Banner for Ikwilvanmijnautoaf.be

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan enkel maar positief zijn over de site. Na indiening van zoekertje snel een telefoontje voor alles nog eens te overlopen en te vragen wat je verlangt en/of hoopt te verkrijgen. Kreeg na ff te wacht... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Doen veel moeite Al liggen de prijzen in de lijn wat elke opkoper er voor willen betalen Maar netjes afgehandeld En door een betrouwbare koper Geen buitenlandse koper die de regels wil omzeil... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Verkoop van de wagen vlot verlopen. Met een bang hartje aan het verkoopsavontuur van onze wagen gestart ( you never know these days on the internet) maar met deze partij is alles goed en correct verlo... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Automægler
  2. Bilsalg
  3. Bilforhandler
  4. Trailerforhandler
  5. Brugtvognsforhandler

Om Ikwilvanmijnautoaf.be

Skrevet af virksomheden

Uw auto verkopen kan onnodig lang duren en veel zorgen opleveren. Ikwilvanmijnautoaf helpt je bij de verkoop zodat u uw kostbare tijd kunt gebruiken voor leuke dingen zoals uw favoriete hobby, een welverdiende vakantie, vrienden of familie. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van uw auto waar u tevreden op terugkijkt. Dat is onze missie.

Ons aanmeldproces is kort, enkele vragen rondom de staat van uw auto, een paar foto’s bijvoegen en klaar!

Wij nemen vervolgens contact met u op, zoeken binnen no-time een geschikt autobedrijf die uw auto wil kopen en informeren u over de mogelijke verkoopprijs.

Tevreden met de verkoopprijs? Dan is uw auto verkocht. Wij helpen u met een veilige levering.

ikwilvanmijnautoaf.be

Skrevet af virksomheden

VEILIG
Uw auto verkopen op een dag, is dat wel veilig? Ja hoor! Wij werken enkel samen met erkende, professionele autobedrijven. De aangesloten autobedrijven worden door onze medewerkers opgevolgd, zodat we u een betrouwbare dienstverlening kunnen garanderen.
GOED BEREIKBAAR
Onze automakelaars zijn zes dagen per week (van maandag tot en met zaterdag en op feestdagen) van 8 u. tot 22 u. telefonisch bereikbaar om in uw plaats te onderhandelen met de 8.200 aangesloten autohandelaars.
SNEL
We plaatsen elke dag voertuigen in de online autoveiling. Daardoor kunnen we u binnen de 24 uur al een hoog, gegarandeerd bod toesturen. Bent u het eens met dat bod? Dan kunt u uw auto al binnen de dag verkopen.
KOSTELOOS
We hebben onze autoveiling zo ontwikkeld dat die kosteloos is voor de verkopende partij. Bij ons betalen uitsluitend de aangesloten autohandelaars een vergoeding om voertuigen te mogen aankopen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 88 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zeer goed

Afhandeling gebeurd volgens de afspraak, geen prijs afgedingeld Enzo, en het geld direct ontvangen.
Juist spijtig dat de servicekosten niet vermeld worden aan de telefoon…

12. marts 2026

Beste Denny,

Dank u wel voor uw review en fijn om te horen dat de afhandeling volgens afspraak is verlopen, zonder verdere onderhandelingen en met directe betaling.

Uw opmerking over de servicekosten is terecht en nemen we zeker mee. Transparantie hierover is belangrijk en we kijken hoe we dit in de communicatie nog duidelijker kunnen maken.

Snel en duidelijk contact

Snel en duidelijk contact. Wel duidelijke vermelding dat de koper niet meer zou onderhandelen over de prijs. 700 euro minder dan werd geboden uiteindelijk gehad. Kan deze firma niet aan doen natuurlijk, maar zeg dan ook niet dat de prijs de prijs is....

27. februar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank je wel voor je mooie beoordeling en je eerlijke toelichting. Fijn dat je het contact als snel en duidelijk hebt ervaren.

We begrijpen goed dat het verschil tussen het oorspronkelijke bod en het uiteindelijke bedrag teleurstellend is, zeker wanneer vooraf is aangegeven dat er niet meer onderhandeld zou worden. Dat is niet de ervaring die we willen meegeven en we gaan dit zeker nog even nakijken bij het kopende bedrijf.

