Impecta Fröhandel Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 84 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Forbrugerne fremhæver ofte, at virksomheden har et rigtig stort og spændende udvalg af frø samt en overskuelig og informativ hjemmeside. Mange fortæller også, at de modtager hurtige svar ved kundeservicehenvendelse, og at de købte produkter generelt lever op til forventningerne med en fin spiringsprocent. Nogle anmeldere var ikke glade for den lange ventetid på leveringen af deres bestillinger, hvilket skabte stor frustration i højsæsonen. Desuden nævner flere kunder, at pakkerne blev sendt som usporbare brevforsendelser, og nogle oplevede desværre, at varerne slet ikke dukkede op i postkassen.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produkt, hvor nogle forbrugere roser de gode priser og det store udvalg... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, idet nogle anmeldere fremhæver hurtig... Se mere

Quality

Kunder havde tvetydig oplevelser med kvalitet af frøene, hvor nogle anmeldere roste fine produkter med høj... Se mere

Order

Forbrugere finder ordre tvetydig, idet nogle anmeldere roser det store udvalg og den hurtige bekræftelse på... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med pris. Mens mange anmeldere fremhæver gode priser og et... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dejligt mine krokusløg er ankommet. Glæder mig til at få plantet dem og ikke mindst se dem dukke op af jorden til næste år😀

Har endelig fået mine frø og pakkerne de er ser fine ud. Det eneste minus end til videre er lang leveringstid. Men bare man får dem

Jeg bestilte stevia frø.....og de kom ikke op. Firmaet var dog søde og sende mig en ny pakke, da de har spiregaranti. Men de VIL bare ikke gro. Jeg har gjort som foreskrevet, godt med lys og varme....... Se mere

1. Havecenter
  2. E-handelsservice
  3. Frøleverandør
  4. Have

Impecta Fröhandel drivs av odlare, för odlare. Vi har funnits sedan 1975 och vår ambition är att vara trädgårdsodlarens vän och naturliga frökälla. Begrepp som kvalitet, arv och hållbarhet är centrala för oss. Därför har vi utvecklat ett sortiment med flera unika kvaliteter. Vi väljer omsorgsfullt ut frösorter som passar vårt nordiska klimat. Vi brinner för äldre växter, unika och svåråtkomliga sorter som är värda att bevara för kommande generationer.

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

3,5

Impecta Fröhandel har en imponerende…

Impecta Fröhandel har en imponerende hjemmeside, og de sælger tilsyneladende frø til fornuftige priser, så jeg lod mig lokke og bestilte nogle frøposer den 10. september. Dagen efter får jeg en mail medbesked om, at min ordre er pakket og klar til afsendelse. Der oven i købet et link, hvor man angiveligt skulle kunne spore pakken. Desværre virker det ikke, og de lovede leveringstider er ren fantasi. Her den 21. september er det stadig ikke muligt at spore min pakke. Jeg har skrevet til firmaet for at få en forklaring på, hvorfor de ikke leverer som lovet. Ja, rigtig gættet, de svarer ikke!
Jeg kan ikke udtale mig om kvaliteten af deres frø, for jeg har ikke modtaget min bestilling. Jeg vil på det kraftigste opfordre folk til at handle med firmaet, som lover og lover, men det er bare varm luft.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Hej Erik, og tak for at du kontakter os,

Vi beklager virkelig dette og forstår din frustration – både omkring sporingen, der ikke har fungeret, og at du ikke har fået svar på din mail. Sådan skal det absolut ikke være, og vi vil meget gerne få redt ud i det så hurtigt som muligt.

Inden vi går videre, vil vi også bede dig kontrollere to ting: dels at vores svar ikke ved en fejl er havnet i din spam-/uønsket post-mappe, dels at den mail, du sendte til os, ikke ved en fejl gik til en no-reply-adresse (f.eks. en afsenderadresse fra en ordrebekræftelse), da sådanne adresser ikke overvåges og derfor aldrig bliver besvaret.

Kunne du sende dit ordrenummer og den e-mailadresse, du bestilte med, til os, så kigger vi på dette med det samme og sørger for, at du enten får din bestilling sendt eller får pengene tilbage. Vi vil selvfølgelig gerne have, at du får de frø, du har bestilt, og kan danne dig din egen mening om kvaliteten.

