Zeer tevreden, Niels heeft mij goed geholpen met het vinden van een baan binnen mijn regio. Sterke communicatie, duidelijkheid en openheid. Hier staan ze voor langdurig relaties en investeringen in... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Tijdens intake gesprek in Barendrecht bla bla bla bla. Mooie verhalen wat zij doen enz. enz. Eindstand, we gaan je CV doorsturen, en zullen na het weekend contact met je opnemen. Want die persoon (hij... Se mere
Vanaf het eerste gesprek krijg je het gevoel dat je serieus genomen wordt en het resultaat spreekt daarna voor zich!! Ik ben zeer tevreden en ben super blij dat ik bij Intro Personeel terecht ben geko... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hoe fijn is het als je niet merkt dat je werkt? Dat je het zo naar je zin hebt, dat je de tijd gewoon vergeet? Werk waar jij gelukkig van wordt, daar gaan wij voor. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen, want ook dan wil je met plezier aan het werk zijn. Wij kijken graag vooruit en helpen je om je talenten te ontwikkelen en te blijven groeien. Zo kun je er zeker van zijn dat je op elk moment jouw kansen kunt pakken. Wij kennen de regio als geen ander en willen ook jou zo goed mogelijk leren kennen. Met alle aandacht die je verdient. Dát werkt zeker. Dus sluit je aan bij ons uitgebreide netwerk door te solliciteren op een mooie vacature of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!
Kontaktoplysninger
West Kinderdijk 122v, 2953 XW, Alblasserdam, Holland
- 078-692 0620
- info@intropersoneel.nl
- intropersoneel.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel snel een nieuwe baan gevonden
Heel snel een nieuwe baan gevonden. Vorige week ingeschreven. En Arie dacht al wat voor me te hebben. Zo paar dagen voorbij en vandaag een gesprek gehad bij het bedrijf. En mag maandag gelijk beginnen. Echt super blij mee en heel goed behandeld. Zal intro zeker bij meer mensen aanprijzen.
Ik heb online een sollicitatie gedaan…
Ik heb online een sollicitatie gedaan bij intro personeel en kreeg binnen 24 uur reactie en een uitnodiging om op intake gesprek te komen dat gesprek was met Johan dat gesprek verliet heel vlot vanuit dat gesprek zou er worden gezocht naar een baan voor mij en binnen 2 dagen was die er echt super snel en fantastisch echt een super uitzendbureau naar mijn mening Johan hield ook super goed contact met mij en bereidde mij ook goed voor op het sollicitatie gesprek ik ben intro personeel heel erg dankbaar echt een aanrader!!
Intro heeft me snel aan een nieuwe baan…
Intro heeft me snel aan een nieuwe baan geholpen. Na eerst wat communicatie via de email hebben we een introductie gesprek ingepland. Aan de hand van dit Introductie gesprek wisten ze gelijk mijn voorkeuren en interesses te omschrijven en hadden ze direct een aantal vacatures die bij mijn interesses paste.
Goed geholpen.
Uitzendbureau heeft mij goed geholpen, met name Johan scheurwater. Dankzij hem snel een leuke baan gekregen. Baan hiervoor geen werk meer, hele korte tijd thuis gezeten, binnen no time had ik snel wat anders. Luisterend oor en meedenkend ook. Heel erg bedankt Johan en heel Intro. Top!
Persoonlijk en snel aan een baan
Jaco Knikker heeft mij dusdanig goed geholpen. Ik kreeg meteen een goed gevoel bij Intro,waardoor de drempel laag is. Na een introductiegesprek kwam Jaco als snel met een vacature. Binnen 2 dagen kon ik al op gesprek en na 1 week op 2de gesprek. Intro is een bedrijf die denkt aan het welzijn van de klanten. En dat is waarom ik Intro graag aanbeveel aan mensen.
Bedankt voor de goede verzorging.
Ontzettend fijn werken met deze gasten
Ontzettend fijn werken met deze gasten! Johan Scheurwater heeft zich maximaal ingezet om mijn profiel zo krachtig mogelijk in kaart te brengen bij verschillende bedrijven. Het eerste bedrijf werd hem niet, en even enthousiast zijn we verder gaan zoeken en hebben we snel een nieuw bedrijf gevonden, waar ik binnenkort van start ga. Dus ja! Fijne workflow bij Intropersoneel!
goed functionerend kantoor
goed functionerend kantoor, vriendelijk personeel.
Mijn mening over intro is dat ik een…
Mijn mening over intro is dat ik een goede spreek punt heb en dat het tot nu toe prima verloop.... maar een verhoging op salaris is altijd goed! Omdat het werk word met de dag meer. Dus een verhoging zal goed van pas zijn!
Doen wat ze beloven
Tot op heden ben ik zeer tevreden over intro personeel.
Ga zo door.
Top pensen alles heel snel en super…
Top mensen alles heel snel en super geregeld echt super tevreden!
Aardig personeel en binnen 1 dag was ik…
Aardig personeel en binnen 1 dag was ik al aan het werk.
Mijn contactpersonen waren Johan en…
Mijn contactpersonen waren Johan en Walter en ze hebben mij uitstekend geholpen! Ik kon diezelfde week nog op gesprek komen en in een week tijd heb ik een nieuwe baan via hun in deze rare tijden. Ze houden goed contact met je en tonen interesse wat heel erg fijn is.
Mijn contact persoon was Lennart en…
Mijn contact persoon was Lennart en daarmee ging alles heel soepel en snel een reactie op vragen. Heel snel een baan en voordat ik begon alles goed geregeld op kantoor. Zeker proberen mocht je een baan zoeken 😉
Zeer vriendelijk uitzendbureau
Zeer vriendelijk uitzendbureau, heeft mij snel aan een baan geholpen en had binnen no time een geprek bij de werkgever waar ik nu werkzaam ben. Tonen ook veel interresse in het personeel zelf d.m.v. berichten over hoe de eerste werkdaag was, hoe de gesprekken gingen e.d.
Intro vond voor mij een baan
Intro vond voor mij een baan. Ik ben 64 jaar oud. Ik had 46 keer nee gehoord sinds March.
Goed geholpen met veel plezier nog…
Goed geholpen met veel plezier nog steeds elke dag naar werk
Betrokken personeel
Fijn contact. Goed bereikbaar en goed op de hoogte gehouden tijdens het sollicitatieproces. Betrokken personeel dat je een baan echt gunt. Top!
Altijd goed te woord gestaan en geholpen
Goed en open contact
Goed en open contact. En altijd weer snel aan het werk.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.