Ti ud af fem stjerner🤪 Det vildeste løbehjul til min store søn på 17 år . Top service af danni, ville aldrig kunne finde det bedre hos anden forhandler. 😉 Transport i topklasse , ved fald: reserv... Se mere
BIKEE er startet i 2021 men har været på vej længe før det. Efter mange års research og designs, er det lykkedes os sammen med vores samarbejdspartner at få håndbygget en cykel i et unik design. #PocketRocket blev den model vi har valgt at lancere med da vi mener den kan noget helt specielt. Hos BIKEE teamet er det virkelig vigtigt at alt bliver kvalitetskontrolleret og at kundeservicen er høj. Vi mener at god kommunikation er vejen frem
Danmark
- info@bikee.dk
- bikee.dk
Købte en Commodore 64 monitor af BIKEE…
Købte en Commodore 64 monitor af BIKEE han havde handlet en masse ting . Betalte 400kr via mobile pay til Bikee . Fik aldrig regning og monitor . Jeg har prøvet i flere år og få mine penge fra den svindler . Men fik alle mulige undskyldninger om at hans bil var gået død og at han havde fået corona . Men kan se at han heller ikke magter og sælge cykler og droner
Kæmpe Klaphat
Lyder Til At Være SVINDEL
Med det jeg har læst her på trustpilot
Så vil jeg aldrig købe noget fra den fyr for han lyder til at være en svindel af den hel store slags
Jeg have overvejet at købe en bike men det har jeg ombestemme mig for nu
Købe ikke af denne person det er SVINDEL SVINDEL SVINDEL
Jeg har ikke kørt 1000 km på cykelen…
Jeg har ikke kørt 1000 km på cykelen endnu og indtil videre har jeg skulle skifte dæk (ikke kun slanger), fjerne både for og bag skærmen da de begyndte at røre dækkene og gjorde cykelen farlig at cykle på. Og nu er elmotor gået i stykker.
Hold jer væk.
Tænk jer en ekstra gang om her
Tænk jer en ekstra gang om her. Hold da kæft, Danni som "styrer" dette bikee igennem sverige . Skal i holde jer væk fra. God til at fortælle historier som langt fra er sande og overholder ikke aftaler. Han påstår at sælge til mange.....hmmm nej . Han påstår at kendte mennesker køber hos ham og er tilfredse. Øh nej , jeg har snakket med disse mennekser og har ikke købt noget af ham og har samme dårlige opfattelse af ham. derfor også løgne. Han påstår han klargøre cyklerne, de er slet ikke gået efter og livsfarlige at sætte sig op på. Afslutter ikke levering og overholder ikke hvad der er lovet og som står på faktura. I 4 mdr er der ringet , mailet , skrevet beskeder og facebook og instagram. Manden svarer ikke, Det er da noget af en "forretningsmand " som tager ansvar.
Køb ikke noget af denne mand eller Bikee siden.
Ret vildt
Ret vildt. Jeg bliver ved med at modtage anmodninger om at bedømme min handel med Danni / Bikee efter at have gjort det en gang. Men gør det med glæde (igen).
Her er min tidligere bedømmelse:
HOLD JER LANGT VÆK! HAN ER EN USSEL LILLE SVINDLER
Hej alle i andre. Jeg tilslutter mig lige jeres oplevelse. Kort fortalt så er jeg også blevet snydt. Har købt og betalt for en pocketrocket for 19.000. Lige pludselig var Danni så blevet uvenner med sin leverandør osv. osv. hvilket betød, at han ikke kunne skaffe cyklen. Derefter var det umuligt, at få fat i Danni.
Til alle jer andre der er blevet snydt: jeg er i gang med at melde Danni til politiet for svindel. Kan i ikke gøre det samme + anmeld det til jeres bank. Hvis politiet får flere anmeldelser på samme tid, tager de det forhåbentligt alvorligt. Danni skal stoppes!
Til alle jer andre der måtte overveje at handle med Danni: HOLD JER LANGT VÆK! HAN ER EN USSEL LILLE SVINDLER
Og en hurtig opdatering:
Efter lang tid modtager jeg et opkald fra Danni. Han kommer med en masse søforklaringer i telefonen som undskyldning for sit svindel og bedrag. Anyways - han tilbyder en afdragsordning over 4 måneder og sender mig herefter et udkast til et gældsbrev, som er meget uspecifikt. Jeg udarbejder herefter et mere detaljeret gældsbrev og sender det til ham. Som den svindler han nu en gang er, overholder han (igen) ikke aftalen - til trods for at han har lovet alt muligt da jeg taler med ham i telefonen.
Danni er politianmeldt. Til alle andre som i fremtiden læser om Danni og måske overvejer at handle hos ham: GØR DET IKKE!!!! Han svindler og bedrager. Til alle jer, der har oplevet det samme som mig - ANMELD HAM TIL POLITIET....
I kan ligeledes finde noget meget interessant hvis i læser anmeldelser på det firma der hedder "dronedele"
Og til dig Danni - hvis du læser dette: husk på at internettet aldrig glemmer!