Igen, undskyld ulejligheden – vi hører fra os, så snart vi har modtaget dine oplysninger. /Johanna

Da pakken aldrig er kommet

Da pakken aldrig er kommet, så er min oplevelse ikke ret god.

24. august 2026

Hej Anni,
Det er vi virkelig kede af at høre 😔 Vi forstår godt, at din oplevelse ikke har været god, når pakken ikke er kommet frem.
Send gerne en mail til info@impecta.dk med dit ordrenummer, så undersøger vi, hvad der er sket, og hjælper dig videre hurtigst muligt 💚 / Ylva

Jeg bestilte mine varer d.1/9-26

Jeg bestilte mine varer d.1/9-26, men d.10/9-26 har endnu ikke modtaget mine varer???

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Hej, Det er vi kede af at høre. Leveringen ser ud til at tage længere tid end forventet.
Send gerne en mail til info@impecta.dk med dit ordrenummer, så undersøger vi sagen og hjælper dig videre./ Ylva

Min pakke er ikke kommet

9. september 2026

Hej Robert,
Det er vi kede af at høre. Hvis du sender en mail til info@impecta.dk med dit ordrenummer, hjælper vi dig gerne videre / Ylva

Dejligt mine krokusløg er ankommet

3. september 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding, Anne! 😊 Hvor er det skønt at høre, at dine krokusløg er ankommet. Vi håber, at du får stor glæde af at plante dem og se dem titte op af jorden næste år! 🌱🌸😀/ Ylva

Tilfreds mange gange

Bredt udvalg, god kvalitet, hurtig forsendelse og hurtigt svar på mail til kundeservice.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tusind tak for din fine anmeldelse, Tinna! 😊 Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores brede udvalg, kvalitet, hurtige levering og kundeservice. Vi håber, at du får stor glæde af dine varer! 🌱/ Ylva

Fine frøsorte og hurtig levering

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tusind tak for din fine anmeldelse, Niels! 😊 Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores frøsorter og den hurtige levering. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dyrkningen! 🌱🌸/ Ylva

God oplevelse

God oplevelse , hver gang:-)
Spændende udvalg, gode priser. Overskuelig, informativ hjemmeside og passende leveringstid .

7. september 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Linda! 😊 Vi er både glade og stolte over, at du får en god oplevelse, hver gang du handler hos os. Det betyder meget, at du værdsætter vores spændende udvalg, gode priser, informative hjemmeside og leveringstid. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🌱💚/ Ylva

Lidt lang forsendelsestid

Bestilte frø den 31. August og fik først postnord meddelelse den 10. September.

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Det er vi kede af at høre. Din bestilling kan stadig være på vej, men vi vil gerne undersøge det nærmere. Send en mail til info@impecta.dk med dit ordrenummer, så hjælper vi dig videre / Ylva

Uproblematisk

Uproblematisk, godt produkt

24. august 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tusind tak, Troels! Det glæder os, at alt forløb problemfrit, og at du er tilfreds med produktet. / Ylva

Super nem bestilling, håbløs leveringshastighed

Alt fungerede super godt. Godt website, godt sortiment, fornuftige priser.
Men det tog mere end 2 uger før jeg modtog bestillingen og det krævede en opringning for at klage

4. september 2026

Besvarelse fra Impecta Fröhandel

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds med vores hjemmeside, vores sortiment og vores priser.

Vi er dog kede af, at leveringen tog så lang tid. To uger er selvfølgelig længere, end vi ønsker, at du skal skulle vente. Vi tager din feedback med os og håber, at vi får mulighed for at give dig en betydeligt bedre leveringsoplevelse næste gang.

