Bestilte en pakke som skulle afhentes i Herlev gennem deres webshop. Af uforklarlige årsager bliver pakken sendt til Brøndby på deres udleveringscenter, som jeg ikke har mulighed for at komme til... Se mere
Vi købte to nye senge i IDEmøbler i Hillerød og vi fik en helt fantastisk service af Torsten, som tog sig tid til at vejlede os ordentligt. Meget positiv oplevelse!
meget hjælpsomme i butikken. men da jeg skulle afhente varer tog det lidt lang tid - til nogen åbned, måske man skulle sætte info op om hvor lang tid det tager. eller lignende
Fredericia Afdeling var meget hjælpsom og venlige. De gav en framragende service, som gør, at vi helt sikkert handler ved dem igen - trods 1 times transporttid.
I IDEmøbler arbejder vi ud fra den overbevisning, at alle kunders behov er individuelle, og at alle ønsker at sætte sit eget unikke præg på hjemmet. Derfor har vi et næsten uendeligt antal kombinationsmuligheder indenfor sofaer, senge, spiseborde og stole samt havemøbler. Det betyder, at vores kunder selv kan sammensætte størrelse, form, design og farve. I IDEmøbler vil du møde et professionelt team, som inspirerer og hjælper dig til at tage det valg, der er mest rigtigt for dig. Vores historie går over 40 år tilbage, hvilket har givet os en masse erfaring og viden omkring, hvad danskerne lægger vægt på i indretningen af hjemmet. Vi er stolte af, hver dag, at kunne tilbyde design og kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser. IDEmøbler – vi tror på det personlige hjem.
Damvej 9, 8471, Sabro
Friskt og dygtigt personale, og ikke mindst overholdelse af leveringsfrist, 👍
Super service god betjening lækre møbler tak Thomas 🥰👍vi meget tilfredse
Fremragende betjening, fremragende levering 👍
Det hele har fungeret 100% fra bestilling til færdig samling.
Stadig værste service og varer!
Stop med at sige, I vil hjælpe når I hentyder til at man som kunde lyver! Hold da helt op, hvor er det bare noget bæ.

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
Jeg oplevede en uovertruffen imødekommenhed og hjælpsomhed i idémøbler på Gammel Kongevej, som gik længere for at hjælpe end jeg har oplevet i en forretning længe. Det er lidt træls, at intet er på lager, og at alt skal bestilles, selvom det er tilbehør til standardvarer, og at det tager så lang tid at få det leveret, men vi fandt en alternativ, hurtig og god løsning. Tak for hjælpen. Jeg kan virkelig anbefale forretningen og særligt den ekspedient, som hjalp mig.
Købte en sofa som var fyldt med fejl,det kunne idemøbler også erkende og vil de sende mig en ny sofa,efter et par dage modtager jeg min nye sofa, den var bedre men ikke fejlfri, den har også en del fejl. Jeg blev skuffet igen og igen og reklamerer jeg for den igen og sender billederne til dem, men der er ikke hjælp at få, jeg bliver ikke kontaktet. Har brugt masser tid og energi på den sag og ender stadig men en l..sofa som er sikkert er lavet i Kina, men giver ikke op, vil kæmpe til det sidste og hvis det bliver nødvendig vil jeg gå rettens vej.
Hold jer væk fra Idemøbler hvis i ikke vil blive skuffet

