Hverdagsbriller Anmeldelser

2,1

Modtog et defekt sæt briller (stangen sidder ikke fast på brillen) har forsøgt at kontakte jer uden noget svar. Der kan derfor på ingen måde anbefales at bruge dette firma!

Jeg bestiller brille etui den 8/12-16, Jeg skriver d. 14/12 efter 5 hverdage da jeg endnu ikke har modtaget varen, de svarer med det samme og vi aftaler at give posten en dag mere. Jeg har skrevet et... Se mere

Jeg tog chancen og købte tre par briller, da jeg forventede en brugbar kvalitet til de priser. Der findes nemlig billigere briller, men så får man også noget forfærdelig skrammel. Det gør man desværr... Se mere

Modtog mine briller dagen efter, hurtig flot service. Men briller var dog i stykker, ringede dertil flere gange får kun en telefon svarer som henviser til at man skal kontakte hverdags briller på mail... Se mere

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig service

10. juli 2025

Hurtige og gode briller

Meget fint. Mine to par briller ankom hurtigt, og de fungerer perfekt.

28. december 2023

Hej Maj
Tak for anmeldelsen. Hvor er det dejligt du er glad for dine nye briller 🤓
Godt nytår 🤩

Tilfreds

Var lidt nervous at købe fordi ikke mange henvendelser.
Men fordi de svarede til alle udtilfreds kunder tog jeg chancen og købt 3 briller hos dem.
De komt 3 dag efter jeg bestilt dem.
Til Hverdagsbriller i skulle tilføj TT til jeres faktura email. 🙂

15. december 2022

Hej Brian
Tal for din fine anmeldelse 🙌🏻🙏🏻
Vores TT kommer i en seperat mail, men den er måske smuttet i dit spamfilter… 😔
-Men hvor er jeg glad for du er glad.

Glædelig jul

Vh Anne

Bestilte en brille og fik en…

Bestilte en brille og fik en ordrebekræftelse d. 30.11.22

De er fortsat ikke dukket op
Firmaet tager ikke telefonen og de besvarer ikke mails.

Den ene stjerne er for at det er nemt at bestille og de manglende 4 er manglende levering og en umulig kontakt til firmaet

7. december 2022

Hurtig forsendelse og fin kundeservice

Hurtig forsendelse og fin kundeservice. Dejligt at kunne købe den styrke man ikke lige kan købe i Netto, til en okay pris. Jeg købte 3 sæt og det ene var der desværre en fejl på. Hverdagsbriller var søde til at imødegå mit forslag om blot at refundere penge for brillerne der var i stykker, efter jeg havde sendt dokumentation for fejlen. Fin service.

18. november 2022

Hej Thomas
Juhuu vi elsker glade kunder 🙌🏻
Dejlig anmeldelse st gå på weekend med 😃
God weekend.

Vh Anne

Købt et par læsebriller i mandags

Købt et par læsebriller i mandags. Pengene er nu trukket, men har intet hørt. Tyder på at være svindelfortagende. Hold jer væk.

15. september 2022

Hej Mathias
Øv for en anmeldelse 😞
Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med du intet har hørt.
Der sendt faktura på mail og du har modtaget tracking info på den kontakt info du har indtastet ved bestilling.

Jeg har ikke modtaget mails fra dig, så jeg har ikke haft en chance for at svare dig, før denne anmeldelse 😔
Jeg kan garantere dig at vi ikke er ude på at svindle. Tværtimod ønsker vi kun glade og tilfredse kunder 🙌🏻

Din ordre er pakket og sendt afsted og den ligger snart klar i en pakkeshop:

Jeg håber du bliver glad for dine nye briller. God weekend.
Vh Anne

så fik jeg mine briller :-)

så fik jeg mine briller :-)

så kom mine briller og de er meget fine . de forsvandt i posten første gang desværre og det samme gjorde min mail til sælger . men jeg kom igennem og har nu modtaget et par nye briller ... dejligt tak ..
mvh lene

10. marts 2022

Hej Lene
Juhuuu det var en DEJLIG besked at modtage. Det er jeg virkelig glad for.
Ser frem til at handle med dig igen :)

Vh Anne

Fine briller til fornuftige priser…

Fine briller til fornuftige priser 👍👍👍savner dog at kunne tracke, hvor langt pakken er nået. Jeg er i øvrigt meget tilfreds med DAO.

