Ikano Bank Danmark Anmeldelser

1.078

3,5

​I over en måned har jeg ventet på min udbetaling af mit kreditkort. Første gang modtog jeg PIN-koden, men selve kortet kom aldrig. Vi bestilte derfor et nyt kort, men det er heller ikke kommet endnu... Se mere

Jeg ansøgte om et lån hos Ikano Bank og fik i første omgang afslag. Da jeg havde svært ved at forstå afslaget ud fra min faktiske økonomiske situation, kontaktede jeg banken og bad om en m... Se mere

Jeg tror aldrig før, jeg har modtaget så hurtig, professional og kvalificeret online kommunikation, som her.! Intet bøvl, meget hurtige svartiden - alt i alt, en overraskende positiv oplevelse. Og en... Se mere

Skulle have et IKEA kort med kedit på 50000kr til nyt køkken. Selv med et rådighedsbeløb på mere en 22500kr hver måned mente Ikano ikke at beløbet var stort nok. Helt galt at IKEA fortsætter sama... Se mere

1. Bank

Ikano Bank er et online pengeinstitut stiftet af IKEA grundlæggeren Ingvar Kamprad. Ikano Bank har eksisteret i Danmark siden 1978, og hjælper i dag både privatkunder med opsparing, lån og kreditkort samt erhvervskunder med leasing. Ikano Bank Danmark er en filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige.

Middel

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.078)

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har betalt afdrag i 3 år og betalt …

Jeg har betalt afdrag i 3 år og betalt ekstre ind. I en periode var min afdrag næsten kun renter. Jeg beder blot om en måned betalingsfri eller i det mindste kun betale renterne en enkelt måned så vi kan nyde lidt ferie for en gangs skyld. Men grundet det selv stjæler åger renter fra lig hver måned vil de ikke onde min familie og mig bare lidt luft til ferien viden ene gang. Alle har villet hjælpe men ikano bank som den eneste blokere hvergang. Er set overhovedet til for nogen andre end dem selv. Forfærdelige mennesker uden sympati og empatisk tænk være så grådigt og grisk jeg mangler ord. Under alt kritik . De svare altid de ikke kan hjælpe gu kan de så når alle andre kan der viljen det galt med

14. juli 2025

Hej Dennis,

Som tidligere oplyst, har du fået svar på dit spørgsmål.

Vi har forsøgt at kigge på mulige løsninger, men desværre kan vi ikke gøre mere fra vores side.

En meget positiv oplevelse

En meget positiv oplevelse. Servicen er i top og jeg fik god tid til at sende de nødvendige dokumentationer. Fik lidt luft i økonomien. Og det er jo rart i disse tider. Mvh Morten Hagemann Brix Pedersen.

7. juli 2025

Hej Morten,

Tak for din fine ros 😊
Glæder os at høre at din ansøgnings proces gik smidig igennem, samt at vi har kunne være dig behjælpelig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere hjælp.

De varmeste hilsner 🌞

Ikano Bank

dårlig service og helt urimelige høje…

dårlig service og helt urimelige høje renter.

20. juni 2025

Hej Katerina,

Tak for din henvendelse.

Vi er kede af at læse om din mindre gode oplevelse.
Det er selvfølgelig ikke den oplevelse vi ønsker vores kunder skal have.

Vi har desværre ikke mulighed for at påvirke en eventuelt rente ændring, da vi løbende skal justere og tilpasse markedssituationen.

Ikano Bank

Ansøgte om konto, hørte ikke mere

Ansøgte om konto. Fik automatisk svarmail om jeg ville høre fra dem indenfor et par dage. Det er flere uger siden og der er ikke tikket andre meddelser ind.

4. maj 2025

Hej Buggi,

Vi beklager den mindre gode oplevelse og vi tror desværre at der er sket en misforståelse, idet der ikke findes ubehandlet sager fra flere uger tilbage.

Du er derfor velkommen til at kontakte os telefonisk på 43556600, så vi kan få din sag prioriteret.

Vi ser frem til at høre fra dig.

I top

Alt kørte som det skulle og er yderst tilfreds med forløbet så tak for god service

13. maj 2025

Hej Erling,
Tusind tak for den fine anmeldelse 😀
Vi er glade for, at du har været tilfreds med forløbet og vores service.
Ikano Bank

På hjemmesiden loves indlånsrente på…

På hjemmesiden loves indlånsrente på 2,2% med binding på 1 år. Intet sted fremgår det, at indlånsrenten for de første 25.000 kun giver en rente på 1,5%. Det opdager man først ifm. underskrivelse af dokumenter.
Dårlig stil.

