Vil du have varme, nærvær, fantastiske dufte , så skal du booke saunagus med Thomas Ernst Johnsen i Sydhavnen hver anden torsdag kl 16.15. Jeg har haft fornøjelsen af kende Thomas fra han selv sad p... Se mere
Bliver altid mødt af engagerede og dygtige instruktører . Træning på øvede lørdags hold er helt unikt og nærmest vanedannende 💥 Det er også meget givende at deltage på drop ind aftnerne . Varm a... Se mere
Åndedrætstræning efterfulgt af isbad. En perfekt kombination - roligt og effektivt guidet af dygtige David Owe. Det er intenst, befriende og helt fantastisk, at lære hvordan man bør trække vejret. Hol... Se mere
Innercise protokollerne arbejder i kombinationen mellem, visdom og traditioner dateret årtusinder tilbage, og nutidens videnskab. Vi arbejder med stress, styring og optimering af fysiske og mentale tilstande. Ud fra Innercise konceptet, optimerer vi det fysiske og mentale sammenspil. Vi udfordrer status quo i krop og sind, som unægteligt hænger sammen. Vi tror på at følelser er drivkraften i livet med åndedrættet som anker. Med bevidst og fokuseret åndedrætskontrol, gradvis eksponering til kulde og læren om et ubegrænset mindset, hæver vi niveauet af menneskelig ydelse til et nyt niveau, uden samtidig af betale prisen for øget risiko for stress og sygdom.
Bådehavnsgade 12, 3-4 sal, 2450, København SV, København, Danmark
Vil du have varme og ren magi i din saunagus
Jeg har haft fornøjelsen af kende Thomas fra han selv sad på bænken som gæst og har fulgt hans rejse til og som gusmester. Thomas har en fantastisk ro, er en sindssyg alkymist og spare ikke på varmen. Tak for at indhylde dine gæster med ren magi i dine saunagus 🙏🔥❄️❤️
Linda du gjorde det👍👍👍 du fik bragt…
Linda du gjorde det👍👍👍 du fik bragt ovnen til X varm..
Tak for en skøn gus ikke mindst fjerde runde
10/10 til dig
Jesper Blok - er den vildeste🔥
Anmeldelse af Jesper Blok, Innercise Sydhavn: Ren Magi!
Jesper Blok er selve hjertet i Innercise Sydhavn! Hans energi er intet mindre end magisk og smitter af på alle omkring ham. Han formår at gøre saunagus til en helt unik oplevelse, hvor man efter føler sig som et helt nyt menneske med ny motivation og glæde!
Det er Jesper, der gør, at jeg bliver ved med at komme tilbage. Hans passion, positive energi og evne til at skabe glæde, selv midt i de hårde/varme øjeblikke, er simpelthen enestående.
Hvis du vil opleve den vildeste saunagus, der gør en forskel, så oplev Jesper Blok. Han er grunden til, at Innercise føles som meget mere end bare en gus.
DMC
Balsam for sjælen
Det er et fantastisk sted, med søde og dygtige instruktører. Det er balsam for sjælen. Både Åndedræt og Isbad, samt Saunagus og Isbad kan klart anbefales.
Kan klart anbefales!
Dejlig oplevelse med god stemning og fine faciliteter!
Super oplevelse igen.
Åndedrætstræning & isbad
Meget professionelle, kompetent og venlige. Kan i høj grad anbefales - både drop in holdene og grundkursus!
Dette er muligheden for at lære nyt om…
Dette er muligheden for at lære nyt om dig selv samt udvikle metoder som skaber velvære og bevidsthed - bevidsthed om kroppens muligheder/mekanismer. Det kan klart anbefales og jeg gør det igen!
Tak!
Gør dig selv den tjeneste, og besøg innercise! De mest kompetente og professionelle mennesker. Åndedrætstræning og isbade bør være lovkrav for alle mennesker ;)
Åndedrætstræning og isbad
Har nu været til Åndedrætstræning to lørdage med to forskellige instruktører. Og begge får 5 stjerner. Samlet en fantastisk oplevelse, hvor jeg kan mærke det helt ud i fingerspidserne, og hvor mine egne grænser mht kulde (isbad) er blevet udfordret - og rykket.
Stor anbefaling herfra 🙏🏻 - jeg kommer igen i næste uge.
Det er den bedste oplevelse med de…
Det er den bedste oplevelse med de dygtigste instruktører🙏❄️jeg kommer igen helt sikkert
God førstegangsoplevelse
Super førstegangs oplevelse med saunagus og isbad, med behagelig og dygtig gusmester. Grunden til de 4 stjerner er pga. de mindre gode omklædningsmuligheder, som reelt er udenfor med tag af trapez.
Vidunderlig gus og isbad med Jesper
Vidunderlig gus og isbad med Jesper, skøn stemning og dejlig energ, Jesper smitter
Altid magisk
Altid en god, rar og professionel oplevelse at komme til saunagus og isbad. På den hyggelige tagterrasse. Dygtige gusmestre.
Meget kompetent instruktør
Meget kompetent instruktør. Dejlige lokaler
Havde en magisk oplevelse…
Havde en magisk oplevelse i går med Martin som gusmester. Har prøvet mange andre gus i landet og denne var til dato den bedste. Martin var meget nærværende og til stede. Han første os igennem 3 runder med forskellige temaer. Vi lavede vejrtræknings øvelser, løsnede op i mellemgulvet, nød mange lækre dufte og den sidste runde var kun med musik og tid til egen fordybelse og ro. En skøn oplevelse og skønne rammer.
Absolut top klasse.
Absolut top klasse.
Saunagus og isbad oplevelsen, var alt det jeg havde håbet på, og mere til.
Søde mennesker, jeg aldrig havde mødt før, som også deltog i oplevelsen.
En fantastisk gusmester (Tanja), som gav os en meget medmenneskelig, kærlig og dybfølt oplevelse, med sublim musik sammensætning, duft blandinger og vift med klæder, for at få et ekstra varme sus.
Vand, lækker te og saft, samt snacks til pauserne.
Sidst men ikke mindst, det at skulle klæde om udenfor, tage bad udenfor og i det hele taget være i luften og ''kulden'' udenfor, var med til at gøre det ekstra godt (selvom det i øjeblikket var koldt). Kontrasten fra kold til varm, friskheden og udsigten fra tagterrassen var smuk.
You've got a new fan of your work!
Tak! :)
Gusmesteren plaprede løs!
Var til saunagus og isbad, hvilket var Ok, men gusmesteren snakkede så meget og lød som en ren prædikant at det ikke helt var til at holde ud. Der var ingen ro i varmen hvor man kunne gå lidt ind i sig selv og nyde det. Saunaen havde en god temperatur og gode dufte fra olierne.
Isbadene kunne man ikke kalde isbade, der flød kun lidt grødis rundt på toppen. Det var bare koldt vand.

Besvarelse fra Innercise - Sydhavnen