Rigtig god kundeservice. Jeg kontaktede virksomheden for at høre om status på min cykelbestilling, og jeg fik hurtigt et hjælpsomt svar. Michael fulgte hurtigt op, arrangerede leveringen og tilbød en... Se mere
Bestilte cyklen og allerede et par timer senere fik jeg besked om den ville blive leveret i morgen, hvis det passede mig- samlet. Så det var god og hurtig service.
Super lækker betjening 👌🏼 vores cykel var forsinket og de opgraderet den til en 7 gear pga ventetiden og vi blev ved med at at blive opdateret, omkring ventetiden Cyklen var i fin stand og levet... Se mere
Bestilte en iPhone med 1-3 dages leveringstid. Den blev først afsendt 3 dage efter bestillingen og jeg modtog den først lørdag efter at have bestilt mandag. Pakken blev ikke afleveret til den ønske... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen til INphone. Det er vores ambition at være billigst og først med de nye Mobiltelefoner & iPads Vi glæder os til at betjene dig.
Arne Jacobsens alle 7-Stuen , 2300, København S
- info@danskteleit.dk
- inphone.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Falsk reklame og bondefangeri
For dårligt at siden ikke bliver opdateret ang. Leveringstid. Man køber i god tro en iPhone 16 pro max 26.09.24 når der står levering 1-3 dage med grønt ( der gør der stadig) for blot, at få,at vide, den 30.09.24 at den bliver forsinket.Det er bondefangeri...

Besvarelse fra INphone.dk Danmarks billigste mobiltelefoner
Kundeservice når det er bedst.
Kundeservice handler ikke om, hvor hurtigt man får det, man har bestilt.
Det handler om, hvordan virksomheden reagerer når det viser sig, at det hele ikke kører så glat som håbet.
Dér scorer Inphone topkarakterer. De er pragmatiske, går ind i dialogen og finder en løsning. :)
Tak for min nye telefon - dén er jeg glad for.
Bedste kundeservice jeg har oplevet nogensinde!
Jeg købte et par AirPods Max hos dem, og ikke nok med, at de var de billigste på markedet, så var fragten og deres kundeservice også helt i top.
Jeg fandt dog ud af, at jeg desværre ikke kunne bruge AirPods Max, fordi de gjorde ondt at have på. Jeg kontaktede deres kundeservice for at høre om returret, og ikke blot svarede de hurtigt, men de var også meget imødekommende, og vi fandt nemt og hurtigt en løsning, som jeg er utroligt tilfreds med.
Jeg kan varmt anbefale INphone og vil også selv handle der i fremtiden!
Min mobil var lidt forsinket
Min mobil var lidt forsinket, men det blev kompenseret med en perfect kundeservice.
Tak for en virkelig god behandling, fra en fra nu af fast kunde.
👍
INphone god service og hjemmeside meget…
INphone god service og hjemmeside meget overskuelig med god service. Nem at handle på.
Jeg bestilte en Ipad
Jeg bestilte en Ipad, som ikke var tilgængelig. Firmaet (Michael) tilbød mig en anden, med større hukommelse til en fordelagtig pris. Da den efter kort tid var ankommet, fortrød jeg købet. Jeg kontaktede firmaet igen - og kunne levere den tilbage uden problemer. Venlig og effektiv service - jeg vil ikke tøve med at handle der en anden gang.
Super kundeservice
Oplevede en lille fejl i processen, men der blev hurtigt taget hånd om den og kompenseret!
Super service - god pris og så gik virksomheden langt længere med god og hurtig service da leverancen af 7 mobiltelefoner hastede meget for os. - mange tak!
Rigtig god og hurtig service.
Vi sku bruge nogen vr briller og undervejs var der gået ged i det. Så vi endte dagen før vi sku bruge dem uden vr briller. Jeg skrev tidligt om de ville kunne nå at blive modtaget og han svarede ‘hvis vi får dem sendt til posthus’
Jeg skyndte mig at bestille men kunne kun vælge gls og tænkte det nok ville gå.
Da jeg modtager besked om det er sendt ser jeg de har ændret levering til posthus (havde også skrevet i bemærkninger den sku bruges dagen efter) og rigtig nok landede den på posthuset forholdsvis tidligt og det hele lykkedes.
De har været hjælpsomme og lyttende. Jeg kunne udemærket forestille mig at bestille derfra igen.
Fin kommunikation og hurtig levering
Fin kommunikation frem og tilbage på skrift før handel. Varerne levede fuldt ud op til mine forventninger og der var hurtig levering.
Jeg har købt AirPods for 1 1/2 år…
Jeg har købt AirPods for 1 1/2 år siden. De var gået i stykker og jeg skrev til INphone hvad jeg skulle gøre. De skrev hurtigt at jeg skulle sende dem og de ville kigge på dem. De kunne desværre ikke lave dem så jeg fik et par helt nye. Virkelig god service og over alt forventning.
Selv om jeg havde bestilt forkert blev…
Selv om jeg havde bestilt forkert blev det heldigvis håndteret hurtigt
Michael er meget imødekommende og…
Michael er meget imødekommende og hjælpsom
Meget god service
Meget god service. Fik tilbudt en 256 gigabyte da de ikke havde flere af 128 gigabyte versionen.
Kunne ikke levere i den bestilte farve…
Kunne ikke levere i den bestilte farve , så fik en cover med i prisen , god service.
Sony Tv KD-55X85L lækkert Google…
Købt Sony Tv KD-55X85L lækkert Google tv til en fornuftig pris.
Blev leveret til døren - faktisk til stuen rigtig god oplevelse.
Venlig og imødekommende service
Venlig og imødekommende service - Michael gør virkelig sit bedste for at hjælpe en.
God empatisk salgprocess og hurtig ekspedition
Meget behagelig kommunikation med stor grad af empati for kundens behov.
Samtidig foregik alt "efter bogen" og forsendelsen blev sendt og modtaget som aftalt.
Det er yderst sjældent at køb via webshop afstedkommer personlig kontakt som tilfældet er her.
Jeg søgte ny tlf og fandt INphone og…
Jeg søgte ny tlf og fandt INphone og læste gode anmeldelser.
Super hjemmeside og nemt at finde rundt.
Fandt en og fik den betalt. Ordren kom med det samme.
Det virker super godt.
Kan anbefales