage,(for den for meget betale regning) men det skal åbenbart følges op af en truende mail og endnu et gebyr på 70 kr for at sende mine penge retur. Hvad sker der for retsikkerheden. de har modtaget penge der ikke er deres og de skal bare sende dem retur. ikke tage gebyrer og sende truende mails. Som jeg fortalte min leverandør, som bruger intrum: de er nogle tyveknægte og jeg håber at denne mail giver lidt omtanke hos de firmaer der har brug for et inkassofirma. Der er deres omdømme der står på spil, når de vælger Intrum, for det firma er blot en flok plattenslagere som beholder penge som ikke er deres, og som desværre ved en fejl, blev sendt til dem. snyd og fup. Så kære firmaer, vælg et seriøst inkassofirma for ellers går det ud over jeres omdømme. mine penge tror jeg ikke på at jeg nogen sinde ser igen. Men min historie fortsætter.
Jävla ufin firma!!!
Jävla ufin firma!!! Minus 100.000 stjerner.
De skal bare malke penge ud af folk.
De sender breve med PostLort, som tager 3 uger at nå frem til modtager. I mellemtiden sender Intrum så "sagen" til fogden! Man har ikke en jordisk chance for, at komme dette til livs. Der er betalt 2 gange til Intrum nu, med kopi af bankoplysninger på betaling. Og de reagerer ikke. Jo, de bliver ved med at sende krav, krav og krav, selvom penge er betalt. Skruen uden ende. Tack för det, Simon och Nisam hos Intrum AB Det er för jävligt detta her. Intrum og PostLort; I ødelægger andre menneskers liv!
Suspekt virksomhed med suspekt business…
Suspekt virksomhed med suspekt business område