Impecta Fröhandel Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 65 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder sætter pris på den gode kvalitet og høje spireprocent af frøene, samt det brede udvalg af produkter. Flere fremhæver også hurtig levering og god service, især når der opstår problemer, hvor virksomheden tilbyder løsninger. Dog oplevede en del kunder meget lange leveringstider, og nogle modtog slet ikke deres bestillinger. Derudover er der bekymringer omkring frøenes kvalitet, hvor nogle ikke spirede som forventet. Flere nævner også manglende kommunikation og problemer med usporbare forsendelser, især ved forsinkelser.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange forbrugere udtrykker skuffelse over frøenes... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede om hurtig levering, at frøene... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten tvetydig, med mange der rapporterer ekstremt dårlig spiring og frø, der ikke... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med ordrer, hvor mange rapporterer, at de har bestilt frø, men... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med priser, hvor nogle finder priserne utrolig gode og anbefaler... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg forstår at i er udfordret, fordi DAO er hamrende dårlige til at levere. MEN når man er bekendt med disse problemer, så synes jeg ikke det er okay at love 3-5 dages leveringstid... og så synes jeg... Se mere

Har endelig fået mine frø og pakkerne de er ser fine ud. Det eneste minus end til videre er lang leveringstid. Men bare man får dem

1. Havecenter

Denna sida har inte startats av Impecta och bevakas ej. Välkommen att kontakta oss direkt via e-post för bästa möjliga service!

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

157 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Frøene virker/kommer IKKE

Frøene virker jo ikke har nok brugt 6-800,- på frø alverdens blomster grøntsager osv. men selvom jeg er en erfaren have entusiast så hjælper det lige lidt frøene kommer ikke og jeg har stort set ingenting set af alt det der er sået.. Dette på trods af ekstra såning og om såning så sommeren nåede ikke at blive så fin som den skulle og grøntsager kan jeg så købe nye af og håbe der kommer bare lidt til sensommeren!!

8. juli 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tak, fordi du deler din oplevelse med os. Vi beklager virkelig, at så mange af frøene ikke er spiret, især når du har brugt både meget tid og mange penge og desuden har forsøgt at så om flere gange. Vi forstår godt, at det føles meget frustrerende, når havesæsonen ikke blev, som du havde håbet.

Det er usædvanligt, at alle frø mister spireevnen samtidig, og derfor vil vi undersøge nærmere, hvad der kan være sket. Kvalitet er meget vigtigt for os, og derfor har vi spiregaranti på vores frø.

Vores kundeservice vil hjælpe dig videre.

Frøene passer ikke overens med det som…

Frøene passer ikke overens med det som står på poserne og dem der gør er spiring nærmest 0. Det er de dårligste frø jeg nogensinde har prøvet. Selv Lilds billige frø spirer bedre end fra det her “anerkendte” firma

1. maj 2026

Hej Martin,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det var virkelig ærgerligt at læse, at frøene ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi vil meget gerne undersøge dette nærmere. Kontakt gerne vores kundeservice på info@impecta.dk med dit ordrenummer og information om, hvilke sorter det drejer sig om, så hjælper vi dig videre og ser på, hvad der kan være sket./Sari

Frøene kom meget sent og udløb kort…

Frøene var meget længere end lovet under levering og udløb kort efter levering. Spiringsgarantien er værdiløs, for med de leveringstider så er der kun en mulighed i år, som næsten er forpasset pga den lange leveringstid. Jeg betalte dyrt for levering selvom frøene blev sendt i et almindeligt brev og først kom frem efter de skulle have været sået.

11. juni 2026

Hej Mette,
Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi beklager, at leveringen tog længere tid end forventet. Vi forstår, at det er frustrerende, især når man glæder sig til at komme i gang med såningen.

Angående mærkningen på frøposerne vil vi gerne præcisere, at der står sidste salgsmåned og ikke en udløbsdato. Det betyder altså ikke, at frøene bliver dårlige efter denne dato – mærkningen angiver blot, hvor længe produktet må sælges i henhold til gældende lovgivning.

Frøene bevarer normalt deres spireevne længe efter den sidste salgsmåned, så længe de opbevares køligt, tørt og mørkt.

Vi har desuden spiregaranti. Hvis frøene ikke spirer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med dit ordrenummer og varenummer, så hjælper vi dig gerne videre. 🌱/Sari

Hej Impecta Svar venligst!

Hej Impecta
Vedr. ordrenummer 2697669
Jeg har bestilt frø d. 14/6. Bortset fra en ordrebekræftelse og dét at pengene er trukket på min konto, har jeg intet hørt fra jer, på trods af at jeg har sendt 2 forespørgsler. Det ville være rart om I i det mindste vil svare på jeres mail. Der er nu gået 14 dage. Hvad sker der med min ordre? Har I ikke de pågældende varer, vil jeg bede jer returnerer mine penge. På forhånd tak .