9. april 2021

Hej Esther
Tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget at vores kunder er glade og tilfredse :)
Du modtager en mail efter ordre med tracking info til DAO, måske er den smuttet i dine "uønskede mails"
Ser frem til at handle med dig igen

Rettelse i anmeldelse

Hej Efter noget skriveri frem og tilbage på mail. Hvor firmaet begrunder det hele med at der har været sygdom og hun syntes det er hårdt at skulle stå til mål for trustpilot. Hun håber jeg vil overveje min anmeldelse en gang mere.
Jeg har vedkendt mig min fejl ved at have lavet samme ordre to gange, det var dog ikke fjernet fra indkøbskurv, derfor troede jeg fejlagtigt at ordren ikke var gået igennem og bestilte dagen efter 1 gang til stadig uden bekræftelse på mail. begge gange med betaling per DK kort. Firmaet har dog ikke trukket fra kortet. Nu har vi så per. mail skrevet frem og tilbage og firmaet har nu annulleret begge ordre som jeg selv har bedt om. så alt i alt har jeg fået hvad jeg bad om og firmaet får her hvad de bad om. en bedre stjerne anmeldelse. Jeg syntes dog at det ikke kunne stå uden forklaring, da jeg også har begået fejl.
Med Venlig hilsen
Pia Jørgensen

22. marts 2021

Hverdagsbriller har refunderet køb…

Hverdagsbriller har refunderet mit køb da jeg aldrig modtog brillerne. Det glæder mig at blive refunderet - god stil og service. Jeg håber at der bliver valgfrihed på fragt- leverandør (og ikke kun DAO) på deres hjemmeside så jeg kan købe fremadrettet. Sortiment, udvalg og pris er glimrende. Derfor mange stjerner.

21. marts 2021

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse. HVor er jeg glad for det endte med en glad og tilfreds kunde :)

Jeg håber og ser frem til at handle med dig igen en anden gang.

God aften.

Hurtigt levering.

Hurtigt levering.
Bestilte tirsdag og havde allerede brillerne onsdag.
Jeg havde en forespørgsel på mail, som også hurtigt blev besvaret.

3. marts 2021

Hej Thomas
Tak for din tid!
Jeg er glad for du er tilfreds med din handel.
Glæder mig til at handle med dig igen :)

Har modtaget min pakke

Har ikke mod taget min ordre
Eller pakke med mine briller
Hilsen ingolf
Har snakket med hende og de
Undsøger hvor pakken er
Har modtaget pakken
Rigtig gode briller alt er perfekt
Kan varmt anbefales dette firma
10 ✨ stjerner fra mig
Vil fremover kun handle her
Tak for god kvalitet
God weekend til jer

11. november 2020

Hej Ingolf
ØV! Det var sørme hurtigt du fik givet en dårlig anmeldelse :(
jeg nåede ikke engang at svare på din mail.
Som du kan se på din tracking er din ordre sendt dagen efter den aften du bestilt, altså mindre end 10 timer efter din bestilling. At den så er "gået i stå" ved DAO skal vi naturligvis finde en løsning på.
Jeg har ikke mulighed for at sidde og følge fragten af alle ordre manuelt og opdage evt. problemer, men opstår der et uventet problem med fragten, så er det naturligvis noget vi finder en løsning på.
Jeg syntes bare ikke det er en fair løsning at give min webshop en dårlig anmeldelse fordi der muligvis er sket en fejl under transporten af din ordre.

Jeg svarer dig naturligvis på mail, indenfor vores meget korte svartid og så er jeg sikker på vi finder en god løsning så du kan modtage din ordre.

Vh Anne, Hverdagsbriller.dk

En stor hjælp til en der kan ikke kan…

En stor hjælp til en der kan ikke kan komme på gaden, billige briller online, jeg benyttede mig og var så heldig at vide hvad styrke jeg havde og med oplysninger om længde af brillestang m.m. købte jeg tre par. Ikke nok med det men leveringen var lynhurtig om morgenen på 2.dagen stod min pakke uden for døren og jeg havde fået 3 briller der passede perfekt og jeg kunne se igen.
venlig hilsen
solvejg

27. august 2020

God service og hurtige levering

God service og hurtige levering, og ny briller når den bestilte er uorden, vil meget gerne vende tilbage

9. juli 2020

Hej Marianne.
Tusind tak for at dele din gode oplevelse.
Vi er SÅ glade for glade kunder :)

God weekend.