Impecta Fröhandel Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 65 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder sætter pris på den gode kvalitet og høje spireprocent af frøene, samt det brede udvalg af produkter. Flere fremhæver også hurtig levering og god service, især når der opstår problemer, hvor virksomheden tilbyder løsninger. Dog oplevede en del kunder meget lange leveringstider, og nogle modtog slet ikke deres bestillinger. Derudover er der bekymringer omkring frøenes kvalitet, hvor nogle ikke spirede som forventet. Flere nævner også manglende kommunikation og problemer med usporbare forsendelser, især ved forsinkelser.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produktet, hvor mange forbrugere udtrykker skuffelse over frøenes... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle rapporterede om hurtig levering, at frøene... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten tvetydig, med mange der rapporterer ekstremt dårlig spiring og frø, der ikke... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med ordrer, hvor mange rapporterer, at de har bestilt frø, men... Se mere

Price

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med priser, hvor nogle finder priserne utrolig gode og anbefaler... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg forstår at i er udfordret, fordi DAO er hamrende dårlige til at levere. MEN når man er bekendt med disse problemer, så synes jeg ikke det er okay at love 3-5 dages leveringstid... og så synes jeg... Se mere

Har endelig fået mine frø og pakkerne de er ser fine ud. Det eneste minus end til videre er lang leveringstid. Men bare man får dem

1. Havecenter

Denna sida har inte startats av Impecta och bevakas ej. Välkommen att kontakta oss direkt via e-post för bästa möjliga service!

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

157 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Afventer levering/Er ankommet

Hej, jamen så melder jeg mig ind i koret omkring leveringstiden, mest fordi jeg tripper for at komme igang med forspirringen.
Derfor er det også kritisk at det trækker ud.
Dog vil jeg lade tvivlen komme til gode, og afvente.
I min situation bestilte jeg d. 3/3, hvor først der bekræftes at ordren er klar til forsendelse d. 7/3.
Det er selvsagt ikke optimalt taget årstiden i betragtning, hvor det er NU frøene skal bruges.
Prisen på varen var super god, og jeg ser tilmed at der faktisk også er tålmodige mennesker der roser jeres frø, derfor afventer jeg fortsat og håber på kvlitetsfrø når de ankommer.
Jeg ændre gerne min stjerne til 5, hvis varen kommer. Og naturligvis til 1, hvis det ikke er tilfældet.
Men alt andet lige, så læser jeg at mange dårlige oplevelser omhandler tålmodighed, hvilket ikke er firmaets skyld. Modsat, så har firmaet jo her en god mulighed for at skabe vækst, hvis de optimerer deres fragt issues.
___________________________________________
Statusopdatering.

D. 20-06-26
Frøene er ankommet i postkassen idag og det hele ser så fint ud.
Kan oplyse at alt er forspirret en time efter leveringen 😄

Alt godt herfra
Vh Sean

14. marts 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Hej Sean, Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive så udførligt og nuanceret 😊
Vi har fuld forståelse for, at leveringstiden er ekstra vigtig lige nu, hvor mange gerne vil i gang med forspiringen 🌱 Derfor er det også ærgerligt, at din ordre har taget længere tid end forventet.

Vi sætter stor pris på, at du vælger at afvente og give os tilliden på trods af din oplevelse. Tak også for dine venlige ord om vores sortiment – og for at du samtidig fremhæver noget, vi virkelig skal arbejde videre med. Vi tager din feedback om logistikken med os og ser det, som du også skriver, som et vigtigt område at forbedre.

Vi håber, at dine frø snart er hos dig, og at de lever op til dine forventninger, når du kommer i gang 🌸
Skulle du mod forventning ikke modtage din levering i løbet af denne uge, er du meget velkommen til at kontakte os på info@impecta.dk , så hjælper vi dig videre / Ylva

Utrolig lang leveringstid

Utrolig lang leveringstid. De er ikke til at komme i kontakt med.

2. marts 2026

Hej Mette,
Tak for din besked. Vi beklager virkelig, at du har oplevet så lang leveringstid, og at det samtidig har været svært at komme i kontakt med os.

