God og super hurtig levering. Har købt 2 Nordic sight kameraer og de fungerer perfekt, har nu leget med dem nogle dage og finder stadig små features som er gode, bl.a. kan man slå detektering fra n... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos iHero har vi siden 2013 hjulpet tusindvis af kunder med at finde spændende produkter online. Vores mål er enkelt: at gøre online shopping nem, tryg og inspirerende.
Vi udvælger produkter med fokus på varer, der skiller sig ud – produkter du ikke nødvendigvis finder i det lokale supermarked. Sortimentet spænder bredt, fordi vi ønsker at tilbyde noget til mange forskellige behov, og fordi vi altid er på udkig efter nye og spændende produkter til vores kunder.
Hurtig levering fra Silkeborg
Alle ordrer pakkes og sendes direkte fra vores eget lager i Silkeborg, så du slipper for lange leveringstider fra udlandet.
Unikt sortiment
Vi elsker at finde produkter, der skiller sig ud. Derfor arbejder vi konstant på at udvide sortimentet med spændende varer, du ikke ser alle steder.
Personlig kundeservice
Når du kontakter os, taler du med rigtige mennesker fra vores kontor i Silkeborg – ikke en chatbot eller et callcenter i udlandet.
Når du handler hos iHero, handler du med en dansk virksomhed. Alle varer sendes fra vores eget lager i Silkeborg, hvor vores kundeservice også sidder til daglig.
Det betyder, at vores team faktisk kender produkterne på hylderne. Har du spørgsmål til en vare eller din ordre, er hjælpen aldrig langt væk. Du kan altid kontakte os på telefon eller mail – vi står klar til at hjælpe.
For os er god service ikke bare en ambition, men en grundlæggende del af vores måde at drive virksomhed på.
iHero er bygget på en passion for teknik, gode produkter og ordentlig service. Virksomheden er stadig ejet og drevet af de oprindelige stiftere, og for os er iHero mere end bare en webshop – det er et livsværk.
Vi arbejder hver dag på at bygge en virksomhed med fokus på kvalitet, ansvarlighed og gode kundeoplevelser.
Tillid er noget, man skal gøre sig fortjent til. Derfor betyder vores kunders feedback utrolig meget for os.
Vi er stolte af vores Trustpilot-score på 4,0 baseret på mere end 8.100 anmeldelser. Det viser, at vi leverer gode oplevelser – og at vi altid gør vores bedste for at finde en løsning, hvis noget ikke lever op til forventningerne.
Vi er glade for, at du har fundet vej til iHero. Vores mål er at give dig en god oplevelse hele vejen – fra du lægger en vare i kurven, til den lander i din postkasse.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det rigtige produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.
God shopping!
— Team iHero
Svarer typisk inden for 1 uge
Dashcam 4K har oplevet flere gange at kameraet ikke har optaget noget.
Forbindelse mellem kamera og tlf (wifi) er næsten ubrugeligt (meget langsomt).
Ringet to gange til hotline i håb om hjælp men der var ingen hjælp men jeg var velkommen til at købe en returlabel og sende retur.
Virker som noget Temu gøjl….

Besvarelse fra iHero ApS
Helt umulige kameraer kæmpe strøm forbrug og alt for lang opdateringstid når jeg skriver min mening på Facebook bliver det fjernet med det samme. Hold jer væk

Besvarelse fra iHero ApS
Bestilte Dashcam front og bag til bilen hos iHero i Silkeborg gennem deres webshop.
Varerne blev, som lovet, leveret lynhurtigt, og alt var med og i bedste orden.
Med mit manglende kendskab på området valgte jeg et kvalificeret autoværksted til montering i bilen, og det hele virkede perfekt fra dag ét.
Jeg lavede så selv et par begynder-fejl, da jeg skulle tjekke optagelserne, og jeg var efterfølgende i kontakt med iHero både på telefon og senere på helpdesk for at få rettet op på mine fejltagelser.
På intet tidspunkt var der irritation eller andet negativt at spore hos de venlige konsulenter, og de gav ikke op, før det hele var "up-and-running", og jeg var rigtig godt instrueret i systemet.
Tusind tak til firmaet for en fantastisk oplevelse som kunde.
Venlig hilsen fra en glad, tryg og meget tilfreds "iHero Dashcam kunde"

Besvarelse fra iHero ApS
Jeg var nødsaget til at retunere en købt vare. Jeg afleverede selv varen i Silkeborg, og fik omgående mine penge refunderet.

