Bestilte en pakke som skulle afhentes i Herlev gennem deres webshop. Af uforklarlige årsager bliver pakken sendt til Brøndby på deres udleveringscenter, som jeg ikke har mulighed for at komme til... Se mere
Vi købte to nye senge i IDEmøbler i Hillerød og vi fik en helt fantastisk service af Torsten, som tog sig tid til at vejlede os ordentligt. Meget positiv oplevelse!
meget hjælpsomme i butikken. men da jeg skulle afhente varer tog det lidt lang tid - til nogen åbned, måske man skulle sætte info op om hvor lang tid det tager. eller lignende
Fredericia Afdeling var meget hjælpsom og venlige. De gav en framragende service, som gør, at vi helt sikkert handler ved dem igen - trods 1 times transporttid.
I IDEmøbler arbejder vi ud fra den overbevisning, at alle kunders behov er individuelle, og at alle ønsker at sætte sit eget unikke præg på hjemmet. Derfor har vi et næsten uendeligt antal kombinationsmuligheder indenfor sofaer, senge, spiseborde og stole samt havemøbler. Det betyder, at vores kunder selv kan sammensætte størrelse, form, design og farve. I IDEmøbler vil du møde et professionelt team, som inspirerer og hjælper dig til at tage det valg, der er mest rigtigt for dig. Vores historie går over 40 år tilbage, hvilket har givet os en masse erfaring og viden omkring, hvad danskerne lægger vægt på i indretningen af hjemmet. Vi er stolte af, hver dag, at kunne tilbyde design og kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser. IDEmøbler – vi tror på det personlige hjem.
Damvej 9, 8471, Sabro
5 foreløbige stjerner for handel og leveringen. Fik god service af venlige medarbejdere og de råd vi skulle bruge. Kommer meget sandsynligt til at handle der igen.
Altid god service. Mit køb er nogle måneder gammel, da varen først skulle fremstilles. Leveringen var perfekt i sidste uge.
Jeg havde bestilt levering til mellem kl 10-12, ringer til kundeservice omkring kl 13 da jeg endnu Ikke havde hørt noget , de ville få ham til at ringe til mig... dårlig stil at der ikke bliver ringet til kunden og sagt at der er forsinkelse, man står jo venter?
Levringen kom først kl 14.30..
Varerne vi købte er som forventet