Ingen svar på noget som helst jeg…
Ingen svar på noget som helst jeg mangler en kvittering for den cykel jeg har købt
Jeg købte en cykel for 19.999 kr og…
Jeg købte en cykel for 19.999 kr og blev lovet levering ugen efter. Dagen før, får jeg afvide at der er sket nogle problemer med leveringen pga corona, stress og alle mulige andre forklaringer, men at jeg kan få en lånecykel imens af samme model. Det takker jeg ja til, men Danni svarer først sen aften dagen efter hvor vi havde en aftale, og nu er der pludselig problemer med at hans forsikring ikke dækker at jeg bruger den og jeg derfor ikke kunne få den. Jeg valgte derfor at annullere mit køb, men finder ud af at Danni allerede har hævet pengene. Efter flere mails, hvor han kun svarer på en enkelt, accepterer han at jeg får mine penge tilbage, men først om torsdagen. Torsdag kommer.. Det samme gør fredag, lørdag, søndag, mandag, tirsdag osv.. Og pengene kom aldrig.
Heldigvis meldte jeg det til min bank og har d.d. fået mine penge tilbage, men ikke takket være Danni, han har åbenbart kun ét mål i livet, og det er at få så mange fjender som muligt, ved at snyde dem for deres hårdttjente penge. Usselt menneske, hold jer LANGT væk fra alt hvad han har rørt ved!
Til alle jer som er blevet snydt af…
Til alle jer som er blevet snydt af Danni, så tag straks kontakt til jeres bank og lave det der hedder "charge back".
I er sikret hvis I har betalt med kort, og efter lidt tid vil I kunne få jeres penge tilbage, jeg har netop hjulpet en kammerat med det samme, som også blev hustlet af Danni.
Med det sagt, så har Danni stadig et kæmpe moralsk problem, som han kommer til at stå til regnskab for. Men den tid, den sag.
Scam
Min motor, baglygte og bagskærm er i stykker. Danni er umulig at få fat i.
Bikee. Ja så blev jeg også snydt på nettet.
Ja så blev jeg også snydt på nettet.
17698kr
Bestilte En PocketRocket75 den 3 April. Pengene blev trukket den 5.
Danni ringede en halv time efter bestillingen og sagde at han havde fået nyt arbejde og ville sende cykler om 2 dage.
Da jeg ikke havde set en cykel 2/4, skriver jeg til Danni, for at høre om cyklen er afleveret et forkert sted. Da jeg havde modtaget en mail om bedømmelse på trustpilot, som om handlen var afsluttet.
Svaret var at han var blevet brændt af a 2 fragtmænd. Det var sidste gang Danni ville svare på mine mails.
Jeg annullere derfor mit køb den 3/5. Da jeg godt kan se at garanti er der nok ikke noget af senere.
Men jeg kan ikke få svar på nogle mails.
Efter at have ringet til Danni, så sagde han at det er bankdag om torsdagen og at pengene vil blive overført der. Det er nu 8 dage siden at det var den torsdag.
Hjemmesiden er lukket ned. Facebook siden lukket ned. Og autosvar på mail er slået fra=mailkontoen er nok også lukket ned.
Det er godt nok trist at man ikke kan stole på folk mere.
Købte den fede og super cool Pocket…
Købte den fede og super cool Pocket Rocket75 ved Bikee.dk gennem Danni.
Må sige at selve produktet altså cyklen Pocket Rocket75 (eller hvad den nu hedder rigtigt) er bare super fed og kvaliteten af den er ind til nu bare helt i top 👍
Dog næsten alle skruer på cyklen har jeg udskiftet til rustfri men dette er kun en lille detalje.
Som sagt cyklen holder 100% som Danni beskriver stor 👍 til ham for dette.
Selve handlen med Danni og Bikee.dk var bare helt 👍 vil næsten sige sjælden har jeg oplevet så god en service og info fra sælger Danni fra Bikee.dk
Flere gange blev jeg kontaktet med info hvor og hvornår cyklen kom frem.
Cyklen blev leveret med fragtmand og næsten på klokke slaget som Danni havde fortalt modtog jeg cyklen og den var også meget fint pakket ind, ja fragtmand fortalte at det var meget sjælden at nogle gør så meget udad det 👍
Hvorfor giver jeg så kun en ⭐️ når alt bare er helt i top 🤷♂️
Dette gør jeg fordi efter handlen med Danni fra Bikee.dk var afsluttet og jeg havde modtaget min cykel stoppede ALT service og info så fra Danni aka Bikee.dk 🤷♂️
Havde en aftale med Danni at han skulle eftersende nogle dele dem har jeg ikke modtaget og der er ingen tilbagemelding fra Danni eller Bikee.dk, har skrevet op til flere gange 🤷♂️
Det er ligesom om butikken Bikee.dk er lukket/afsluttet man høre heller ikke nyt fra Bikee.dk som man ellers før havde 🤷♂️
Jeg vil nok ikke anbefale andre at smide 20.000kr i Bikee.dk for en ellers super fed el-cykel og det syntes jeg er en skam 🤦♂️
Men cyklen får altså ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra men det er det der er sket efterfølgende og derfor regner jeg heller ikke med at der er noget service fra Bikee.dk eller Danni`s side hvis jeg skulle få service problemer med min Pocket Rocket75 også derfor bedømmelsen er på ⭐️
Som sagt en skam når nu jeg er glad for købet ved Bikee.dk 🤦♂️
Super fed cykel.