Vi ved desværre, at der i øjeblikket har været forsinkelser i Danmark med breve fra Sverige, hvilket kan have påvirket leveringstiden. Vi forstår godt, at det er frustrerende.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, finder du alle vores kontaktoplysninger på www.impecta.dk under Hjælp og Kundeservice. / Ylva

Perfekt kundeservice

Bestilte frø d.21/1-2026, men efter at jeg ikke havde modtaget dem 5 uger efter kontaktede jeg kundeservice, som var hurtige til at svare og meget hjælpsomme. De sendte en ny forsendelse afsted, som jeg modtog hurtigt. Få altid sendt som pakke, hvis det er muligt!

23. februar 2026

Hvis muligheden at give nul stjerne…

Hvis muligheden at give nul stjerne fandtes ville det været mit alternativ.
Magen til dårlig kundeservice må man søge længe efter. Bestilte den 16 feb fra impecta dk, hvor man lovet levering inden 3 til 5 dage. Det er nu gået mere end 14 dage og stadig ikke nogen varer. Eneste kundeservice svarer ved henvendelse er at man skal vente nogen dage mere....
Første og sidste gang jeg bruger impecta.

15. februar 2026

Hej,

Sådan skal det selvfølgelig ikke være, og vi beklager virkelig, at du har fået denne oplevelse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er sket med din bestilling, og finde en løsning, som bliver god for dig. Du er velkommen til at sende dit ordrenummer til info@impecta.dk
, så ser vi nærmere på sagen og vender tilbage hurtigst muligt. /Johanna

Hold da helt op!!!

Hold da helt op, Impecta er da virkelig ramt af frustreret kunder lige nu som højst sandsynligt ikke er Impectas egen skyld da DAO har overtaget brev forsendelser i Danmark.

Jeg har ALDRIG haft problemer med Impecta og jeg har efterhånden lagt en del penge på hjemmesiden. De frø jeg har købt hos Impecta, både grønsagsfrø og blomster frø har tæt 100 % spiringsprocent. Kvaliteten er høj og det får man bestemt ikke alle steder💪

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra ❤️

25. februar 2026

Super kundeservice

Bestilte frø i dec. 2025. Da jeg ikke havde modtaget dem i januar skrev jeg ind til dem og fik hurtigt svar med at de ville sende nogle nye frø. Efter kun et par dage modtog jeg frøene. Super glad for deres kundeservice og håndtering af problemet. Selvom det ikke var dem det var galt med, men dem som skulle levere frøene der havde mistet pakken.

Vare ikke modtaget

Jeg har bestilt 10 pakker frø d. 1/2. Pengene er trukket fra min konto den 2/2, men jeg har intet modtaget. Jeg har skrevet til Impecta men de har ikke svaret på min henvendelse.

12. februar 2026

Hej!
Tack för att du hör av dig och beklagar att du varken har fått din beställning eller svar ännu.

Vi svarar på alla ärenden som kommer in, men vid hög belastning kan det tyvärr ta lite längre tid innan vi hinner återkomma. För att vi snabbt ska kunna hjälpa dig: kontakta oss gärna igen via vår kundservice och ange ditt ordernummer samt den e-postadress du beställde med, så ser vi direkt vad som har hänt och ordnar en lösning.

Tack för ditt tålamod!
Maria, Impecta Fröhandel

Snyd,løgn og dårlig kundeservice

Bestilte frø d14/1-26 hvor der stod få dages leveringstid.
Jeg ventede og ventede men intet kom.
Skrev en mail hvori de skrev at jeg skulle kontakte dem d4/2 hvis de ikke var kommet frem så ville de sende på ny.
Skriver til dem i dag d6/2 og nu smider de alt ansvar fra dem . De kan ikke gøre ved posten ikke levere og nu kan jeg skrive d9/2 ..
Desværre så jeg for sent hvor mange der har bestilt i december og januar uden at have modtaget og som også bare blir holdt hen med undskyldninger..
Jeg er færdig med det firma ..

