Ikano Bank Danmark Anmeldelser

1.078

3,5

​I over en måned har jeg ventet på min udbetaling af mit kreditkort. Første gang modtog jeg PIN-koden, men selve kortet kom aldrig. Vi bestilte derfor et nyt kort, men det er heller ikke kommet endnu... Se mere

Jeg ansøgte om et lån hos Ikano Bank og fik i første omgang afslag. Da jeg havde svært ved at forstå afslaget ud fra min faktiske økonomiske situation, kontaktede jeg banken og bad om en m... Se mere

Jeg tror aldrig før, jeg har modtaget så hurtig, professional og kvalificeret online kommunikation, som her.! Intet bøvl, meget hurtige svartiden - alt i alt, en overraskende positiv oplevelse. Og en... Se mere

Skulle have et IKEA kort med kedit på 50000kr til nyt køkken. Selv med et rådighedsbeløb på mere en 22500kr hver måned mente Ikano ikke at beløbet var stort nok. Helt galt at IKEA fortsætter sama... Se mere

1. Bank

Ikano Bank er et online pengeinstitut stiftet af IKEA grundlæggeren Ingvar Kamprad. Ikano Bank har eksisteret i Danmark siden 1978, og hjælper i dag både privatkunder med opsparing, lån og kreditkort samt erhvervskunder med leasing. Ikano Bank Danmark er en filial af Ikano Bank AB (publ), Sverige.

Middel

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

(1.078)

0 stjerner til Ikano Bank

Ikano Bank fungerer utilfredsstillende.

At få udbetalt et indestående er en kompliceret proces. Man skal igennem adskillige punkter med utallige muligheder uden nogen form for vejledning.

Dine mails bliver aldrig besvaret.

Et telefonnummer til Ikano bank findes ikke på siden hvor du anmoder om udbetaling af dit indestående.
Skal du derimod låne penge eller indbetale penge står der telefonnummer og proceduren er helt ukompliceret.

Medarbejderen jeg kontaktede telefonisk oplyste at hun skulle have penge for at udbetale mit
tilgodehavende. Da jeg ikke ønskede dette  henviste hun til en website der ikke længere fandtes

19. maj 2026

Hej Torben,

Vi er kede af at høre, at du har haft den oplevelse hos os, og vi beklager de problemer, du har oplevet i forbindelse med processen. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade hos vores kunder – tværtimod.

Ved overførelse af beløb på en opsparing skal man selv logge ind i Netbanken og overføre sit indestående. Hvis man ikke selv ønsker at foretage overførslen, kan Ikano Bank gøre det mod et gebyr på 50 kr. Dette fremgår af følgende link: https://ikanobank.dk/prislister/indlaan

Dårlig sted

14. maj 2026

Hej Louise,

Vi er kede af at læse om din oplevelse, men da vi ikke har mulighed for at identificere dig i vores system, er det svært at hjælpe dig.

Du er derfor velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan kigge på det. Du kan enten ringe på telefon 43 55 66 00 eller skrive på mail til kundeservice@ikano.dk

Ikano Bank

Ikano bank har virkelig god…

Ikano bank har virkelig god kundeservice , hvis man kløjs lidt i det når man taler lån, og diverse lyder de ikke nedgørende , altid flinke og godt nok er det deres job men de er der for deres kunder sådan lyder det ihvertfald.

Talte med pernille i denne omgang som var super involveret det lød ikke bare som en person der kun gjorde det for at tjene penge, gav mig tid til at forklare ting ordentligt og gav den information videre hvilket var fedt. Hun fik samtalen til at føles meget rar og velkommen som talte man med en ven, familie.

6. maj 2026

Kære Robin,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god samtale med os😊
Vi sætter stor pris på din feedback!
Ikano Bank

Jeg er endnu en gang meget tilfreds med…

Jeg er endnu en gang meget tilfreds med servicen – det er nemt og hurtigt. Hvis bare alle banker arbejdede sådan.☺️

1. maj 2026

Kære Barbara,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en hurtig og smidig ansøgningsproces😊

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice.

