IDEmøbler A/S

Bestilte en pakke som skulle afhentes i Herlev gennem deres webshop. Af uforklarlige årsager bliver pakken sendt til Brøndby på deres udleveringscenter, som jeg ikke har mulighed for at komme til... Se mere

Vi købte to nye senge i IDEmøbler i Hillerød og vi fik en helt fantastisk service af Torsten, som tog sig tid til at vejlede os ordentligt. Meget positiv oplevelse!

meget hjælpsomme i butikken. men da jeg skulle afhente varer tog det lidt lang tid - til nogen åbned, måske man skulle sætte info op om hvor lang tid det tager. eller lignende

Fredericia Afdeling var meget hjælpsom og venlige. De gav en framragende service, som gør, at vi helt sikkert handler ved dem igen - trods 1 times transporttid.

1. Dagligstuemøbelbutik
  2. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

I IDEmøbler arbejder vi ud fra den overbevisning, at alle kunders behov er individuelle, og at alle ønsker at sætte sit eget unikke præg på hjemmet. Derfor har vi et næsten uendeligt antal kombinationsmuligheder indenfor sofaer, senge, spiseborde og stole samt havemøbler. Det betyder, at vores kunder selv kan sammensætte størrelse, form, design og farve. I IDEmøbler vil du møde et professionelt team, som inspirerer og hjælper dig til at tage det valg, der er mest rigtigt for dig. Vores historie går over 40 år tilbage, hvilket har givet os en masse erfaring og viden omkring, hvad danskerne lægger vægt på i indretningen af hjemmet. Vi er stolte af, hver dag, at kunne tilbyde design og kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser. IDEmøbler – vi tror på det personlige hjem.

Andre kiggede også på

(7.005)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Flot service

Bestilte 10 senge, dyner og en sofa til nyt sommerhus. Pga. forsinkelser måtte leveringen udsættes i et år, men der var kun venlighed og god service når jeg igen og igen måtte ringe og udsætte leveringstidspunktet. Nu er alt leveret 100% som aftalt.

16. juli 2019

Super oplevelse

Købte en sofa den anden dag. Alt gik super fint, levering til tiden, op ad en lidt træls trappe og helt ind i stuen. Sofaen var præcis som ønsket.

15. juli 2019

Seng, dårlig service og dårlig byttegaranti

Vi købte en elevationsseng i ide møbler tilst. Vi havde ikke brugt så mange penge på en seng før og glædede os til at få den i forbindelse med huskøb. Sengen var så alt for hård, vi benyttede os af de byttedage, men åbentbart en seng der ikke var på lager mere (havde vi intet fået at vide om) så vi fik to madrasser i en anden farve, det hjælper ikke og der er slet ikke forskel på dem og de andre vi havde. Sælgeren er ikke nem at snakke med og får os til at lyde som nogle meget trælse kunder. Vi får så endelig to nye madrasser ud, som er magen til dem vi lige har fået. De er forfærdelige at ligge på, vi har ondt i ryggen, men åbenbart ikke mere vi kan gøre i følge sælgeren. Han vil ikke gå med til at skifte til en anden seng og det er os der er besværlige. Vi er kede af at have brugt så mange penge på en seng, som vi slet ikke kan sove i. Vi ender med at må sælge den privat og mister 4000 kr på det. Vi er i jysk for at købe seng derefter, hvor vi får en fantastisk service og meget bedre bytningsgaranti (der bytter de hele sengen og kunne ikke finde på at sende nogle madrasser i en anden farve)
Generelt fik vi en dårlig service igennem hele forløbet. Anbefaler ikke folk at købe seng derude nu.

15. juli 2019

Hej Josefine,

tak for din henvendelse.

Vi beklager, at sengen ikke levede op til forventningerne, og at ombytningen af madrasserne ikke løste problemet. Det er naturligvis en rigtig ærgerlig situation.

Vi er glade for at høre, at I har fået en seng, som opfylder jeres behov.

Camilla/IDEmøbler

Rodet butik og lang leveringstid.

Var i Idemøbler i Hillerød for at købe Mistral. Kommer til en butik som ligner noget der har været med i 2. verdenskrig. De undskylder vi roder med at der snart kommer nye varer. Men der er forskel på kontrolleret kaos og dette, hvor der er pap, plastik og paller over alt. Sågar foran nødudgange, hvilket mig bekendt er ulovlig.
Får af vide at der er 4 til 6 ugers levering på Mistral, beslutter mig derfor for at kører til Møblér i Hillerød. Hvor jeg gør et fint køb med kun 3 ugers leveringstid. Man kan undre sig over hvorfor Idemøbler skal bruge så lang tid på levering.

13. juli 2019

Hej Bent,

tak for din henvendelse.

Vi beklager meget, at din oplevelse hos os kun var til 1 stjerne. Det skal vi gøre bedre.

Det er ligeledes beklageligt, at der desværre er 4-6 ugers leveringstid på det efterspurgte møbel.

Vi håber, at vi trods denne uheldige episode, vil få mulighed for at hjælpe dig en anden gang.

