Kan enkel maar positief zijn over de site. Na indiening van zoekertje snel een telefoontje voor alles nog eens te overlopen en te vragen wat je verlangt en/of hoopt te verkrijgen. Kreeg na ff te wacht... Se mere

Virksomheden har svaret
Doen veel moeite Al liggen de prijzen in de lijn wat elke opkoper er voor willen betalen Maar netjes afgehandeld En door een betrouwbare koper Geen buitenlandse koper die de regels wil omzeil... Se mere
Virksomheden har svaret
We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Se mere
Virksomheden har svaret
Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden
Kolonel Begaultlaan 1A/51, 3012, Leuven, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Eerste contact niet goed ! Geven minder dan de concurrentie! Niet aan te bevelen.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Hoe deze handelaar aan zoveel positieve revieuws komt is me een raadsel. Zij boden ons 4075€ voor een jonge tweedehands dacia sandero eco g (benzine/lpg), amper twee jaar oud, perfect in orde, zelfs nog onder garantie, met 50.000km op de teller. Pech voor hen dat wij een redelijk idee hebben over de werkelijk waarde van het voertuig. Dit is geen laag bod meer, dit is gewoon een poging tot oplichting.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
We hebben het gevoel dat we eerlijk behandeld zijn bij de verkoop van onze oude wagen. De man die de auto kwam ophalen, gaf een goede uitleg.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Goede en snelle service, op het begin iets minder maar zeker verder goed opgepakt door een collega.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
In eerste instantie prima service en ook een koper gevonden. Ging snel en netjes echter de koper heeft na herhaaldelijk verzoek bellen, mailen etc. nooit contact opgenomen en dus is er ook nooit een koop tot stand gekomen, Dit herhaaldelijk gemeld aan klantenservice echter nooit meer wat vernomen. Ja ze zouden de koper vragen contact op te nemen, tja deze deed niets he? Bij 1e factuur sturen zou dit vernietigd worden echter nu weer een herinnering. Onnodig weken langer gezeten met een auto.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Er werd door 'ikwilvanmijnautoaf' beweerd dat de opkoper akkoord ging met onze vraagprijs van 3000 euro voor onze Renault Clio, alvorens ik de kans had om foto's van de auto te uploaden. Toen de opkoper ter plaatse kwam, bleek hij verschillende opmerkingen te hebben over de staat van de auto, waardoor hij uiteindelijk slechts maximaal 2300 euro wilde neerleggen (aanvankelijk slechts 2000 euro). Hij gaf aan dat, indien hij van tevoren foto's van de auto ter beschikking had gehad, hij niet akkoord gegaan zou zijn met de vraagprijs van 3000 euro. Dit is mede de verantwoordelijkheid van 'ikwilvanmijautoaf', er mag wat mij betreft zorgvuldiger omgesprongen worden met het sluiten van een overeenkomst tegen een bepaalde vraagprijs als men nog geen foto's van de wagen ter beschikking heeft.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Van ik wil van mijn auto af was ik zeer tevreden, direct werd ik goed geholpen, maar als de verkopers dan komen een ramp, ze keuren direct de wagen en schatten deze voor een mindere prijs en blijven u overtuigen om deze te laten voor hun voorgestelde prijs.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Eerste contactname goed verlopen.
De opkoper probeerde aan de deur wel van de prijs af te doen.
Uiteindelijk wel de deal gesloten aan de afgesproken prijs.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Ik werd na de aanmelding van mijn auto gelijk teruggebeld met een aanbod. Ik werd goed geholpen en begeleid door de medewerker van ikwilvanmijnautoaf.nl . Ook het contact met de opkoper en de afhandeling van de verkoop verliep top. Ik zou de dienst zeker weer gebruiken

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Mijn auto was in een uurtje voor mijn vraagprijs verkocht !!!

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
VLOTTE EN SNELLE SERVICE.
Terwijl we nog aan de telefoon waren werden we al direct verbonden met een mogelijke koper, na enkele vragen over de toestand van het voertuig (merk, jaar eerste ingebruikname, kilometerstand)spraken we een aankoopprijs af, die na een eerste keuring nog kon bijgesteld worden, afspraak gemaakt voor 's anderendaags, waar de koper stipt aanwezig was , een keuring uitvoerde en onmiddelijk een prijs overeenkomst afsloot, de dag nadien afgehaald na de storting van het overeengekomen bedrag op mijn rekening.
Zoals gezegd vlotte en snelle service.

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Vriendelijke persoon aan de telefoon en auto verkocht aan de afgesproken prijs

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be
Læs mere om andre typer anmeldelser.