Hver gang man ringer til leasing afdelingen sidder de i møde hele dagen.

Vi har forsøgt at ringe i 6 dage med samme telefonsvarer: vi sidder i møde.

Vi har forsøgt i 6 dage, to personer at kontakte virksomheden uden held.

Mail svarer de heller ikke på.

Håbløs tilfælde!!

30. april 2026

Hej,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Det er selvfølgelig ikke det indtryk vi ønsker at give vores kunder. Vi vil rigtig gerne lære af vores fejl, og derfor sætter vi stor pris på din feedback.
Vi vil rigtig gerne snakke med dig igen og prøve at få løst de problemer du har haft. Vi er klar til at hjælpe dig på telefon 43 55 67 55 på hverdage kl. 9.00-15.00.

Grådighed har ingen grænse

Først, langt svartid, desuden deres tlf nummer ved indfrielse, er altid lukket uanset om du ringer i de oplyst tider.
Og ved indfrielse, er der normalt lidt pengestrømme spare, men ikke for de grådig Ikano.
Hold jer lang væk fra. Det gælder også med ikea kort.

15. april 2026

Hej Stefan,

Vi er kede af at læse om din oplevelse med vores kundeservice og vi beklager du har haft problemer med at komme igennem på telefonen.

Ved indfrielse kan du også udfylde nedenstående formular, hvor du herefter vil modtage en mail omkring klokken 11.00 eller 15.00 med oplysningerne til indfrielse: https://ikanobank.dk/hjaelp-og-kontakt/kundeservice/indfri-konto

Vi tilbyder ikke dekort ved indfrielse.

Ikano Bank

5 dage efter at min opsparingskonto er…

5 dage efter at min opsparingskonto er ophørt, har jeg ikke fået mine penge retur til min NemKonto.!!

1. april 2026

Hej Peder,

Tak for din anmeldelse 😊

Når du har en opsparing med bindning hos os, vil pengene ved udløb overføres til din Sparkonto Fri og ikke til Nemkonto. Du kan så herefter flytte pengene fra din Sparkonto Fri til en ønsket konto.

God dag

Ikano Bank

Har netop optaget et lån hos Ikano da…

Jeg har nu to gange forsøgt telefonisk kontakt og har været nr.2 i køen i 36 min.

Så er åbenbart ikke muligt at kommunikere med Ikano mm. man vil låne flere penge.

Har netop optaget et lån hos Ikano da renten var bedre end på mit tidligere lån og super fin service men har nu ventet 5 dage på svar fra kundeservice på hvorfor der hæves 150 kr. mere om måneden end aftalt og har forgæves rykket for svar.
Så kundeservicen efter at man har optaget lån kunne være bedre.

30. marts 2026

Hej Chrisina,

Vi er kede af at læse om din oplevelse med vores kundeservice.

Vi har desværre lidt længere svartid på mail og det er derfor du ikke har hørt fra os endnu. Du kan dog altid kontakte os telefonisk på 43 55 66 00 og få svar med det samme.

Ikano Bank

Hvor svært skal det være at afmelde…

Hvor svært skal det være at afmelde nyhedsbrevet?? Man SKAL give dit kontonummer? Øh... Måske er man ikke kunde mere, så kan man kontakte jer og man SKAL igen give dit kontonummer? Og hvor er telefon nummer, Mage til bureaukrati skal man lede længe efter

25. marts 2026

Hej Helle,

Absurd bondefangeri

Jeg har haft et ikano 0 rente nul som jeg har vedligeholdt præcis som aftalt. Da jeg her efter 18 måneder vil ind og se hvornår det er fuldt tilbagebetalt opdager jeg til min STORE overraskelse at de har smidt gebyr på hver eneste måned og at jeg nu har betalt over 5000kr i forsikringsgebyr for en service jeg aldrig har bedt om. Helt vildt at have en forretningsmodel der tager udgangspunkt i at ville snyde folk!

23. marts 2026

Hej Nick,

Tak for din anmeldelse 😊

Det er beklageligt at du ikke har været opmærksom på at du har tilvalgt økonomisikring og underskrevet betingelserne, da du optog lånet.