28. juni 2026

Hej Jeanne,
Tak for din besked.

Vi beklager, hvis der er opstået en misforståelse. Det er desværre ikke muligt for os at se eller besvare mails, der sendes til vores no-reply-adresse. No-reply-adressen er ikke en aktiv kundeserviceindbakke, og det vil heller ikke blive muligt at svare på disse mails fremover.
Jeg kan dog se, at vi har svaret dig på mail den 29/6
Din ordre blev sendt fra os den 16/6. Da den er sendt som brev, er den desværre ikke sporbar, men den burde blive leveret direkte til din postkasse.
Hvis adressen stemmer, beder vi dig afvente til den 1/7, så DAO får et par ekstra dage til at levere. Har du stadig ikke modtaget din bestilling efter denne dato, hjælper vi dig selvfølgelig videre. 🌿/ Ylva

Holder ikek hvad de lover, kan ikke kontaktes

Svarer ikke pr. mail. Leverer ikke til tiden.

19. juni 2026

Hej Adam,
Det er vi virkelig kede af at høre.
Det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at du skal opleve os. Vi beklager, at du har oplevet det som svært at komme i kontakt med os, og at leveringen ikke er sket som forventet.
Jeg kan se, at vi har svaret dig i dag. Den 19/6 var en helligdag i Sverige, da det var midsommer, og der arbejder vi desværre ikke. Det kan derfor have påvirket svartiden.
Du er meget velkommen til at vende tilbage til os, hvis der stadig er noget, vi kan hjælpe dig med. 🌱/ Ylva

Jeg har bestilt frø for 12 dage siden

Jeg har bestilt frø for 12 dage siden. De skriver levering er 2-5 hverdage, men vil alligevel ikke hjælpe før der er gået 14 dage siden afsendelsen (hvilket er 3 hverdage siden ordren).
Hvis jeg havde vist det tog så lang tid, havde jeg købt frø et andet sted. Særligt fordi det allerede er sent at så.

Redigeret efter de 14 dage er gået: jeg har stadig ikke modtaget brev. Jeg har skrevet til kundeservice og afventer svar.

Redigeret senere: jeg har været i kontakt med kundeservice og fået penge retur. De tilbød også at eftersende ordren igen, men havde ikke længere alle de frø jeg bestilte (dem fik jeg mulighed for at vælge andre i stedet). Jeg valgte at få pengene tilbage.

Jeg ville ønske at stedet gav mulighed for at sende med sporbar pakke hvis man ønskede. Især hvis man køber for et større beløb. Så kan man i det mindste se hvor i processen pakken lægger. Jeg har aldrig før oplevet at pakker er forsvundet under levering med post nord.

17. juni 2026

Hej Kirsten,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Vi forstår, at det føles frustrerende, når leveringen trækker ud, især når det begynder at blive sent på sæsonen for såning. 🌱

Grunden til, at vi beder dig om at afvente, er, at forsendelser nogle gange kan blive forsinkede i postgangen og stadig dukke op efter flere dage. Det kan også tage så lang tid, før en forsendelse eventuelt kommer retur til os. Først når denne tidsfrist er passeret, kan vi starte en undersøgelse og hjælpe dig videre på bedste måde.

I nogle tilfælde kan forsendelser desuden blive fejlsorteret, enten af PostNord i Sverige eller af postoperatøren i modtagerlandet. Når det sker, kan leveringen desværre tage ekstra tid, før den finder den rigtige vej igen.

Vi beklager virkelig, at ventetiden påvirker dine dyrkningsplaner, og håber, at forsendelsen når frem til dig hurtigst muligt. Tak for din tålmodighed og forståelse. 😊/ Ylva

Forkerte frø i poserne

Jeg er meget skuffet over min oplevelse.

Jeg har købt flere forskellige frø, men de planter, der er spiret, stemmer ikke overens med de arter, der stod på pakkerne. Mine frø mærket som prikbladet perikon ser ud til at være spiret som gaffel-vortemælk, og mine røllikefrø ligner almindelig brandbæger.

Det er efter min mening et alvorligt problem, især hvis planterne skal anvendes til tinkturer eller andre formål, hvor korrekt artsbestemmelse er vigtig. I værste fald kan man risikere at anvende giftige planter i den tro, at de er noget andet.

Hjertespand viser sig at være citronmelisse og min baldrian er blevet noget udefinerbart ukrudt
Jeg har kontaktet kundeservice flere gange uden at få svar.

Jeg håber, virksomheden vil tage henvendelsen alvorligt og hjælpe med at afklare sagen.