Ook al zijn wij afhankelijk van de koper bij de uiteindelijke controle, wij blijven verantwoordelijk voor het proces en de verwachtingen die worden uitgesproken. We nemen je feedback dan ook serieus en gebruiken dit om nog scherper te zijn in onze communicatie.

Alles was

Alles was. Vlot verlopen

24. februar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor uw review Tracy! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen. Daar streven we iedere dag naar. 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel snelle en correcte communicatie

Heel snelle en correcte communicatie. Direct goede partij gevonden die auto kocht en volgens gemaakte afspraken kwam ophalen en betaalde.

24. februar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat de communicatie snel en correct verliep en dat de koper zich netjes aan de gemaakte afspraken heeft gehouden. Fijn dat alles naar wens is afgerond. 🚗

Snel, goed en betrouwbaar

Ging allemaal heel snel. Heel vriendelijk. Houden zich aan de afspraken. Heb hetzelfde bedrag gekregen dan afgesproken.

18. februar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor het delen van deze mooie review. We helpen u de volgende keer graag weer.

zeer betrouwbare partij

zeer betrouwbare partij om uw wagen aan te verkopen, alleen werkt deze firma als tussenpartij, Dus je bent natuurlijk wel altijd afhankelijk van de kopende partij (waar je uiteeindelijk mee te maken krijgt). In mijn geval hadden we een bedrag afgesproken wat uiteindelijk door de koper met 10% werd gezakt omwille van een bluts die dan toch te groot was, desondanks dat ze de foto's hadden gezien. Ik vond het wel gek dat 'ikwilvanmijnautoaf' een service fee aan mij (achteraf via mail) aanrekende waar ze nooit melding van hadden gemaakt. Noch telefonisch, noch via de verkoopsovereenkomst. Stond blijkbaar in de algemene voorwaarden (die natuurlijk niemand leest). Maar kom, na melding werd deze kost dan ook geannuleerd. Al bij al een positieve ervaring...

11. februar 2026

Beste Joeri,

Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke review. Fijn om te horen dat je uiteindelijk een positieve ervaring hebt gehad.

Wat betreft de service fee: deze staat inderdaad vermeld in onze algemene voorwaarden, maar ook in de e-mail na aanmelding en de pagina's die onze processen beschrijven. Maar we begrijpen goed dat dit duidelijker gecommuniceerd kan worden. Ze dienen tevens altijd door onze verkoop adviseurs gemeld te worden. Fijn dat dit na jouw melding direct is opgelost.

Bedankt voor je feedback, die helpt ons natuurlijk om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Snel geregeld

Snel geregeld. De prijs die ik wou heb ik gekregen. Handig dat ze de wagen thuis komen ophalen.

10. februar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank je wel voor je review! Mooi dat alles snel geregeld was, dat je de gewenste prijs hebt gekregen en dat het thuis ophalen als prettig is ervaren. Daar doen we het voor! 🚗

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en zeer professioneel !!

Snel en zeer professioneel !!! Ik raad het ten zeerste aan!!!

9. februar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel voor uw mooie woorden, Ilona. Super om te lezen dat u ons verder zou aanraden. We helpen u de volgende keer graag weer!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

teleur gesteld dat koper lagere heeft bedongen

beetje teleur gesteld dat koper lagere prijs heeft bedongen 2.250 ipv 2.750, omdat hij vond dat de door de bemiddelaar verstrekte informatie niet volledig was.

3. februar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor uw review, Ron. We gaan dit intern nog verder onderzoeken en nemen mogelijk nog even contact met u op om dit samen te bespreken. Bedankt dat u dit met ons deelt.

Goeie service

Goeie service zeker een aanrader om je auto te verkopen

19. januar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor het delen van deze mooie review Milan. We helpen u de volgende graag weer.

Alles verliep Perfect.

Alles verliep Perfect.
Goede prijs en vlotte regeling met de koper.

