Banner for Ikwilvanmijnautoaf.be

Ikwilvanmijnautoaf.be Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan enkel maar positief zijn over de site. Na indiening van zoekertje snel een telefoontje voor alles nog eens te overlopen en te vragen wat je verlangt en/of hoopt te verkrijgen. Kreeg na ff te wacht... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Doen veel moeite Al liggen de prijzen in de lijn wat elke opkoper er voor willen betalen Maar netjes afgehandeld En door een betrouwbare koper Geen buitenlandse koper die de regels wil omzeil... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Automægler
  2. Bilsalg
  3. Bilforhandler
  4. Trailerforhandler
  5. Brugtvognsforhandler

Om Ikwilvanmijnautoaf.be

Skrevet af virksomheden

Uw auto verkopen kan onnodig lang duren en veel zorgen opleveren. Ikwilvanmijnautoaf helpt je bij de verkoop zodat u uw kostbare tijd kunt gebruiken voor leuke dingen zoals uw favoriete hobby, een welverdiende vakantie, vrienden of familie. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van uw auto waar u tevreden op terugkijkt. Dat is onze missie.

Ons aanmeldproces is kort, enkele vragen rondom de staat van uw auto, een paar foto’s bijvoegen en klaar!

Wij nemen vervolgens contact met u op, zoeken binnen no-time een geschikt autobedrijf die uw auto wil kopen en informeren u over de mogelijke verkoopprijs.

Tevreden met de verkoopprijs? Dan is uw auto verkocht. Wij helpen u met een veilige levering.

ikwilvanmijnautoaf.be

Skrevet af virksomheden

VEILIG
Uw auto verkopen op een dag, is dat wel veilig? Ja hoor! Wij werken enkel samen met erkende, professionele autobedrijven. De aangesloten autobedrijven worden door onze medewerkers opgevolgd, zodat we u een betrouwbare dienstverlening kunnen garanderen.
GOED BEREIKBAAR
Onze automakelaars zijn zes dagen per week (van maandag tot en met zaterdag en op feestdagen) van 8 u. tot 22 u. telefonisch bereikbaar om in uw plaats te onderhandelen met de 8.200 aangesloten autohandelaars.
SNEL
We plaatsen elke dag voertuigen in de online autoveiling. Daardoor kunnen we u binnen de 24 uur al een hoog, gegarandeerd bod toesturen. Bent u het eens met dat bod? Dan kunt u uw auto al binnen de dag verkopen.
KOSTELOOS
We hebben onze autoveiling zo ontwikkeld dat die kosteloos is voor de verkopende partij. Bij ons betalen uitsluitend de aangesloten autohandelaars een vergoeding om voertuigen te mogen aankopen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

83 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles verliep zeer vlot en de afspraken…

Alles verliep zeer vlot en de afspraken werden nageleeft, zeer professioneel, bedankt ervoor….

20. oktober 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Wat fijn om te lezen, Mario. Bedankt voor uw mooie woorden! Goed om te horen dat alles vlot en professioneel is verlopen, precies zoals we het graag doen. Bedankt voor het vertrouwen 🙏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vlotte verkoop van onze wagen

Vlotte verkoop van onze wagen, eerlijke prijs, goede afspraken.

1. oktober 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor deze mooie beoordeling Dirk. We zijn blij je te hebben mogen helpen met de verkoop.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Eerlijke aanpak en houden zich aan de afspraken

In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gecommuniceerd. De prijs lag lager dan anderen beloofden, maar die prijs was zonder foto's en onder voorbehoud. Dus allesbehalve betrouwbaar.

Na de bevestiging van akkoord werd alles correct en volgens afspraak afgewerkt op de juiste datum (maar wel veel later dan eerst gezegd).

6. oktober 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Wat fijn om te lezen, dank voor uw uitgebreide toelichting. We vinden het belangrijk om altijd helder en eerlijk te communiceren, ook als dat betekent dat we een realistisch bod doen in plaats van loze beloftes. Goed om te horen dat alles verder volgens afspraak is verlopen, al spijt het ons dat het ophalen wat later plaatsvond dan gepland. Bedankt voor uw vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is heel vlot en snel verlopen…

Alles is heel vlot en snel verlopen volgens de afspraken. Niks op aan te merken.

2. oktober 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Hallo Marc. Super dat het gelukt is de auto zo snel te verkopen. Bedankt voor het delen van uw ⭐⭐⭐⭐⭐ ervaring bij ikwilvanmijnautoaf

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Auto verkocht op 40 min tijd.

Auto verkocht op 40 min tijd.. vragenlijst ingevuld en nemen direct contact op. Samen alles overlopen en was meten verkocht !
Super service. Heel vriendelijke mens !
Auto was zelf door de koper de dag zelf opgehaald en betaald 💪🏼

29. september 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor uw enthousiaste review! Geweldig dat de verkoop zo snel en soepel is verlopen en dat u tevreden bent met de service en het vriendelijke contact. Precies zo willen we het voor onze klanten doen. 🚗✨

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Afdingen door handelaar quasi onvermijdelijk

