I over en måned har jeg ventet på min udbetaling af mit kreditkort. Første gang modtog jeg PIN-koden, men selve kortet kom aldrig. Vi bestilte derfor et nyt kort, men det er heller ikke kommet endnu... Se mere
Jeg ansøgte om et lån hos Ikano Bank og fik i første omgang afslag. Da jeg havde svært ved at forstå afslaget ud fra min faktiske økonomiske situation, kontaktede jeg banken og bad om en m... Se mere
Jeg tror aldrig før, jeg har modtaget så hurtig, professional og kvalificeret online kommunikation, som her.! Intet bøvl, meget hurtige svartiden - alt i alt, en overraskende positiv oplevelse. Og en... Se mere
Skulle have et IKEA kort med kedit på 50000kr til nyt køkken. Selv med et rådighedsbeløb på mere en 22500kr hver måned mente Ikano ikke at beløbet var stort nok. Helt galt at IKEA fortsætter sama... Se mere
Ikano Bank er et online pengeinstitut stiftet af IKEA grundlæggeren Ingvar Kamprad. Ikano Bank har eksisteret i Danmark siden 1978, og hjælper i dag både privatkunder med opsparing, lån og kreditkort samt erhvervskunder med leasing. Ikano Bank Danmark er en filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige.
Stationsparken 24, 2600, Glostrup, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Jeg har betalt afdrag i 3 år og betalt ekstre ind. I en periode var min afdrag næsten kun renter. Jeg beder blot om en måned betalingsfri eller i det mindste kun betale renterne en enkelt måned så vi kan nyde lidt ferie for en gangs skyld. Men grundet det selv stjæler åger renter fra lig hver måned vil de ikke onde min familie og mig bare lidt luft til ferien viden ene gang. Alle har villet hjælpe men ikano bank som den eneste blokere hvergang. Er set overhovedet til for nogen andre end dem selv. Forfærdelige mennesker uden sympati og empatisk tænk være så grådigt og grisk jeg mangler ord. Under alt kritik . De svare altid de ikke kan hjælpe gu kan de så når alle andre kan der viljen det galt med

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
En meget positiv oplevelse. Servicen er i top og jeg fik god tid til at sende de nødvendige dokumentationer. Fik lidt luft i økonomien. Og det er jo rart i disse tider. Mvh Morten Hagemann Brix Pedersen.

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
dårlig service og helt urimelige høje renter.

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Ansøgte om konto. Fik automatisk svarmail om jeg ville høre fra dem indenfor et par dage. Det er flere uger siden og der er ikke tikket andre meddelser ind.

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Alt kørte som det skulle og er yderst tilfreds med forløbet så tak for god service

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
På hjemmesiden loves indlånsrente på 2,2% med binding på 1 år. Intet sted fremgår det, at indlånsrenten for de første 25.000 kun giver en rente på 1,5%. Det opdager man først ifm. underskrivelse af dokumenter.
Dårlig stil.

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Min kæreste og jeg har fået bevilget et lån idag, det er vi rigtig taknemmelig og glade for
Meget venlige og kompetente rådgivere
Stor anbefaling herfra!

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Svarer ikke på mails. Det ksn en bank ikke tillade sig

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Altid en god oplevelse at at arbejde med Ikano

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Rystende ringe kundeservice. Snart en måned uden løsning. Så simpelt som en kontooprettelse. Næ, nej.
Opdatering: Mon ikke I kan søge på mit navn/mail… Konto slutter på 4349

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Rigtig god kundeoplevelse. Derfor giver vi 5 stjerner til Ikano Bank. Vi vil varmt anbefale Ikano Bank. Troværdig og solid behandling.

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Dette virker til at være et dybt kritisabelt firma som kalder sig en bank.
Har aldrig oplevet noget mere uprofessionelt team end her. Dette gælder såvel frontpersonalet - kundeservice - som bagvedliggende team.
Man har en oplevelse af total mangel på professionalisme mht økonomiforståelse og herunder kreditvurdering. Samt forståelse for kundeservice generelt.
De er til gengæld rigtigt gode til at skræmme potentielt fremtidige gode solide kunder væk.
Håbløst firma som må frarådes stærkt.

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Ha! Ja okay . Du skal have mere end 15.000 til din rådighed før de gider og have noget med dig og gøre og så det egengang en garanti . Du kan være nok så meget en “ordentlig borger” det ændre ikke på noget .

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Tre dage i telefonkø i tre kvarter til en time uden at komme igennem. Kontaktformular svar med ubrugeligt link 10 dage efter. Vi har ikke fået løst vores problem. Virkelig dårlig kundeservice. Oplevelserne rækker fra 6.- 21 februar. Ikke bare en enkelt dato.

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Lidt lang ventetid når man ringer, men god service, når man snakker med dem i telefonen.

Besvarelse fra Ikano Bank Danmark
Jeg prøver at oprette en opsparingskonto med fast rente og et års binding. Efter at have modtaget dokumentet og underskrevet det, kunne jeg ikke se kontoen nogle steder. Prøvede forgæves at overføre penge, men fik fejlmeddelelse fra mitid. Efter flere dages forgæves forsøg ringede jeg og fik at vide, at man skal overføre pengene samme dag som oprettelsen.
Medarbejdere lovede at sende et nyt dokument, som jeg skulle underskrive hurtigst muligt, og hun ville så sørge for, at jeg kunne se kontoen i appen, så jeg kunne overføre penge samme dag. Men dette skete ikke.
Jeg har under hele forløbet skrevet beskeder til banken både i appen og på mail. Men de bliver ikke besvaret.
Har også dårlig erfaring med at ringe til dem. Den ene gang blev der afbrudt, lige som jeg kom igennem, og i dag har jeg ventet i 12 min, hvor jeg hele tiden fik at vide, at jeg var den næste i køen. Til sidst opgav jeg.
Tror at jeg må finde mig en anden bank. Har aldrig før oplevet så mange problemer med at oprette en konto.

Kære Ikano Bank
Tusind tak for at vise tillid og yde lån 💐 I gør en kæmpe forskel i forhold til traditionelle banker, som trods bankpakker og dundrende overskud ikke er til at samarbejde med, selvom man har været mangeårig kunde og aldrig har haft overtræk eller misligholdt aftaler.
Jeg er jer dybt taknemmelig 💐 OG jeg vil til hver en tid anbefale jer !

Virkelig god opsparingsbank.
De renter de tilbyder ligger normalt mellem markedets højeste.
I tilgift får man en regulær dansk bankkonto.
Indbetalinger går direkte ind på kontoen, i stedet for de andre opsparingsbanker hvor indbetaling sker gennem en fælles konto, og der går 2-3 bankdage inden beløbet er til rådihed på kontoen.
Hos Ikano er beløbet der med det samme, hvis det er sendt som straksoverførsel.
Man kan også lave straksudbetalinger og få beløbet til rådighed på den konto man overfører til øjeblikkeligt, og det er ikke begrænset til at være nemkonto, som de andre opsparingsbanker oftest begrænser sig til. Hos de andre opsparingsbanker kan der gå 2-3 bankdage inden man modtager beløbet.