16. januar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel voor uw mooie review, Jan. Fijn om te horen dat alles perfect is verlopen en dat u tevreden bent over de prijs en de vlotte afhandeling met de koper. Bedankt voor het vertrouwen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos, houden u aan het lijntje

Waardeloos, slechte ervaring en zuiver tijdverlies.
Na ingeven gegevens oldtimer op hun website krijg ik telefoon, neem op, geen antwoord maar ontvang tijdens dit gesprek (?) een sms om contact op te nemen, de lijn lag nog niet dicht.
Ontvang ook mail dat men een koper heeft maar aan mindere dan mijn vraagprijs met refertenummer (hier ingegeven).
Ik bel dus, jawel oldtimer Ford Orion volgens ons dossier, maar mijn collega beheert dit, is in gesprek en zal u onmiddellijk terugbellen.
Na twee dagen zit ik nog te wachten .....
Ik betwijfel de ernst van ikwilvanmijnautoaf (be) .Gebaseerd op een slechte ervaring deze week en ik wil deze (sl)echte ervaring dan ook posten en delen met lezers.
Update : uw reactie op mijn negatieve review is als een engeltje.
Ik ontving dus terug telefoon van jullie : 2 x, jawel 2 x laten bellen en direct dichtleggen : niemand is zo vlug. Is dit klantvriendelijkheid???

21. januar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat dit zo is verlopen en dat u het gevoel heeft aan het lijntje te zijn gehouden. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hiervoor bieden wij onze excuses aan.

Uw beschrijving klinkt als een misgelopen interne overdracht, wat niet had mogen gebeuren. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer u actief wacht op een terugkoppeling.

Graag zouden wij nog even contact met u opnemen om dit verder te bespreken.

Goede communicatie

Goede communicatie, vlotte afhandeling en betaling.

8. januar 2026

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Bedankt voor deze mooie review Patrick! We helpen u de volgende keer graag weer.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Even geprobeerd en niet goed .

Eerste contact niet goed ! Geven minder dan de concurrentie! Niet aan te bevelen.

4. januar 2026

Beste Raf,

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat uw eerste contact niet naar wens was en dat ons bod lager uitviel dan dat van andere partijen.

Onze biedingen zijn afhankelijk van vraag en marktcondities op dat moment, maar we begrijpen dat dit voor u geen passende uitkomst was. We nemen uw signaal over het eerste contact serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren.

Bedankt dat u de moeite hebt genomen uw ervaring te delen.

Team ikwilvanmijnautoaf

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bod niet gewoon laag maar te belachelijk voor woorden

Hoe deze handelaar aan zoveel positieve revieuws komt is me een raadsel. Zij boden ons 4075€ voor een jonge tweedehands dacia sandero eco g (benzine/lpg), amper twee jaar oud, perfect in orde, zelfs nog onder garantie, met 50.000km op de teller. Pech voor hen dat wij een redelijk idee hebben over de werkelijk waarde van het voertuig. Dit is geen laag bod meer, dit is gewoon een poging tot oplichting.

23. december 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te lezen dat het ontvangen bod zo ver afweek van uw verwachting.

Biedingen worden gebaseerd op marktgegevens en de informatie die op dat moment beschikbaar is, maar het staat u altijd vrij om hier wel of niet mee akkoord te gaan.

Als u dit wenst, mag u contact met ons opnemen zodat we kunnen nagaan wat hier precies is gebeurd. Onze excuses dat dit traject voor u zo is verlopen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben het gevoel dat we eerlijk…

We hebben het gevoel dat we eerlijk behandeld zijn bij de verkoop van onze oude wagen. De man die de auto kwam ophalen, gaf een goede uitleg.

18. december 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Hartelijk dank voor uw review, meneer Veys. Fijn om te horen dat u zich eerlijk behandeld voelde en dat de uitleg bij het ophalen duidelijk was. Bedankt voor uw vertrouwen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, op het begin iets minder maar zeker verder goed opgepakt door een collega.

16. december 2025

Besvarelse fra Ikwilvanmijnautoaf.be

Dank u wel voor uw feedback, Ilias. Fijn om te lezen dat het traject uiteindelijk goed is opgepakt en dat u tevreden bent over de verdere afhandeling. We nemen uw opmerking over het begin van het proces mee om onze service verder te verbeteren.

Læs mere om andre typer anmeldelser.