For lang leveringstid. Over en uge, det gider jeg ikke mere. Tak for denne gang
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Denna sida har inte startats av Impecta och bevakas ej. Välkommen att kontakta oss direkt via e-post för bästa möjliga service!
Svarer typisk inden for 48 timer
Frøene virker jo ikke har nok brugt 6-800,- på frø alverdens blomster grøntsager osv. men selvom jeg er en erfaren have entusiast så hjælper det lige lidt frøene kommer ikke og jeg har stort set ingenting set af alt det der er sået.. Dette på trods af ekstra såning og om såning så sommeren nåede ikke at blive så fin som den skulle og grøntsager kan jeg så købe nye af og håbe der kommer bare lidt til sensommeren!!

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Frøene passer ikke overens med det som står på poserne og dem der gør er spiring nærmest 0. Det er de dårligste frø jeg nogensinde har prøvet. Selv Lilds billige frø spirer bedre end fra det her “anerkendte” firma

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Frøene var meget længere end lovet under levering og udløb kort efter levering. Spiringsgarantien er værdiløs, for med de leveringstider så er der kun en mulighed i år, som næsten er forpasset pga den lange leveringstid. Jeg betalte dyrt for levering selvom frøene blev sendt i et almindeligt brev og først kom frem efter de skulle have været sået.

Hej Impecta
Vedr. ordrenummer 2697669
Jeg har bestilt frø d. 14/6. Bortset fra en ordrebekræftelse og dét at pengene er trukket på min konto, har jeg intet hørt fra jer, på trods af at jeg har sendt 2 forespørgsler. Det ville være rart om I i det mindste vil svare på jeres mail. Der er nu gået 14 dage. Hvad sker der med min ordre? Har I ikke de pågældende varer, vil jeg bede jer returnerer mine penge. På forhånd tak .

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Svarer ikke pr. mail. Leverer ikke til tiden.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Jeg har bestilt frø for 12 dage siden. De skriver levering er 2-5 hverdage, men vil alligevel ikke hjælpe før der er gået 14 dage siden afsendelsen (hvilket er 3 hverdage siden ordren).
Hvis jeg havde vist det tog så lang tid, havde jeg købt frø et andet sted. Særligt fordi det allerede er sent at så.
Redigeret efter de 14 dage er gået: jeg har stadig ikke modtaget brev. Jeg har skrevet til kundeservice og afventer svar.
Redigeret senere: jeg har været i kontakt med kundeservice og fået penge retur. De tilbød også at eftersende ordren igen, men havde ikke længere alle de frø jeg bestilte (dem fik jeg mulighed for at vælge andre i stedet). Jeg valgte at få pengene tilbage.
Jeg ville ønske at stedet gav mulighed for at sende med sporbar pakke hvis man ønskede. Især hvis man køber for et større beløb. Så kan man i det mindste se hvor i processen pakken lægger. Jeg har aldrig før oplevet at pakker er forsvundet under levering med post nord.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Jeg er meget skuffet over min oplevelse.
Jeg har købt flere forskellige frø, men de planter, der er spiret, stemmer ikke overens med de arter, der stod på pakkerne. Mine frø mærket som prikbladet perikon ser ud til at være spiret som gaffel-vortemælk, og mine røllikefrø ligner almindelig brandbæger.
Det er efter min mening et alvorligt problem, især hvis planterne skal anvendes til tinkturer eller andre formål, hvor korrekt artsbestemmelse er vigtig. I værste fald kan man risikere at anvende giftige planter i den tro, at de er noget andet.
Hjertespand viser sig at være citronmelisse og min baldrian er blevet noget udefinerbart ukrudt
Jeg har kontaktet kundeservice flere gange uden at få svar.
Jeg håber, virksomheden vil tage henvendelsen alvorligt og hjælpe med at afklare sagen.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Jeg vil sige at 2 - 6 hverdage efter afsendelse ikke overholdes efter at have købt fra dem 4 gange med brev. De 2 ud af 4 breve har jeg dog købt for nyligt og det ene er afsendt mandag d. 1/6 og det andet d. 2/6. Så må vi se hvor lang tid der går. Men jeg skulle nok have bestilt noget før men det glemmer man jo når der står 2 - 6 hverdage..
Så måske køber jeg ikke hos impecta.dk igen.
Opdatering:
Jeg har i dag modtaget det brev frø der blev sendt i mandags, dvs for en uge siden og det er 5 hverdag i dag siden at det blev sendt 🙂

Købte et brev med 10 frø af Drueagurk F1 'Gunnar'. Spiresprocent 100%
Tilfreds.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Fantastisk service, lynhurtig shipping.
Alle mine frø var pakket rigtig godt ind, glæder mig meget til at se dem alle blomstre.
Utrolig gode priser og produkter, jeg anbefaler dem klart⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Bestilte - godt nok kun en enkelt pose frø, den 1. april. Jeg har stadig ikke modtaget ordren. Pengene er trukket den 8. april.
Har sendt en mail til kundeservice den 27. april, og har intet svar fået.
Rigtig ærgerligt. Har ellers brugt mange penge hos dem, men der er slut nu…

For lang leveringstid.
Over en uge, det gider jeg ikke mere.
Tak for denne gang

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Frøene kom forholdsvis hurtigt med posten. Men spireprocenten er virkelig ringe, under 50 % selvom de er opbevaret i køleskabet. Fandt nogle frø jeg selv havde sanket fra min have som var 3 år gamle der var spireprocenten på 100%. Det er meget ærgeligt da de har et stort sortiment. Køber desværre ikke fra dem mere.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Jeg har efter 11 dage endnu ikke modtaget min ordre hvilket jo er langt over den tid de lover desværre jeg har stadig ikke modtaget min pakke nu er der gået 3 uger

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Gode frø der spirer godt hurtig levering.
Dårlig service ikke en stjerne værd har ikke modtaget min ordre de svarer ikke på mail når man skriver til dem

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
På utallige opfordringer får I nu min oplevelse, og jeg er nødt til at sige at at jeg ikke er imponeret. Spirings procenten er temmelig lav på de fleste frø jeg har købt.
Så det bliver et nej tak fra mig en anden gang.
Og jeg gider ikke at få et autosvar!

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Købte frø til forspring indendørs i marts. 8 af 9 poser frø meget tæt på udløbsdato. Ekstremt dårlig spring (cirka 20%), nogen slet ikke. Dårligste frø jeg nogensinde har haft i 30 år.
Desuden lang leveringstid.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
De frø jeg har fået har været dårlig kvalitet, jeg har plantet en hel pose koriander i en Auk, hvor alt ellers spirer perfekt, og kun to planter er kommet op. Mine chilier har en spiringsprocent på 50, hvor det plejer at være 100, og den kokosmuld jeg har købt får trælse hvide belægninger. Køber ikke derfra igen