Tak, fordi du handler hos os! /Johanna

Jeg har ikke modtaget mine frø til krydderurter endnu - men I har hævet kr. 109,- den 19.8.26

Manglende levering af frø

2. september 2026

Hej Bente,
Tak, fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er selvfølgelig ærgerligt, at du har måttet vente på din levering. Desværre sker det indimellem, at det tager lidt længere tid for transportøren at levere brevene. Hvis du ikke har modtaget noget efter 14 hverdage, vil vi gerne bede dig kontakte os hos Impecta Frøhandel, så vi kan undersøge, hvad der er sket.
Maria, Impecta Fröhandel

De lover hurtig levering

De lover hurtig levering, men leveringstiden er gabene langsom, når jeg engang i fremtiden modtager min bestilling, er det nok sidste gang jeg handler der

1. september 2026

Hej Per,
Det er vi rigtig kede af at høre, og vi forstår godt din skuffelse, når leveringen tager længere tid end forventet.
Vi håber, at det bliver bedre inden for kort tid, da vi fremover kan sende vores forsendelser til Danmark med sporing. Send gerne en e-mail til info@impecta.dk med dit ordrenummer, så hjælper vi dig videre.
Vi håber naturligvis, at din nuværende bestilling når frem snarest muligt. / Ylva

Rigtig god kontakt med kundeservice der…

Rigtig god kontakt med kundeservice der svarede mig tydeligt da et brev til Danmark kan tage lidt flere dage, hvilket jeg ikke havde forventet og jeg blev bekymret for hvor mit brev blev af.

14. august 2026

Hej!
Mange tak for din fine tilbagemelding. Vi er glade for, at du fik et tydeligt svar fra vores kundeservice. Vi forstår godt, at du blev bekymret, da leveringen tog længere tid end forventet, og håber, at din forsendelse nu er nået godt frem.
Vi håber, at det bliver bedre fremover, da vi snart vil kunne sende vores forsendelser til Danmark med sporing. 🌱💚/ Ylva

Det er styr på det hele

Det er styr på det hele. Serious, faglig og perfekt service.

21. august 2026

Hej Friadom!
Tusind tak for din flotte tilbagemelding! Det glæder os meget, at du oplever vores service som seriøs, faglig og velfungerende. Dine fine ord betyder meget for os. 🌱💚 / Ylva

Alt som forventet

Alt som forventet

24. juli 2026

Hej Jytte! 🌱
Tak for din fine tilbagemelding 😊 Dejligt at høre, at din bestilling levede op til forventningerne. Vi håber, at frøene vil give dig masser af dyrkningsglæde og flotte resultater 🌿🌸/ Ylva

Go service og mange produkter

Billig forsendelse. Go og venlig forklaring i telefonen da jeg ikke kunne forstå hvorfor det tog lidt længe for min pakke at komme frem… Vidste ikke firmaet var i Sverige😅 Køber helt sikkert igen hos Impecta igen til næste sæson👨‍🌾🙏

19. august 2026

Hej Martin! 🌱
Tusind tak for din skønne tilbagemelding! 😄 Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med en god forklaring over telefonen – og ja, pakken har lidt længere vej fra os i Sverige 🇸🇪📦🇩🇰
Hvor er det dejligt at høre, at du vil handle hos os igen næste sæson. Du er hjertelig velkommen tilbage! 👨‍🌾🌿🙏 / Ylva

Har modtaget frøene

Har modtaget frøene! De skal først så på et senere tidspunkt!

15. august 2026

Hej Jeanette! 🌱
Tak for din tilbagemelding! Vi forstår selvfølgelig, om frøene først skal sås på et senere tidspunkt, og at du derfor endnu ikke kan vurdere resultatet 😊
Det er helt frivilligt at svare på henvendelsen, og du kan naturligvis vente med at skrive en anmeldelse, indtil du har sået frøene 🌸 / Ylva

Solsikkefrø.

Det var en fin service og hurtig levering.

18. august 2026

Hej Pia! 🌱
Mange tak for din fine tilbagemelding! Det glæder os meget, at du er tilfreds med både vores service og den hurtige levering 😊📦/ Ylva

Super god service

Super god service. Butikken ligger i Sverige det tager den tid det tager, forstår ikke folks utålmodighed og underlige tilbagemeldinger. Jeg synes det var nogle fine frø jeg fik!

13. august 2026

Hej Hanna! 🌱
Tusind tak for din søde og forstående tilbagemelding – den betyder rigtig meget for os! 💚 Vi er glade for, at du er tilfreds med både servicen og de fine frø 😊
Ja, pakken skal lige en lille tur fra Sverige, før den når frem 🇸🇪📦🇩🇰 Vi håber, at frøene giver dig masser af dyrkningsglæde og et smukt resultat 🌿🌸 /Ylva