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
Bedre service fås næppe - ide møbler på Vesterbro er fremragende. Haider og Mary får ***** herfra !
God service. God kvalitet for pengene. En meget venlig og høflig ekspedient- Mustafa i Viby J.
Vil sikkert kigge forbi hvis vi mangler andet. 👍🏽👍🏽😊
God service i IDEmøbler på Gammel Kongevej - personale er til at tale med mht. rabat - samt levering til aftalte tidspunkt.
Kompetent betjening i butikken og meget hurtig levering. Absolut intet at sætte en finger på :)
/Klaus
Elendig service og meget dårlig oplevelse. Kan ikke anbefale IDEmøbler. Bestilte en sofa. Da den blev pakket ud viste det sig at stoffet var beskadiget. Lavede omgående en reklamation. Har ikke hørt noget i snart 2 uger, udover en standard email, hvor de forklarer at de ikke har tid til at behandle min reklamation.
IDEmøbler har tydeligvis en dårlig kvalitetsstyring, når de kan levere beskadigede produkter. Det kan selvfølglig ske at et møbel bliver beskadiget processen, men så bør man kunne forvente at der bliver taget hånd om problemet.

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
Købte en sovesofa, og fik en rigtig god service, incl. en god levering af min vare.
Aldrig om jeg køber noget i IDEmøbler igen...
For snart 8 uger siden kom jeg ud til butikken, og medarbejderen giver mig den bedste service idet jeg skal købe ny seng. Der er ingenting, at sætte fingeren på der. Medarbejderen fortæller mig, at der kan gå op til 5 uger før jeg selv kan afhente min seng hvilket jeg selvfølgelig acceptere. Jeg sætter processen igang med, at få solgt min daværende seng. Den bliver afhentet aftnen inden, at den nye seng skulle have kommet fordi at jeg bliver ringet op 1,5 dag før jeg skulle have afhentet min seng om at den da er forsinket yderligere 3 uger!! Så spørger jeg, hvad medarbejderen som jeg snakker med har tænkt sig i det at jeg har solgt min seng OG købt en for en enkelt dag i det at jeg ikke selv er i besiddelse af en bil. Medarbejderen får så fikset en levering, og montering på IDEmøbler’s vegne hvilket godt nok også bare manglede. Dvs. at jeg nu har ventet 8 uger på min seng, og leveringen hedder nu her d.1/8-19.....
I dag vågner jeg op til en mail, igen 2 dage før, omkring at mine vare er kommet og klar til at blive leveret. Igen har jeg købt bilen fri, og stadig ingen seng at sove i. Jeg har nu sovet 3 uger på skiftevis sofa og luftmadras....
Der går knap 30 minutter, fra jeg har modtaget mailen om at mine varer er klar, til at jeg bliver ringet op af en fra IDEmøbler. Medarbejderen her fortæller mig, at hun har en dårlig nyhed og mine varer er i restordre!!! og at de yderligere er forsinket med 4 uger!!! Og der var ingenting, at hente der. Hun kunne ikke gøre noget, eller give nogen kompensation.
Det skal lige siges at jeg IGEN har lejet en bil, hvor jeg heller ikke får pengene tilbage igen...... fordi sengen i sig selv var da i hvert fald ikke dyr nok.
Jeg går på jagt i dag, efter en ny seng så skal jeg have ringet rundt for jeg skal bare have mine penge tilbage, også kan de sgu beholde deres seng!!
Havde jeg vidst fra starten af, at der var 12 ugers levering havde jeg allerede der haft en chance for at finde et andet sted OG haft en chance for faktisk at have en seng for jeg er ved at være godt træt af at have brugt snart 4 uger på en sofa/luftmadras. Og jeg har ikke tænkt mig at bruge yderligere 4 uger!!!!

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
Køb af sengeborde, Ikke på lager, men vi bestiller, og så kan DU hente det på vort lager i Brøndby... flot, godt man har bil, dyrt for dem der ikke har!! Sidste gang vi handler i Ide møbler/ Ilva, ganske enkelt FOR ringe efterhånden.