11. juni 2026

Hej Louise,
Tak fordi du kontaktede os, og vi beklager virkelig, at du har fået planter, som ikke ser ud til at stemme overens med arterne på frøposerne.
Det, du beskriver, er naturligvis noget, vi tager meget alvorligt, især når det gælder planter, der kan anvendes til tinkturer eller andre formål, hvor korrekt artsbestemmelse er vigtig.
Jeg har forsøgt at finde tidligere e-mails fra dig, men det seneste, vi kan se, er fra marts og vedrørte en ordre, som ikke var kommet frem. Det ser derfor ikke ud til, at vi har modtaget nogen henvendelser om denne sag tidligere, hvilket vi beklager, hvis du har forsøgt at kontakte os uden at få svar.
For at vi kan undersøge sagen nærmere, må du meget gerne sende os billeder af planterne samt billeder af frøposerne, gerne hvor artikelnummer og partinummer fremgår tydeligt. Så kan vi tage sagen videre og undersøge, hvad der kan være sket.
Tak igen, fordi du gjorde os opmærksomme på dette. / Ylva

Jeg vil sige at 2

Jeg vil sige at 2 - 6 hverdage efter afsendelse ikke overholdes efter at have købt fra dem 4 gange med brev. De 2 ud af 4 breve har jeg dog købt for nyligt og det ene er afsendt mandag d. 1/6 og det andet d. 2/6. Så må vi se hvor lang tid der går. Men jeg skulle nok have bestilt noget før men det glemmer man jo når der står 2 - 6 hverdage..

Så måske køber jeg ikke hos impecta.dk igen.

Opdatering:

Jeg har i dag modtaget det brev frø der blev sendt i mandags, dvs for en uge siden og det er 5 hverdag i dag siden at det blev sendt 🙂

6. juni 2026

Hej Ro,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi forstår, at det kan føles frustrerende at vente på sin bestilling, især når man glæder sig til at komme i gang med dyrkningen.

Vi vil blot præcisere, at vores bestillinger har en håndteringstid på 3–5 hverdage, før de forlader vores lager. Derefter kommer fragtfirmaets leveringstid. Derfor kan den samlede leveringstid være lidt længere end selve transporttiden.

Vi er samtidig glade for at høre, at din seneste forsendelse er kommet frem, og håber, at du bliver tilfreds med dine frø.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og fordi du har handlet hos os flere gange. 🌱😊/Sari

Tilfreds

Købte et brev med 10 frø af Drueagurk F1 'Gunnar'. Spiresprocent 100%
Tilfreds.

20. maj 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at alle frøene spirede, og at du er tilfreds med dit køb.

Professionel service, hurtig shipping

Fantastisk service, lynhurtig shipping.
Alle mine frø var pakket rigtig godt ind, glæder mig meget til at se dem alle blomstre.
Utrolig gode priser og produkter, jeg anbefaler dem klart⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22. maj 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både servicen, leveringen og produkterne. Vi håber, at du får en masse smukke blomster at glæde dig over.

Varer/frø ikke modtaget

Bestilte - godt nok kun en enkelt pose frø, den 1. april. Jeg har stadig ikke modtaget ordren. Pengene er trukket den 8. april.
Har sendt en mail til kundeservice den 27. april, og har intet svar fået.
Rigtig ærgerligt. Har ellers brugt mange penge hos dem, men der er slut nu…

1. april 2026

Hej Lise,

Det er vi virkelig kede af at høre. Sådan skal det selvfølgelig ikke være, og vi forstår godt, at du er skuffet, når både ordren og svaret fra os har ladet vente på sig.

Hvis man har ventet på sin levering i mere end 14 dage, er man altid velkommen til at kontakte os på e-mail, så vi kan hjælpe videre. Vær dog opmærksom på ikke at besvare en noreply-mail, da vi desværre ikke modtager beskeder sendt dertil.

Send os gerne en ny mail med dit ordrenummer, så følger vi op på sagen. Maria, Impecta Fröhandel

For lang leveringstid.

For lang leveringstid.
Over en uge, det gider jeg ikke mere.
Tak for denne gang

20. maj 2026

Hej Henrik,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at leveringstiden blev længere end forventet. Vi forstår godt, at det er frustrerende at vente for længe på sin ordre.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringstider og tager din oplevelse med videre.

Tak fordi du handlede hos os. /Sari

Frøene kom forholdsvis hurtigt med…

Frøene kom forholdsvis hurtigt med posten. Men spireprocenten er virkelig ringe, under 50 % selvom de er opbevaret i køleskabet. Fandt nogle frø jeg selv havde sanket fra min have som var 3 år gamle der var spireprocenten på 100%. Det er meget ærgeligt da de har et stort sortiment. Køber desværre ikke fra dem mere.

