Hverdagsbriller Anmeldelser

2,1

Modtog et defekt sæt briller (stangen sidder ikke fast på brillen) har forsøgt at kontakte jer uden noget svar. Der kan derfor på ingen måde anbefales at bruge dette firma!

Under middel

2,1

Skidt kvalitet og uprofessionel forretning

Skidt kvalitet, overholder ikke købeloven ved reklamation og er uprofessionel. Kommunikation på mail hjælper ikke og er spild af tid.

21. april 2020

Kære Lars
Øv også, at trustpilot er blevet et redskab, når man som kunde ikke "får sin vilje"
Jeg vil meget gerne oplyse dig og andre at vi følger alle regler ifht. garanti og reklamation.

Jeg troede vi klarede det på mail igår. Jeg har været hurtig og meget serviceminded overfor dig.
Jeg har ydet service ud over hvad der er forventet, jeg tilbød dig en ekstraordinær rabat, da dine briller til 129 kr. er knækket efter 1/2 år brug, hvor jeg ikke kender grunden, men sikkert alm. slidtage eller overbelastning.
Jeg har som jeg skrev ikke modtaget andre reklamationer på denne model.
Ja der er 2 års reklamationsret i Danmark, men jeg kan desværre ikke yde 100% garanti efter 1/2 år.

Jeg er meget ked af at du går ud af denne sag utilfreds , da jeg naturligvis kun er interesseret i glade og tilfredse kunder, og vi gør virkelig meget for at vores kunder er tilfredse og vender tilbage igen.
- Det gør de fleste heldigvis :)
Jeg håber du får en dejlig dag.

Vh Anne, Hverdagsbriller.dk

Hurtig levering af noget skrammel

Jeg tog chancen og købte tre par briller, da jeg forventede en brugbar kvalitet til de priser. Der findes nemlig billigere briller, men så får man også noget forfærdelig skrammel. Det gør man desværre også hos hverdagsbriller.
Til gengæld leverede de hurtigt, og det får de den ene stjerne for. Den anden får de for sikker indpakning.

16. november 2019

Hej Mads
Tak for din mail.
Jeg er ked af du ikke er tilfreds med dit køb.
Vi ønsker bestemt ikke at sælge "skrammel" så du må endelig kontakte os med ønske om ombytning, og så skal vi finde en løsning så du får nogle briller der er i GOD og super kvalitet :)

Køber 2 par briller for at få noget…

Køber 2 par briller for at få noget lidt bedre end Nettos o. lign.
Modtager pakken efter tre dage og konstatere at brillerne er den værste kvalitet jeg nogen sinde har set. Tyndt knirkende plastik med de billigste hængsler. Læsebriller fra feks Netto er LANGT bedre. Sender dem retur og har ikke hørt fra dem i 6 uger.

29. januar 2019

Hej Henrik
Øv også :( Jeg er rigtig ked af at høre du ikke er tilfreds med dit køb og som du ved har du altid 14dags returret.
Men jeg kan ikke se vi har modtaget noget retur fra dig. Hvem har du sendt retur med? Har du et trackingnummer på returpakken?
Jeg er ked af du ikke vælger at kontakte os på supportmail eller tlf først :(
Ser frem til at høre fra dig

Venlig hilsen Anne, Hverdagsbriller.dk

Bestilte 3 par briller

Bestilte 3 par briller, men de sendte kun 2 par som i øvrigt var med forkert styrke og i kvalitet afveg meget fra hjemmeside. Der bliver ikke svaret på mails til dem. De oplyste så at der var eftersendt 1 par, som ikke er modtaget endnu. I øvrigt trak de det fulde beløb på min konto FØR varer var afsendt, det er ikke lovligt iht. købeloven.

17. december 2018

Hej Hans
Jeg er ked af at høre du ikke er tilfreds med dit køb.
Jeg kan se at der har været meget hurtigt og hjælpende support på dine mails, så det er naturligvis trist du vælger at lave denne anmeldelse :(
Vi håber på at kunne handle med dig igen, så du kan opleve vores ellers fantastiske kunde service!

Glædelig Jul <3

Jeg tænkte at jeg vil gi lidt ekstra og…

Jeg tænkte at jeg vil gi lidt ekstra og så få en god kvalitet. Jeg bestilte 3 par, nu efter 4 mdr er de 2 par gået itu. Dårlig køb.

30. november 2018

Hej Kurt
Tak for din tid her på Trustpilot.
Rigtig Æv at du ikke vælger at kontakte os først, så vi kunne finde en løsning på problemet :(
Vi gør rigtig meget ud af at vores kunder er galde og tilfredse, men vi kan kun hjælpe dem der henvender sig.

Glædelig Jul

Fantastisk god service!

Det første par briller var i stykker! Hvorfor så 5 stjerner? Jeg var lang tid om at klage, men fik lynhurtigt svar. Jeg kunne nøjes med at sende et foto af brillerne. Jeg havde fortalt, at brillerne skulle bruges som rejsebriller, fordi min mand havde glemt sine gamle i et fly. Den farve jeg først havde fået, var udgået, så til gengæld fik jeg to par i samme model i to andre farver MED brillesnore og en sød lille håndskrevet besked på følgesedlen om at passe på dem med håndtegnet smiley. Det er den mest fantastiske service, jeg nogen sinde har fået. Derfor de 5 stjerner!

10. februar 2017

Yaaaiii Helene :)
Ser frem til at handle med dig igen!

GOOOOD DAG

briller i stykker!!

Modtog mine briller dagen efter, hurtig flot service. Men briller var dog i stykker, ringede dertil flere gange får kun en telefon svarer som henviser til at man skal kontakte hverdags briller på mail, som sagt gjort - sendte 3 mail afsted fra 3 forskellige mail ADD og de kom alle retur!!! så jeg kan ikke komme igennem til hverdagsbriller.dk :-(

19. januar 2017

Hej Jonna.
Tak for din handel på hverdagsbriller.dk
For det første er jeg glad for du er tilfreds med vores lyn hurtige levering.
Dernæst er jeg meget ked af du har modtaget et par defekte briller, det er bestemt ikke meningen. Vores briller er i god kvalitet.
Til sidst lyder det meget mærkeligt at du ikke har kunne sende mails til os. Vi modtager og svarer på support mails hver dag, så at dine mail ikke er gået igennem, må næsten være en forkert mail adresse.
Vi er altid klar med hjælp og service for vi ønsker KUN galde og tilfredse kunder.

Ser frem til at handle med dig igen :)

Hurtige til at svare indtil forsændelsen ikke dukkede op.

Jeg bestiller brille etui den 8/12-16, Jeg skriver d. 14/12 efter 5 hverdage da jeg endnu ikke har modtaget varen, de svarer med det samme og vi aftaler at give posten en dag mere. Jeg har skrevet et par gange efterfølgende uden at høre noget som helst. Nu siget kalenderen 19/12-16 og jeg har ikke hørt fra Hverdagsbriller eller modtaget min ordre.

19. december 2016

Hej Kristin.
Tak for dit køb på hverdagsbriller.dk
Det lyder meget mærkeligt at du ikke har modtaget din pakke, men jeg kan oplyse dig at vi KUN sender med GLS den dag i dag og alle bestillinger har dag-til-dag levering MED tracking nummer.

Ser frem til at handle med dig igen :)