Intro Personeel Anmeldelser 237

3,6

Zeer tevreden, Niels heeft mij goed geholpen met het vinden van een baan binnen mijn regio. Sterke communicatie, duidelijkheid en openheid. Hier staan ze voor langdurig relaties en investeringen in... Se mere

Tijdens intake gesprek in Barendrecht bla bla bla bla. Mooie verhalen wat zij doen enz. enz. Eindstand, we gaan je CV doorsturen, en zullen na het weekend contact met je opnemen. Want die persoon (hij... Se mere

Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem... Se mere

Vanaf het eerste gesprek krijg je het gevoel dat je serieus genomen wordt en het resultaat spreekt daarna voor zich!! Ik ben zeer tevreden en ben super blij dat ik bij Intro Personeel terecht ben geko... Se mere

1. Rekruttering

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn. Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker. Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ik heb maar 1 woord... Super!!!

Vanaf het eerste gesprek bij binnenkomst tot zelfs nadat je een baan hebt, blijft de belangstelling. Er word goed naar je geluisterd. Wat je wel wilt, maar ook wat je niet wilt. Ook word er actief naar een baan voor je gezocht, zodat ik snel aan een baan geholpen ben. Super tevreden over het contact.

încredere

Oameni de încredere care se implica total în ceea ce fac. M-au ajutat de fiecare dată când am apelat la ei.

Intro Personeel-logo

Besvarelse fra Intro Personeel

Beste Ion, bedankt voor je review en fijn om te zien dat je tevreden bent met de diensten van Intro EU Staffing!

Hierbij een vertaling van jouw review in het Nederlands: "Betrouwbare mensen die volledig betrokken zijn bij wat ze doen. Ze hielpen me elke keer als ik ze belde."

Snel en betrouwbaar

Ik werd snel aan werk geholpen en ze luisteren echt naar je wat je zoekt en overleggen met je wat je in de toekomst nog zou willen.
Ook als je je contactpersoon belt word je altijd netjes en snel geholpen.

Goede ervaring!

Vanaf het eerste moment een goede ervaring! Er wordt naar je geluisterd, goed gekeken naar wat bij je past. Vriendelijk personeel! Top!!!

INTRO Zet hem op

Financieel kapot zit ik thuis zonder werk en solliciteer me gek.
Heb nu contact gehad met Intro en men is nu voor mij op zoek en we hebben regelmatig contact.
Wat zou het heerlijk zijn om weer lekker te kunnen genieten in het groen onderhoud.
Jongens, alvast bedankt en maak me gek.

Groeten,
Wim

27. februar 2020

Mijn contact persoon was Robert van der…

Mijn contact persoon was Robert van der velden en die belde mij bijna elke dag met bedrijven en bij vele ben ik dan ook op gesprek geweest.
Het zal niet alleen robert zijn maar alle intropersoneel recruiters die je echt helpen om zo snel mogelijk aan een baan te helpen en dat is ook eenmaal de bedoeling!
Zelf zoeken staat op 1 maar een extra handje is nou eenmaal lekker meegenomen
Ben met 6 recruit bureau's in zee gegaan en 2 hebben een pluim verdiend en daar is intro er 1 van
Intro personeel ga zo door!!!👍🏻💪🏻

21. februar 2020

snel werk gevonden

Bram heeft mij super goed geholpen en snel met een baan ,als er iets is dan stuur ik een mail of ik ga langs voor een bakkie koffie en een gezellig praatje

8. februar 2020

Rodney

Ontzettend goed geholpen door Johan Scheurwater van Intro personeel. Makkelijk contact kunnen houden via de app, telefonisch of face to face. Erg betrokken bij de keuze die ik wilde maken, zowel adviserend en gericht op de toekomst. Ga met vertrouwen samen met Intro personeel verder bouwen aan mijn carrière.

25. januar 2020

Kan niet beter

Verschrikkelijke goede contact, hulpvaardig ook uitstekend en ook heel duidelijk en hulp beoefend en raad gevend in het hele traject.
ik vond het een hele prettige ervaring en zal ,hun zeker bij iedereen aanraden ,nogmaals bedankt

21. januar 2020

Super positief bedrijf

Intro personeel is een super positief bedrijf. Ze zijn meedenkend, helpend en betrokken.
Door hun hulp heb ik, ondanks mijn taalbarriere, een super leuke werkplek gevonden!! Ik beveel ze zeker aan.

1. januar 2020