For lang leveringstid. Over en uge, det gider jeg ikke mere. Tak for denne gang
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Denna sida har inte startats av Impecta och bevakas ej. Välkommen att kontakta oss direkt via e-post för bästa möjliga service!
Svarer typisk inden for 48 timer
De er alt for dyre, da der kun er 5 frø i en pose.
Kan få 10 frø til samme pris andre steder, så der bliver kun til et køb her

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Ekstremt dårlige frø. Jeg ved en del om at så og har gjort det i mange år. På trods af at jeg opbevare førene korrekt og sår dem optimalt er der generelt en spireprocent på 50 %. Langt fra hvad de lover.
Deres frø er dyre og desværre tager det pga DAO lang tid at levere for tiden. Så hold jer langt væk fra dette firma.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Virkelig dårlig service generelt!! For det første, nej det tager ik 3-5 dage som de skriver; der er nu gået 10 dage og mit ‘brev’ ikke er kommet! For det andet, så kan man slet ik kom i kontakt med dem! Det første ordre jeg modtog var der en pakke tomatfrø, som INGEN frø havde i, kun selve papiret. Tænker fair, det kan ske. Så jeg skriver på mail om situationen med billeder d. 7/4 —-> stilhed. Så skrev jeg igen d. 14/4 om de havde tænkt sig at svar/ sende en ny pakke frø eller i det mindste refundere…. Nu er det så aften 16/4 stadig stilhed!!
Vil ønske jeg ik havde bestilt nr 2 pakke (bestil lige inden jeg modtog den første), aner ik hvor den er og om den også kommer til at have fejl i! Fordi man kan jo ik kom i kontakt med dem om at rette det!

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Virkelig lang leveringstid, og efter køb er de enormt aggressive på e-mail markedsføring.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
14 dage efter min bestilling af nogle frø, så havde jeg stadig ikke modtaget varerne, som var sendt med brev, der ikke kunne spores. Jeg rykkede to gange, men fik hver gang at vide, at jeg skulle vente nogle flere dage. Jeg bad om, at bestillingen blev annulleret, men det blev ignoreret begge gange. Beløbet trækkes med det samme og ikke ved levering. Det fremgår ikke af hjemmesiden, at der er tale om en svensk virksomhed, som sender produkterne fra Sverige til Danmark, hvor jeg aldrig har oplevet, så lang levereringstid. Priserne synes signifikant højere en på sider, som jeg normalt handler på med stor tilfredshed, tilgængæld synes udvalget bredere…så længe de kan levere

Frø 👍🏻
Men desværre leveringstid ( ikke Impecta frøhandels skyld).
Tog 14 dage at nå frem😮💨
Jeg bestilte stevia frø.....og de kom ikke op. Firmaet var dog søde og sende mig en ny pakke, da de har spiregaranti. Men de VIL bare ikke gro. Jeg har gjort som foreskrevet, godt med lys og varme.....holdt dem fugtige og blandet lidt sand i jorden. Lige lidt hjælper det.
Jeg bestilte fra 17/3???
Pengene trækker i 19/3 546 kr!!!
Hvor bliver min frø af?
Virkelig dårlig service 😱🤬
Og nu vil i have jeg vurderer jer via mail?

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Efter mere end 2 uger ankom min ordre endelig. Meget lang leveringstid😮.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Frø der ikke spirer og din inbox der bliver fyldt DAGLIGT med spam fra dem. Kan IKKE anbefales.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Bestilte og efter en dag var ordren sendt. 10 dage senere har jeg stadig ikke modtaget mine frø, og i har ikke reageret på min mail.
Når man bestiller noget i Danmark så forventer man at modtage sin vare inden for 1-3 dage. Det kan alle andre så hvorfor kan i ikke? Og tag nu og svar på jeres henvendelser på mail med det samme.
Opdatering. De siger at det er fordi de sender alt fra Sverige, og at det nogen gange tager længere tid. Men så er det flot at de skrive rat leveringstiden er 2-6 dage på deres hjemmeside.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Jeg har den 07.03.2026 bestilt frø ved dem. ( skulle have tjekket trustpilot først øv) Har ikke kunne få kontakt med firmaet og de telefon nr de har oplyst på deres hjemmeside er lukket.
De har trukket beløbet kr 454,- men jeg kan ikke få oplyst om ordren er sendt. Har prøvet at skrive til dem uden resultat.
Den 01.04.2026
Stadig ikke modtaget nogen vare fra dette firma . Det er squ hurtigere fra Kina

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Fine priser og ok hurtig leveringstid (leveret med Post Nord, tog knap en uge)
Super god blomster
Altid god service og fantastisk sortiment
Godt og billigt alternativ, hurtig ekspedition og levering
Meget lang leveringstid. Men god kommunikation .

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Har nu i flere sæsoner købt tomatfrø og har været godt tilfreds med købet. De har et stort udvalg og en meget hurtig levering.
Jeg har betalt men intet modtaget!! Det er 14 dage siden jeg bestilte og betalte, og nu modtager jeg en mail om hvordan min oplevelse har været. Havde jeg fået hvad jeg bestilte ville min vurdering være anderledes positiv, men det er ringe at tage penge for ingenting. Måske I skulle starte med at fjerne løftet på jeres hjemmeside om levering indenfor 3-5 dage

Besvarelse fra Impecta Fröhandel
Jeg forstår at i er udfordret, fordi DAO er hamrende dårlige til at levere. MEN når man er bekendt med disse problemer, så synes jeg ikke det er okay at love 3-5 dages leveringstid... og så synes jeg samtidig at i skal overveje at sende jeres frø som en sporbar pakke fra andre end DAO. Det er super frustrerende, at man ikke aner om ens varer rent faktisk kommer frem eller forsvinder... eller om DAO skal bruge 1,5 måned på at levere.