Super fed cykel.
En service ud over det sædvanlige.
Vil klart anbefale bikee og Danni.

Besvarelse fra BIKEE
Har kun oplevet god service indtil…
Har kun oplevet god service indtil videre, havde nogle problemer med min cykel hvilket danni tog sig af, og for jeg kunne transportere mig selv i mellemtiden har jeg fået et “låne” løbehjul!
Total god service!
Danni Cramer er en svindler, løgner og bedrager.
Jeg købte online og over telefonen 2 "fat" dæk, 1 slange og 2 x punkterfri indlæg til min elcykel af BIKEE ved Danni Cramer, og betalte samlet 1.200.-kr. via mobilepay forud den 11 september 2021 til firmaet BIKEE, som fremgår det af min mobilepay kvittering, desværre har jeg aldrig modtaget hvad jeg har betalt for, og efter mange henvendelser uden respons!, fik jeg så endelig lovning på at få mine 1.200.-kr. retur senest 1 november 2021, til mit oplyste telefon nr.? og eller konto nr.?!
Det skete så heller ikke?!? så nu vil jeg på det kraftigste advare alle andre om at handle med Danni og BIKEE.
Jeg har bedt min advokat se på sagen, og er blevet anbefalet at tage sagen til Sø og handlesretten, og indgive en konkursbegæring på Danni´s BIKEE, mod at jeg får mine 1.200.-kr. retur i konkursboet.
Nick Batsberg
En meget skuffet BIKEE kunde.
Hej Danni BIKEE og “Private” Danni CEO for BIKEE😂
Tak for dit svar?, og trusler?!
Nu var du jo tavs i godt 2 måneder, og undlod siden min bestillingen, som jeg endda straks betale, at svare på alle mine henvendelser til dit firma tlf. nr. til BIKEE, på Messenger privat og til BIKEE og pr. SMS?!?
Du har mit telefon nr. og konto nr. Får jeg mine 1.200.-.kr. retur? Eller?!?
Jeg undskylder intet og sletter intet her før jeg har fået mine penge, og gør jeg ikke det, skal du vide at jeg forsætter min jagt på at få mine 1.200.-.kr. indtil du har tilbage betalt mig for de cykelvarer du aldrig har givet mig?!
Ja, ikke engang et forsøg på at sende det til mig, og give med et tracking nr. ???! Kunne du klare, så hvad er det jeg skal undskylde? Du må forstå du har pisset en Jyde kunde af, og jeg føler mig taget i r…. af dit bondefangeri på nettet, og sådan handler man ikke i min verden, derfor min advarsel her på Trustpilot af dig som CEO for BIKEE.
Mvh. Nick
Ps. Interesant at du som sælgeren der ikke kunne sende og levere for de forud betalte varer, vælger at tage offerrollen her offentligt?! Istedet for at tilbage betale mig de 1.200.-.kr jeg har betalt dig for 2 stk.s Fattire dæk, 1 slange og 2 stks. punkterfri indlæg?!? Så er fordi du hverken har varen eller pengene at betale mig, og desværre👀

Besvarelse fra BIKEE
Danny var der fra start og besvarede…
Danny var der fra start og besvarede alle mine spørgsmål om cyklen det er en sindsyg fed cykel kan kun anbefale cyklen og Bikee til andre!
Shut up and take my money
Jeg kan kun tilslutte mig de andre positive anmeldelser, jeg skulle bruge et transport middel frem og tilbage fra job, tager kontakt til Danny som fra start til slut er tålmodighed og besvare mine mange 100 spørgsmål, med dyd professionalisme, detaljeri og med et 100 procent overskud, og det slår mig som en som 100 procent står inde for sit produkt..
Levering da jeg nærmest ikke kan vente spørger jeg om jeg kan komme inden for et par timer, igen er bikee klar, samlet klar og lige til jeg kan tage den med.
Let og effektivt...
Flere af dig skulle ind i service branchen.
Det ikke sidste gang du ser mig.
Endnu engang tak
Ti ud af fem stjerner🤪
Ti ud af fem stjerner🤪
Transport i topklasse , ved fald: reservedele lykkes på få dage, og monteret ..
♥️Kan anbefale danni og firmaet bikee til alle ..♥️

……..
Danni er en svindler og man skal ikke købe fra ham, hvis man gerne vil undgå og blive hustlet
Hold jer langt væk!
Power pocketrocket 💥💥💥
Den fedeste cykel til dato, og den bedste service og efterfølgende service og reservedele til. Danni er jo fantastisk til at hjælpe osse med specielle dele(styr og tilbehør eks. Streetdæk). Bikee kan varmt anbefales og jeg støtter og håber det bliver faste butikker osv med tiden.. Gir ALTID IVÆRKSÆTTERE SOM DANNI EN HÅND