Efter kun 3 mdrs brug

Efter kun 3 mdrs brug, synker min sofa allerede!
Jeg spurgte endda da jeg købte den.
Ekspedienten giver udtryk for at den synker ikke, for det er koldskum den er lavet af.
Pænt utilfreds

13. juli 2019

Hej Signe,

tak for din henvendelse.

Vi beklager, at sofaen ikke lever op til forventningerne.

Jeg vil gerne se nærmere på sagen, og du må derfor gerne indsende dit ordrenummer via vores kontaktformular. I emnefeltet skrives "Trustpilot".

Kontaktformular:

Dårlig leveringsservice

Betjening i butikken var næsten til UG. Jeg havde bestilt et bord, til levering mellem 16 og 19, de ville ringe 30 min før, klokken 14:00 ringer de og siger at de er der om en halv time, så man er nødt til at forlade sin arbejdsplads i utide. Ved modtagelsen informerer vognmanden om at kassen er i stykker, og han har taget billeder af dette, så jeg underskriver med forbehold. Da jeg pakker ud er der mærker i bordpladen, jeg reklamerer over dette, også skal man bruge 14 dage til at bytte, da det ellers ikke passer med jeres udbringning og dette kan ikke gøres hurtigere, det er sgu ringe service, når I leverer et defekt produkt, at I så ikke tager ansvaret og får byttet asap. Da dagen kommer og leveringen er bestilt Igen til mellem 16 og 19, ja så gæt klokken. 14:20 ringes der at de ankommer om 30 min.

9. juli 2019

Hej Kenned,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din oplevelse hos os.
Vi beklager at leveringerne ikke har været en succes, samt at der har været ventetid på den nye vare.
Vi vil tage din anmeldelse med videre til internt brug.

Med venlig hilsen,
Sol/ IDEmøbler

Det kunne ikke blive værre

Under levering af min sofa smadrer en af fragtmændene min Panthella-lampe (en lampe til 5995 kr fra ny). Fragtmændenes reaktion: "Du kunne bare have flyttet den ud af stuen inden vi kom". Efter lidt tid frem og tilbage fortæller de endelig, at jeg kan søge erstatning hos Idemøbler.

Inden jeg når at kontakte Idemøbler ser jeg, at der er en lang flænge i sofaen og indmaden er på vej ud.

Heldigvis lader Idemøbler mig returnere sofaen. Klagen over min smadrede lampe vil Idemøbler desværre ikke håndtere, de sender safen videre til deres logistik-firma, RTC.

RTC behandler mig nærmest som en kriminel, da jeg ikke umiddelbart accepterer deres tilbud om en brugt lampe.
RTC tilbyder mig, at jeg kan få erstatning tilsvarende den billigste brugte lampe de kan finde på Den Blå Avis.
Efter flere samtaler med RTC, hvor de har kørt mig træt, så må jeg acceptere deres ringe erstatning på 2600 kr.

Virkelig ringe og skuffende oplevelse fra begge firmaer. En skam, at Idemøbler ikke tager ansvar for hele kundeoplevelsen.

Endvidere er der nu gået 13 dage uden jeg har set skyggen af de penge jeg skulle have retur for sofaen (jeg var oplyst om ca.1 uge) De havde glemt at overføre dem, jeg skal nu vente yderligere 5 dage.

8. juli 2019

Vores bestilte lungestol var skæv

Vores bestilte lungestol var skæv, men fik at vide at vi skulle vente 10 uger!!! for at se om den rettede sig ud.

6. juli 2019

Hej Klaus,

tak for en behagelig samtale.

Som aftalt ombytter vi det skæve modul. I har modtaget nærmere information på mail.

Rigtig god dag.

Dårlig oplevelse

Fik leveret en (saml-selv) børneseng med skader på. Har indsendt en elektronisk reklamation og fik at vide, at der ville være en svartid på 3-4 hverdage. Der er nu gået 6 hverdage og jeg har stadig intet hørt.
Desuden har sengen været enormt besværlig at samle og jeg har måttet henvende mig i butikken to gange grundet manglende/defekte skruer.

5. juli 2019

Hej Ina

Tak for din henvendelse.

Vi beklager, hvis der har været ventetid ift din reklamation. Vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk og har sendt dig en mail, som du meget gerne må svare retur på. Afventer svar fra dig.

Henriette/IDEmøbler

Det er jo totalt til grin

Det er jo totalt til grin! Trykker på "afhent i butik" og bestiller varen. så får man efter et par ugers ventetid en mail om, at varen nu kan afhentes på et lager 30 kilometer væk!

Når jeg går ind og bestiller varen igen, kan jeg godt se, at der et enkelt sted med lille gennemsigtig skrift står, at varen skal afhentes et andet sted en butikken, men det er jo helt til grin, at man ikke gør klart opmærksom på det, når nu kunden har trykket på en stor knap med "afhent i butik".

4. juli 2019

Hej Klaus.

Vi beklager, at vi ikke har været gode nok til at kommunikere, hvor varen skulle afhentes. Vi vil tage din anmeldelse til efterretning.

Med venlig hilsen,
Sol/IDEmøbler