IDEmøbler A/S

Bestilte en pakke som skulle afhentes i Herlev gennem deres webshop. Af uforklarlige årsager bliver pakken sendt til Brøndby på deres udleveringscenter, som jeg ikke har mulighed for at komme til... Se mere

Vi købte to nye senge i IDEmøbler i Hillerød og vi fik en helt fantastisk service af Torsten, som tog sig tid til at vejlede os ordentligt. Meget positiv oplevelse!

meget hjælpsomme i butikken. men da jeg skulle afhente varer tog det lidt lang tid - til nogen åbned, måske man skulle sætte info op om hvor lang tid det tager. eller lignende

Fredericia Afdeling var meget hjælpsom og venlige. De gav en framragende service, som gør, at vi helt sikkert handler ved dem igen - trods 1 times transporttid.

1. Dagligstuemøbelbutik
  2. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

I IDEmøbler arbejder vi ud fra den overbevisning, at alle kunders behov er individuelle, og at alle ønsker at sætte sit eget unikke præg på hjemmet. Derfor har vi et næsten uendeligt antal kombinationsmuligheder indenfor sofaer, senge, spiseborde og stole samt havemøbler. Det betyder, at vores kunder selv kan sammensætte størrelse, form, design og farve. I IDEmøbler vil du møde et professionelt team, som inspirerer og hjælper dig til at tage det valg, der er mest rigtigt for dig. Vores historie går over 40 år tilbage, hvilket har givet os en masse erfaring og viden omkring, hvad danskerne lægger vægt på i indretningen af hjemmet. Vi er stolte af, hver dag, at kunne tilbyde design og kvalitetsmøbler til konkurrencedygtige priser. IDEmøbler – vi tror på det personlige hjem.

Andre kiggede også på

(7.005)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg er i chok!

Jeg er i chok!

Jeg har nu ventet i 7 måneder og endnu ikke modtaget min reol fra Mistral.

Jeg har 3 gange modtaget de forkerte varer. Jeg har betalt 13.000 og føler det har været penge ud af vinduet.

Jeg har fået en kompensation på et par hundrede (!!!), som jeg skal bruge på nye varer - NEJ TAK. Det er jo en hån.

Nu siger de så, at mine varer kommer i næste uge. Mon jeg tror på det?

Jeg har aldrig været ude for så dårlig service. Føj

14. august 2019

Hej Niels,

tak for din henvendelse.

Vi kan kun på det dybeste beklage, at din ordre har været så længe undervejs. Det er forståeligt, at det lange forløb har givet anledning til stor frustration.

Jeg vil gerne undersøge sagen nærmere, og skal derfor bruge dit ordrenummer, som du kan indsende via vores kontaktformular. I emnefeltet skrives "Trustpilot".

Kontaktformular:

Camilla/IDEmøbler

Køb af 35 spisebordsstole

Køb af 35 spisebordsstole. Alt var ok og de kom til tiden men det var et kæmpe arbejde at få pakket dem ud især stolebenene var pakket godt ind.

13. august 2019

Dårlig behandling og kvalitet af sofa.

Dårlig behandling og dårlig kvalitet af sofa til 19.000kr.- Vi købte i maj 18 en stor modul sofa med chaiselong. Efter et par måneder, sad vi skævt, fordi fyldet flytter sig(vi tror det kravler ned langs siderne på sofaen). Modulerne flytter sig fra hinanden og syningerne lige noget som på en sofa der er meget gammel. Vi henvender os og Idemøbler sender en montør ud, for at besigte sofaen og evt. lave den. Han siger det er fyldet der flytter sig og den skal bankes op, dog fik vi ikke vores banket op, for montøren havde dårlig arm og sagde at han ikke kunne og det var også kun hans pligt at vise os hvordan, det skulle gøres ikke at ordne hele sofaen?! Og samme mand, som sagde at han netop derfor ikke købte nye sofaer?! siger at vi skulle være vejledt om vedligeholdelsen, hvilket vi heller ikke blev ved købet, for havde vi fået at vide at vi skulle banke den op, så havde vi ikke købt den. Vi kan jo heller ikke banke faste moduler op, det er jo ikke løse puder. Den skal bankes op efter hvergang vi har siddet i den. Plus der er et modul der helt klart er mindre fyld i, end i de andre, det påstod han også var et spørgmål om at banke det op. Nu et år efter er det stadigvæk tydeligt at der er mindre fyld i og det har ikke været muligt at banke det op. Vi har før været glade for at købe hos dem og jeg har haft en sofa der bestemt ikke var noget i vejen med selvom den havde løse puder der kunne bankes(det var ikke nødvendigt. Men efter denne behandlig og dårlig dyr sofa, så køber vi aldrig hos dem mere!!!

9. august 2019

Hej Gitte,
tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om din oplevelse ved dit forløb hos os.
Vi forsøger altid at give vores kunder den bedste oplevelse fra start til slut, når de handler hos os, også hvis der er problemer med varen. Vi vil altid gerne hjælpe og forsøger gerne med råd og andet, her vil vi gerne beklage det ikke har været tilfældet for dig og at vi har kunne imødekomme dig.
Jeg kan se at din sag er er taget videre til Center for Klageløsning og de vil tage hånd om forløbet herfra.

