Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanochtend weer teruggekeerd bij Innova Energie. Contract toegestuurd gekregen. Daar had ik nog wat vragen over, die mevrouw uitstekend en vriendelijk heeft beantwoord. Dank daarvoor en… Inderdaad he... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 82 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Duidelijke app

Innova heeft een duidelijke app waarop je opgestuurd energie is af te lezen

Beste Frank van der Sluis,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de duidelijkheid van onze app en dat u eenvoudig uw opgewekte energie kunt inzien. We vinden het belangrijk dat alles overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is.

Heeft u in de toekomst nog vragen of suggesties, dan horen we het graag!

Prima geholpen

Wegens overstap naar een andere energieleverancier per 1-4-2026 kreeg ik een eindafrekening. Deze leek niet te kloppen. Een medewerkster heeft mij zeer geduldig uitgelegd hoe hun (rare) systeem werkt waardoor ik de eindafrekening snapte. Het afrekensysteem van Innova is vreemd: per 1-4-2024 was mijn energiecontract afgelopen maar toch werd een voorschot april 2026 in rekening gebracht hetwelk uiteindelijk in de voorschotten van de eindafrekening zat verwerkt. Dit alles was erg ondoorzichtig maar prima uitgelegd.

Beste Hans Bakels,

Bedankt voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat onze collega de tijd heeft genomen om alles duidelijk en geduldig aan u uit te leggen.

Graag lichten we het nog eens kort toe: bij Innova betaalt u uw energiekosten altijd voorafgaand aan de maand. Dit betekent dat het voorschot voor april al in rekening wordt gebracht vóórdat de maand begint. Hierdoor kan het voorkomen dat deze nog op uw eindafrekening terugkomt, ook als uw contract per 1 april is beëindigd. Dit bedrag wordt vervolgens verrekend in de eindafrekening.

We begrijpen dat dit in eerste instantie wat onduidelijk kan overkomen, maar goed om te horen dat het uiteindelijk helder voor u is geworden.

Nice job.and helpfull women.thanks

Dear Farid Khan,

Thank you for your kind words and your 5-star review! Great to hear that you had a positive experience and that our colleague was able to help you well.

If you have any questions in the future, we’re always happy to assist!

Kind regards,

Aardige meneer

Aardige meneer, denkt mee in oplossingen. Dank u wel!

Beste Sore2012,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat er met u is meegedacht in oplossingen. Daar doen we het voor.

Heeft u in de toekomst nog vragen, dan helpen we u uiteraard graag verder!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ben door mevrouw goed geholpen

Ben goed geholpen

Beste Bert van der Lee,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen. Daar doen we het voor.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Ik heb een rekening ontvangen voor zonnepanelen die al lange tijd geleden verwijderd waren. Ondanks dat ik duidelijk bewijs heb aangeleverd dat de zonnepanelen er niet meer lagen, weigert het bedrijf de factuur te corrigeren of te crediteren.

Er wordt totaal niet meegedacht en ik voel me niet serieus genomen als klant. Dit is voor mij onacceptabel. Ik raad dit bedrijf dan ook niet aan.

Beste Simon Schilt,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

We begrijpen dat het vervelend is dat u deze factuur als onterecht ervaart.

Naar aanleiding van uw contactmomenten hebben wij uw situatie meerdere keren onderzocht. De zonnepanelen zijn door uzelf verwijderd, maar dit is niet afgemeld via www.energieleveren.nl. Daardoor is er bij de netbeheerder geen registratie beschikbaar van het moment van verwijdering.

Wij hebben dit ook navraag gedaan bij de netbeheerder. Omdat u een analoge meter heeft, is het voor ons niet mogelijk om op basis van meetdata vast te stellen wanneer de zonnepanelen precies zijn verwijderd.

Het is in dit geval de verantwoordelijkheid van de klant om wijzigingen in het opwekken of terugleveren van energie correct aan te melden via de daarvoor bedoelde kanalen. Omdat deze afmelding niet heeft plaatsgevonden en er geen objectieve meetgegevens beschikbaar zijn die dit ondersteunen, zien wij geen reden om de factuur te corrigeren of te crediteren.