6. maj 2025

Hej Lene,

Tak for din henvendelse.

Indsætter du under kr. 25.000 vil indlånsrenten følge renten på vores Sparkonto Fri.
Men så snart du indsætter mere end kr. 25.000 vil du få den høje rentesats på hele dit indskud.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du stadig er i tvivl.

Ikano Bank

Min kæreste og jeg har fået bevilget et…

Min kæreste og jeg har fået bevilget et lån idag, det er vi rigtig taknemmelig og glade for

Meget venlige og kompetente rådgivere

Stor anbefaling herfra!

9. maj 2025

Hej Henrik,

Tak for din kæmpe ros 😊
Glæder os at høre, at vi har kunne være Jer behjælpelig med et lån!

Velkommen til Ikano Bank.

De bedste hilsner.

Ikano Bank.

Svarer ikke på mails

Svarer ikke på mails. Det ksn en bank ikke tillade sig

30. april 2025

Hej Hasse,
Vi er kede af at læse om din oplevelse med vores kundeservice.
Det er vigtigt for os at tage alle henvendelser alvorligt og vi skulle gerne svare på alle mails vi modtager. Vi har desværre ikke mulighed for at finde dig i vores system, så vi vil gerne bede dig kontakte os telefonisk.
Vi er klar til at hjælpe dig på telefon 43 55 66 00 på hverdage kl. 9.00-15.00.
Ikano Bank

Rigtig god service og medarbejder:)

2. april 2025

Hej Magnus,
Hvor er vi glade for at læse, at vores dygtige kollega har givet en så god service, og at du har taget dig tid til at dele den med os alle.
Det sætter vi utrolig meget pris på – så tak for det.
Kan du have en dejlig dag.

Rystende ringe kundeservice

Rystende ringe kundeservice. Snart en måned uden løsning. Så simpelt som en kontooprettelse. Næ, nej.

Opdatering: Mon ikke I kan søge på mit navn/mail… Konto slutter på 4349

20. marts 2025

Hej T. Rose,
Vi er kede af at læse om din oplevelse med vores kundeservice.
Det er vigtigt for os at tage alle henvendelser alvorligt og stræbe efter at forbedre vores service.
Men da vi ikke har mulighed for at finde dig i vores system vil vi gerne bede kontakte os telefonisk.
Vi er klar til at hjælpe dig på telefon 43 55 66 00 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Rigtig god kundeoplevelse

Rigtig god kundeoplevelse. Derfor giver vi 5 stjerner til Ikano Bank. Vi vil varmt anbefale Ikano Bank. Troværdig og solid behandling.

19. marts 2025

Hej Rasmus,
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Dejligt at I har haft en god kundeoplevelse.
De varmeste hilsner Ikano Bank

Håbløst firma

Dette virker til at være et dybt kritisabelt firma som kalder sig en bank.
Har aldrig oplevet noget mere uprofessionelt team end her. Dette gælder såvel frontpersonalet - kundeservice - som bagvedliggende team.

Man har en oplevelse af total mangel på professionalisme mht økonomiforståelse og herunder kreditvurdering. Samt forståelse for kundeservice generelt.
De er til gengæld rigtigt gode til at skræmme potentielt fremtidige gode solide kunder væk.

Håbløst firma som må frarådes stærkt.

14. marts 2025

Hej Rita,

Vi er kede af, at vi ikke kan tilbyde dig et lån/kort hos Ikano Bank.

Vi kan desværre ikke give individuelle tilbagemeldinger på et afslag af hensyn til vores kreditpolitik.

Selvom vi ikke kan tilbyde dig et lån/kort lige nu, er du altid velkommen til at ansøge hos os på et senere tidspunkt, hvor vi håber at kunne give dig en god oplevelse.

Håber på din forståelse.

Nej tak .

Ha! Ja okay . Du skal have mere end 15.000 til din rådighed før de gider og have noget med dig og gøre og så det egengang en garanti . Du kan være nok så meget en “ordentlig borger” det ændre ikke på noget .

27. februar 2025

Hej UNkR,
Tak for din henvendelse.

Vi oplyser ikke vores kreditpolitik, og vi kan således ikke tilbyde dig en specifikation af udfaldet af din ansøgning.

Vi kan dog oplyse, at vi ved vurderingen tager udgangspunkt i samtlige af de afgivne oplysninger, og der er således tale om en helhedsvurdering, i forhold til hvilken der ikke kan peges på én isoleret faktor som værende lagt til grund for udfaldet.

Til orientering kan vi oplyse, at inden et afslag gives, har vi også undersøgt muligheden for at tilbyde dig et lavere beløb, hvilket desværre heller ikke er muligt.

