Advokaternes Inkasso Service Anmeldelser 114

4,7

Vi har et godt samarbejde på med Advokaternes inkasso Service. De følger hurtigt op på vores sager, og ringer eller skriver med det samme der er noget vi skal tage stilling til. Rådgivningen er rigtig... Se mere

Anvendt Advokaternes inkasso Service i et par sager,og det er gået fint, de klarede alt parpirarbejde og de afslutende rykkerprocedure, så de udestående beløb blev betalt. Skulle fogedrettes indblande... Se mere

Advokaternes inkassoservice har i høj grad levet op til mine forventninger. Når man selv har opgivet at kradse de penge ind som kunder skylder, så sender vi kravet til Advokaternes Inkasso Service... Se mere

Jeg kan trygt regne med at krav og frister overholdes, samtidig med at jeg sikrer at få mine udeståender hjem så snildt som muligt! Jeg kan integrere systemet direkte i min bogføring, så det hele "sn... Se mere

1. Inkassovirksomhed
  2. Gældsinddrivelse

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Inkasso kræver hurtig reaktion. Vores sagsbehandling er effektiv og uden omkostninger. Vi øger dit cash-flow og overskud. Send din sag og undgå et tab.

4,7

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Ukompetent og løber fra aftaler.

UKompetent rådgivning, trusler og grim adfærd. Vi havde ellers lukket sagen, men da de ikke har besvaret den seneste henvendelse, så ryger en anmeldelse på igen. Mundtlige aftaler overholdes ikke, da jeg ville have den på skrift. Brug andre til at inddrive Jeres tilgodehavender. Drop dette misserable firma.

3. februar 2023

Inkasso

Hurtig, informativ og problemfri service, der resulterede i det ønskede resultat. Eneste lille men er, at det er smule dyrt.

5. januar 2023

Inkassosag

Opdatering d. 7. januar 2023.
Efter behagelig telefonsamtale med Advokaternes Inkassoservice, hvor man har lovet at rette op på markedsføring samt forbedre kunde dialogen, skrives nu derfor denne opdatering. Bedømmelsen hæves ligeledes fra 1 stjerne til 3 stjerner.
Den oprindelige anmeldelse slettes ikke, da jeg mener at denne bør forblive på Trustpilot som rettesnor for både Advokaternes Inkassoservice samt information interesserede til fremtidigt brug.

Oprindelig anmeldelse.
Vi har netop haft den tvivlsomme fornøjelse at benytte Advokaternes Inkasso Service, eller det vil sige, vi troede vi skulle benytte deres service. Sagen kort, så har vi en inkasso sag med en tidligere lejer, og efter grundig screening af markedet faldt vores valg på dette firma. Vi besøgte deres hjemmeside og havde ligeledes telefonisk kontakt med dem.

En af grundende til valget faldt på Advokaternes Inkasso Service, var at vi modtog en autogenereret mail fra dem, hvori følgende stod; ”Vi beregner kun et salær, hvis vi inddriver dit krav. Vores salær består af 10% af dit oprindelige krav samt de renter, gebyrer og salærer, som skyldner skal betale.”

Da alt lød rigtig godt, valgte vi efter inkassovarsels udløb, at oprette sagen hos dem. Da sagen var oprettet, modtog vi en mail (uden sagsnummer eller andet). Efter ikke at have hørt yderligere i 11 dage, trods et par mails vi fremsendte omkring opfølgning, kontaktede vi dem telefonisk, og fik at vide at de ikke lige var nået til sagen endnu, og da de kunne konstatere at vi var private udlejere, var der andre regler. Disse fik vi ikke specificeret over telefonen, men kort efter modtog vi mail, hvori vilkårene blev udpenslet. Blandt andet skulle vi betale cirka 20% forud i aconto salær, yderligere omkostninger hvis sagen blev indbragt fogedretten, samt en række krav der skulle bekræftes, før sagen blev accepteret. Altså, en hel masse økonomi og krav vi ikke var bekendte med førend vi var engageret med firmaet.

Denne anmeldelse er derfor en venlig information til andre i vores situation, at man nok skal tage en ekstra snak med dette firma før man benytter dem, og ikke stole på deres forudgående reklame materiale.

22. december 2022

Seriøst inkassofirma og rigtig god service

Jeg bruger altid Advokaternes Inkassoservice, fordi de er effektive og gavmilde med deres tid.
Det er også mit indtryk, at de har en approch til skyldner, der fremmer muligheden for, at skyldner betaler.
Jeg vil fortsat bruge firmaet, og jeg kan kun anbefale det til andre, der ønsker at samarbejde med et seriøst inkassofirma.

7. maj 2022

Advokaternes Inkasso Service er vores…

Advokaternes Inkasso Service er vores første inkassosag efter over 15 år som selvstændige.
De har været meget professionelle og ydet god hjælp.
De har været gode til hurtig tilbagemelding og fyldestgørende mails og forklaringer hele vejen igennem.
Da de ringede og fortalte at nu var pengene kommet blev vi spurgt om vi var tilfredse med deres indsats var mit svar "Ja for pokker da"

Vores varmeste anbefalinger!

6. marts 2022

Jeg har med succes brugt Advokaternes…

Jeg har med succes brugt Advokaternes Inkasso Service i forbindelse med en nylig sag. Hele håndteringen har været særdeles professionel og effektiv. Gode og tilstrækkelige informationer igennem hele forløbet.

25. august 2021

Vi har sparet en masse tid

Vi har sparet en masse tid, på dårlige betalere
Avokaternes inkassoservice kører sagen lige til døren, vi bliver opdateret når der er nyt i sagen, alle gebyrer bliver vi oplyst om, så der ikke lige pludselig kommer en ekstra regning for deres arbejde
Det er ikke sidste gang vi gør brug af deres tjenester

18. august 2021

Super service, med fin saglig opdatering. De bider sig fast i skyldner som en tæge, og slipper først, når skyldner har betalt det fulde skyldige beløb. Kan klart anbefales.

6. august 2021