We begrijpen dat dit niet de uitkomst is die u had gehoopt, maar onze beoordeling is gebaseerd op de beschikbare gegevens en geldende procedures.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig te woord gestaan.

Prettig te woord gestaan.
Bruikbare informatie.

Beste J. Hulst,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u prettig te woord bent gestaan en dat u bruikbare informatie heeft ontvangen. Daar doen we het voor.

Vriendelijk personeel

Ik werd vriendelijk te woord gestaan en alles werd duidelijk uitgelegd!

Beste M,

Bedankt voor uw review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor.

Snel en goed geholpen

Beste Lia,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u snel en goed bent geholpen. Daar doen we het voor.

vriendelijk, nette service

Beste Aart,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en netjes heeft ervaren. Daar doen we het voor.

Goed ervaring

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Innova. Ik ben goed geholpen door de medewerker die duidelijk de tijd nam om alles rustig uit te leggen en mee te denken. Vriendelijk, professioneel en klantgericht. Dat geeft vertrouwen. Bedankt voor de goede service!

Beste Tavetian,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw ervaring met Innova. Goed om te lezen dat onze collega de tijd heeft genomen om alles rustig uit te leggen en met u mee te denken. We waarderen uw woorden over onze vriendelijke, professionele en klantgerichte service.

Daar doen we het voor.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn vraag werd meteen nagevraagd bij…

Mijn vraag werd meteen nagevraagd bij een afdeling en antwoord kreeg ik direct te horen.

Beste Richter,

Bedankt voor uw mooie review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat uw vraag direct is opgepakt en dat u snel een duidelijk antwoord heeft ontvangen. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard weer graag voor u klaar!

Vriendelijke dame.

Vriendelijke dame.
Goede informatie gekregen en ze heeft uitstekend haar hulp geboden.
Top zeer tevreden met haar hulp ga zo door 👍

Beste Ramon Eichelsheim,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp die u heeft ontvangen en dat u goede en duidelijke informatie heeft gekregen. We geven uw complimenten graag door.

Geweldig dat u zo tevreden bent – daar doen we het voor.

Netjes behulpzaam en neemt de tijd

Netjes behulpzaam en neemt de tijd

Beste Demelza Beek,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze service als netjes en behulpzaam heeft ervaren en dat er de tijd voor u is genomen. Daar doen we het voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke dame die zeer duidelijke…

Vriendelijke dame die zeer duidelijke informatie en tips gaf.. Ook erg plezierig dat er zeer vlot opgenomen werd!

Beste Bernd Steusel,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en dat u duidelijke informatie en tips heeft ontvangen. Ook goed om te lezen dat u de snelle bereikbaarheid als prettig heeft ervaren. Daar doen we het voor.

goed en rustig geholpen

Beste Lambert van Altena,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u goed en rustig bent geholpen. Daar doen we het voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De betreffende dame aan de lijn heeft…

De betreffende dame aan de lijn heeft veel geduld en alles heel goed uitgelegd, het was een prettig gesprek

Beste Danielle Vogelzang,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u goed en rustig bent geholpen. Daar doen we het voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I had a concern (correctly as it turned…

I had a concern (correctly as it turned out) that when I switched providers to Innova Energie online yesterday it hadn't worked. When I called Innova Energie today and spoke with Sima it was all resolved very smoothly and swiftly. Sima was professional, calm and very helpful and forthright with me. I really appreciated it.

Dear Mark,

Thank you for your review!

We’re glad to hear that your concern was resolved quickly and smoothly. It’s great to read that Sima assisted you in a professional, calm and helpful manner, and that everything was sorted out to your satisfaction. We will gladly pass on your kind words to her.

If you have any questions in the future, we’re always here to help!

Kind regards,

Duidelijk en snel geholpen

Duidelijk en snel geholpen

Beste Tien en Ron,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u duidelijk en snel bent geholpen. Daar doen we het voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle telefonische bereikbaarheid en…

Snelle telefonische bereikbaarheid en duidelijke uitleg

Beste Mia Antonides,

Bedankt voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze telefonische bereikbaarheid als snel heeft ervaren en dat u duidelijke uitleg heeft gekregen. Daar doen we het voor.

Team Innova Energie

Læs mere om andre typer anmeldelser.