Advokaternes Inkasso Service Anmeldelser 114

4,7

Vi har et godt samarbejde på med Advokaternes inkasso Service. De følger hurtigt op på vores sager, og ringer eller skriver med det samme der er noget vi skal tage stilling til. Rådgivningen er rigtig... Se mere

Anvendt Advokaternes inkasso Service i et par sager,og det er gået fint, de klarede alt parpirarbejde og de afslutende rykkerprocedure, så de udestående beløb blev betalt. Skulle fogedrettes indblande... Se mere

Jeg kan trygt regne med at krav og frister overholdes, samtidig med at jeg sikrer at få mine udeståender hjem så snildt som muligt! Jeg kan integrere systemet direkte i min bogføring, så det hele "sn... Se mere

1. Inkassovirksomhed
  2. Gældsinddrivelse

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Inkasso kræver hurtig reaktion. Vores sagsbehandling er effektiv og uden omkostninger. Vi øger dit cash-flow og overskud. Send din sag og undgå et tab.

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vi har arbejdet en del med AIS

Vi har arbejdet en del med AIS, specifikt med Marie Thellufsen. De er hurtige og effektive til at besvare end forespørgelser, sende brevene ud og rapportere tilbage når der er noget nyt. Udbetalingerne bliver også foretaget så snart de har pengene. Vi er glade for vores samarbejde.

4. maj 2020

Advokaternes inkassoservice får pengene hentet hjem

Advokaternes inkassoservice har i høj grad levet op til mine forventninger. Når man selv har opgivet at kradse de penge ind som kunder skylder, så sender vi kravet til Advokaternes Inkasso Service, og så kommer der skred i sagerne. De er har styr på tingene og hurtige til at informere og følge op. Priserne er også meget rimelige.

Varm anbefaling herfra.

Helle Bay, Ejer, Blank Venue

22. april 2020

Vi giver Advokaternes Inkasso Service…

Vi giver Advokaternes Inkasso Service den bedste anbefaling.

Advokaternes Inkasso Service gør et godt stykke arbejde – de er professionelle og yder en overordentlig god service – og vi har kun fået gode resultater ud af, at vælge dem som vores samarbejdspartner.

Vi har brugt Advokaternes Inkasso Service gennem længere tid og vi vil til enhver tid gøre brug af deres faglighed og professionelle måde at håndtere vores sager på.

Telealarm ApS

12. september 2019

Det virker bare

Vi har flere gange brugt Advokaternes Inkasso Service, her gennem de seneste 5 - 6 måneder, og de har efterhånden fået indkasseret over 50.000 kr. for os, som vi ellers havde afskrevet. Effektive og meget profesionelle.

19. marts 2019

Helt sikker et firma jeg vil anbefale

Helt sikker et firma jeg vil anbefale - jeg har brugt dem i samarbejde med @rykkerportalen.dk

De har overholdt alle aftaler, og udført deres arbejde bedre end forventet.

Alle fordomme, om dyre ekstra regninger fra advokatfirmaer, der ikke yder en ordentlig service - er helt gjort til skamme.

5. december 2018

den bedste advokat der findes

den bedste advokat der findes. han hjalp os med en rigtig stred banan. han lytter og var der hele vejen igennem forløbet. og han var dytig til at informere om alt hvad der skete i sagen. han kom med gode råd hele vejen. hvis man havde spørgsmål jahh så sku man så bare ringe de man bare til ham.

9. november 2018

super service

Advokaternes inkasso service har været hurtige og effektive i en sag hvor en kunde ikke havde betalt. Jeg fik mine penge hurtigt efter jeg havde henvendt mig. Super service.
Peter Sørensen.

8. august 2018