29. marts 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Hej! Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er trist at høre, at spireevnen ikke levede op til dine forventninger, især når du sætter pris på vores sortiment.

Vi tager feedback om spireevne meget alvorligt og vil gerne se nærmere på, hvilke frø det drejer sig om. Kontakt gerne vores kundeservice, info@impecta.dk med ordrenummer og information om sorterne, så hjælper vi dig videre.

Tak også for din kommentar om leveringen – dejligt at høre, at frøene kom hurtigt frem. /Sari

Jeg har efter 11 dage endnu ikke…

Jeg har efter 11 dage endnu ikke modtaget min ordre hvilket jo er langt over den tid de lover desværre jeg har stadig ikke modtaget min pakke nu er der gået 3 uger

15. maj 2026

Hej Zita, Tak for din besked 💚
Det beklager vi virkelig. 11 dage er alt for længe at vente, og vi forstår godt, at det er frustrerende 😔
Send os gerne dit ordrenummer til info@impecta.dk, så kan vi kigge nærmere på dette 😊 / Ylva

Dårlig service ikke en stjerne værd har ikke modtaget min ordre

Dårlig service ikke en stjerne værd har ikke modtaget min ordre de svarer ikke på mail når man skriver til dem

21. april 2026

Hej Ann,

Det er trist at læse, at du har den oplevelse. Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med din ordre.

Vi svarede på din mail den 6. maj, men det ser ud til, at din besked manglede tekst, så vi bad dig vende tilbage med mere information om, hvad vi kunne hjælpe dig med.

Kontakt os gerne igen med dit ordrenummer, så undersøger vi straks, hvad der er sket med leveringen. / Sari

På utallige opfordringer får I nu min…

På utallige opfordringer får I nu min oplevelse, og jeg er nødt til at sige at at jeg ikke er imponeret. Spirings procenten er temmelig lav på de fleste frø jeg har købt.
Så det bliver et nej tak fra mig en anden gang.
Og jeg gider ikke at få et autosvar!

4. maj 2026

Hej Pernille,
Så trist at høre, at frøene ikke er spiret som forventet 😔 Vi forstår virkelig din skuffelse.

Vi har spiregaranti på alle vores frø, hvilket betyder, at vi sender nye frø ud, så man kan prøve igen 🌱 Jeg kan ikke se, at du tidligere har kontaktet os omkring dette, men du er meget velkommen til at skrive til os på info@impecta.dk
med dit ordrenummer og oplysninger om, hvilke sorter der ikke er spiret.
Så sender vi gerne nye eller andre frø til dig, eller refunderer beløbet, hvis du foretrækker det.
Det er helt op til dig 😊 / Ylva

Købte frø til forspring indendørs i…

Købte frø til forspring indendørs i marts. 8 af 9 poser frø meget tæt på udløbsdato. Ekstremt dårlig spring (cirka 20%), nogen slet ikke. Dårligste frø jeg nogensinde har haft i 30 år.
Desuden lang leveringstid.

25. april 2026

Hej,
Det gør os virkelig kede af at læse, at frøene ikke er spiret som forventet, og at leveringen samtidig har taget lang tid 😔 Vi forstår virkelig din skuffelse, især når du har stor erfaring med såning og har gjort alting rigtigt.

Hvis du kontakter os på info@impecta.dk
og sender dit ordrenummer med, så hjælper vi dig meget gerne videre 💚 Vi har spiringsgaranti på alle vores frø, uanset årsagen til at de ikke er spiret.

Venlige Hilsen
Sari

De frø jeg har fået har været dårlig…

De frø jeg har fået har været dårlig kvalitet, jeg har plantet en hel pose koriander i en Auk, hvor alt ellers spirer perfekt, og kun to planter er kommet op. Mine chilier har en spiringsprocent på 50, hvor det plejer at være 100, og den kokosmuld jeg har købt får trælse hvide belægninger. Køber ikke derfra igen

13. februar 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse – det lyder virkelig frustrerende, især når det normalt plejer at fungere godt for dig.

Det er selvfølgelig ikke den kvalitet eller spiring, man skal forvente. Vi vil meget gerne kigge nærmere på det, så vi kan finde ud af, hvad der kan være gået galt. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne sende os en mail med oplysninger om sorterne samt gerne billeder – så kan vi undersøge sagen nærmere.

Vi har desuden grobarhedsgaranti på vores frø, så lever de ikke op til forventningerne, hjælper vi dig selvfølgelig videre.

Angående den hvide belægning i kokosmulden kan det i nogle tilfælde skyldes naturlige salte eller overfladesvampe, som kan opstå i fugtige forhold. Det er som regel ikke skadeligt for planterne, men vi vil gerne også se nærmere på det.

Venlig Hilsen
Sari