Bestilte ved et andet firma i mandags og de ankom onsdag .
Har bestilt pakker fra Kina der er kommet i mellemtiden og ja de er også med dao så Impecta er ikke ærlige ..
Pas på jeres penge og lad vær at handle her .

Jeg fik nogenlunde samme tid som mit skriv herinde en mail fra dem at de havde sendt min ordre på ny og undskyldte de ikke havde set tidligere mail som de vel at mærke selv har skrevet. Lyder underligt men jeg gir dem 1 uge fra den dag de skrev de sendte på ny .
Opdaterer herinde efterfølgende men min anmeldelse vil ikke blive ændret det store for forløbet har været under al kritik og det ændre det ikke på nu ..

6. februar 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tak fordi du tager dig tid til at skrive og beskrive hele forløbet – vi forstår virkelig, at det har været både frustrerende og skuffende for dig 😕✉️

Vi vil gerne være helt tydelige: Vi har afsendt din bestilling fra os, men der har desværre været forsinkelser hos DAO, som specifikt har ramt brevforsendelser 📮⏳ Pakkeleverancer er ikke blevet påvirket på samme måde, og derfor kan leveringer godt variere – også selvom de sendes med samme distributør.

Vi har været i kontakt med dig flere gange og løbende forklaret situationen, så du har været opdateret undervejs. Da din første forsendelse ikke var nået frem, gensendte vi din ordre den 6/2 – så den er nu på vej til dig 🚚🌱

Vi beklager oprigtigt, at oplevelsen har påvirket din tillid til os 🙏 Hvis den nye forsendelse mod forventning ikke kommer frem inden for den kommende uge, så kontakt os endelig igen, så hjælper vi dig videre 😊💛

Intet modtaget og svarer ikke på mails

Jeg har bestilt tre forskellige order i januar. Men har kun modtaget den ene. Har skrevet en mail til den for fire dage siden men får ikke nogen svar fra dem.
Spild af mine penge.

12. januar 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tak fordi du skriver til os, og undskyld at du endnu ikke har fået svar – vi forstår godt, at det kan føles frustrerende.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få klarhed i sagen. Send venligst dine ordrenumre og den e-mailadresse, du har bestilt med (gerne også navn og postnummer) til os på info@impecta.dk
, så kan vi tjekke status på de to leverancer, der mangler, og vende tilbage til dig. /Johanna

Til sidst var det en god oplevelse

Til sidst var det en god oplevelse, Jeg ventede tre uger på frø og efter en del venlig og beklagende kommunikation har jeg nu fået pengene tilbage. Tak for det,

30. januar 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tak for din fine tilbagemelding. Vi bestræber os altid på at yde god service og at finde en løsning, når noget ikke går, som det skal. Vi sætter pris på, at du kontaktede os og gav os mulighed for at få det afklaret. /Linn

Man får ikke sine frø man har bestilt…

2. januar 2026

Hej Kris,
Det beklager vi virkelig at høre – og vi forstår godt din frustration. 🙏
DAO har desværre haft forsinkelser, men de oplyser, at de forventer at være ajour i løbet af denne uge. 📦⏳
Hvis du ikke har modtaget din levering senest den 4/2, så skriv endelig til os på info@impecta.dk
med dit ordrenummer, så hjælper vi dig videre med det samme. 💛
Vi undskylder ydmygst for dette og for de gener, det har forårsaget dig. 🌿
/ Ylva

FUP FIRMA

Bestil endelig ikke noget fra dette firma. Det er et fupfirma. De sender hæver pengene, men sender ikke varerne. Hver gang jeg sender en klage mail, får jeg en automatisk mail svar, at varen er sendt. At det skyldes DAO. Jeg har forlangt, de gensender mine varer . Det vil de ikke. Så forlangte jeg, at salget skulle annulleres, det vil de heller ikke. Det er nu en måned siden, jeg bestilte varerne. De annoncerer med hurtig levering.
Så bestil jeres varer ved et andet firma