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
Betjeningen var fin ved køb af parasol og fod
Da vi komfor at hente vores varer, var it kablet just blevet skåret over af nabobyggeriet. Heldigvis ankom en dygtig it ansat hurtigt til og fik rigget noget nyt op. Hurtig og informativ betjening. De rette varer og til lovet tid.
Det positive:
Medarbejderen Jo som arbejder i Randers afdelingen - sikke et livsstykke, sikke en energi hun spreder og skaber en god atmosfære. Det er en medarbejder I bør sætte enormt stor pris på, hun kan kun skabe good feeling for indkøbsoplevelsen og spille sine kollegaer bedre. Der er 10 stjerner herfra!
Det knapt så positive:
Skulle købe 8 stole og bliver mødt af en medarbejder som hjælper med at finde den stol frem, jeg målrettet går efter. Jeg får konfereret med gemalen omkring valg af ben og går i kø i kassen...
Det tager tid... LANG tid... der er umiddelbart ingen fast medarbejder i kassen, der kan betjener kunder, som bare skal købe hyldevarer eller ved hvad de skal have. Telefonen ringer og ringer og ingen tage den. Vi står 3 og venter, og jeg kom først i køen, men da der endelig kommer en medarbejder, betjener hun en anden først, som "glemmer" hvem der kom først til kassen... men vi har også ventet længe, jeg kan ikke fortænke hende. Kunden leder efter en bestemt kommode(?)/møbel som hun ikke kan finde i udstillingen og medarbejderen går med for at finde den... vi andre venter stadig... længe... Så kommer der en retur, som har været på lageret/vareudleveringen og finde varer til en kunde, som hun så betjener færdig.
Endelig min tur - jeg skal betille 8 stole, og ved hvad jeg vil have. Får at vide, at jeg vil modtage 2 beskeder, men at det er vigtigt, at jeg venter på besked nummer 2, så jeg ikke kører forgæves, da den første besked er en besked der kommer, når varen afsendes fra fjernlager, og nummer 2 besked når varen er ankommet til Randers.
Jeg får besked 1... og venter 4 dage. Da jeg alligevel er i Randers tjekker jeg lige med butikken, og møder så livsstykket Jo! Som kan fortælle mig at stolene er kommet på lager, og forklarer at der er kommet nyt ordresystem og min ordre kan ligge på det nye setup, og jeg derfor kun vil modtage den ene sms... Jeg kunne have ventet længe på sms nr. 2, hvis jeg ikke havde tjekket op. Jeg kan ikke have stolene i bilen, så jeg vil komme efter dem dagen efter.
Og her starter venteriet så igen... ingen i kassen, når man kommer ind, der står nogen og venter, og endelig kommer der en med en knage, som de vidst har ledt længe efter på lageret. Desværre går ekspedienten igen, med dem foran i køen, som spørger til en vare... og vi venter lidt mere. En af de andre i køen stiller sin vare tilbage og går... Endelig kommer der faktisk hele 2 medarbejdere på een gang, og vi får instruks om at parkere ved vareudleveringen, hvor så begge medarbejdere kommer ud med 2 store kasser med 4 stole i hver.
Vi har samlet de 4 af stolene og er indtil videre tilfredse med dem, selvom de jo ikke har vist deres værd endnu ;)
Men vi forstår ikke måden butikken kører på. Kunne man overveje at have een fast medarbejder til kassebetjening, som ikke samtidig skal rende på lager, hente varer i vareudleveringen og løbe rundt i butikken med kunder.
Det ville i den grad højne oplevelsen for køberen og især dem, som selv tuller rundt og kigger, finder det de skal købe og går i kassen. En sådan fast "kassemedarbejder" kan hurtigt afvikle ventende kunder og sende kunder der skal betjenes videre til den kollega, som har "vagten" i hhv. sofaer, spiseborde, lamper osv. Ligesom man gør de fleste andre steder. Hvis der så er længere tid, hvor der ikke er kunder i kassen, kunne man have en opgaveliste klar med oprydning og trimning i nærområdet (eller evt en klokke ventende kunder kan ringe på). Alt i alt har vi stået i kø i ca 5 kvarter... først ca 45 min for at købe 8 stole vi havde et varenummer med på. Og så 30 min for at få varen udleveret nogle uger senere.
Rigtig god kundeoplevelse i butikken. Varen blev afleveret som planlagt af nogle rigtig hjælpsomme chauffører.
sød og smilende personale og super god rådgivning
Vareudlevering under al kritik. Bagom et stykke snor, fik det svar om jeg virkelig troede at man bare kunne få snor gratis. Skulle bare bruge en meter. Kassen blev sat indenfor på lageret så kunne jeg selv køre den ud til bilen. Ingen hjælp kun hånlig og dårlig service.

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
God betjening og i øvrigt fin respons på en pakkefejl fra underleverandøren. At handle hos Ide Møbler i Hjørring var en god oplevelse.
Dog var kaffen drukket :-)
Karl Otto Nicolajsen
Jeg er super tilfreds med den service der har været. Superbilligt, god kvalitet, hurtig levering, god service. Hvad mere kunne man tænke sig.
Vi har købt en sofa i Idemøbler.
Vi skulle have den leveret i går, imellem kl 11 og 15. Men da kl var 17.45 kom de efter vi ringede til dem 10 gange. De kunne ikke få sofa ind. Men min mand hjalp med den lille del og den store stå i døre og så gik de deres vej.de kunne ikke hjælpe mere. Så vi fik den stille og roligt ind. Vi skulle samle den i dag. Kunne vi ikke sætte ben på den lille. Og nu Vil der gå 48 timer før de ved noget. Aldrig mere vil jeg sætte mine ben i idemøbler. Her går man ud fra man en god kundeservice.når man lægger lidt flere penge til en sofa.

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
God behandling, men dog lang leveringstid på 7 uger, hvad vi dog vidste, da vi købte møblerne og der kom ikke forsinkelse eller lign, tværtimod modtog vi en sms og mail, at vi kunne hente møblerne 1 dag tidligere.
Laaaaang leveringstid….
Da jeg bestilte en ny sofa fik jeg oplyst den kunne afhentes 2 måneder ude i fremtiden – den fulde betaling blev dog opkrævet straks. Nogle dage efter tiden var gået havde jeg intet hørt ! Derfor ringede jeg til kundeservice, som oplyste at den stod til levering 3 uger senere, men ellers var klar og stod på et fjernlager. Bad derfor om at få sofaen udleveret hurtigst muligt, hvilket skete en uge efter. Så tydeligvis ikke nogen interesse i at skynde sig, men Ide møbler havde jo også fået deres penge.
Ellers rigtig tilfreds med sofa og endelig at kunne sidde i den 😉

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
Rigtig god service hele vejen igennem og leveret til tiden
Da det ønskede møbel ikke var i butikken blev vi anbefalet et godt alternativ, da det var vigtigt for os at prøve stolen. God varsling fra vognmand ved levering.