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
Vi bestiller et skab på internettet. Afhenter i idemøbler i Frederikshavn til aftalte tid. Ved afhentning er der skade på skabets hjørner. Ekspedienten vil gerne at vi tager kasserne med alligevel og opretter en sag online – det er det nemmeste, som hun siger (i hvert fald for hende).
Vi opretter sagen online og afventer svar på om de vil give kompensation eller levere nyt. Efter ca. en uge tilbydes vi en kompensation for skaden på 750 kr (gavekort til idemøbler/ILVA), hvilket vi accepterer.
Da vi skal i gang med at samle skabet viser det sig at vi har fået udleveret forkerte elementer. Det er en blanding af elementer til et skab på 200 cm og det vi skal bruge, som er 220 cm. Vi må derfor have fat i kundeservice igen – denne gang over telefonen.
Kundeservice er imødekommende og beklager meget. Hun sender straks det vi mangler. Vi skal pakke de forkerte elementer ned og sende med fragtmanden når de nye leveres.
Ca. en uge efter kommer de nye elementer. Desværre igen med forkert levering. Der er igen sendt et element med der passer til skabet på 200 cm.
Vi må igen have fat på kundeservice. Vi står og mangler bagbeklædningen til det ene skab (det store element). Det bliver straks bestilt.
Igen ca. en uge efter kommer fragtmanden. Denne gang desværre igen med en fejl i leveringen. Der kommer bagbeklædning til to små enkeltskabe.
Vi har på daværende tidspunkt haft alle min søns ting opmagasineret på soveværelse, kontor og storesøsters værelse i 3 uger. Vi har boet i et rod og kan simpelthen ikke overskue at skulle vente yderligere en uge på en ny levering – der måske heller ikke er korrekt. At samle et skab skulle højst have taget en enkelt dag.
Jeg bruger derfor weekenden på selv at lave en bagbeklædning til skabet. Monterer dette og får sat hylder i så vi kan få ryddet op i soveværelse, kontor og søsters værelse – og lillebrors værelse igen er brugbart.
Da jeg på ingen måde synes at det er rimeligt, at jeg betaler fuld pris for et skab jeg ikke har fået leveret alle elementerne til – og jeg for øvrigt mener, at det er helt urimeligt at skulle vente på så mange fejlleveringer - kontakter jeg igen kundeservice. Jeg forklarer min sag.
Trods det, at jeg lige har fortalt, at jeg har brugt min weekend på selv at lave bagbeklædning til skabet foreslår kundeservice at hun sender en ny levering med den rigtige bagbeklædning. Det har selvfølgelig på ingen måde nogen interesse. Det her galskab må have en ende. Hun tilbyder mig så en kompensation på 250 kr, som hun mener svarer til prisen på den manglende bagbeklædning. Det er jeg slet ikke tilfreds med. I 3 uger har jeg undladt aftaler i weekenderne for at blive færdig med sønnens værelse, og vi har boet i et rod. Hun ender med at tilbyde 400 kr (gavekort til egen forretning). Det er hovedrystende, men jeg må acceptere.
Jeg er bondefanget. Idemøbler skulle have lov til at få det hele retur, men jeg har brugt en masse tid på skabet og der er boret huller i væggen til fastmontering. Jeg orker ikke mere.
Idemøbler har lavet fejl på fejl, men kunden må betale prisen…
Det har været en rigtig dårlig oplevelse. Hvis du handler i idemøbler/ILVA så vær sikker på, at du har rigeligt med tid og overskud. Jeg kan på ingen måde anbefale idemøbler/ILVA.
Ovenstående kompensation får mig til at føle mig helt til grin over overhovedet at have besøgt forretningen.

Besvarelse fra IDEmøbler A/S
Super god service i Idemøbler i Fredericia.
Jeg handler ofte i Idemøbler og får altid en god service.
Én gang fik jeg købt en sofa der var så stor, at den ikke umiddelbart kunne komme på 1 sal i mit hus. Idemøbler satte med det samme alt ind for at hjælpe, så jeg kunne beholde den sofa jeg gerne ville have. Stor tak.
Jeg har også flere gange benyttet mig af deres pris garanti, hvor man kan få penge tilbage, hvis en købt vare kommer på tilbud i butikken inden for de næste 30 dage.