25. januar 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Hej nnette. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse og den lange ventetid 😔 Jeg forstår godt, at det skaber både frustration og irritation.
Der har desværre været leveringsforsinkelser hos DAO i Danmark 📦⏳, og det har vi fået bekræftet. Hvis vi gensender din ordre nu, risikerer vi desværre blot at bidrage til yderligere forsinkelser i systemet. Heldigvis kan vi se, at leverancerne nu begynder at komme ud igen, så det er ved at løsne op 🙏

Hvis du ønsker en tilbagebetaling, så send venligst en mail til info@impecta.dk
med dit ordrenummer, så sørger vi selvfølgelig for at tilbagebetale din ordre / Ylva

Træls oplevelse

Levering tog 5 uge og jeg begyndte at tro det var et fupfirma. Jeg har nu fået mine frø men synes det har været træls process og korrespondance. Det skal virkelig være nogle gode frø før jeg bestiller igen.

Hej Line,

Tak fordi du skriver – og undskyld den lange leveringstid og den besværlige proces. Jeg forstår godt, at 5 uger kan få det til at føles utrygt, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. 🙏

Jeg er glad for at høre, at du har modtaget dine frø nu, men jeg beklager virkelig, at både levering og korrespondance har været træls. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre, så vi kan gøre det bedre. 💛

Vi har grobarhedsgaranti på alle frø, så hvis noget ikke spirer som forventet, så send os endelig en mail til info@impecta.dk
med dit ordrenummer og den/de pågældende artikelnumre. Så sender vi nye frø uden omkostninger. 🌱📩 / Ylva

Hej, og tak for din kommentar.

Der er i øjeblikket leveringsforsinkelser i Danmark. Forsendelserne er korrekt overdraget fra PostNord Sverige, men den lokale distributør DAO oplever lige nu en meget stor belastning, hvilket påvirker leveringerne – både internationale og danske forsendelser.

Din ordre er allerede korrekt afsendt og overdraget til distribution, og vi følger situationen tæt i dialog med PostNord. På nuværende tidspunkt beder vi dig venligst om at afvente cirka en uge mere, da en gensendelse desværre kan medføre samme problematik og i værste fald forværre belastningen i leveringsleddet.

Vi beklager ulejligheden og takker for din tålmodighed. Har du spørgsmål til din levering, er du meget velkommen til at kontakte os på info@impecta.dk
, så hjælper vi dig gerne./Maria, Impecta Fröhandel

Første bestilling 16 dec er ikke dukket…

Første bestilling 16 dec er ikke dukket op. Skrev til dem og de ville sende en ny 5 januar, som så heller ikke er dukket op. De påstår at det er fordi når det bliver sendt med deres postvæsen i Sverige og overgår til ny distributør når det kommer til Danmark Har ellers altid været glad for at bestille her men det er slut nu. Håber ikke de når at trække pengene. Vil ikke betale for noget som aldrig kommer frem. Har måtte bestille andet sted og det er så på vej

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Hej Ketty, Tak for din besked.
Der er i øjeblikket leveringsforsinkelser i Danmark hos DAO. Vi har netop fået besked, at DAO forventer at være ajour med leveringerne i løbet af uge 6 📦⏳
Dette ligger desværre uden for vores kontrol.😔
Hvis du ikke har modtaget din levering senest den 4/2, så kontakt os igen, så sender vi din ordre på ny uden omkostninger 👍
Vi beklager virkelig meget dette og de gener, det har forårsaget dig 😔 / Ylva

Jeg har efter 3 uger stadig ikke…

Jeg har efter 3 uger stadig ikke modtaget mine frø. Jeg bliver hele tiden bedt om at være tålmodig, da der lige nu skulle vare problemer med levering. Men kan se her, at det ikke er et nyt problem. Jeg ønsker pengene retur.

1. januar 2026

Kære haveven,

Tak fordi du deler din oplevelse – vi forstår virkelig godt din frustration, især når man har planlagt at forspire.

Din ordre er afsendt fra os, men vi oplever i øjeblikket desværre forsinkelser i Danmark hos den lokale distributør (DAO) på grund af meget høj belastning. Det kan betyde, at pakker tager længere tid end normalt, selvom de er afsendt korrekt fra Sverige.