Contact aan de telefoon bijzonder hulpvaardig en aangenaam verlopen
Ze vragen je voldoende informatie te verstrekken waarbij je het tekstvak kan aanvullen met nuttige gegevens omtrent de staat van het voertuig evenals het toevoegen van meerdere foto's om tot een zo correct mogelijke prijs te kunnen komen
Die was aanvankelijk veel te laag maar werd na enige onderhandelingen met dealers opgetrokken tot een voor mij aanvaardbaar bedrag
Maar eens ter plekke bleek afdingen door de handelaar quasi onvermijdelijk net zoals op die andere site wijkopenautos
Voertuig werd uiteindelijk verkocht aan 4% lagere prijs
Al bij al ben ik tevreden zonder al te veel moeite of ongemakken

22. september 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel voor uw uitgebreide feedback, Andy. Fijn dat u het contact en de begeleiding als positief hebt ervaren en dat we tot een voor u aanvaardbaar resultaat zijn gekomen. We begrijpen dat het vervelend is dat er bij de overdracht toch nog wordt afgedongen; dit nemen we mee richting de betrokken partijen om dit verder te verbeteren. Mogelijk nemen we ook nog even contact met u op om dit verder te onderzoeken.

Klantvriendelijk personeel.

Klantvriendelijk personeel.
Gemakkelijk
Vlotte afhandeling

2. september 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u ons personeel klantvriendelijk vond en dat de afhandeling vlot en gemakkelijk is verlopen. 🚗✨

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede commerciële ingesteldheid…

Zeer goede commerciële ingesteldheid met het doel een oplossing te vinden waar zowel koper als verkoper zich in terugvinden. Opvolging van dossier ook na verkoopsovereenkomst.

8. september 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel voor uw positieve review, Dirk. Goed om te horen dat u onze commerciële aanpak en de opvolging van uw dossier waardeert. We streven ernaar om zowel verkoper als koper tevreden te stellen, en uw feedback bevestigt dat we daarin slagen.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Echt een aanrader. Ik heb gisteren gebeld en vandaag is hij betaald en opgehaald TOP

9. september 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor uw prachtige review, Gilbert! Fantastisch om te horen dat alles zo snel geregeld kon worden, binnen één dag betaald en opgehaald. Dat is precies waar we naar streven. 🚗✨

Verkopen van caravan …

Het was heel gemakkelijk mijn caravan te verkopen het heeft geen 24u geduurd of ze was verkocht aan een prijs boven mijn verwachtingen. En de dag erna was de koper daar en stond het bedrag op onze rekening. Dank ubwel organisatie van ik wil van mijn autoaf .

4. september 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel, Ludo, voor uw enthousiaste beoordeling! Fantastisch om te horen dat de verkoop van uw caravan zo eenvoudig en razendsnel geregeld kon worden, en zelfs boven uw verwachtingen qua prijs. We geven uw complimenten graag door aan het hele team. 🙌

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle verkoop met goede opvolging en communicatie

Auto was dezelfde dag nog verkocht. Ik kreeg ook goede raad betreffende de verkoopprijs. Goede communicatie en opvolging. Zeer duidelijke info.
Reeds 2x een topervaring !

20. august 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Hallo Mireille. Fijn dat het gelukt is de auto zo snel te verkopen. Bedankt voor het delen van uw ⭐⭐⭐⭐⭐ ervaring bij ikwilvanmijnautoaf

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ddm export gangsters

Auto in relatief slechte staat, +20 foto's opgeladen om alles duidelijk te maken, bod ontvangen van 2750 euro van ddm export, meer dan 2 weken moeten wachten tot ophaling en betaling want enkel cash om dan ter plaatse opnieuw bod te doen van 1500 euro. Bij weigering wordt er opeens gedreigd met transport- en annuleringskosten tbv 500 euro, ongeveer zeggen ze dan. Kortom gangsters, heb zwaar het gevoel dat dit hun manier van werken is; hoog bod om uiteindelijk met een vergrootglas op wagen te kijken, bouwjaar 2012 en 221000 km, hadden, ondanks foto's, een nieuwe auto verwacht!!! Wagen intussen verkocht voor 3950!!!!!

12. august 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat het contact met de koper zo is verlopen. Als bemiddelaar vinden wij het belangrijk dat onze aangesloten kopers zich professioneel gedragen en afspraken nakomen. We nemen uw feedback serieus en zullen deze situatie met de betreffende koper bespreken, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Weinig vertrouwen

slechte communicatie, na alle info en foto's uitgewisseld te hebben wordt er afspraak gemaakt met een dealer. Deze komt ter plaatse maar heeft blijkbaar weinig info gekregen en vindt uiteindelijk toch een probleem met de motor (iets wat voor een leek niet hoorbaar is) om zo de prijs te drukken. Ik houd voet bij stuk wat de prijs betreft, het duurt een kwartier en ik laat verstaan dat ik een bewijs van betaling nodig heb voordat de wagen vertrekt. Eerst zegt de man dat zijn baas akkoord gaat en vraagt hij al mijn gegevens om de overschrijving te doen om dan één minuut later te zeggen dat de deal uiteindelijk toch niet doorgaat. Heel bizar allemaal en volgens mij weinig betrouwbaar.

13. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel voor uw review. We vinden het vervelend dat het proces met de koper niet is verlopen zoals verwacht. Als bemiddelaar zorgen wij voor de eerste match en de communicatie tussen verkoper en koper, maar verwachten we ook van de koper dat deze transparant en betrouwbaar handelt. Uw feedback helpt ons om onze processen en selectie van kopers verder aan te scherpen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.