Hvis dine økonomiske forhold senere ændrer sig, er du meget velkommen til at vende tilbage til os. Ellers vil vi blot endnu en gang sige tak for din interesse.
God weekend
Ikanobank

Tre dage i telefonkø i tre kvarter til…

Tre dage i telefonkø i tre kvarter til en time uden at komme igennem. Kontaktformular svar med ubrugeligt link 10 dage efter. Vi har ikke fået løst vores problem. Virkelig dårlig kundeservice. Oplevelserne rækker fra 6.- 21 februar. Ikke bare en enkelt dato.

21. februar 2025

Hej Grith

Tak for din anmeldelse

Vi beklager du har haft problemer med at komme igennem på telefonen.

Vi kan se at vi har vendt retur på din henvendelse. Hvis du har problemer med besvarelsen, er du velkommen til at kontakte os igen.

God dag

Ikano Bank

Lidt lang ventetid når man ringer

Lidt lang ventetid når man ringer, men god service, når man snakker med dem i telefonen.

24. februar 2025

Hej Martin,
Tak for din anmelde.
Det er korrekt, at vi ind imellem har lang ventetid på telefonen. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse alligevel.

Dejligt nemt og hurtigt svar

Dejligt nemt og hurtigt svar

19. februar 2025

Hej Heidi,
Tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at du har haft en god oplevelse samt at servicen har været i top.
Ikano bank

Kan ikke komme i kontakt

Jeg prøver at oprette en opsparingskonto med fast rente og et års binding. Efter at have modtaget dokumentet og underskrevet det, kunne jeg ikke se kontoen nogle steder. Prøvede forgæves at overføre penge, men fik fejlmeddelelse fra mitid. Efter flere dages forgæves forsøg ringede jeg og fik at vide, at man skal overføre pengene samme dag som oprettelsen.
Medarbejdere lovede at sende et nyt dokument, som jeg skulle underskrive hurtigst muligt, og hun ville så sørge for, at jeg kunne se kontoen i appen, så jeg kunne overføre penge samme dag. Men dette skete ikke.
Jeg har under hele forløbet skrevet beskeder til banken både i appen og på mail. Men de bliver ikke besvaret.
Har også dårlig erfaring med at ringe til dem. Den ene gang blev der afbrudt, lige som jeg kom igennem, og i dag har jeg ventet i 12 min, hvor jeg hele tiden fik at vide, at jeg var den næste i køen. Til sidst opgav jeg.
Tror at jeg må finde mig en anden bank. Har aldrig før oplevet så mange problemer med at oprette en konto.

17. februar 2025

Hej Bente,
Det er korrekt, at vi har travlt på vores telefoner og vi forsøger at besvarer vores kunder hurtigst muligt.
Vi kan oplyse, at vi ikke en har en app og at man kun kan ringe eller skrive en mail via netbanken eller via ens mail.
Du er velkommen til at ringe til os og vi kan gennemgå din sag.

Kære Ikano Bank

Kære Ikano Bank
Tusind tak for at vise tillid og yde lån 💐 I gør en kæmpe forskel i forhold til traditionelle banker, som trods bankpakker og dundrende overskud ikke er til at samarbejde med, selvom man har været mangeårig kunde og aldrig har haft overtræk eller misligholdt aftaler.
Jeg er jer dybt taknemmelig 💐 OG jeg vil til hver en tid anbefale jer !

15. februar 2025

Hej Mariane,
Tak for din flotte anmeldelse. Dejligt at hører, at vi kunne være behjælpelig med et lån. God dag. De varmeste hilsner Ikano bank

Virkelig god opsparingsbank.

Virkelig god opsparingsbank.

De renter de tilbyder ligger normalt mellem markedets højeste.

I tilgift får man en regulær dansk bankkonto.
Indbetalinger går direkte ind på kontoen, i stedet for de andre opsparingsbanker hvor indbetaling sker gennem en fælles konto, og der går 2-3 bankdage inden beløbet er til rådihed på kontoen.
Hos Ikano er beløbet der med det samme, hvis det er sendt som straksoverførsel.

Man kan også lave straksudbetalinger og få beløbet til rådighed på den konto man overfører til øjeblikkeligt, og det er ikke begrænset til at være nemkonto, som de andre opsparingsbanker oftest begrænser sig til. Hos de andre opsparingsbanker kan der gå 2-3 bankdage inden man modtager beløbet.

14. februar 2025

Hej Erik,
Tak for den flotte anmeldelse.
Dejligt at du er tilfreds med vores produkt på din opsparingskonto.