Besvarelse fra iHero ApS
Min oplevelse med iHero er desværre præget af en utilfredsstillende kundeservice og en problematisk håndtering af reklamationer.
Jeg har købt en støvsuger, som ifølge iHero markedsføres som kraftfuld. I praksis er sugeevnen imidlertid meget dårlig og lever på ingen måde op til den beskrevne ydeevne. Enten er det konkrete produkt jeg har modtaget defekt, eller også er produktet generelt af lav kvalitet, og beskrivelsen på hjemmesiden misvisende.
I forbindelse med min reklamation blev produktet indsendt til vurdering, men returneret uden forbedringer. Forklaringen var, at problemet skyldtes manglende rengøring og den fungerer som den skal, hvilket ikke var tilfældet. Ved efterfølgende henvendelser opleves det, at ansvaret konsekvent placeres hos kunden, frem for at der foretages en reel vurdering af produktets funktion.
Den største udfordring er således ikke kun produktet, men den manglende vilje til at tage ansvar, når der opstår problemer. Kundeservice fremstår ikke løsningsorienteret, og der gives ikke en reel mulighed for at få håndteret en berettiget reklamation.
Samlet set giver det en oplevelse af en virksomhed, hvor kundeservice ikke lever op til almindelige forventninger, og hvor man som kunde står uden en tilfredsstillende løsning ved fejl eller mangler. Jeg står nu med en ubrugelig støvsuger.
Svar på Iheros svar: Støvsugeren har på intet tidspunkt haft en god sugeevne.

Besvarelse fra iHero ApS
Jeg ser på en vare. Der er ikke billeder eller beskrivelse af, hvad der følger med i emballagen.
I roser cameraet for at være et af de bedste på markedet.
Jeg vælger at stole på jer, og bestiller et.
Varen kommer og jeg finder ud af, at strømføringen er et gammeldags cigarstik. Dette gør at jeg er nødt til at tage mit multistik ud, og sætte kameraet i der. Jeg har som kørende sælger både telefon og bærbar pc siddende til strøm den vej, så det er ikke en mulighed for mig, at have kameraet siddende til strøm også.
Det har jeg forsøgt at forklare via mail, men det er som om i ikke hører mig. Havde i lagt billeder ud af indholdet i emballagen, havde jeg aldrig købt kameraet. Jeg har sendt det retur, og det har så kostet mig 55 kr. i returnering. En regning i bør betale for manglende oplysning om varen.
Alene at i som svar til min første mail skriver, at det er der jo ikke noget at gøre ved. Det er så himmelråbende uprofessionelt, som noget kan være.
Jeg er nødt til at sige at det er den værste nethandel, jeg nogensinde har gjort, og jeg kommer aldrig til at anbefale jer.
1 stjerne er givet, fordi man ikke kan give 0.
Svar til Andreas:
Jeg HAR returneret det for EGEN regning.
En regning I burde betale for ikke at vise, hvad æsken indeholder.

Besvarelse fra iHero ApS
Jeg tjekkede forskellige camera og valgte dette efter gode anbefaler, men blev noget skuffet da jeg så det, det lever ikke op til det jeg forventede så jeg sender det retur og har nu fundet et andet. Så det var det.

Besvarelse fra iHero ApS
Jeg indleverede min telefon december sidste år det var dog i butikken iHero Herning. Det eneste min telefon fejlede var en revne på bagsiden og jeg spurgte medarbejderen om han kunne fikse det. Det kunne han godt med det samme og jeg betalte 900 kr.. Desværre virkede simkort ikke og han fortalte også at Flashlight skulle laves, da han havde ramt et eller andet inde i telefonen.
En måned senere skriver de at telefonen er klar til afhentning.. men da jeg henter den virker simkort stadigvæk ikke. Og bagsiden var heller ikke klikket ordentligt sammen. Jeg spørger efter chefen… som i dette tilfælde er person S og han lover at følge op på den.
Processen er lang… jeg venter og venter. Jeg får ikke noget svar. Til sidst ringer jeg igen derind og får at vide at telefonen ikke kan redes.. Men de vil gerne kompensere med 1000kr 🤔 da de mener at det er hvad min iPhone 13 er værd. Jeg har betalt 799 kr. for at få det lavet. Det vil altså sige at jeg får 200 kr.??? det er jo ikke så svært at regne ud af dette ønsker jeg ikke men ønsker i stedet en telefon magen til og samme stand..
Butikken i Herning er lukket
Butikken i Aarhus er lukket
Jeg kontakter Silkeborg
Person S er rykket til Silkeborg og kører nu processen derfra.. jeg fik at vide i sidste uge at jeg kunne regne med at der lå en telefon klar i denne uge… vi skriver i dag torsdag og person S kan intet gøre. Da han chef ikke svare tilbage… jeg har intet godt at sige. Fire måneder!!!
Hvordan pokker kan det tage så lang tid????
Stadigvæk ikke afklaret..
Derfor går min klare anbefaling på find et andet sted og få lavet din telefon så mister du heller ikke alle dine data samt telefon!!

Besvarelse fra iHero ApS
det købte virker fint og svarer til beksrivelsen i annonce.

Besvarelse fra iHero ApS
Jeg har fået strømper med varme i julegave. Der loves at de kan holde varme i 7-8 timer på lav. De holder Max 5 til 5.5 time. De har været sendt ind kommet retur de fejler ikke noget. Har mail med dem ca 20 gange. Det det starte med var at jeg ville købe et sæt batterier 🪫 mere så jeg vidste jeg kunde holde varmen , men de solgte ikke 🪫 lige nu , de svære kan man ikke købe dem andre steder. Alle andre strømper kan man få batterier til. Hvis de var lidt behjælpelig havde vi fundet en løsning men man får samme svar hver gang .strømperne er ok. Ved godt at når der står 7-8 timer så er det ikke det der passer det er som el 🚗 det er måden de har håndteret min klage.