I forbindelse med at man tegner forsikringen bliver der sendt en police på enten brev eller i E-boks. Man kan også til hver en tid kigge på sit kontoudtog, så man er opmærksom på bevægelserne på aftalen.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail Kundeservice@ikano.dk hvis du ønsker at opsige forsikringen.

God dag ☀️

Kan anbefales

Rar kundeservice, fair rente og hurtig behandling.
Kan klart anbefale Ikano Bank.

13. marts 2026

Kære Mette,

Super kunde service

Super kunde service

18. februar 2026

Kære Christian

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 😊

Dårlig oplevelse

Rigtig skuffende oplevelse med banken i forbindelse med min ansøgning om finansiering. Vurderingen virkede usaglig og manglede en ordentlig forklaring,

27. januar 2026

Hej Omar,
Vi er kede af at læse om din oplevelse.
Vi kan desværre ikke give individuelle tilbagemeldinger af hensyn til vores kreditpolitik.
Selvom vi ikke kan tilbyde dig et lån/kort lige nu, er du altid velkommen til at ansøge hos os på et senere tidspunkt, hvor vi håber at kunne give dig en god oplevelse.
Håber på din forståelse.
Ikano Bank

Falske forudsætninger...Underskrev en aftale om indlån til 3% …

Underskrev en aftale om indlån til 3% 16-01-2025 og her den 25-01-2026 har de så ikke udbetalt 3% der er i den grad noget svineri !!!

25. januar 2026

Hej Preben,

Som tidligere oplyst gælder rente beregning fra den dag kontoen bliver oprettet og et år frem.

Den 1.årige bindings periode gælder derfor ikke først fra den dag du indsætter dit indskud.

Håber på din forståelse.

Ikano Bank

Hurtig og smidig ansøgningsproces og…

Hurtig og smidig ansøgningsproces og rigtig gode platforme.

22. januar 2026

Kære Ritta,

Manglende kommunikation

Jeg har skrevet til jer 2 gange for at få de informationer jeg skal bruge, for at kunne indfri mit lån. Selv om dette er den måde, i ønsker man skal gøre det på, har jeg intet hørt fra jer. Vil i venligst besvare min mail, så jeg kan få lov at betale mit lån ud.

15. januar 2026

Hej Janne,

Vi er kede af at læse om din oplevelse med vores kundeservice og manglende svar.

Det er vigtigt for os at tage alle henvendelser alvorligt og stræbe efter at forbedre vores service. Vi kan se, at vi har besvaret din mail i går og beklager du har oplevet lang svartid.

Til en anden gang er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk og få svar med det samme.

God Bank.

Har været kunde her i mange år. Bedste bank til opsparing. Kan anbefales meget.

9. januar 2026

Hej A.N,

Tak for den fine anmeldelse.
Skønt du er glad og tilfreds med os. Vi er glade for, at du har glæde af dit indlån ☺️

Du ønskes en dejlig dag herfra.

Da jeg har ventet i 5 dag uden svar

Da jeg har ventet i 5 dag uden svar. Jeg har ikke kun kom på betale på netbank opsparing det er for lang tid for retten en fejl.

24. december 2025

Hej Søren,

Tak for din henvendelse.

Da vi allerede har været i kontakt med dig, vælger vi at afslutte sagen herfra.

Håber selvfølgelig at du vil ændre din rating 😊

Godt nytår.

Tæt og hurtig samarbejde

Tæt og hurtig samarbejde. Ikano medarbejder proaktiv.

16. december 2025

Kære Jan,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet et tæt og hurtigt samarbejde, og at vores medarbejder har været proaktiv 😊
Glædelig jul🎄

Samlelån

God vejledning og hurtig tilbagemelding. Meget transparente og lige til. De oplyser alle betingelser i forhold med lån og de orienterer dig i forhold med hvilken lån er bedst.

12. december 2025

Hej Rene,

Tak for din fine anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du har så positiv en oplevelse med vores kundeservice 😊

Du ønskes en god jul 🎄

De varmeste hilsner