Sofie / IDEmøbler

Altid Meget tilfreds med behandlingen hos IDEmøbler

Tak til IDEmøbler for den hurtige løsning på vores lille problem
Har handlet flere gang de sidste 5-6 år hvor vi altid har været tilfredse med behandlingen/produkterne
Tak!

9. august 2019

Hej Fabrice,

tak for din henvendelse.

Vi beklager mange gange at du ikke har modtaget dine penge endnu og at man ikke har reageret yderligere på dine henvendelser.
Vi har været i kontakt med vores regnskabs afdeling, der er lavet en straksoverførsel og beløbet skulle gerne være at se på din konto i løbet af de næste par dage.

Sofie/IDEmøbler

Hele vejen igennem en dårlig oplevelse…

Hele vejen igennem en dårlig oplevelse og service.!
Vi bestilte nye sofaer i 2015 der gik over 8 uger før de kom pga jeres sammenlægning med Ilva. Da de så endelig kommer blir de leveret i en rusten gammel varevogn af en ældre herre i træsko og blå overalls. Da vi får pakket vores længe ventede sofaer ud er de fyldt med ridser, slag og mærker i træ stellet og selve træet på de to sofaer er ikke ens. Kontakter kundeservice og får der en ny leveringsdato på nye sofaer i marts 2016. De kommer og er fine. Men nu her 3 år senere begynder “læderet” at løsne sig og boble helt op i store områder og den skaller af. Den er trods alt ikke særlig gammel og det var heller ikke billige sofaer, kontakter butikken og sælgeren gir mig ret i at det er en fejl i produktet og det ikke er set før men at jeg skal igennem kundeservice. Det er så her jeg møder en meget uforstående og total lukket servicerådgiver. Der er ingen forståelse eller det der ligner nogen form for service. Jeg får beskeden at det er selvforskyldt slidtage og de tester deres produkter jævnligt og står 100% inde for produktet. Sjovt nok når sælgeren i butikken siger sofaen er udgået pga for stor produktion og for mange reklamationer.! Så der modsiger I så lige jer selv. Den eneste form for hjælp jeg kan få er hjælp til at købe to helt nye hynder hvilket jeg blev oplyst om var dyre og nok ikke kunne svare sig.
Jeg ved godt sofaerne er gået på garantien men mener stadig det er utrolig dårligt at man ikke kan sidde mere end 3 år i en sofa før den går i stykker og skal skiftes ud igen. Vi valgte netop at handle hos jer da vi ville sikre os en ordentlig kvalitet. Hvilket så ikke var tilfældet. Sofaen er nu så grim at den ikke ligefrem pynter.!
Så der blir fremover ikke købt flere møbler hos jer eller produkter til at pleje med da det så heller ikke hjælper.

8. august 2019

Hej Christina,
tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre du har haft en uheldig oplevelse hos vores service.
Da din sofa er uden for vores reklamations ret, kan jeg desværre ikke hjælpe dig på det på punkt.
Dog vil jeg gerne beklage måden du er blevet behandlet på og at man ikke vist forståelse for din situation.
Det er selvfølgelig super irriterende når man som kunde forventer at blive mødt med forståelse og en hjælpende hånd, at det så ikke sker. Dette vil jeg gerne beklage og kan fortælle at vi vil kigge på situationen internt og evaluere på den.

Sofie/IDEmøbler

Fin behandling ved bestilling men dårlig reklamationsbehandling

Fin behandling ved bestilling af sofaer.

Men da der var nogle skønhedsfejl i skindet ved modtagelsen ringede jeg straks til butikken. Fik at vide jeg skulle oprette en reklamation, det gjorde jeg så. Her 8 arbejdsdage efter er der endnu ikke sket noget. Kun en automatisk mail om at de har travlt og det derfor trækker ud.

Det er ikke optimalt !!
Bryder mig ikke om at man selv skal oprette en reklamation og der så ikke er hurtig feed-back. Burde være nok at ringe til butikken og de så sendte en ud for at se fejlene og behandle reklamationen.

7. august 2019

Hej Helle,

Vi er glade for at høre du havde en god oplevelse under køb af sofaerne.
Dog er vi kede af at høre du modtog dem med fejl på, vi beklager også den lange svar tid der pt er på reklamationer.
Jeg kan se at en kollega modtager din reklamation i dag og du vil derfor snarest modtage et svar med henblik på en løsning.

Sofie/IDEmøbler

Egentlig var det sket en fejl ved…

Egentlig var det sket en fejl ved bestilling af vores nye bord (bordben var ved en fejl ikke en del af ordren), men IDEMøbler påtog sig ansvaret og betalte differencen uden at gøre det til et problem. God og venlig service.

6. august 2019

Dårlig levering.

En stressless lænestol var ok, men leveringen no go.
De to, hvoraf kun den ene gad lave noget, mente ikke stolen kunne komme ind. Ville køre igen, indtil de med min hjælp fik stolen drejet så den nemt kunne komme ind.
Svedig og negativ og uvenlige udenlandsk arbejdskraft. Men for ide møbler sikkert billigt.

6. august 2019

Hej Egon,

Tak for din henvendelse.

Vi beklager rigtig mange gange at du oplevede problemer med leveringen af din vare.
Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse fra start til slut, når de handler hos os.
Vi beklager det ikke har været tilfældet her og din oplevelse vil derfor blive taget videre internt.

Med Venlig Hilsen,