Det beklager vi oprigtigt. Vi vil meget gerne hjælpe dig hurtigt videre – og hvis du ønsker pengene retur, finder vi naturligvis også en løsning på det.

Kontakt os gerne med dit ordrenummer, så undersøger vi forsendelsen med det samme og aftaler næste skridt (levering eller refundering).

Impecta Fröhandel / Maria

Jeg har bestilt tomatfrø for 104 kr

Jeg har bestilt tomatfrø for 104 kr, det er ikke mange penge, men det er tyveri når de ikke sender det man har bestilt. De skulle skamme sig. Ordrenr. 2427346

14. januar 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Vi er virkelig kede af, at du ikke har modtaget din bestilling – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have. Vi har kontaktet dig for at finde ud af, hvad der kan være sket med din forsendelse. /Linn

Jeg har endnu ikke fået min levering af…

Jeg har endnu ikke fået min levering af nogle frø, de skulle være sendt med post, som ikke er sporbar, den 2. Januar 2026, i dag har vi så den 20. Januar og de er ikke kommet endnu.
Jeg skrev til dem efter 16 dage, fordi der stod at levering kunne tage op til 14 dage, fik svaret at jeg skulle vente lidt længere tid, fordi Post Nord var lang tid om at levere.
Pengene er trukket den 5. Januar, så det er de hurtige med.

20. januar 2026

Hej Thomas,
tak for din besked, og jeg beklager virkelig, at du stadig ikke har modtaget dine frø 😔🌱 Jeg forstår godt, at det er frustrerende – især når du har ventet så længe.
Jeg vil også gerne forklare, at fakturaen/betalingen aktiveres, når vi sender din ordre afsted fra os 📦💳
Send venligst en mail til info@impecta.dk
med dit ordrenummer, så hjælper vi dig videre med det samme og finder en løsning 😊🙏 / Ylva

Generelt er jeg mega tilfreds med at…

Generelt er jeg mega tilfreds med at handle her, via SE, jeg har kun mødt venlig hjælp hos Kundeservice, som selv meddelte, den ene gang en Bestilling var modtaget retur, det var min skyld pga fejl i min adresse/trykfejl, jeg beklagede, og Efter kort tid modtog jeg varerne, sendt f. 2. gang og uden ekstra udgift for mig. Det er god stil trods dårlig forretning for dem, men understreger at Firmaet er dybt seriøse, alle mine bestillinger er modtaget og frøene gror 👍🏻👏🏻🤩 tak for god Service, selvom forsendelses tiden er længere pga Lande forskellen PYT og Godt Nytår 🙏🏻🍀🥰 PS! Har bestilt igen 19.1.2026 👍🏻

17. oktober 2025

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Mange tak for din fine tilbagemelding! Vi ønsker altid at give den bedst mulige service og hjælpe vores kunder på bedste vis. Vi er glade for, at vi kunne løse det smidigt, og at både leverancerne og spireevnen har levet op til dine forventninger. Vi ønsker dig en rigtig god dyrkningssæson! /Linn

Manglende levering og dårlig service

Jeg har ikke fået min levering efter 3 uger, trods betaling. Skrev til dem et par gange, hvor der gik alt for lang tid før et svar - op mod 1,5 døgn. Ingen forklaring og ingen undskyldning for manglende forsendelse. Har stadig ikke fået mine frø. Virkelig ringe service.

17. januar 2026

Hej Kirsten,
tak for din besked, og jeg beklager virkelig, at du stadig ikke har modtaget din levering efter 3 uger – især når der allerede er betalt. Jeg forstår fuldt ud din frustration.

Jeg beklager også, at du har oplevet alt for lang svartid. Det er ikke godt nok, og du skulle selvfølgelig både have fået en forklaring og en undskyldning.

Send venligst en mail til info@impecta.dk
med dit ordrenummer, navn og adresse, så undersøger vi sagen med det samme og sørger for, at du får dine frø hurtigst muligt (enten ved at sende på ny eller finde en anden løsning).

Undskyld igen for den dårlige oplevelse. / Ylva